اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کد کامل شبکه عصبی MLP

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : کد کامل شبکه عصبی MLP

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
    سلام.
    !!؟؟ :rolleyes:

داده ها رو باید داشته باشید، کد شبکه هم اینجا هست، آموزش بدید بعد اگه مشکلی خوردید اینجا مطرح کنید.
    سلام جناب آقای نحوی .
    برنامه ای که لطف کردید گذاشتید را با داده های خودم اجرا کردم و با خطای زیر مواجه شدم
    Attempted to access nn1(1,2); index out of bounds because numel(nn1)=1.

Error in testPhase (line 22)
    if nn(1,i)==nn1(1,i)

Error in CMLP (line 36)
    Per{RC}=testPhase(WI,WO,PT,TT,NTmp,NumNet);
    فکر میکنم منظورش این هست که توی برنامه متغییر nn1 یک عدد قرار گرفته و تو شرط ماتریس در نظر گرفته شده میشه راهنمایی کنید ممنون

دیدگاه

پاسخ : کد کامل شبکه عصبی MLP

سلام .در ابتدا تشکر میکنم از سایت و مطالب. اجرتون با امام زمان.
      برای پیاده سازی سخت افزاری گیت AND با پرسپترون میتونید خیلی ساده توضیح بدین لطفا و کد هایی رو که میخواد رو بگید .ایا باید قطعه سخت افزاری هم تهیه کنم؟ مثلا FPGA خواهش میکنم زود جواب بدید لطفا. تشکر

دیدگاه

1

دیدگاه

سلام
          میشه فانکشنی در سیمولینک matlab نوشت(MATLAB Function) با شبکه mlp که به صورت انلاین با بکپروپگینگ اموزش ببینه؟

[img]https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=im ages&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKE witjcLu0_rJAhWBuBQKHRbRAzAQjRwIBw&url=http%3A% 2F%2Fstackoverflow.com%2Fquestions%2F32250794%2Fso lving-odes-inside-a-subsystem-in-********&bvm=bv.110151844,d.d24&psig=AFQjC NFXxhRraxNLJiZdEAI90-kLynWN1A&ust=1451258062564845[/img]

دیدگاه

سلام
            از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور از کدهایی که تو پست اول گذاشته شده استفاده کنم؟من کل تاپیک رو خوندم ولی متوجه نشدم
            تاپیک قدیمیه امیدوارم کسی بتونه کمک کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X