اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حل مشکل صدا دادن پاور سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حل مشکل صدا دادن پاور سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
    خازنه مال کدوم قسمته. ورودیه؟ خروجیه؟ مال کجاست؟
    برای قسمت خروجیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasinshop نمایش پست ها
      برای قسمت خروجیه
      چه جور پاوریه که توی خروجیش خازن 50 ولتی داره ؟ مال کامپیوتره یا چیز دیگس ؟ اگه خازن صافی پاور کامپیوتر یا پرینتره مشکلی نداره . ولی اگه مال چیز دیگس باید ببینی پروتکت اتصال کوتاه داره یا نه .

دیدگاه

چه جور پاوریه که توی خروجیش خازن 50 ولتی داره ؟ مال کامپیوتره یا چیز دیگس ؟ اگه خازن صافی پاور کامپیوتر یا پرینتره مشکلی نداره . ولی اگه مال چیز دیگس باید ببینی پروتکت اتصال کوتاه داره یا نه .
        برای قسمت VSB پاور کامپیوتر هستش .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasinshop نمایش پست ها
          برای قسمت VSB پاور کامپیوتر هستش .
          vsb صافی نیست . باید همون 50 ولت 1 میکرویی بزاری . برای اینکه از اون قسمت فیدبک پروتکت نداره . نباید خازن بیشتر بزاری . حالا یه کم بیشتر عیبی نداره ولی نه دیگه 10 برابر بیشتر . ممکنه یه دیود زنری رو بسوزونه.

دیدگاه

vsb صافی نیست . باید همون 50 ولت 1 میکرویی بزاری . برای اینکه از اون قسمت فیدبک پروتکت نداره . نباید خازن بیشتر بزاری . حالا یه کم بیشتر عیبی نداره ولی نه دیگه 10 برابر بیشتر . ممکنه یه دیود زنری رو بسوزونه.
            خییییییییییییییلی از لطف و کمکتون ممنونم .

دیدگاه

سلام
              من هم یک مشکل مشابه دارم
              یک پاور 24 ولت 10 آمپر برای تعمیر آورده اند. حدود 30 ثانیه صدای خرخر میکنه و صوت جرقه می کنه بعد صدا کمکم تیز میشه و بعد هم قطع میشه توی این 30 ثانیه خروجی پاور حدود 12ولته اما بعد از قطع شدن صدا خروجی 24 ولت درست میشه . خازن های خروجی رو عوض کردم نو گذاشتم اما درست نشد تمام برد رو دوباره لحیم کاری کردم لطفا کمکم کنید
              کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش کی روی ؟ره زکه پرسی؟ چه کنی؟ چون باشی؟

دیدگاه

سلام.دوستان کمک میخوام
                برای یه جمر الکترومغناطیس از فلاش دوربین استفاده کردم.ولی خازن داخل سیم پیچ خروجی تخلیه نمیشه و به محض برخورد همونجا تخلیه میشه و جرقه میزنه؟؟
                مشکل از کجاست؟؟
                لطفا کسی میدونه یا به جیمیل من پیام بده یا همینجا بگه.سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط delester lemooee نمایش پست ها
                  سلام
                  من هم یک مشکل مشابه دارم
                  یک پاور 24 ولت 10 آمپر برای تعمیر آورده اند. حدود 30 ثانیه صدای خرخر میکنه و صوت جرقه می کنه بعد صدا کمکم تیز میشه و بعد هم قطع میشه توی این 30 ثانیه خروجی پاور حدود 12ولته اما بعد از قطع شدن صدا خروجی 24 ولت درست میشه . خازن های خروجی رو عوض کردم نو گذاشتم اما درست نشد تمام برد رو دوباره لحیم کاری کردم لطفا کمکم کنید
                  سلام سلام تغذیه تابلو روان هست ؟
                  اگه هست خازن تغذیه ای سی رو تعویض کنید ۴۷ یا ۴.۷ میکرو ۵۰ولت باید باشه ب احتمال زیاد مشکل برطرف شه
                  زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
                  عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

سلام یه تغذیه 12ولت سویچینگ دارم کل مدارو شخم زدم یسری خازنو رو عوض کردم ولی درست نشد حالت سویچ زنی ترانزیستور پاورش جوریه که ولتاژ میاد در لحظه و میره میاد میره صدا ویز ویزم باهاش میادو میره ترانزیستور با زنرها عوض کردم نشد بنظرتون احتمال داره از ایسی کنترل ترانزیستور پاورش باشه یا مشکل جای دیگس ممنونم اساتید راهنمایی کنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X