مدلش نمیدونم چیه اما
یه سوکت کام که عرفان گفت پشتشه
ویه سوکت که زیرش نوشته vcr
سلام دوست عزیز
ما نمایندگی خدمات پس از فروش سامسونگ و ال جی داریم .ریسور هم تعمیر میکنم .دقیق بگو مشکلش چیه ؟؟و نوع ریسورتم بگو .این مشکل سخت افزاری داره.اگر امکاناتش رو داری یه اپدیت کن تا بعد بریم سراغ تعمیرات اگر نداری تا مستقیم بریم تعمیرات.
حتما مدل ریسورت رو بهم بگو مثلا 550 یا 150 یا 190 یا .... .تا بهم مدلشو نگی نمیتونم راهنمایی کنم..اگر مدلشو پیدا نکردی یه عکس از جلو ریسورت بذار
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
با عرض پوزش :-S
وقتی دکمه ارسال رو زدم دیگه به صفحه نگاه نکردم و از همون جا وارد بخش دیگه شدم
باز هم ببخشید :-S اونجایی که اپلود کردم مشکل داشت
با تشکر از لینک تون
Sometimes to get more best things
Have lost the good things
قبلا داشتم خراب شد انداختم رفت اما پسر خالم erfan m داره میتونم از مال اون استفاده کنم
خوب بریم سراغ تعمیرات :: :nerd: :nerd: :nerd:
هر رسیور 2 تا برد داره:1 برد تغذیه 2 برد مادر
1: برد تغذیه رو اگر نگاه کنی توسط یه کابلی به برد مادر وصل شده که این فلت،،، تغذیه برد مادر رو تامین میکنه .تا اینجا OK??
اگر کنار همین فلت (کابل) رو روی برد نگاه کنی میبینی که هر کدوم از سیم ها دارای یک ولتاژ هستند.مثلا 3.3 5 12 8 GND و.. حالا سیم رسیور رو بزن تو برق تا دستگاه روشن بشه بعد که روشن شد .تمام سیم ها رو چک کن بببین ولتاژهای که روی برد زده رو داری.؟مثلا زده 3.3 .ببین دقیق 3.3 ولت داری.تمام سیم ها رو چک کن که دقیقا ولتاژشون همونی باشه که روی برد هست .چون این کابل به برد مادر وصل هست و برق مادر رو تامین میکنه.حواست باشه برق نگیرتت
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
دیدگاه