اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

سلام خدمت جناب حسام الدین

می خواستم ازتون راهنمایی بگیرم البته پست هاتون رو خوندم ولی گفتم در این مورد خاص مستقیم سوال کنم.

ما قصد ساخت یک زیر دریایی رو داریم که می بایست زیر آب داخل یک استخر با زمینه سفید یا آبی در نور طبیعی (فلوروسنت یا لامپ رشته ای یا نور خورشید) یک جسم مثل توپ زرد یا قرمز رنگ رو دنبال کنه. می خواستم بپرسم برای این شرایط خاص چه دوربینی توصیه می کنید که هم زاویه دید وسیعی داشته باشه هم خروجی مناسبی برای پردازش و هم رزولوشن و تشخیص رنگ بالا و کلا یه چیز مناسب از هر لحاظ باشه البته نه در حد قیمت خیلی بالا!
    سوال دیگه اینکه من برای پردازش تصویر قصد دارم از یک PC104 استفاده کنم شما نظرتون چیه؟ پیشنهادی دارید که مثلا از چیز دیگه ای استفاده کنم؟ یا نوع خاصی از PC104؟
    و سوال دیگه اینکه برای سرعت بالای پردازش و اینکه PC104 خیلی سریع نیست و محدودیت توان باطری هم هست از مطلب نمیشه قاعدتا استفاده کرد درسته؟ شما نمی دونید کد های آماده ای که مثلا در زبان C باشه در این باره موجود هست یا خیر؟

ممنون

دیدگاه

می خواستم ببینم که تو متلب برای انالیز stft برای تصویر دستوری هست اگه نیست چیکار باید بکنم .

دیدگاه

سلام ....................

نوشته اصلی توسط javad_zavr
        می خواستم ببینم که تو متلب برای انالیز stft برای تصویر دستوری هست اگه نیست چیکار باید بکنم .
        از M_File زیر استفاده کنید .. امیدوارم بتونه کمکتون کنه .. موفق باشید ..
        فایل های پیوست شده
        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

salam
          kaci mitone be man dar morde image processing dar borland c komak kone
          masalan che jori mishe ye axo to borland c tahde dos handel kard va histogeram ouno bedast ovord
          mamnon misham komak koid
          taghizadeh_uni@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط padzanij
            salam
            kaci mitone be man dar morde image processing dar borland c komak kone
            masalan che jori mishe ye axo to borland c tahde dos handel kard va histogeram ouno bedast ovord
            mamnon misham komak koid
            taghizadeh_uni@yahoo.com
            سلام ...................

یکی از قوانین سایت اینه که همگی فارسی تایپ کنیم .. پس لطفا چه خوبه این کار رو همگی انجام بدیم ..

اما در مورد سوالتون .. لینک زیر میتونه خیلی بهتون کمک کنه .. مخصوصا اون فایلی که نمونه کدهای C رو داره .. موفق باشید ..

Image Processing in C resource page
            http://homepages.inf.ed.ac.uk/rbf/BOOKS/PHILLIPS/
            فایل های پیوست شده

دیدگاه

من یه مقاله در رابطه با کاربرد تکنیک پردازش تصاویر در ارزیابی رنگ محصولات غذایی می خواستم.لطفا کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saadatm1
                من یه مقاله در رابطه با کاربرد تکنیک پردازش تصاویر در ارزیابی رنگ محصولات غذایی می خواستم.لطفا کمکم کنید
                سلام .....................

یه مقاله هست که برای کنفرانس ایرانه .. میتونه براتون جالب باشه .. ضمیمه ی این پستش کردم .. موفق باشید ..
                فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام
                  داشتم فکر می کردم دید انسان چطور می تونه فاصله اشیا و موانع رو از انسان تشخیص بده ،با چشمی که فقط گیرنده امواج بیرونی هست وفقط و فقط با نورها سروکار داره.به نظرم این قضیه بی ربط با اندازه واقعی اجسام و تعریفی که از اون تو ذهنمون داریم نیست،همچنین سه بعدی بودن فضا اطرافمون .ساده تر اینکه مثلا وقتی می خوایم تو یه نقاشی ، درختی رو دورتر از خونه بکشیم اونو کوچیکتر از اندازه واقعی ایش( و بالاتر از شی ء نزدیکتر) می کشیم و هر چی دورتر می شیم درخته کوچیکتر می شه!جالب اینجاست که دید ما متوجه یک پارچه بودن عکس نمی شه!و اونو مثل یه منظره واقعی جلوه می ده! اگه بخواهیم این قدرت دید رو توسط یک دوربین در یک روبوت پیاده سازی کنیم....رفتیم تو مقوله پردازش تصویر منتهی به روش پیشرفته تر،یعنی در این صورت روبوتی لازم داریم که علاوه بر پردازش تصویر،اون شیء رو شناسایی کنه و بر حسب اندازه واقعیش شیء(بطور متوسط) و مقایسه اون با تصویر گرفته شده ،فاصله رو تخمین بزنه!
                  می خوام نظر شما دوستان عزیز رو هم در این زمینه بدونم.لطفا" با هر سطح علمی که دارین شرکت کنین ...
                  سپاس

دیدگاه

سلام ..................

پستتون با این تاپیک ادغام شد .. اینطور مواقع اغلب دو نوع عکس داریم .. یه تصویر اولیه و یه تصویر Resize شده .. یه Optical Flow که روی تصویر دوم زده بشه فاصله ی دوربین تا تصویر یا همون میزان زوم به دست میاد .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام
                      ممنون از پاسخ سریعتون
                      ممکنه ازتون خواهش کنم از کلمات انگلیسی استفاده نکنین،
                      اینطور مواقع اغلب دو نوع عکس داریم .. یه تصویر اولیه و یه تصویر Resize شده
                      دقیقا. اندازه متوسط شی ءای که قبلا تعریف کردیم و اندازه ای که با عکس گرفتن و پردازش در دستمون هست...
                      یه Optical Flow که روی تصویر دوم زده بشه فاصله ی دوربین تا تصویر یا همون میزان زوم به دست میاد
                      میشه بیشتر توضیح بدین!تا حالا از این مکانیزم استفاده شده برای تشخیص فاصله...مثالی در این زمینه هست...
                      مرسی

دیدگاه

سلام
                        فرض کنید شخصی روی یک سطح ماسه ای بایستد؛ از جای پای او عکس گرفته میشود چگونه میتوان توسط پردازش تصویر میزان اندازه ی فرورفتگی ها و برآمدگی های کف پا را به دست آورد؟

دیدگاه

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
                          میخوام یه سوال بپرسم بعد نظرتونو ببرسم
                          من دارم روی بروتکل سیگنال av کار میکنم تا الان 80%کار انجام شده آیا اینکار ارزشش چهقدره نرم افزاری بهتره یا سخت افزاری البته ناگفته نمونه که در رزولیشن 480x640 که 60فریم در ثانیس یعنی NTSC .
                          با چند نفر صحبت کردم میگن تا نرم افزار هست چرا بریم خودمونو درگیر ایسیا کنیم منم یکمی دلسرد شدم .
                          تاحالا کسی چنین کاریو انجام داده
                          80% منظورم تا اینجاس که تونستم رنگهارو از سیگنال AV جداسازی کنم
                          حالا شما چی میگین؟
                          راه را راهبر قرارمده
                          بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن
                          و از خود راهی بر جای بگذار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadis_64kr
                            سلام
                            فرض کنید شخصی روی یک سطح ماسه ای بایستد؛ از جای پای او عکس گرفته میشود چگونه میتوان توسط پردازش تصویر میزان اندازه ی فرورفتگی ها و برآمدگی های کف پا را به دست آورد؟
                            سلام ................

راستش این بحث یه مقدار دامنه دار هست و باید خیلی خاص روش صحبت کنیم .. متد این رو میگه .. اگه تصویر رو بتونید به صورت لایه لایه در بیارید اونوقت میتونید با استفاده تناظر رنگی به هر عمق؛ پیکسل های تصویرتون رو دسته بندی کنید مثلا به ده یا 15 بازه ی رنگی .. اونوقت خروجی شما یه تصویر RGB هست که هر دسته ی رنگی نماد یه بازه ی Depth مشخص میشه .. این رو هم اضافه کنم که دقت این روش هنوز اونقدری نشده که بشه برای کار شما بهش فکر کرد .. از Wavelet میتونید استفاده کنید منتهی فقط و فقط برای پیدا کردن نقش کفش .. این که عمق خطوط چقدر هست زیاد نمیشه روش حساب باز کرد .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام دوستان من می خواستم بدونم آیا میشه با سیمولینک مطلب ونه کد نویسی کارای ساده پردازشی مثل کار با ربات تغقیب خط ساخت و ضمنا جه طوری از وب کم فیلمی را به صورت هم زمان در مطلب نمایش دهم :question: :question: :eek:
                              من به آمار زمین مشکوکم...
                              اگر این شهر پر از آدم هاست......
                              پس چرا این همه دل ها تنهاست؟

دیدگاه

سلام دوستان، امیدوارم حالتون خوب باشه،
                                دوستان میشه کد کارهای زیر رو به زبان مطلب برای من بذارید؟
                                کد برنامه هیستوگرام
                                Bit plane
                                تابع ln و log و توابع نمایی
                                تابع آستانهآ‌گیری
                                ممنون میآ‌شم اگه کمکم کنین.
                                مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X