اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاورم ترکید - کمک - کمک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاورم ترکید - کمک - کمک

نوشته اصلی توسط shahinbahari
    .همین جوری روشن کنید مشکلی پیش نمیاد.من سال هاست اینجوری روشن میکنم. منظور اون دوستمون فکر میکنم که اتصال به زمینی هست که توی پاور رفته.آخه عموما اونم سبز رنگ هستش.
    بله منظور من از اون سبز زمین پاور بود - اشتباه شد- در کل هواستون به اون باشه خیلی خطرناکه اگه به سیم کناریش(سیاه یا آبی (برق شهر)) متصل بشه واویلا .
    دیودها روی مدار نباید تست بشه اونهایی که مشکوکه خارج از مدار باید تست بشن اگه سالم بود نیازی به تعویض نداره

دیدگاه

با سلام من تو این جور چیز ها اطلاعات زیادی دارم
      پاور های زیادی هم تعمیر کردم
      الان چنتا پاور دم دستم هست اگه خواستی بگو که از اونا بتونم راهنماییت کنم
      من تا حالا چندین پاور ترکوندم وتعمیر کردم
      شما گفتید پاور از اول مشکل داشت بعد یا روش تینر ریختید یا میخواستید تمیزش بکنید که خراب شد اگر خراب بود در اثر چی خراب شده بود(نوسان برق.خود بخود خاموش شدو...)
      اگه از قبل مشکل داشت
      ترانزیستور های سمت خازن400ولت روتست کنید که رو هیتسینگ هستند (معمولا13007هستند)یا تا حد امکان عوضشون بکنید اگه باشه2تاست

برید برید سراغ هیتسینگ دومی که روبروش هست
      درداخل اون سه تا دیود هست که شبیه ترانزیستور هستند که به هیتسینگ وصل هستند معمولا دیود وسطی یک مقدار بزرگ تره(آمپرش بالاست)این هارو تست کن
      پایه وسط مشترکه وپایه سمت راست وچپ غیر مشترک هستند ببین اگه به هر جهت زدی اتصال کوتاه بود عوضش بکن
      دیود های ورودی مدار که سالم هستند چون گفتی خازن مدار شارژ میشه(400ولت)
      من تاحالا98درصد مشکل هام همین بوده و همشونو درست کردم

اگه سوالی داشتی درخدمتیم
      «هیچ وقت با یه آدم احمق دهن به دهن نشو. چون کسانی که از بیرون نظارهآ‌گر این دعوا هستند، احمقآ‌تر از اونی هستند که بتونن تشخیص بدن حق با توئه یا اون.»

دیدگاه

پاور از قبل مشکل نداشت !!!
        الان من پاور خیلی تعمیر کزدم ولی این با همه فرق داره !!!!!!
        میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

خب اگه این همه چیز هایی که گفتم عوض کردید حتما ایراد از آیسی کنترل جریانه
          که فکر نکنم درس بشه
          «هیچ وقت با یه آدم احمق دهن به دهن نشو. چون کسانی که از بیرون نظارهآ‌گر این دعوا هستند، احمقآ‌تر از اونی هستند که بتونن تشخیص بدن حق با توئه یا اون.»

دیدگاه

آقا کیان خودتو الکی اذیت نکن برو یه پاور دیگه بگیر چون گفتی آتیش گرفته حتما نصف قطعاتش که اکثرا نیمه هادی توشون دارن ورپریدن اصلا به زحمت درست کردنش نمی ارزه :NO:
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X