اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص یک آبجکت در تصویر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص یک آبجکت در تصویر

با سلام

بنده با مطلب در مورد یه پروژه دارم کار می کنم به شرح زیر تقریبا 1 ماه و اندی هست که در حال یادگیری پردازش هستم

در این پروژه بنده یکسری templat دارم که در دیتابیس ذخیره میشن ، می خوام اون tamplat رو در تصویر اصلی جستجو کنم مثلا متل تصاویر زیر

تصویر اصلی :

تصویر templat :

از دوستان و مدیران عزیز درخواست کمک و راهنمایی دارم

اندازه آبجکت templat با اندازه آبجکت موجود در عکس تفاوت دارد ( یا کوچکتر یا بزرگتر)

آبجکت templat با آبجکت موجود در عکس در یک راستا نیست

دوستان به نظر شما این پروژه باید با تکنیک شبکه های عصبی انجام شود ؟

راستی کسی تونسته عکس رو رویه sql server ذخیره کنه من رویه access میتونم متن بنویسم اما access مثل sql server قابلیت دریافت image نداره

اگه یه نمونه برنامه داشته باشید میتونم ازش استفاده کنم مرسی ممنون

پاسخ : تشخیص یک آبجکت در تصویر

سلام.
    به نظرم شما باید از فرکتال ها استفاده کنید. fractal
    فرکتال ها شاخه ای از ریاضیات هستن که کاربرد هایی از خود در تصاویر هم اومده.
    اصلاح از تکنیک خود متشابهی در تصویر استفاده می کنند برای کاهش حجم تصویر.
    ولی به نظرم میشه در مورد کاربرد شمام ازش استفاده کرد.
    موفق باشید.
    شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
    هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
    چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

مرسی که راهنمایی فرمودید
      لطفااگه اطلاعات بیشتری دارید زحمت بکشید
      نمونه برنامه نوشته شده ای دارید که ازش استفاده کنم مرسی ممنون

دیدگاه

سلام ................

همونطور که استاد نحوی فرمودن میشه از ایده ی فرکتال هم استفاده کرد .. در واقع حالت فرمیک خاصی که در یکی از Template های این شکل وجود داره این ذهنیت رو برای این ایده پدید میاره و اون همون چند دایره ی پشت هم هست .. با فرکتال میشه به Template Matching اون فرم کمک کرد امــا به دقت میشه گفت که حالت Matching برای اون متد حالت Search & Transform هست یعنی تبدیلی که از قبل به فرم اون اختصاص داده شده و با تبدیلات Affine ای که اعمال شده رشته ی دایره ای رو پدید آورده که تبدیل معکوسش میشه خود Template اولیه ..

امــا یه سوال از حضورتون دارم .. خودتون اون تاپیک مربوط به Morphology رو دیدید .. اگه همه ی Template های شما حالت محاط شده در آبجکتتون رو دارن؛ به نظرتون نمیشه از اون تکنیک استفاده کرد؟ جواب من به این سوال مثبته .. نظر شما چیه؟
        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
          سلام ................

همونطور که استاد نحوی فرمودن میشه از ایده ی فرکتال هم استفاده کرد .. در واقع حالت فرمیک خاصی که در یکی از Template های این شکل وجود داره این ذهنیت رو برای این ایده پدید میاره و اون همون چند دایره ی پشت هم هست .. با فرکتال میشه به Template Matching اون فرم کمک کرد امــا به دقت میشه گفت که حالت Matching برای اون متد حالت Search & Transform هست یعنی تبدیلی که از قبل به فرم اون اختصاص داده شده و با تبدیلات Affine ای که اعمال شده رشته ی دایره ای رو پدید آورده که تبدیل معکوسش میشه خود Template اولیه ..

امــا یه سوال از حضورتون دارم .. خودتون اون تاپیک مربوط به Morphology رو دیدید .. اگه همه ی Template های شما حالت محاط شده در آبجکتتون رو دارن؛ به نظرتون نمیشه از اون تکنیک استفاده کرد؟ جواب من به این سوال مثبته .. نظر شما چیه؟
          دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون

اما مشکل اینجاست که شکل آبجکتها متفاوت هستش و ممکنه کوچکتر یا بزرگتر باشه
          و همشون ممکنه دقیقا مثل چندتا دایره پشت سر هم نباشه

اون پروژه تشخیص پلا رو نگاه کردید میتونم از اون تکنیک استفاده کنم ؟

چون اونجا اندازه اعداد و حروف مهم نیست و میشه درصدی تصمیم گرفت

دیدگاه

سلام ................

امشب دانلودش کردم .. پاسخش رو عرض میکنم خدمتتون .. باید اول بخونمش ببینم چیه .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام ...............

من اون فایل رو دیدم .. خب .. الان یه سوال دارم .. اولا بگم که شرمنده این مدت تمرکزم خیلی کم شده؛ بذارید به حساب خیلی مسائل .. امــا سوال .. شما کار دقیقتون چیه؟ ممکنه کمی دقیقتر بفرمایید؟ ممنونم .. موفق باشید ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
                سلام ...............

من اون فایل رو دیدم .. خب .. الان یه سوال دارم .. اولا بگم که شرمنده این مدت تمرکزم خیلی کم شده؛ بذارید به حساب خیلی مسائل .. امــا سوال .. شما کار دقیقتون چیه؟ ممکنه کمی دقیقتر بفرمایید؟ ممنونم .. موفق باشید ..
                حسام الدین جان ممنون که بررسی کردی

دوست عزیز تویه این پروژه بنده می خوام با مطلب از یک سطح سلولی عکس بیگیرم و اون رو سیاه سفید کنم

یه سری آبجکت ها تویه این تصویر هست که شکل خاصی نداره مثل اون عکس بالا که در پست اول گذاشتم

حالا می خوام یه سری از این آبجکتها رو به برنامه به عنوان نمونه یا templat معرفی کنم

بعد عکس اصلی رو که پردازش می کنم اگه اون عکس templat در عکس اصلی وجود داشت اسم اون آبجکت رو برام مشخص کنه همین

اندازه templat و آبجکت موجود در عکس اصلی هم اندازه نیستند
                ممکنه نسبت به عکس اصلی هم دوران داشته باشه

در کل می خوام هر چیزی که در تصویر اصلی وجود داره بشه بعنوان templat ازش استفاده کرد برای تصویر سطح های سلولیه دیگه

امیدوارم منظورم و خوب رسونده باشم
                اگه موردی هست لطفا شماره تماس بدید با هاتون صحبت کنم مرسی

دیدگاه

شاید با یه مثال بهتر توضیح بدم

ببینید ocr اعداد در تشخیص پلاک به این شکل هست مثلا عدد 5 در دیتابیس ذخیره شد و عدد 5 تصویر با اون مقایسه میشه که فکر می کنم از شبکه عصبی استفاده کرده

بنده هم همچین کاری می خوام انجام بدم البته در مورد بک سری تصاویر که نظم خاصی ندارند ( شکل سلول ها )

دیدگاه

سلام ................

خب؛ بحث جالب شد ..

ببینید توی Object Recognition کاری که ما انجام میدیم؛ اینه که میایم و Object رو به نحوی recognize کنیم .. حالا Description این Object رو به طرق مختلفی میشه بیان کرد .. عمده ی مساله ای که در این زمینه وجود داره بحث Categorization هست که به طور کامل از Recognition جدا میشه .. یکی از متدهایی که برای این کار وجود داره اینه که به روش هایی به بیان هندسی یا ساختاری Object میپردازن .. حالا .... اینهارو برای چی گفتم؟ برای اینکه به اینجا برسم که برای Template Matching میشه از یه روشی استفاده کرد که تقریبا خوب به جواب میرسه .. اون روشی که مد نظر من هست پیدا کردن Skeleton برای Shape ها هست .. برای به دست آوردن Skeleton از چند تا روش وجود داره که دوتا از مهمترین و معروفترین روشهایی که میشه بهش اشاره کرد؛ Distance Transform و Morphological Image Processing اشاره کرد .. چند تا مثال براتون میذارم تا با متد اول آشنا بشید .. سری اول تصاویر مربوط میشه به خود عکس ها و سری دوم Skeleton عکس هاست که با Distance Transform به دست اومده ..

سری اول ...

سری دوم ...

این تصاویر حاصل Distance Transform بود که براتون گذاشتم .. Pedro و Daniel دو نفری هستن که متد کاملتر این روش رو ارائه کردن .. به هرحال روشی بود که به ذهنم رسید .. شما با داشتن Skeleton میتونید به ساختار Shape تون اعتماد کنید فارق از اندازه .. موفق باشید ..

دیدگاه

دوست عزیز فکر می کنم روش خوبی هست میشه یه نمونه کد برم بزارید مرسی

دیدگاه

سلام .................

کد مانوآل Pedro و Daniel رو براتون میذارم .. منتهی باید پیداش کنم .. منتظر باشید تا دوباره برگردم .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام مجدد ............

امیدوارم براتون مفید باشه .. موفق باشید ..

http://people.cs.uchicago.edu/~pff/dt/

دیدگاه

دوست عزیز ممنون از زحماتتون این برنامه به زبان c هست
                            ممنون خودم برایه مطلب سرچ می کنم مرسی

دیدگاه

سلام .................

توی خود متلب دستوری برای این عنوان داره .. bwdist .. متدهاش هم شامل موارد 5گانه میشه (دقت کنید 5 متد عمومی که برای این کار در نظر گرفته میشه..) میتونید به اونها هم اعتماد کنید .. موفق باشید ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X