اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دوربـیـن و پـردازش تـصویـر

سلام بر اساتید بزرگوار

من میخوام یه دوربین صنعتی برای پروژه یکی از دوستان بخرم
    کارش روی درجه بندی میوه هاست
    قبلا دیده بودم دوربین های آنالوگو اما میخوام دیجیتال بگیرم.
    پس یه دوربین CCD دیجیتال صنعتی میخوام که خروجی راحت داشته باشه مثلا USB چون تا حالا با خروجی شبکه دوربین استفاده نکردم.
    و اینکه حتما CCD باشه و CMOS نباشه
    ممنونم راهنمایی کنید
    هیچوقت سلام یادت نره

دیدگاه

سلام به همه دوستان

لطفا در مورد قیمت و همچنین آدرس فروشگاه معتبر IPcamera تو بازار ایران اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید...

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
        سلام ...................

برای مورد دومی که پرسیده بودید؛ یه مقدار دقیقتر اطلاعات گرفتم که خدمتتون عرض میکنم .. اگه USB 2.0 باشه مغمولا همون بین 4 تا 5 متر جواب میده و اگه بتونید از یه هـــاب استفاده کنید (مثل همون USB Extender) میتونید تا 28 متر خیلی خوب جواب بگیرید .. موفق باشید ..
        سلام
        ببخشید یه سوالی داشتم
        معمولا دوربین دیجیتال کیفیت بالا از طریق پورت lan وصل میشه. آیا میشه توی مطلب از lan فراخوانی کرد؟

دیدگاه

سلام به همه دوستان

یه سوال داشتم واون اینکه چطوری تصویری رو که با وبکم متصل به متلب ، میگیریم ، فرمتش از همون اول سیاه و سفید باشه...اصلا این کار شدنی هست یا نه.؟؟

یعنی به جای اینکه اول تصویر سه بعدی باشه و بعد تبدیل به سیاه و سفید کنیم با im2bw از همون اول با دستور video input فرمت دلخواهمون(در اینجا دو بعدی) انتخاب کنیم.

در ضمن با خوندن help مربوط به دستور videoinput تمام فرمت هایی که ساپورت می شن سه بعدی هستن

دیدگاه

سلام ..

کد زیر رو تست کنید، شاید مشکلتون بر طرف بشه .. من فرصت نکردم که اون رو تست کنم، امــا اگه مشکلی بود، بگید تا حتما تستش کنم .. موفق باشید ..

دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

اشتباهی که شاید خیلی ها lمی کنند اینه که لغت دوربین صنعتی که در مورد دوربین های مدار بسته میاد رو تعمیم می دهند به دوربین هایی که برای پردازش تصویر هست. توجه داشته باشید که دوربین هایی که برای پردازش تصویر استفاده میشه اولا دیجیتال هستند . بعد هم کنترل نرم افزاری دقیقی روی پارامتر های دوربین مثل تعداد فریم ، Gain ، Exposure Time و سایز عکس و فرمت عکس دارن . همچنین استانداردهای اتصال به نرم افزار های آنالیز تصویر رو داره که راحت شناخته بشه ، همچنین دارای SDK مناسب برای برنامه نویسی با اون هست.
              تو ایران هم به این راحتی ها پیدا نمیشه. البته یه شرکت هست کارشون همینه تو قسمت تامین تجهیزاتش خوب توضیح داده.
              دیده بنیان پارس آدرس سایتشونم :www.DidehBonyan.com
              من ازشون دوربین خریدم. قسمت دوربین از دو تومن شروع میشه. لنز هم جدا قیمت داره.
              کسی سوال داشته باشه خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان
                یه سیستمی رو میخواستم راه بندازم تقریبا 7 تا دوربین نیاز هست عکسهایی هم که قرار گرفته بشه اندازشون 3 در 30 سانتیمتر هست نمیدونم خود دوربین این برش رو انجام میده یا باید نرم افزار این کارو بکنه قراره در این عکس اجسامی که عبور کنه براساس رنگشون به یه سری رله هایی دستور داده بشه مثلا سیاه یا سفید یا هر رنگ دیگه ای از بین سایر رنگها مسئله مهم سرعت خیلی زیاد هست تقریبا 10 تا عکس در هر ثانیه آیا امکانش هست کامپیوتر با پورت usb بتونه این حجم اطلاعات رو بگیره و دستورات همزمان به رله ها بده (رله ها سرعت بالا هستن).
                لطفا در مورد هر قسمت اطلاعات دارین راهنمایی کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X