پاسخ : سوال در مورد آی سی 34063 (DC 2 DC Converter)
اصلا" معلومه کجایی!؟!؟ :cry2:
بزنم توسرت ...
شوخی :biggrin: ناراخت نشو دلم برات تنک شده بود....
امیدوارم همیشه خوبو خوش باشی و سلامت سال نو رو هم پیشاپیش بهتون تبریک میگم :rolleyes:
آره بنظر منم موسفته خیلی توی کارکرد مدار فرقی نداشتن زیاد!
آهان پس اون مقاومت و دیودی که تو شماتیک گذاشتی برای این بوده :icon_razz: من بستمش و توان رو چک کردم فرقی نداشت! منم گفتم بابا چه کاریه الکی مدارو XL جش کنم!
راستی 2 تا سوال
1- اسنابر برای بالابردن بازده این مدارات چی سراغ داری؟ و فیلترهم برای خروجی باید بسازم ریپلو اینارو بکمم...
2- این درسته که از اوپولوپی Boost فقط میشه تا 150W در خورجی داشته باشم؟ :eek:
یکیشم الان یادم افتاد...
ببین احمد توی دیتا شیت این ای سی UC3843 نوشته تا 1 آمپر میتونه برای درایو کردن موسفت خروجی بده! :eek: بابا مگه این موسفت ها با ولتاژ فعال نمیشن؟ پس به آمپر چه نیازی هست توی درایور موسفتها هم 0.5 آمپر نوشته برات خروجی میده ! این آمپر برای چیه؟! بدشم مگه روشن و خاموش شدن موسفت خطیه؟ یا آنی؟ مثل Cmos ها؟!
وای چقدر سوال :icon_razz:
نوشته اصلی توسط ahmadmn
بزنم توسرت ...

شوخی :biggrin: ناراخت نشو دلم برات تنک شده بود....

امیدوارم همیشه خوبو خوش باشی و سلامت سال نو رو هم پیشاپیش بهتون تبریک میگم :rolleyes:
آره بنظر منم موسفته خیلی توی کارکرد مدار فرقی نداشتن زیاد!
آهان پس اون مقاومت و دیودی که تو شماتیک گذاشتی برای این بوده :icon_razz: من بستمش و توان رو چک کردم فرقی نداشت! منم گفتم بابا چه کاریه الکی مدارو XL جش کنم!
راستی 2 تا سوال
1- اسنابر برای بالابردن بازده این مدارات چی سراغ داری؟ و فیلترهم برای خروجی باید بسازم ریپلو اینارو بکمم...
2- این درسته که از اوپولوپی Boost فقط میشه تا 150W در خورجی داشته باشم؟ :eek:
یکیشم الان یادم افتاد...
ببین احمد توی دیتا شیت این ای سی UC3843 نوشته تا 1 آمپر میتونه برای درایو کردن موسفت خروجی بده! :eek: بابا مگه این موسفت ها با ولتاژ فعال نمیشن؟ پس به آمپر چه نیازی هست توی درایور موسفتها هم 0.5 آمپر نوشته برات خروجی میده ! این آمپر برای چیه؟! بدشم مگه روشن و خاموش شدن موسفت خطیه؟ یا آنی؟ مثل Cmos ها؟!
وای چقدر سوال :icon_razz:
دیدگاه