اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شناسایی چهره در یک تصویر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شناسایی چهره در یک تصویر

سلام. خسته نباشید.
    من پروژم تشخیص چهره با وجود پوشش هست! یعنی با وجود شال و عینک و این چیزا. من پردازش تصویر کار نکردم اصلا:((
    paper های زیادی خوندم و تقریبا با روش های مختلف آشنایی دارم. اما خیلی گیج شدم، اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم و چیکار کنم:( میشه کمکم کنید؟

دیدگاه

سلام ..

شاید ایـن کد بتونه امیدوارانه کمکتون کنه .. برای توضیحات بیشتر هم میتونید از ایـن تاپیک کمک بگیرید .. پیروز باشید ..
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
        سلام ...............

از بابت تاخیر معذرت میخوام .. این موضوع رو توی یک میل برای یکی از دوستانم، مطرح کرده بودم .. ایمیل رو براتون فرستادم .. هر قسمتیش که نا واضح بود، بفرمایید تا توی همین تاپیک روی اون قسمت بحث کنیم .. موفق باشید ..
        سلام...ممنون میشم این میل رو برای من هم ارسال کنین(تشخیص چهره و توضیح درمورد مراحلش به روش ویولا جونز)

دیدگاه

سلام ..

تاریخ اون پست برای حدود چهار سال پیش هست! این ایمیل رو دیگه ندارم الان در لیست ایمیل ها .. در انتهای این پست، یک Manual کامل از این پیاده سازی ضمیمه هست که برای یک دوره ی آموزشی تدوین شده .. در ایـن آدرس هم به صورت پرسش و پاسخ، روند پیاده سازی به صورت کامل توضیح داده شده (--به همراه نمونه های نتیجه--) .. امید که این مطالب بتونن کمکتون کنن .. پیروز باشید ..
          فایل های پیوست شده
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام. خسته نباشید
            خیلی ممنونم که این مطالب رو اینجا مینویسید. خیلی بمن کمک کرد تا بتونم شروع کنم !
            من یه سری کد و الگوریتم در مطلب درمورد تشخیص چهره گرفتم و بررسی کردم. پروژه من تشخیص چهره مسدود و پوشیده بوسیله اشیایی مثل عینک، شال ، ریش و ... هست. بنظر شما از چه روشی استفاده کنم جواب میگیرم؟ با شبکه عصبی کار کنم؟ بنظر شما چه شبکه عصبی؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : شناسایی چهره در یک تصویر

[quote author=___ link=topic=21845.msg507526#msg507526 date=1378755339]
              سلام ..

شاید ایـن کد بتونه امیدوارانه کمکتون کنه .. برای توضیحات بیشتر هم میتونید از ایـن تاپیک کمک بگیرید .. پیروز باشید ..
              سلام. من طی بررسی هایی که انجام دادم ! و یکم با کد های متلب کار کردم، یه برنامه هم تهیه کردم که اجرا شد! فقط مشکل اینجاست که همه این کارها روی دیتا بیس orl انجام دادم که اصلا عکس با پوشش یعنی با عینک و ... نداره. برای کار با عکس های پوشش دار، تا اونجایی که من بعد از یک عاالمه بررسی متوجه شدم! ، باید فقط از دیتابس AR استفاده کنم . حالا مشکل من اینه که این دیتابیس رو نمیتونم پیدا کنم. از هرجا میرم، به این سایت میرسم!
              http://www2.ece.ohio-state.edu/~aleix/ARdatabase.html
              به اینجا email هم زدم ، ولی جواب ندادن:( دیده دارم خل میشم!! شما در مورد این دیتا بیس اطلاع ندارید؟ باهاش احیانا کار نکردین؟ :( یکی این دیتا بیس و بده بمن ، من برم بقیه کارامو انجام بددددم :((

دیدگاه

با سلام
                من مدت زیادی در این زمینه کار کردم البته با vb اگر سوالی داشتید می تونم راهنماییتون کنم
                www.khane-bargh.ir

دیدگاه

سلام.
                  خیلی ممنونم. ولی من دارم تو متلب کار میکنم:(
                  از دیتا بیس های تو متلب اطلاع ندارید؟

دیدگاه

با سلام
                    در مورد روش lda که برای کاهش ابعاد داده استفاده میشود و داده ها به دو دسته آموزش و تست تقسیم میشود ابتدا lda به داده آموزش اعمال میشود برای داده تست چگونه این کار انجام میشود ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X