سلام دوستان کسی میدونه کد متلب فیلتر پایین گذر برای تصویر چیه و اینکه خود کاربر فرکانس قطع را وارد کند و فرکانسهای کمتر از آستانه را برای تصویر نگه داشته و فرکانسهای بالاتر از آن را حذف نماید .ممنون میشم راهنماییم کنید.سپاسگزارم.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فیلتر پایین گذر
Collapse
X
-
پاسخ : فیلتر پایین گذر
برای تصویر بهتره در حوزه فرکانس کار کنید مثلاً از فیلتر باترورث دوبعدی پایین گذری که در حوزه فرکانس داری استفاده کنی و از تصویر هم تبدیل فوریه بگیری و با استفاده از اپراتور *. در هم ضرب کنی و از نتیجه، عکس تبدیل فوریه بگیری.لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
-
ابعاد فیلتر با تصویر باید یکی باشه، یعنی باید فیلتری هم اندازه تصویر بسازی. سایزی که گفتی نفهمیدم چیه؟ مگه تصویرت gray نیست؟ اگه نیست یا باید تبدیل کنی به gray یا هر کانال رو جداگانه فیلتر کنی.لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
دیدگاه
-
اگه کدی که نوشته رو بذاری راحت تر میتونم نظر بدم. پست قبلی رو هم یه بار دیگه بخون.لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز خودم مشکلشو حل کردم.فقط یه سوال دیگه من یه تصویر نویزی شده دارم میخوام با فیلتر گزاری گوسی رفع نویزش کنم فقط با دستورات fspecial, padarray, conv2 خودم کدشو نوشتم فقط میخوام سایز تصویرم تغییر کنه چون میخوام خطای میانگین مربعاتتشو بدست بیارم. کدش اینه:
f_gauss = fspecial('gaussian',[3 3],1);
mpad = padarray(img1,[0 0], 'symmetric'
gauss_img1 =conv2(mpad,f_gauss,'same'
مشکلم اینه نوشتن دستور padarray تاثیری در کد نداره چون سایزشو 0 گرفتم اگرهم تغییر بدم سایز تصویرم عوض میشه که نمیخوام تغییر کنههشما ره حل دیگه ای با این دستورات یاد دارید؟ممنون از پاسخگوییتون.
دیدگاه
-
سلام.
به جای این که تصویر رو Pad کنی، فیلتر رو Pad کن. چون اندازه فیلتر فرده و دستور padarray در حالت متقارن، به هر طرف به تعداد مساوی صفر اضافه می کنه اندازه باز هم حتماً فرد میشه پس میتونی اندازه فیلتر بعد از zero-padding رو یکی بیشتر از سایز تصویر بگیری و بعد از تبدیل، سطر و ستون آخر رو حذف کنی.
کد:mpad = padarray(f_gauss,ceil((size(img1)-size(f_gauss))/2), 0); if size(img1,1) < size(mpad,1) mpad(end,:) = []; end if size(img1,2) < size(mpad,2) mpad(:,end) = []; end gauss_img1 =conv2(double(mpad),double(img1),'same');
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
دیدگاه
-
بسیار ممنون دوست عزیز.فقط یه سوال من تصویردومم نویز آن بسیار زیاد است.درواقع دو تصویر نویزی شده داشتم اولی نویزش کم بود اما این دومی نویزش زیاده. و من با استفاده از همین دستورات فقطf_gauss1 = fspecial('gaussian',[5 5],2); با سایز 5در 5 و گامای 2 گرفتم که خوب رفع نویز نکرده .سایزهای مختلفی رو هم امتحان کردم ولی خوب نشد.به نظرتون مشکلش کجاست؟بسیار سپاسگزارم.
دیدگاه
-
بذار با مثال توضیح بدم. فرض کن یک نقاشی داری که چند قطره رنگ کوچک روی اون ریخته، این قطره ها کاملاً واضحن ولی وقتی با قلم مو پخش بشن، محو میشن. حالا اگه روی نقاشی پر از قطره های رنگ بشه، وقتی با قلم مو روش بکشی همه چیز بدتر میشه. کاری که فیلتر گوسی انجام میده همچین حالتی داره و نباید ازش انتظار معجزه داشته باشی.لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
دیدگاه
-
سلام اقا هادی
یک سوال داشتم
در مورد فیلتر باترورث میخواستم فرکانس هارو تقسیم بندی کنم و هر دفه یک فرکانس از تصویر رو حذف کنم چطور میشه این کار رو کرد؟
چطور باید بدنم فرکانس تصویر چقدر هست؟
با فیلتر گوسی چطور میشه این کارو کرد؟
با کدهای مطلب اگر جواب بدین ممنون میشم
با تشکر
(نخواستم موضوع جدید)
البته سوال دیگه هم دارمآنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
دیدگاه
-
برای به دست آوردن طیف فرکانسی تصویر باید ازش تبدیل فوریه دو بعدی (تصویر سطح خاکستری) بگیری و از روی تصویر اندازه تبدیل فوریه روی سیگنال تجزیه و تحلیل انجام بدی. برای حذف یک فرکانس خاص، کافیه در سطر و ستون مربوط به اون فرکانس، مقدار ضرایب رو صفر کنی یا روش بهتر اینه که یک فیلتر (مثلاً BandStop (Notch) Filter) روی اون فرکانس بذاری. برای این که مولفه DC به وسط تصویر تبدیل منتقل بشه از دستور fftshift استفاده کن،لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
دیدگاه
دیدگاه