اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

برای این کاری که میخواهیم انجام بدیم خوشبختانه هزینه زیاد مهم نیست.در واقع مهم اینه که اتصال دوربین به LapTop با کمترین ادوات ممکن بشه.بنا براین اگر دوربین دیجیتالی باشه که مستقیم به USB وصل بشه و دقت بالایی داشته باشه برای ما ایده آل خواهد بود وگر نه مجبوریم از دوربین آنالوگ با رابط استفاده کنیم. پس اگر دوربین دیجیتالی با شرایط فوق سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.اگر هم نبود دوربین آنالوگ با رابط USB که دقت بالایی داشته باشه رو معرفی کنید.ممنون.

دیدگاه

سلام ...................

من تاپیک هارو باهم ادغام کردم .. توی این تاپیک کلا قراره بحث های مربوط به دوربین و اینارو بررسی کنیم ..

پست های جامونده رو من توی همین پست جواب میدم .. منتهی قبلش یه نکته: اگه امکان تایپ فارسی نداریم؛ بهتره از سایت www.farsigoo.com استفاده کنیم .. این سایت این مشکل رو حل کرده ..

در مورد مونیتور کردن 2 تا دوربین به صورت همزمان؛ با متلب امکانش هست منتهی سرعت سیستم خیلی مهمه .. همین .. اگه با C کدشو بنویسیم مشکل سرعت تاحدود زیادی حل میشه ..

در مورد انتخاب دوربین آنالوگ یا دیجیتال؛ پست زیر فکر کنم جواب خیلی از سوالارو بده ..
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...6113#msg146113

اگه یه مقدار در مورد Application تون بیشتر توضیح بدید؛ بیشتر میتونیم باهم صحبت کنیم .. موفق باشید ..
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
        ببخشید دیر جواب دادم آخه روزهای اول پاسخی دریافت نکردم و فکر کردم که کسی جوابی نداره به هر حال.
        من در مورد پروژه قبلا با آقای حسام الدین صحبت کرده بودم ولی دوباره اینجا مطرح می کنم .
        1) قراره یه دوربین( که هنوز انتخابش نکردیم ) روی یک نقاله متحرک سوار بشه که خروجی این دوربین به Lap Top (پیشنهاد صاحب پروژه)وصل خواهد شد.
        2) این مجموعه یک سیستم رنگ پاشیه که رنگ عمدتا سفیده اما برای جلا دادن به رنگ از دانه های ریزی به رنگ سفید (مثل شکر) استفاده میشه.
        3) هدف ما تشخیص سفیدی رنگ (از لحاظ اینکه کاملا سفیده یا کمی کدره) و شمارش تعداد دانه های جلا دهنده می باشد.چرا میگم شمارش؟ چون این دانه ها در انواع متفاوتی(ایرانی و خارجی با درخشش متفاوت) موجود می باشد و هدف ما نمایش یک خروجی به عنوان عدد هست که اپراتور با مشاهده این عدد به توزیع مناسب دانه های جلا اقدام کند.
        4) چون مجموعه به صورت متحرک هست نیاز به پردازش آنی و تصمیم گیری و رفع نواقص می باشد.
        امیدوارم که توضیحاتم کافی بوده باشه منتظر نظراتتون هستم.
        ممنون.

دیدگاه

سلام ...................

اون پستی که براتون گذاشتم رو خوندید؟ توضیحات در مورد انتخاب دوربین؟ اول اینکه شما به نفعتونه که از IP Camera استفاده کنید .. چرا؟ به همون دلایلی که اونجا بحث کردیم .. دو نوعی که آخر پست گذاشتم هم برای کارتون خوبه .. امــا اگه مدل صنعتی مد نظرتونه الان دو تا مدل خیلی استفاده میشه .. یکی DCC-500F که یه Color Camera هست با رزولوشن بالا .. دوربین Day & Night هست .. اینم فاکتور خوبیه .. فانکشن Motion Detection هم داره .. به نظرم مدل بدی نیست .. یه مدل دیگه LC-7226 هست .. اینم یه IP Camera هست .. یه نکته ی خیلی خوبی که داره Real Time Synchronized بودنش هست .. خروجیش فکر کنم USB باشه و این خیلی کمک میکنه ..در مورد هردوتا دوربین هم اینو بگم که توی ایران هست .. شرکت Bonvan Electronics نمایندگی این دوربین هاست .. میتونید باهاشون صحبت کنید .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام......
            بله خوندم ممنون.از دو مدلی که معرفی کرده بودید (DCC-500F و LC-7226 ) مدل LC-7226 خروجیش USB هست ولی دیتا شیت DCC-500F رو ندیدم ولی LC-7226 به نظر بهتر می یاد . حالا چند تا سوال پیش میاد
            1) اگر از IP Camera استفاده کنیم آیا این دوربین ها قابلیت Zoom دیجیتالی(نرم افزاری) دارند (مثل وب کم ها)؟
            2) اگر از IP Camera استفاده کنیم کابل USB رو تا چند متر می تونیم افزایش بدیم؟
            3) اگر IP Camera دارای خروجی USB نباشه تشخیص Ehternet در نرم افزارها (مثلا مطلب) مثل USB هست؟(نرم افزار خودش شناسایی میکنه؟).
            4) آدرس و تلفن فروشگاهی که این دو مدل رو دارند اگر لطف کنین ممنون میشم.

دیدگاه

سلام ....................

1- قابلیت زوم 100 در 100 دارن .. این دوربین ها معمولا دو نوع زوم دارن .. یکی زومی که در اصطلاح Resolution Distortion (تخریب رزولوشن) نداره و یه نوع هم که از رزولوشن میزنه و زومینگ رو انجام میده .. معمولا برای هر دوتا هم محدودیت هایی داره .. مثلا میگن تا 13X زوم اولی داره و دومی هم تا 20X .. اینارو باید از مانوآل دوربین بخونید ..

2- استاندارد کابل USB 2.0 معمولا 16 فوت هست امــا این در حالت کاملا ایده آله و باید به نوع کابل و خیلی چیزای دیگه هم توجه کنیم .. معمولا برای افزایش طول کابل از یه USB Extender استفاده میکنن .. معروف ترین مدل هاش هم USB-C5-LC هست .. ویژگی اینا اینه که میتونیداز کابل های شبکه مثلا CAT 5 استفاده کنید و این یعنی افزایش طول ارتباط .. حالا باید ببینید خود نمایندگی دوربین چه مدلی رو پیشنهاد میکنه ..

3- خروجی IP Camera فریم دیجیتاله و به هر ترتیب پاکت های دیجیتاله .. با USB راحت میشه کار کرد .. نمیدونم اصلا خروجی غیر USB میتونه معنا داشته باشه یا نه .. به دلیل سرعت ارتباط فریم به فریم پروتکل USB میگم ..

4- شرکت بنوان الکترونیک - تهران - سعادت آباد - میدان کاج - خیابان علامه شمالی - پلاک 319 - ساختمان سایه - واحد 29 -
              تلفن: 22352247 -22063114 - 22063145 .. همین اطلاعات رو ازشون دارم .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام.....
                جناب حسام الدین خیلی لطف کردین.از اطلاعات کاملتون ممنونم.من با شرکت بنوان الکترونیک تماس می گیرم و نتیجه رو حتما به شما هم اطلاع میدم.اما برای ادامه کار حتما باز هم مزاحمتان خواهم شد.

دیدگاه

سلام ...................

برای مورد دومی که پرسیده بودید؛ یه مقدار دقیقتر اطلاعات گرفتم که خدمتتون عرض میکنم .. اگه USB 2.0 باشه مغمولا همون بین 4 تا 5 متر جواب میده و اگه بتونید از یه هـــاب استفاده کنید (مثل همون USB Extender) میتونید تا 28 متر خیلی خوب جواب بگیرید .. موفق باشید ..

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان محترم
                    من یک دوربین سونی DFW SX-900 دارم که یک دوربین مداربسته دیجیتاله که خروجی IEEE 1394 داره. این دوربین برقش رو هم از طریق کابل IEEE 1394 در محدوده 8 ولت تا 30 ولت و آمپر 4/0 تامین می کنه. من یک کارت کپچر پروویژن خریدم ولی وقتی از این کارت کپچر استفاده می کنم چراغ پاور دوربین روشن نمی شه و کامپیوتر دوربین رو تشخیص نمی ده. وقتی با مولتی متر ولتا» خروجی از کارت رو روی کابل 6 پین تست کردم دیدم 5/3 ولته و اونم روی پین وسطی در حالیکه این دوربین روی پین اول باید 8 تا 30 ولت بگیره. سواله من اینه که آیا این دی وی کارت ها که تو بازاره power رو هم تامین می کنه یا نه؟ من باید چه کارتی بخرم؟ لطفا" کمکم کنید.

دیدگاه

سلام ..............

من جواب سوالتون رو دقیق نمیدونستم .. برای همین از یکی از دوستام پرسیدم .. ایشون اینطوری گفتن .. معمولا برق رو از یه آداپتور جداگانه اگه بگیرید خیلی بهتره .. چون اینکه برق رو از کارت کپچر بگیریم یه کم غیر استاندارده .. کارت کپچر هم بهترین نوعش الان pinnalce هست و توی کار خیلی خوب عمل میکنه .. امــا نسل 510 یو اس بی اش یه کم برای نصب اذیت میکنه .. ولی خوبی خیلی بزرگی که داره اینه که لود روی CPU نداره .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام
                        من میخوام که از یه IP camera تو LabVIEW استفاده کنم به شکلی که تصاویر real time قابل دسرسی باشی این کار اصلا شدنی هست؟
                        اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه .

دیدگاه

من یک دوربین تحت شبکه خریدم. میخوام بدونم آیا میشه از اون برای پرازش تصویر استفاده کنم؟

دیدگاه

سلام ..................

نوشته اصلی توسط mse5602
                            سلام
                            من میخوام که از یه IP camera تو LabVIEW استفاده کنم به شکلی که تصاویر real time قابل دسرسی باشی این کار اصلا شدنی هست؟
                            اصلا نمیدونم چیکار باید بکنم ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه .
                            باید از ToolKit های مخصوص این کار که برای محیط LabView تعریف و طراحی شدن؛ استفاده کنید .. مثلا IVISION .. لینک های زیر رو ببیند .. امیدوارم که بتونن کمکتون کنن .. موفق باشید ..

IVISION
                            http://www.hytekautomation.com/IVdownloadsteps.htm

دیدگاه

سلام ................

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                              من یک دوربین تحت شبکه خریدم. میخوام بدونم آیا میشه از اون برای پرازش تصویر استفاده کنم؟
                              چرا شک کردید که میشه یا نمیشه؟ منظورم اینه که دلیل خاصی وجود داره؟ امکانی؟ محدودیتی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
                                سلام ................

چرا شک کردید که میشه یا نمیشه؟ منظورم اینه که دلیل خاصی وجود داره؟ امکانی؟ محدودیتی؟
                                شکم از این جهت هست که باید بتونم برنامه ای بنویسم که یا بتونه با نرم افزار خود اون دوربین ارتباط برقرار بکنه
                                یا اینکه بدون استفاده از برنامه خود دوربین تصاویر رو فریم به فریم برام نمایش بده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...