اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حل مشکل صدا دادن پاور سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حل مشکل صدا دادن پاور سوئیچینگ

:smile: سلام دوستان
    یه مورد واسه تعمیر اومده پیشم پاور یه یخچال مسافرتی که به صورت سوئیچینگ 12 ولت 5 آمپر هست صدای جیزززز میده :arrow:
    خازن ورودی و خروجی رو هم عوض کردم مشکل حل نشد. کسی نظر خاصی نداره :question:
    من آن آشفته ماشینم که تایر زیر تن دارم
    و از اسرار بازارم همان قدر زیر و بم دارم
    چنان خسته شدم از گردش چرخان چرخانم
    که امروزه تمنای دویدن بر دو پا دارم

پاسخ : حل مشکل صدا دادن پاور سوئیچینگ

سلام.صدای پاور سویچینگا معمولا از سیم پیچ ها و ترانسهاشون هست.شالاک بهش بزن انشاالله درست میشه.
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

oo: دقیقاً یعنی چیکارش کنم؟ بزنم تو سرش که شالاک صدا بده؟!
      شوخی کردم :redface:
      حالا این شالاک چی هست؟ اگه چسبی چیزیه باید بگم که ترانس رو توپ تکون نمیده از بس محکمه .... :mrgreen:
      تو حالت بی باری و یا بار کم فقط ترانس اصلی یه صدای زنبور ریز میده، اما وقتی به یخچال وصلش میکنم صدایی شبیه به نشتی های ولتاژ و جرقه زدن مداوم میده که به نظر میاد از فیلتر EMI هم صدا میاد.
      گفتنیه که ولتاژ و جریان خروجی هیچ مشکلی ندارن .

دیدگاه

شالاک نه ، شارلاک !

دیدگاه

سلام.همونطور که دوستان اشاره کردن؛ اون صدا از ترانس میاد.ساده ترین راه اینه که دور ترانس رو لنت بپیچی و در حین پیچیدن هم لنت رو محکم بکشی تا سفتِ سفت بشه.

دیدگاه

:applause:
            ممنون آقای مستقیمی گل. میشه درمورد این لنت که گفتید بیشتر توضیح بدید. یعنی دور ترانس چیزی بپیچم و به زمین متصلش کنم؟
            نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
            سلام.همونطور که دوستان اشاره کردن؛ اون صدا از ترانس میاد.ساده ترین راه اینه که دور ترانس رو لنت بپیچی و در حین پیچیدن هم لنت رو محکم بکشی تا سفتِ سفت بشه.

دیدگاه

اگر از اول صدا میداده یا ضربه خورده صدا میده به روشهایی که دوستان توصیه کردند عمل کنید اگر نه بدون ضربه خوردن به مرور زمان صدا افتاده هرچی خازن الکترولیت داره با جنس خوب عوضش کنید
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dideh
                :applause:
                ممنون آقای مستقیمی گل. میشه درمورد این لنت که گفتید بیشتر توضیح بدید. یعنی دور ترانس چیزی بپیچم و به زمین متصلش کنم؟
                سلام.
                اگه یه خورده حوصله داشته باشین و این دوتا فایل رو دانلود کنین؛ متوجه منظورم میشین.
                http://s5.picofile.com/file/8108547368/PULSE_TRANSFORMERS_WINDING.rar.html
                http://s5.picofile.com/file/8108553718/PULSE_TRANSFORMERS_WINDING_2_.rar.html

اشکالی که احتمال داره پیش اومده باشه، اینه که هسته ی ترانس از هم دیگه فاصله پیدا کرده و باید اون فاصله رو به یه طریقی به حداقل رسوند. یه راهش اینه که دور ترانس رو لنت بپیچی و لنت رو هم در حین پیچیدن سفت بکشی تا هسته های ترانس رو بتونی محکم بچسبونی به همدیگه.

دیدگاه

ُسلام
                  دستگاه دیجیتالم قسمت پاورش سوخته
                  یک ای سی داره که خیلی داغ میکرد اخر هم بدبخت ترکید
                  TNY176PN هست مثل NE555 هست فقط یک پایه نداره
                  توبازار نیست کسی نمیدونه مشابهش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                    اگر از اول صدا میداده یا ضربه خورده صدا میده به روشهایی که دوستان توصیه کردند عمل کنید اگر نه بدون ضربه خوردن به مرور زمان صدا افتاده هرچی خازن الکترولیت داره با جنس خوب عوضش کنید
                    :job:
                    جالبه! خازن ورودی که نو گذاشته بودم رو دوباره عوض کردم درست شد!
                    :redface: مثل اینکه نمیشه به قطعات نو هم اعتماد کرد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dideh
                      :job:
                      جالبه! خازن ورودی که نو گذاشته بودم رو دوباره عوض کردم درست شد!
                      :redface: مثل اینکه نمیشه به قطعات نو هم اعتماد کرد...
                      همینطوره بنده خودم یه سری خازن 16 ولت 1000 میکروفارد خریدم از 8 تا فقط یه دونش سالم بود oo: تو ولتاژ 13 ولت بین 50 تا 200 میلی آمپر نشتی داشتند که باعث میشد سریع داغ کنه همه رو انداختم دور رفتم یه مارک دیگه خریدیم :rolleyes:
                      در ایران ظاهر قشنگ تر و ترو تمیز تر با پرینتت زیبا و خرید از جای مطمئن(تا حدوددی)=== خازن با کیفیت بهتر
                      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام دوستان . دیدم سوالم تکراری می شه برای همین توی همین تاپیک قدیمی سوالم رو می پرسم .
                        منم یک پاور دارم که صدا میداد ، صدا از یک خان 1 میکروفارادی 50 ولت هست ... خواستم عوضش کنم دیدم خان 10 میکروفاراد 50 ولت دارم ... می خواستم بپرسم مشکلی پیش نمیاد اگه به جای اون خازن 1 میکروفارادی 50 ولتی یک خازن 10 میکروفاراد 50 ولتی استفاده کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dideh نمایش پست ها
                          :smile: سلام دوستان
                          یه مورد واسه تعمیر اومده پیشم پاور یه یخچال مسافرتی که به صورت سوئیچینگ 12 ولت 5 آمپر هست صدای جیزززز میده :arrow:
                          خازن ورودی و خروجی رو هم عوض کردم مشکل حل نشد. کسی نظر خاصی نداره :question:
                          دد تایمش زیاد بشه مشکلش حل میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                            دد تایمش زیاد بشه مشکلش حل میشه.
                            ببخشید استارتر این تایک رو سال 93 زده !!! من خواستم سوال تکراری نپرسم این رو بالا آوردم ... ممنون می شم به سوال من جواب بدید
                            سلام دوستان . دیدم سوالم تکراری می شه برای همین توی همین تاپیک قدیمی سوالم رو می پرسم .
                            منم یک پاور دارم که صدا میداد ، صدا از یک خان 1 میکروفارادی 50 ولت هست ... خواستم عوضش کنم دیدم خان 10 میکروفاراد 50 ولت دارم ... می خواستم بپرسم مشکلی پیش نمیاد اگه به جای اون خازن 1 میکروفارادی 50 ولتی یک خازن 10 میکروفاراد 50 ولتی استفاده کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasinshop نمایش پست ها
                              خازنه مال کدوم قسمته. ورودیه؟ خروجیه؟ مال کجاست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X