اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Frequently Asked Questions -- مـبـاحـث و سـوالات مـتـداول

سلام ..............

برای مواردی که گفتم چند تا منبع براتون میذارم .. امیدوارم براتون مفید باشه ..

http://www.cse.yorku.ca/~***ta/CompVis_Notes/integral_representations.pdf

http://aass.oru.se/~mbl/dbb/lab1.pdf

http://www.cs.hut.fi/papyrus/ImageProcessing.html

http://www.cs.uregina.ca/Links/class-info/425/Lab3/

http://cse.taylor.edu/~btoll/s99/424...y/geo-tran.htm

http://math.buffalostate.edu/~it/projects/Fiden.pdf

در آخر هم لینک زیر که شاید برای کدنویسی کمکتون کنه .. موفق باشید ..

http://www.csse.uwa.edu.au/~pk/Research/MatlabFns/
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

..سلام
      واقعا مرسی از کمکاتون
      اون اصلاح رو چندسال پیش شنیدم که چندتااز بچه توی پردازش بهش برخورده بوددند، بی خیال، مهم نیست.
      از لینک هایی که برام گذاشتید واقعا ممنونم.این لینک آخری یه مقدار مشکل داره ؟(البته شاید مشکل ازاینجاست).
      امکانش هست ازتون بپرسم paper هایی که گفتید رو چه شکلی میتونم گیر بیارم؟
      راستی یه سری کد پیداکردم اگه فرصت کردید دوست دارم بدونم چیه؟به mail تون میفرستمش.
      بازم ممنون

دیدگاه

سلام ..............

لینک آخر هیچ مشکلی نداره .. دوباره سعی بفرمایید ..

در مورد Paper ها باید بینید دنبال چی میخواید باشید .. من اونهایی که میتونست برای آشنایی براتون مفید باشه ؛ گذاشتم .. اون Paper آقایون Viola & Jones هم میتونید از لینک زیر دانلود کنید ..

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21845.0

اون کدهارو هم دیدم .. فکر نکنم کدهای C بوده باشن .. سینتکس هاشون یک مقدار فرق میکرد .. حالا اگه خواستید بفرمایید تا دقیقتر بررسیشون کنیم .. راستی یه سوال .. تصاویری که توی این تاپیک در جواب پست هاتون گذاشتم، فیلتر نشدن که؟ چون برخی سرور ها tinypic رو فیلتر کرده .. اگه فیلتر شده بفرمایید دوباره جای دیگه ای پلود کنم .. ممنونم .. موفق باشید ..

دیدگاه

..سلام
          راستش درست گفتید عکس تقریبا همش فیلتر شده بود و قابل دیدن نبود ،منم روم نشد بگم ،ببخشید.
          یه سوال ازتون دارم .شما تقریبا میدونید که من روی چه زمینه هایی از پردازش میخوام کارکنم .به نظر شما چه مدت (بدون تعارف) طول میکشه این کاررو انجام بدم یادبگیرم چه کار باید کنم.
          بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aragon19
            ..سلام
            راستش درست گفتید عکس تقریبا همش فیلتر شده بود و قابل دیدن نبود ،منم روم نشد بگم ،ببخشید.
            سلام ..................

ببینید اینجا جای تعارف نیست .. هرجایی مشکلی بود خواهش میکنم تاکید کنید تا رفعش کنم .. اونطوری من احساس میکنم مدیون شما شدم .. بازم خواهش میکنم اینجور موقع ها بگید .. توضیحات من اغلب با این عکسا کامل میشه و چون من هیچ وقت از بحث های کلامی صرف خوشم نمیومده همیشه سعی کردم مثال های مصور بذارم .. الان لینک هارو اصلاح کردم .. خیلی شرمندم ..

اما در مورد پروژه ی شما .. موارد رو جزء به جزء بررسی کنیم بهتره .. اول یه بار دیگه پست های قبلی رو با با تصاویر ببینید تا من از شرمندگیتون در بیام و بعد باهم دقیقتر موارد رو ادامه میدیم .. موفق باشید ..

دیدگاه

..سلام
              امیدوارم بهتر باشید،شرمنده از تاخیرم
              خیله خوب ، بیایم مراحل انجام کار رو دوباره لیست کنیم(امیدوارم خیلی تکراری نباشه)
              ابتدا از دوریبن تصویر به صورت اتوماتیک در کامپیوتر دانلود میشه و بعد باز هم به صورت خودکار عملیات (شاید به ترتیب زیر) پردازش روی تصویر اول انجام میشه (سئوال اگه بجای وبکم از یک دوریبن عکاسی استفاده کنیم نحوه دانلود تصویر در pc فرق میکنه؟ 2-اگه از وبکم استفاده کنیم تصویری که باید روش پردازش بشه آیادائم درحال تغییره؟(ببخشید که سئوالام ابتدایی است)
              مراحل پردازش ابتدا تنظیم نور ،بهتره بهصورت پیش فرض باشه چون احتمالا نو راون قسمت کافی نباشه ونخواهیم ازنورمصنوعی استفاده کنیم.
              بعد بیایم تحلیلها رو روش انجام بدیم (اونهم قطعابصورت خودکارباید باشه دیگه):
              تحلیلهای هیستگرام
              تحلیلهای geomatric برای تشخیص تغییرارتفاع وعمق
              تحلیل Rectangle برای تشخیص تغییر رنگ نواحی
              تحلیل های ریاضی برای تشخیص تغییر سایز
              ذخیره هر تحلیل بصورت جداگانه
              اما درخواستها :
              اول ممنون از اینکه تصویرها کاملا گویا شد،دوم اینکه لینکی که برام سورس کد ها دادید (که البته بازشد)،نمونه سورس کدهای این روشهای تحلیلی رو که گفتید میتونم توش پیدا کنم.
              - برای سورس کد دانلود تصویر همون که گفتید کافیه؟ودیگر هیچ(البته فعلا)
              منتظرتونم...
              یاعلی

دیدگاه

سلام ................

در مورد دوربین که فرمودین .. اگه دوربینتون دوربین دیجیتالی باشه که باید تصاویر رو دریافت کید و بعد وارد یه فایل کنید و توی متلب فراخوانی کنید .. اینی که میشه دوربین عکاسی رو به PC وصل کرد و به عنوان وبکم ازش استفاده کرد رو نمیدونم .. فکر نکنم همچین کاری به صرفه باشه .. یه وبکم بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید .. در مورد فیلمبرداری یا همون ویدئو باید بگم که بله! یعنی چی؟ یعنی اینکه وقتی شما ورودیتون رو از منظر فیلم میبینید به این معنا هست که شما باید پردازش فریم به فریم انجام بدید .. یعنی فیلم رو میگیرید و به فریم تبدلش میکنید .. دستورش هم توی متلب هست .. getsnapshot .. یه مقدار ریزه کاری داره اما نگرانی نه .. نمونه ی برنامش هم توی خود سایت هست .. اگه نیاز شد حتما بررسیش میکنیم ..

برای تنظیم نور میتونید از یه فیلتر میانگین گیر با سیگمای 2 یا 3 استفاده کنید .. کار این فیلتر چیه؟ میاد یه مربع میذلره روی تصویر و میانگین اون مقادیری که توی اون مربع (فرض کنید 3 در 3 ) رو حساب میکنه میذاره جای یه پیکسل و بعد شروع میکنه از همین روش جاروب کردن تصویر .. مثل Mask Filtering میمونه .. بهش Convolution Kernel هم میگن .. دستورش توی خود متلب هست .. اگه خواستید عبارت fspecial و filter2 رو در help متلب سرچ کنید تا جریان رو متوجه بشید ..

تحلیل هایی که فرمودید به صورت خودکار؛ منظورتون اینه که روتین باشه درسته؟ خب ببینید شما وقتی دستوراتتون رو توی m.file مینویسید (یا حالا هر جای دیگه ..) اینطور اغنا میشید که تصویر به عنوان ورودی گرفته میشه و کلیه ی پردازش ها روش انجام میشه و بعد هم خروجیهاتون رو از الگوریتم میگیرید .. متوجه منظورم شدید؟ یعنی پردازش مرحله به مرحله انجام میشه .. نیازی نیست هر مرحله ی اون رو تیکه تیکه بنویسید و اجرا کنید .. برای کدها هم باید بر طبق الگوریتمی که میخواید بنویسید، دنبال اون موضوع خاص باشید و در انتها این تیکه ها رو به هم وصل کنید .. نمونه هاش هم یا توی اینترنت هست یا باید خودتون دست به کار بشید .. معمولا استادی که باهاش این پروژه رو بر میدارید یه سری کد در اختیارتون میذاره .. در مورد اون لینکی هم که ظاهرا بالاخره باز شده باید عرض کنم که برخی کدهاش رو بله .. مثلا من میبینم که هیستوگرام رو داره .. دوریابی رو داره .. اما به اینها بسنده نکنید .. باید جدی دنبالش باشید ..

اما .............. من هنوز منظور شمارو از دانلود تصویر متوجه نشدم .. ممکنه یه مثال بزنید؟

دیدگاه

سلام من چند موضوع جدید وخوب که بشه از توش مقاله در آورد در زمینه پردازش تصویر میخوام مرسی از کمکتون

دیدگاه

سلام .................

مقاله ....

خب زمینه های مختلفی وجود داره اما اونی که برای مقاله مناسب باشه ..

-- الان یکی از زمینه هایی که خیلی کاربرد پیدا کرده؛ Image Segmentation هست اما نه با متدهای قبلی .. متدی که در چندساله ی اخیر (یه ده سالی میشه ..) در دنیا ازش استفاده میکنن استفاده از انرژی لبه ها برای پیدا کردن Boundary آبجکت هست .. روش های خیلی متنوعی داره؛ الگوریتم های خیلی جدیدی هم داره .. برای نمونه یه فایل با نام LBF براتون میذارم .. این رو حتما توی متلب Run کنید تا متوجه منظور من بشید .. چهارتا مثال مختلف داره که برای درک شهود قضیه خیلی کمکتون میکنه ..

-- یکی دیگه از زمینه هایی که با استفاده از همین Active Contour ها انجامش میدن، Tracking هست .. اون هم زمینه ی جالبیه .. مثلا شما لینک زیر رو ملاحظه بفرمایید .. روشیه که در Paper زیر استفاده شده (البته متد جدیدش ..) ..
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=25250.0

-- یکی دیگه از زمینه هایی که دوباره احیا شده و طرفدار پیدا کرده؛ Image Restoration هست .. اما در چه زمینه ای؟ ببینید فرض کنید که دارید توی یه خیابون با اتومبیل حرکت میکنید و یک مرتبه به یه تصویر جالب بر میخورید .. بلافاصله دوربینتون رو برمیدارید و از اون تصویر عکس میگیرید .. بعد که تصویر رو نگاه میکنید میبینید که تصویر Blur شده به این معنا که انگار همراه با حرکت اتومبیل Shutter دوربین به کرات از تصویر عکس گرفته و تغییرات حرکتی رو به صورت آرایه ای از تصاویر چیده کنار هم .. به این پدیده میگن Motion Blur .. یه گروهی هم هستن که دارن روی بهینه کردن اینگونه تصاویر کار میکنن .. نتایج خیلی خوبی هم گرفتن .. برای نمونه CVPR 2007 رو پیشنهاد میکنم بخونید .. مقالش رو براتون میذارم در زیر همین توضیحات ..
                    http://www.cse.cuhk.edu.hk/~leojia/a...lur_cvpr07.pdf

-- یکی دیگه از زمینه ها همون Finger Print هست که شما داشتید لینکش رو توی همین سایت مشاهده میکردید .. اما متدش یک مقدار جدید تر شده .. اتفاقا یکی از دوستان به تازگی یه Paper در این زمینه دادن که هنوز Publish نشده وگرنه مقالش رو براتون میذاشتم .. در متد ایشون روی روشهای Geometric کار شده .. من که خیلی خوشم اومد اما خب نمیتونیم با ایشون کار کنیم .. زمینه هامون یک مقدار متفاوته ..

-- یکی دیگه از زمینه هایی که هست Shape Matching با استفاده از Geometric Transformation هست .. اینم متد جدیدیه .. درسته که خیلی روش کار شده اما حالا حالاها جای کار داره .. الان مثلا Triangular Transformation روشی هست که باب شده و خیلی هم Performance بالایی داره .. میتونید دنبال این موضوع هم باشید ..

-- یکی دیگه از موضوعات Generalized Distance Transform هست .. میتونید دنبال این موضوع هم باشید .. این هم موضوع جالبیه ..

اینها مطالبی بود که به ذهنم میرسید؛ اگه دوستان نظر خاص دیگه ای دارن خوشحال میشیم مطرح کنن تا بتونیم به جمعبندی خوبی برسیم .. موفق باشید ..
                    فایل های پیوست شده

دیدگاه

کسی میتونه در اطلاعاتی درمورد بدست آوردن حجم یک جسم بوسیله پردازش بده ؟
                      آیا میشه با پردازش تصویر اینکارو کرد؟
                      یا با فرستادن موج به سطح جسم و و.......؟؟؟
                      اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم :wow:

دیدگاه

سلام ...................

ببینید سوالتون چند وجه مختلف داره .. یه متد هست که روی Shape Model ها کار میکنه .. میان و از سه زاویه ی مختلف از تصویر عکس میگیرن و بعد این فریم هارو با الگویی خاص (و البته با ضریب و وزنی خاص ..) با هم تلفیق میکنن و در نهایت اون جسم رو Represent میکنن .. این یه متده .. 3D Shape Modeling..

یه متد دیگه هست که قبلا در موردش صحبت مردیم .. تشخیص عمق از روی تصویر دو بعدی ..
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=22809.0

یه متد دیگه هم هست که کار با تصاویر چند طیفیه .. اون هم در این پروفایل مطرح شده ..
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=19739.0

یک روش دیگه هم هست که زیاد به پردازش تصویر مربوط نمیشه .. با استفاده از سنسور و الکترونیکه .. سنسورهای مادون قرمز و PIR .. اون هم یه راهه .. حالا نظر؛ نظر شماست .. باید ببینید کاربردتون چیه؟ موفق باشید ..

دیدگاه

در مورد عملیات فیلتراسیون در پردازش تصویر کمکم کنید.اگه ممکنه توضیحات ساده و پایه ای باشه.
                          سپاس.

دیدگاه

برنامه ای می خوام که تعداد object های تصویر بگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سارا گل
                              برنامه ای می خوام که تعداد object های تصویر بگه
                              سلام ..................

ببینید سوالی که پرسیدید خیلی کلی هست .. فرمودید که بتونه تعداد آبجکت هارو بگه !! خب همینجا بحث شما چندین شاخه میشه .. نکته ی بسیار مهمی که وجود داره اینه که شما بدونید نوع آبجکتی که دارید از اون صحبت میکنید چی هست؟ الان شما لینک زیر رو که ملاحظه بفرمایید متوجه منظور من میشید .. انتهای صفحه ی اول لینک زیر یه نمونه برنامه هست که تعداد Tiny circle هارو برای شما با labeling شمارش میکنه و نتیجه ی حاصل رو برمیگردونه .. میبینید که روند به چه ترتیب هست .. تاکید میکنم که اگه تصاویر فیلتر شدن، بفرمایید تا جای دیگه ای پلود کنم .. موفق باشید ..

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23588.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alighavi
                                در مورد عملیات فیلتراسیون در پردازش تصویر کمکم کنید.اگه ممکنه توضیحات ساده و پایه ای باشه.
                                سپاس.
                                سلام ..................

اگه بخوایم در مورد فیلتر و روند تاثیرگذاری اون توی تصاویر اون هم صرفا در حوزه ی دیجیتال بحث کنیم باید بریم سراغ Filtering In Spatial Domain .. ببینید اگه بخوایم خیلی ساده و مفهومی بحث رو باز کنیم باید ببینیم که اصولا منظور از فیلتر کردن چیه؟ همون طور که میدونید تعدا زیادی فیلتر داریم .. فیلتر گوسین، فیلتر لاپلاسین، فیلتر ماسک، فیلتر میانگین گیر و .... اما این فیلتر های چیکار میکنن؟ من به عنوان مثال بحث رو با فیلتر میانگین گیر دنبال میکنم .. ببینید اصولا توی فیلتر تصاویر دیجیتال؛ به دلیل اینکه هر پیکل از ایندکس رنگی خاصی برخورداره (مثلا اگه تصویر رو در فضای Gray Level در نظر بگیریم میبینیم که ماتریس این تصویر از مقیاس های رنگی از 0 تا 255 در نوسانه .. یعنی اگه شما ماتریس تصویرتون رو باز کنید، اعدادی که بازگو کننده ی میزان رنگ در فضای Gray Level هستن رو میینید ..) میتونیم روی مقادیر پیکل ها قضاوت کنیم .. در فیلتر میانگین گیر یه مربع (معمولا 3*3 یا 5*5 ..) روی تصویر قرار میدن و به ازای مقادیر همسایگی میانگین پیکسل ها رو بر مقدار اندازه ی مربع (کرنل..) تقسیم میکنن و به جای پیکسل ها قرار میدن ..) .. یعنی چی؟ یعنی اینکه هر پیکسل رو مقدارش رو قرار میدن با میانگین پیکسل های مجاورش (همسایه ی خودش..) به این ترتیب مربع رو حرکت میدن روی کل تصویر و فیلتر رو اعمال میکنن .. دقیقا کاری که Mask Filtering انجام میده هم به همین ترتیبه .. برای همینه که بهش میگن Convolution Kernel .. به این ترتیب تصویر نهایی به نوعی Smooth میشه به این معنا که محیط رنگی اون به سمت میانگین پیکسل های مجاور هر پیکسل؛ مات تر میشه .. این به بیان مختصر و کلی از مفهوم اعمال فیلتر بر روی تصاویر دیجیتالی بود .. امیدوارم مطالب براتون تکراری نبوده باشه .. موفق باشید ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X