اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش خور کردن ضبط ماشین2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلش خور کردن ضبط ماشین2

داداش سلام میخوام برا پخشjvcفلش بزارم امکان داره پخش رادیو سی دی هست

دیدگاه

با درود فراوان،
      ظاهراً مدتهاست این تاپیک تعطیل شده است چرا که آخرین سوال حداقل سه ماهی است بدون پاسخ مانده اما من سوالم را مطرح می کنم شاید یکی از بزرگوارانی که تخصص بیشتری دارند از این تاپیک گذر کرد و پاسخ داد.
      خودرو پرایدم یک پخش CD فابریک دارد که صفحه جلوی آن جدا می شود به صورت معمول که از CD استفاده نمی کردم و از طریق یک دستگاه USB که فرستنده FM داشت و به جای فندکی وصل می شد از رادیو استفاده دوگانه (هم به عنوان MP3 پلی و هم به عنوان رادیو) می کردم... جدیداً صفحه LDC (نمایشگر پنل پخش) خراب شده و عملاً وجود کل پخش را بی معنی کرده... می خواستم بدانم آیا امکان نصب یک کیت دارای USB (که البته اکثر این کیت ها شامل رادیو و حتی اسلات مموری استیک هم هستند) از طریق کانکشن های اتصال پنل جلو به پخش هست؟ به شکلی که پنل خوردو را کاملاً بیخیال شوم و تنها از طریق ریموت کیتی که اضافه می کنم پخش خودرو را کنترل کنم؟
      منظورم این است که به جای باز کردن پخش پنل را باز کنم و کیت USB را در فضای آن قرار دهم و از کانکشن ها برای انتقال خروجی کیت به داخل پخش، تغذیه کیت و دستور روشن و خاموش و... استفاده کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr.abi نمایش پست ها
        با درود فراوان،
        ظاهراً مدتهاست این تاپیک تعطیل شده است چرا که آخرین سوال حداقل سه ماهی است بدون پاسخ مانده اما من سوالم را مطرح می کنم شاید یکی از بزرگوارانی که تخصص بیشتری دارند از این تاپیک گذر کرد و پاسخ داد.
        خودرو پرایدم یک پخش CD فابریک دارد که صفحه جلوی آن جدا می شود به صورت معمول که از CD استفاده نمی کردم و از طریق یک دستگاه USB که فرستنده FM داشت و به جای فندکی وصل می شد از رادیو استفاده دوگانه (هم به عنوان MP3 پلی و هم به عنوان رادیو) می کردم... جدیداً صفحه LDC (نمایشگر پنل پخش) خراب شده و عملاً وجود کل پخش را بی معنی کرده... می خواستم بدانم آیا امکان نصب یک کیت دارای USB (که البته اکثر این کیت ها شامل رادیو و حتی اسلات مموری استیک هم هستند) از طریق کانکشن های اتصال پنل جلو به پخش هست؟ به شکلی که پنل خوردو را کاملاً بیخیال شوم و تنها از طریق ریموت کیتی که اضافه می کنم پخش خودرو را کنترل کنم؟
        منظورم این است که به جای باز کردن پخش پنل را باز کنم و کیت USB را در فضای آن قرار دهم و از کانکشن ها برای انتقال خروجی کیت به داخل پخش، تغذیه کیت و دستور روشن و خاموش و... استفاده کنم.
        درود
        در حال حاضر وضعیت پخش شما به چه صورت است؟؟؟
        آیا با دکمه های پنل روشن،خاموش میشود؟؟؟
        میتوانید از امکانات پخش صرف نظر کرده و کیت را مستقیم به آمپ متصل بکنید!!!
        برای راهنمایی بهتر عکس از پخش خور قرار بدهید...
        آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
          درود
          در حال حاضر وضعیت پخش شما به چه صورت است؟؟؟
          آیا با دکمه های پنل روشن،خاموش میشود؟؟؟
          میتوانید از امکانات پخش صرف نظر کرده و کیت را مستقیم به آمپ متصل بکنید!!!
          برای راهنمایی بهتر عکس از پخش خور قرار بدهید...
          http://uupload.ir/
          با سپاس فراوان از پاسخ خیلی سریعتان!!! ,واقعیت اصلاً انتظار نداشتم با این سرعت پاسخی دریافت کنم... خیلی ممنونم.
          و اما در پاسخ فرمایشات شما:
          1) وضعیت پخش را به لحاظ صوتی می توانم صحیح و سالم اعلام کنم. در عین حال مدل آن را در تصویر 0 مشاهده می کنید.
          2) بله با دکمه های پنل همه ی کارها انجام می شود از روشن/ خاموش تا تنظیم تیونر رادیو...، تنها مشکل نمایشگر LCD می باشد( که وقتی پنل را وصل می کنم تمام سگمنت های آن روشن می شوند"تصویر شماره 1" و وقتی کلید پاور پخش را می زنم تا روشن شود تمام سگمنت ها خاموش می شوند و دیگر چیزی روی LCD نشان داده نمی شود "تصویر شماره 2". (البته با اینکه LCD چیزی را نمایش نمی دهد، پخش روشن می شود و صحیح و سالم کار می کند)
          3) جمله سوم تان را متوجه نشدم، بیشتر به این علت که نمی دانم سوالی است یا راهنمایی کرده اید که این کار را انجام بدهم... واقعیت اینست که با از دست دادن LCD عملاً من دیگر نمی توانم از روش قبل که استفاده از یک پخش کننده MP3 بر روی امواج FM بود استفاده کنم دلیل هم واضح است چون نمی توانم تیونر رادیو را رویفرکانس دقیق دستگاه فرستنده تنظیم کنم... حالا چاره ای ندارم جز اینکه خروجی یک برد USB فلش خور را به ورودی آمپلی فایر پخش وصل کنم و سوالم دقیقاً از همین لحظه شروع می شود آیا بجای باز کردن پخش، قطع کردن مدار و اتصال و لحیم کاری روی برد ... می توانم محل اتصال تعذیه، ورودی چپ و راست و آنتن را در میان کانکشن های اتصال پنل به بدنه پیدا کنم و (ضمن بیخیال شدن پنل) اتصالات را از بیرون به بوجود بیاورم؟ "تصویر آخر"... به زبان دیگر برد USB فلش خور را جایگزین پنل پخش کنم و اتصالات را هم از بیرون بوجود بیاورم.

اگر چنین کاری ممکن باشد باید این راهنمایی را بگیرم که در میان "اتصالات صفحه پنل پخش به بدنه"، کدامیک متعلق به تغذیه، کدام متعلق به ورودی چپ و راست و کدام متعلق به آنتن است و آیا می شود دستور پاور پخش را به برد USB منتقل کرد یا خیر؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr.abi نمایش پست ها

با سپاس فراوان از پاسخ خیلی سریعتان!!! ,واقعیت اصلاً انتظار نداشتم با این سرعت پاسخی دریافت کنم... خیلی ممنونم.
            و اما در پاسخ فرمایشات شما:
            1) وضعیت پخش را به لحاظ صوتی می توانم صحیح و سالم اعلام کنم. در عین حال مدل آن را در تصویر 0 مشاهده می کنید.
            2) بله با دکمه های پنل همه ی کارها انجام می شود از روشن/ خاموش تا تنظیم تیونر رادیو...، تنها مشکل نمایشگر LCD می باشد( که وقتی پنل را وصل می کنم تمام سگمنت های آن روشن می شوند"تصویر شماره 1" و وقتی کلید پاور پخش را می زنم تا روشن شود تمام سگمنت ها خاموش می شوند و دیگر چیزی روی LCD نشان داده نمی شود "تصویر شماره 2". (البته با اینکه LCD چیزی را نمایش نمی دهد، پخش روشن می شود و صحیح و سالم کار می کند)
            3) جمله سوم تان را متوجه نشدم، بیشتر به این علت که نمی دانم سوالی است یا راهنمایی کرده اید که این کار را انجام بدهم... واقعیت اینست که با از دست دادن LCD عملاً من دیگر نمی توانم از روش قبل که استفاده از یک پخش کننده MP3 بر روی امواج FM بود استفاده کنم دلیل هم واضح است چون نمی توانم تیونر رادیو را رویفرکانس دقیق دستگاه فرستنده تنظیم کنم... حالا چاره ای ندارم جز اینکه خروجی یک برد USB فلش خور را به ورودی آمپلی فایر پخش وصل کنم و سوالم دقیقاً از همین لحظه شروع می شود آیا بجای باز کردن پخش، قطع کردن مدار و اتصال و لحیم کاری روی برد ... می توانم محل اتصال تعذیه، ورودی چپ و راست و آنتن را در میان کانکشن های اتصال پنل به بدنه پیدا کنم و (ضمن بیخیال شدن پنل) اتصالات را از بیرون به بوجود بیاورم؟ "تصویر آخر"... به زبان دیگر برد USB فلش خور را جایگزین پنل پخش کنم و اتصالات را هم از بیرون بوجود بیاورم.

اگر چنین کاری ممکن باشد باید این راهنمایی را بگیرم که در میان "اتصالات صفحه پنل پخش به بدنه"، کدامیک متعلق به تغذیه، کدام متعلق به ورودی چپ و راست و کدام متعلق به آنتن است و آیا می شود دستور پاور پخش را به برد USB منتقل کرد یا خیر؟؟؟

درود
            شما براحتی میتوانید usbplayer به این پخش اضافه بکنید ، ولی نه از طریق محل کانکشن اتصال پخش به پنل lcd !!!
            باید پخش را حتماً باز بکنید و از آن طریق اقدام بکنید ....
            اگر از داخل پخش عکس بگذارید میتوانم راهنمایی بکنم !!!!
            و همچنین برای چنین کاری باید پنل و کل مجموعه پخش برقرار باشد
            البته مکانیزم cd را میتوانید استفاده نکنید .....

دیدگاه

سلام.من یه ضبط کاست خور دارم که آی سیش TA8210AH هست.دیتا شیت اونو دانلود کردم،فقط نمیدونم کدومش L و R ورودیشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Msihgh316 نمایش پست ها
                سلام.من یه ضبط کاست خور دارم که آی سیش TA8210AH هست.دیتا شیت اونو دانلود کردم،فقط نمیدونم کدومش L و R ورودیشه؟

درود
                پایه 2 و 7 ورودی چپ و راست میباشد!!!
                جدیدترین ویرایش توسط hossein951ann; ۱۸:۰۳ ۱۳۹۹/۰۴/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++ نمایش پست ها
                  روی پنل پلیر یک دکمه تغییر وضعیت وجود داره ( رادیو ، فلش و line in ) وقتی که فلش رو وارد سوکت می کنین پلیر به حالت پخش فایلهای روی فلش میره و با دکمه mode میتونین در حالت رادیو از رادیوی FM برد پلیر استفاده کنین البته حساسیت خیلی خوبی نداره ) در مد line in چون ورودی line in برد پلیر از خروجی رادیوی پخش گرفته شده ، مسیر رادیو یکسره میشه و میتونین از رادیوی رادیو پخش استفاده کنین
                  سلام.من کل اینترنت رو شخم زدم،ولی هیچ کس مثل شما جامع و کامل و قابل فهم توضیح ندادن.دم شما گرم که بدون هیچ چشم داشتی ، تجربیات و علم خودتون رو با دیگران اشتراک میزارید.ممنونم

دیدگاه

سلام میشه به من هم نشون بدید ممنون

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید محترم
                      من یه ضبط سی دی خور ایرانخودرو دارم چطور میتونم اینو فلش خور یا حداقل aux خور کنم.
                      ضبط پاناسونیک مدل CQ-C1305WKB هست.
                      تصاویر بورد و آی سی ها رو در ادامه میزارم
                      درصورت امکان راهنمایی بفرمایید.

** برای مشاهده بهتر روی عکس ها کلیک کنید.

بسیار سپاس.
                      جدیدترین ویرایش توسط zebelxan; ۱۹:۴۲ ۱۳۹۹/۰۵/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zebelxan نمایش پست ها
                        سلام دوستان و اساتید محترم
                        من یه ضبط سی دی خور ایرانخودرو دارم چطور میتونم اینو فلش خور یا حداقل aux خور کنم.
                        ضبط پاناسونیک مدل CQ-C1305WKB هست.
                        تصاویر بورد و آی سی ها رو در ادامه میزارم
                        درصورت امکان راهنمایی بفرمایید.

** برای مشاهده بهتر روی عکس ها کلیک کنید.

بسیار سپاس.
                        درود
                        از قسمت تیونررادیو عکس واضحتر بگذارید!!!

دیدگاه

درود
                          از قسمت تیونررادیو عکس واضحتر بگذارید!!!
                          سلام و ممنون از پاسخ و توجهتون

ببخشید یعنی باید این بورد رو هم باز کنم و از قسمت داخلی عکس بزارم؟
                          واقعیتش من دقیق نمیدونم تیونر رادیو کدوم قسمت هست.
                          جدیدترین ویرایش توسط zebelxan; ۱۱:۱۴ ۱۳۹۹/۰۵/۱۲.

دیدگاه

سلام و ممنون از پاسخ و توجهتون

ببخشید یعنی باید این بورد رو هم باز کنم و از قسمت داخلی عکس بزارم؟
                            واقعیتش من دقیق نمیدونم تیونر رادیو کدوم قسمت هست.
                            سلام.
                            در قسمت زیر برد که توی عکس براتون مشخص کرده ام!!!:
                            به احتمال زیاد این قسمت تیونر رادیو پخش میباشد.....
                            از قسمتی که مشخص کرده ام یک عکس با کیفیت قرار دهید...
                            جهت اطمینان از پشت برد هم عکس قرار بدید...
                            اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

سلام مجدد
                              عکس های قسمت تیونر

جدیدترین ویرایش توسط zebelxan; ۱۷:۱۶ ۱۳۹۹/۰۵/۱۲.

دیدگاه

سلام مجدد
                                عکس های قسمت تیونر

درود.
                                دقیقا همان تیونر رادیو هست!!!
                                حالا در قسمتی که داخل عکس زیر مشخص کردم رو آن قسمت کار بکنید..... :

برق پخش را وصل بکنید و سپس با یک مولتی متر باید ولتاژ 8 ولت ورودی برد تیونر رادیو رو پیدا بکنید!!
                                به اینصورت که مولتی متر رو روی رنج 20 ولت میزارید و سپس پراپ مشکی به بدنه پخش و با پراپ قرمز دانه دانه پایه های برد تیونر رو آزمایش بکنید و هرکدام که ولتاژ 8 یا 9 ولت داشت رو قطع بکنید.....
                                سپس وقتی برق تیونر رو قطع کردید با یک پیچ گوشتی ساعتی دانه دانه پایه های تیونر رادیو رو آزمایش کنید . (در این حالت باید پخش روشن و بلندگو ها وصل و پخش روی حداکثر ولوم باشد . ) باید از 2 پایه از پایه های موجود تیونر رادیو صدای نویز دست شما رو پخش کنند ... یکی از آنها L و یکی دیگر R میباشد..... درواقع شما ورودی صدای پخش رو پیدا کردید!!! و میتوانید خروجی L و R رو به پایه هایی که برای ورودی صدا روی برد تیونر رادیو مشخص کردید وصل کنید...... سپس GND خروجی صدای بر فلش خور رو هم به بدنه پخش وصل کنید......
                                کار هارو هم با احتیاط کامل و آگاهی کامل انجام بدهید.....
                                برد فلش خور رو هم پیشنهاد میشود که از نوع 12 ولت تهیه کنید و ولتاژ 8 ولت برد تیونر رادیو و GND تغذیه برد فلش خور رو هم از بدنه پخش بگیریدو و به برد فلش خور اعمال کنید.....
                                با اینکار با روشن شدن پخش برد فلش خور هم روشن میشود!!!! و صدا از پخش پخش میشود و تمام قابلیت های تن کنترل و ولوم و..... کار میکند!!!!
                                پیشنهاد میشود که در وصل کردن تغذیه برد فلش خور دقت شود.... زیرا یکبار اشتباه وصل کردن تغذیه به برد فلش خور با عث سوختن برد فلش خور میشود!!!
                                اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X