نوشته اصلی توسط HS1386
نمایش پست ها
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل مولتیمتر ویکتور VC97 ورژن 2021
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط nikan22 نمایش پست هابا سلام
در حال تست ولتاژ DC بودم که دیدم یه صدای غژ ممتد و ضعیف از بیزر میاد. خاموش و مجدد روشن کردم از اون زمان وقتی مولتیمتر را روشن میکنم بعد از حدود 25 ثانیه سه بار پشت سرهم بیزر بوق کوتاه میزنه و بعدش فورا با یه بوق ممتد خاموش میشه و باید دوباره یکی از کلیدها را بزنم تا روشن بشه و تا 25 ثانیه باهاش کار میکنم مجدد این پروسه تکرار میشه. 4 ترازیستور دیودها و خازنهای موجود را تست کردم همگی سالمند.
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید که چکار میتونم بکنم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Abbasrezaeiaderiyani1386 نمایش پست ها
الان ویکتور معمولی داخل سایت هست اگه هست میشه کد کالا رو برام بفرستی
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nikan22 نمایش پست هابا سلام
در حال تست ولتاژ DC بودم که دیدم یه صدای غژ ممتد و ضعیف از بیزر میاد. خاموش و مجدد روشن کردم از اون زمان وقتی مولتیمتر را روشن میکنم بعد از حدود 25 ثانیه سه بار پشت سرهم بیزر بوق کوتاه میزنه و بعدش فورا با یه بوق ممتد خاموش میشه و باید دوباره یکی از کلیدها را بزنم تا روشن بشه و تا 25 ثانیه باهاش کار میکنم مجدد این پروسه تکرار میشه. 4 ترازیستور دیودها و خازنهای موجود را تست کردم همگی سالمند.
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید که چکار میتونم بکنم.
مولتی متر چینی یا متفرقه باید دقت کنید سلکتور درست سرجاش هست یا نه ، میزاری رو dc ولی گاهی عقب جلو میوفته، ی مولتی متر ترکوندم به این نتیجه رسیدم
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
تا جایی که حضور ذهن دارم ، تقریبا تمام موارد شنیدم و دیدم که مولتی متر های ویکتور VC97 سری NEW و 2021 از آیسی قیری استفاده شده.
اما ویکتور VC97 معمولی داخل سایت ، قبلا یه موقع از چند نفر نظر خواهی کردم آیسی خرچنگی پایه دار داشتن.
من یک مشکلی با مولتی متر ویکتور vc97 2021 دارم
وقتی می خوام فرکانس آداپتورها یا شارژرهای موبایل و ... اندازه بگیرم وقتی پراب مشکی روی منفی خازن بزرگ میزارم و مثبت روی اولیه ترانس سوئیچینگ می زارم پراب مولتی متر جرقه میزنه و ریست میشه
مگه نباید اینطور فرکانس سویچ زنی در قسمت گرم مدار حساب کرد؟
ولی پراب مشکی روی مثبت خازن بزرگ میزارم مشکلی ندارهجدیدترین ویرایش توسط mahddi2; ۰۰:۱۷ ۱۴۰۲/۱۰/۱۴.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Abbasrezaeiaderiyani1386 نمایش پست ها
الان ویکتور معمولی داخل سایت هست اگه هست میشه کد کالا رو برام بفرستی
مولتی متر اتو رنج VICTOR ویکتور VC97. قیمت و مشخصات انواع مولتی متر Multimeter، خرید اهم متر دیجیتال حرفه ای اتورنج و کلمپ متر با کیفیت بالا در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
در همین سایت دوستان چند ماه قبل قرار دادن.
قبل هر کاری از فایل خودتون پشتیبان تهیه کنید.
متاسفانه من برای ورژن 2021 نتونستم فایل EPROM پیدا کنم. منتظرم اگه کسی در اختیار داره به اشتراک بگذاره.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط danavanhm نمایش پست ها
درود . مولتی متر ویکتور وی سی نودوهفت من ، بعد از اتوآف ، با چرخاندن سلکتور روشن نمیشد. و باید با فشردن کلید روشنش میکردم. با یک تعمریکار متخصص صحبت کردم ، گفت مشکل از قطعاتِ مسیرِ اتوآف هست و از ای سی نمیتونه باشه. شما وقتی سلکتور روی آف هست ، کلید نارنجی رو در حالت فشردن نگه دارید و همزمان سلکتور رو بچرخونین. وقتی مولتی روشن شد ، دستتون رو از روی کلید فشاری نارنحی بردارید که حالت اتواف رو خاموش کنین. ببینین تغییری حاصل میشه.
بله تست کردم در این حالت سه تا بوق رو میزنه ولی خاموش نمیشه و همینطور در هر 20 ثانیه همینکار تکرار میشهجدیدترین ویرایش توسط nikan22; ۰۹:۱۷ ۱۴۰۲/۱۰/۲۳.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Abbasrezaeiaderiyani1386 نمایش پست هاالان یعنی کسی نخریده ورژن جدیدم نی ماله 2021 کد کالا گذاشتم ببینید اگه هم کسی خریده میشه بگه که ایسیش لحیمیه یا نه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nikan22 نمایش پست هاسلام
متاسفانه من برای ورژن 2021 نتونستم فایل EPROM پیدا کنم. منتظرم اگه کسی در اختیار داره به اشتراک بگذاره.
دو تا فایل هست ببینید بدردتون میخوره.
موفق باشید.جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۴:۲۲ ۱۴۰۲/۱۰/۲۳.
- تشکرها 2
دیدگاه
دیدگاه