اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش خور کردن ضبط ماشین2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلش خور کردن ضبط ماشین2

سلام خدمت همه عزیزان
    مورد سوال نصب AUX روی پخش آلپاین به مدل CDE-9872
    من همه نظرات رو کامل خوندم و خیلی استفاده کردم. ممنون از اساتید محترم
    پخش رو باز کردم دیدم پشتش دو تا پورت مادگی RCA داره با عنوان SW/F . حدسم اینه که خروجی پری امپ باشه ولی گفتم اگر AUX باشه که کارم خیلی راحت می شه.دوستان کسی می دونه این ها دقیقا چی هستند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nasser3m نمایش پست ها
      سلام خدمت همه عزیزان
      مورد سوال نصب AUX روی پخش آلپاین به مدل CDE-9872
      من همه نظرات رو کامل خوندم و خیلی استفاده کردم. ممنون از اساتید محترم
      پخش رو باز کردم دیدم پشتش دو تا پورت مادگی RCA داره با عنوان SW/F . حدسم اینه که خروجی پری امپ باشه ولی گفتم اگر AUX باشه که کارم خیلی راحت می شه.دوستان کسی می دونه این ها دقیقا چی هستند؟

درود
      این خروجیها پری امپ میباشند که برای وصل به آمپیلی استفاده میشوند...
      مدل CDE-9874 فیش aux دارد !!!!

دیدگاه

درسته 9874 داره ولی 9872 ورودی AUX نداره.
        پس یک جورایی رد سیم های همین فیش ها رو بگیرم می رسم به خروجی پری امپ دیگه؟
        جدیدترین ویرایش توسط nasser3m; ۰۰:۱۷ ۱۳۹۸/۰۸/۱۶.

دیدگاه

این سوکت مادگی همون cd changer است؟ از این نمی شه ورودی گرفت؟

دیدگاه

چند تا عکس از برد اصلی است.فقط خروجی تیونر مشخص شده است که قاعدتا باید بره پری امپ برای تقویت و نمی شه ازش خروجی گرفت
            دوستان لطفا کمک کنند یک خروجی AUX از این سیستم بگیرم.
            جدیدترین ویرایش توسط nasser3m; ۱۵:۳۷ ۱۳۹۸/۰۸/۱۶.

دیدگاه

چند تا عکس از برد اصلی است.فقط خروجی تیونر مشخص شده است که قاعدتا باید بره پری امپ برای تقویت و نمی شه ازش خروجی گرفت
              دوستان لطفا کمک کنند یک خروجی AUX از این سیستم بگیرم.
              درود
              منظور شما اگر از aux ،ورودی باشد، میتوانید خروجی تیونر را قطع و سرراه آن یک فیش auxقرار بدهید!!!!

دیدگاه

بله ورودیه.می خوام پخش به گوشی وصل بشه.همانطور که خودتون بهتر می دونید در طبقات یک امپلیفایر ، سیگنال ضعیف اولیه که می تونه از هد های کاست بیاد یا تیونر یا هد سی دی یا پیک آپ یا ... وارد پری امپلیفایر می شه و کمی تقویت می شه .طبقه بعدی تن کنترله که امکان ویرایش صوت رو ایجاد می کنه و طبقه آخر امپلیفایر اصلی سیستمه .AUX بین خروجی پری امپ و ورودی تن کنترل قرار می گیره که شامل دو نوع ورودی و خروجی است. AUX IN امکان ورودی سیگنال خارجی را برای پخش از امپلیفایر مهیا می کنه و AUX OUT امکان ارسال خروجی پری امپ را به امپ دیگری ممکن می سازد. یعنی AUX OUT یک دستگاه به AUX IN دستگاه دیگر وصل می شود.(لطفا هر جا که اشتباه است اصلاح بفرمایید).
                من فکر می کردم اون خروجی تیونر، قبل از پری امپلیفایر باشه ولی شما می گید اینطور نیست و داخل اون محفظه فلزی تیونر یک پری امپ وجود داره. درسته؟
                سوال بعدی هم اینه که اون مستطیل قرمزی که مشخص کردین محلی است که باید اتصالش قطع شود؟
                و سوال آخر لازم نیست برای ایزوله کردن ولتاژ دی سی از خازن الکترولیت استفاده کنم؟
                جدیدترین ویرایش توسط nasser3m; ۱۹:۰۰ ۱۳۹۸/۰۸/۱۶.

دیدگاه

بله ورودیه.می خوام پخش به گوشی وصل بشه.همانطور که خودتون بهتر می دونید در طبقات یک امپلیفایر ، سیگنال ضعیف اولیه که می تونه از هد های کاست بیاد یا تیونر یا هد سی دی یا پیک آپ یا ... وارد پری امپلیفایر می شه و کمی تقویت می شه .طبقه بعدی تن کنترله که امکان ویرایش صوت رو ایجاد می کنه و طبقه آخر امپلیفایر اصلی سیستمه .AUX بین خروجی پری امپ و ورودی تن کنترل قرار می گیره که شامل دو نوع ورودی و خروجی است. AUX IN امکان ورودی سیگنال خارجی را برای پخش از امپلیفایر مهیا می کنه و AUX OUT امکان ارسال خروجی پری امپ را به امپ دیگری ممکن می سازد. یعنی AUX OUT یک دستگاه به AUX IN دستگاه دیگر وصل می شود.(لطفا هر جا که اشتباه است اصلاح بفرمایید).
                  من فکر می کردم اون خروجی تیونر، قبل از پری امپلیفایر باشه ولی شما می گید اینطور نیست و داخل اون محفظه فلزی تیونر یک پری امپ وجود داره. درسته؟
                  سوال بعدی هم اینه که اون مستطیل قرمزی که مشخص کردین محلی است که باید اتصالش قطع شود؟
                  و سوال آخر لازم نیست برای ایزوله کردن ولتاژ دی سی از خازن الکترولیت استفاده کنم؟
                  درود
                  آنجایی که با مربع مشخص کردم بایستی مسیر قطع و سر راه آن یک فیش aux قرار بگیرد....
                  سیگنال گوشی احتیاج به پری ندارد...
                  موقعیکه فیش داخل باشد سیگنال رادیو قطع و صدای گوشی پخش میشودو از تنظیمات پخش ماشین مثل تن کنترل ...میتوانید استفاده بکنید...
                  ایزوله کردن ولتاژ برای چه چیزی لازم دارید؟؟؟
                  م

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
                    درود
                    آنجایی که با مربع مشخص کردم بایستی مسیر قطع و سر راه آن یک فیش aux قرار بگیرد....
                    سیگنال گوشی احتیاج به پری ندارد...
                    موقعیکه فیش داخل باشد سیگنال رادیو قطع و صدای گوشی پخش میشودو از تنظیمات پخش ماشین مثل تن کنترل ...میتوانید استفاده بکنید...
                    ایزوله کردن ولتاژ برای چه چیزی لازم دارید؟؟؟
                    م
                    'سیگنال گوشی رو می دونم منظور من این بود که آیا خروجی تیونر رادیو در حالت عادی در همین سیستم به پری امپ میرود یا اینکه آنقدر تقویت شده که به تن کنترل و امپ وارد شود؟
                    خازن کوپلینگ هم صرفا برای اطمینان از اینکه هیچ بایاس احتمالی از گوشی یا هر وسیله ای که از طریق AUX به دستگاه وصل می شود، روی سیستم تاثیر نگذارد.
                    جدیدترین ویرایش توسط nasser3m; ۲۱:۱۹ ۱۳۹۸/۰۸/۱۶.

دیدگاه

'سیگنال گوشی رو می دونم منظور من این بود که آیا خروجی تیونر رادیو در حالت عادی در همین سیستم به پری امپ میرود یا اینکه آنقدر تقویت شده که به تن کنترل و امپ وارد شود؟
                      خازن کوپلینگ هم صرفا برای اطمینان از اینکه هیچ بایاس احتمالی از گوشی یا هر وسیله ای که از طریق AUX به دستگاه وصل می شود، روی سیستم تاثیر نگذارد.
                      سیگنال رادیو لازم نیست به پری آمپ جداگانه ای وارد بشود .....
                      خازن هم میتوانید استفاده بکنید، مقدارآن 2.2 میکرو فاراد کافی است!!!

دیدگاه

خیلی ممنون.فردا تست می کنم.البته یک نکته دیگر هم وجود دارد.مادگی AUX کجا باید نصب شود؟ چون پنل این پخش جدا می شود اگر فیش AUX را روی پنل نصب کنم موقع باز و بست کردن پنل به مشکل می خورد.

دیدگاه

خیلی ممنون.فردا تست می کنم.البته یک نکته دیگر هم وجود دارد.مادگی AUX کجا باید نصب شود؟ چون پنل این پخش جدا می شود اگر فیش AUX را روی پنل نصب کنم موقع باز و بست کردن پنل به مشکل می خورد.
                          سیم را میتوانید از پشت پخش بیاورید!!!!

دیدگاه

امروز فرصت کردم و اینکار رو انجام دادم.سیم ها رو هم از پشت خارج کردم و از گوشه راست داشبورد بیرون آوردم و با یک کابل AUX خیلی تمیز آوردمش بالا.خیلی خوب کار می کنه. خواستم از شما که همراهی کردی تا کار به سرانجام برسه تشکر کنم.

دیدگاه

سلام خسته نباشید یک عدد کیت فلش خور ۱۲ ولت دارم که رگولاتور 78m05 با خروجی ۰/۵ آمپر داشت رگولاتور سوخته
                              آیا میتونم از رگولاتور 7805 با خروجی ۱.۵ آمپر بجاش استفاده کنم؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mercury12 نمایش پست ها
                                سلام خسته نباشید یک عدد کیت فلش خور ۱۲ ولت دارم که رگولاتور 78m05 با خروجی ۰/۵ آمپر داشت رگولاتور سوخته
                                آیا میتونم از رگولاتور 7805 با خروجی ۱.۵ آمپر بجاش استفاده کنم؟!

درود
                                مشکلی ندارد !!! فقط هیت سینک فراموش نشود....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X