اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره مقاله GVF

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره مقاله GVF

سلام دوستان
    من توی تصویر زیر میخوام نقاطی که با دایره قرمز مشخص کردم رو استخراج کنم . یعنی فقط دایره ها برام مهم هستند ولی نمی تونم این کارو انجام بدم .
    میشه لطف کنید راهنماییم کنید

عکس اورجینال

دیدگاه

سلام ..

نقاطی که قصد سگمنت کردن اونها رو دارید؛ نواحی سختی هستن تا حدودی .. شاید در ابتدا خیلی خوب باشه اگر تصویرتون رو چندین مرحله فیلتر کنید تا با یک Threshold مناسب؛ بتونید پس از باینری کردن تصویر؛ به جداسازی اون نقاط از بافت مغز امیدوار باشید .. در ایـن پست و همچنین ایـن تاپیک نمونه های مشابه دیگه ای از الگوریتم های سگمنتیشن مطرح شدن که شاید بتونن برای تصاویر شما؛ ایده های خوبی باشن .. در بدبینانه ترین حالت؛ شاید یک پیشنهاد این باشه که تصویرتون رو به چهار قسمت یا در اصطلاح Patch تقسیم کنید و روی هر Patch الگوریتم ها و فیلتر هاتون رو اجرا کنید و در پایان؛ نتیجه ی نهایی رو از مقایسه ی همه ی Patch ها بتونید به دست بیارید .. امــا شاید بهتر این باشه که در ابتدا ایده های ابتدایی رو تست کنید و نتایج اونها رو در صورت تمایل در این تاپیک قرار بدید .. موفق و سلامت و شاد باشید ..
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
        من الگوریتم VFC و PIG را مطالعه کردم ولی چیزی در موردش نفهمیدم. دوستانی که بااین الگوریتم کار کرده اند اگر لطف کنند یک توضیح کامل و جامع از آن را بگذارند بسیار بسیار ممنون می شوم. من می خوام از این الگوریتم ها برای موضوع پایان نامه ام که در مورد Segmentation تصاویر پزشکی استفاده کنم. برای توضیح آنها در رساله ام نمی دونم چی بنویسم.

دیدگاه

با سلام........
          مقاله ای که روی آن کار میکنم راجع به ''Active contours with selective local or global segmentation: A new formulation and level set method''
          است که در بحث همگرایی آن مشکل دارم.
          اگر کمکم کنین ممنون میشم...
          لینک دانلود:
          http://www4.comp.polyu.edu.hk/~cslzhang/papers.htm
          شماره 110

دیدگاه

با سلام و وقت بخیر
            یه سوال داشتم.میخاستم ببینم level set رو باید حتما نقطه اولیه براش تعریف کرد؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X