سلام.
نه دوست عزیز هنوز ننوشتم، هنوز فرصت نکردم روش آموزشش رو بخونم، اگه شما روش آموزشش رو بلدید به من یاد بدید من سریع میتونم کدش رو بنویسم.(این مدته اینقدر کد نوشتم که دیگه کد نویسی وقتی ازم نمیگیره)
موفق باشید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
سلام ..............
ببخشید ]قای مهندس نحوی شما می تونیذ راجع به شبکه LVQ در nntool یک قدری توضیح دهید مثلا تعدادلایه ها را چطوری تغییر می ذهند
البته من خیلی شبکه بلد نیستم فقط می دونم LVQ برای دسته بندی به کار می ره
سلام.
نه در زمینه این شبکه ها اطلاعاتی ندارم، دوستان دیگه کمک کنن.
موفق باشید.
من تازه اومدم ولی وقت زیادی رو هم ندارم واسه موندن
منی که هیچی از شبکه عصبی جز یه خورده کم نمی دونم دارم یه پروژه اجرا می کنم می خوام بهم بگین بعضی دستورا چیکار می کنن تا بتونم مستند سازی پروژه رو انجام بدم .
مثلا راجع به دستورات
trastd
pcacov
pc
من فقط تا امروز عصر وقت دارم تا حالا دنبال استاد این موضوع می گشتم که تو شهر در بدر شدمون نبود .
کمک :cry:
با سلام.
ببخشید اگه دیر دارم جواب میدم. امیدوارم این پاسخ براتون مفید باشه.
در مورد دستور pcacov می تونم بگم که این دستور ضرایب pca ماتریسی که بهش داده میشه رو محاسبه میکنه در مورد تکنیک pca توی قسمت دانلود ها چند تا مطلب هست که کامل pca رو توضیح داده.
در مورد بقیه من اطلاعاتی ندارم امیدوارم دیگر دوستان اطلاعات داشته باشن.
موفق باشید.
سلام.
در تشخیص اثر انگشت بخش کلیدی تکنیک استخراج ویژگی اون هست، چطوری قد بعدی میشه طبقه بندی، شما چه روشی رو برای استخراج ویژگی انتخاب کردید؟ اطلاع دارید چطوری و چه ویژگی هایی رو از تصویر یه اثر انگشت استخراج می کنن؟ اگه بتونید اونها رو استخراج کنید بقیه کار چندان مشکل نیست با دستور newff در متلب میتونید طبقه بندی با یه MLP رو انجام بدید.
موفق باشید.
باسلام خدمت همه دوستان .من باید تا 5شنبه این هفته یه شبکه عصبی تک لایه رو تو متلب پیاده سازی کنم ولی تا حالا با متلب کار نکردم اگه ممکنه به دادم برسید .ممنون :cry: :cry2:
باسلام خدمت همه دوستان .من باید تا 5شنبه این هفته یه شبکه عصبی تک لایه رو تو متلب پیاده سازی کنم ولی تا حالا با متلب کار نکردم اگه ممکنه به دادم برسید .ممنون :cry: :cry2:
سلام
شما می تونین با استفاده از توابع متلب این کار را انجام بدید. با دستور newff و تابع فعالیت و ورودی و خروجی و وزنها رو هم همینطور و با تابع sim میتونید شبکه رو شبیه سازی کرده و خروجیش رو حساب کنیدو خود help متلب موارد مفیدی در این زمینه داره و با توجه به الگوریتم آموزشی و مسئله تون هم تابع train مناسب رو به کار ببرید
دیدگاه