اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

[QUOTE=artinmahdavi;717917][QUOTE=ksra;717913]
    نوشته اصلی توسط artinmahdavi نمایش پست ها

خیلی خیلی ممنون از راهنمایی شما، در مورد روش دوم، آیا امکان داره از این مادگی aux (عکسش رو پایین میزارم) استفاده کرد تا وقتی که کابل aux رو به مادگی وصل میکنیم، مقاومت رو از مدار خارج کنه و وقتی که کابل aux رو جدا میکنیم، مقاومت ها دوباره در مدار قرار بگیرند، اینطوری زمانی که از aux استفاده نمی*کنیم، رادیو فعال میشه، امکانش هست؟

در مورد روش اولی که در مورد کاست توضیح دادید، من از یه روش دیگه استفاده کردم که نیاز به لحیم کاری نداره و خیلی آسونه، بعد عکسش رو میزارم تا دوستان هم استفاده کنند، در بین این دو روش که شما پیشنهاد دادید، کدومشون کیفیت صدای بهتری داره، چون من از روش کاست که انجام دادم، بعضی وقتا یه نویزی داره و کیفیت صدا، تقریبا معمولی هستش. بازم ممنون از کمک و وقتی که گذاشتید، واقعا لطف کردید. موفق باشید.
    سلام
    بله از اون مادگی هم میشه استفاده کرد.
    روش اولی کاست نیست . روش اول در واقع ما ورودی صدای پخش کننده رو به ولوم پخش میدیم و ولوم هم به آی سی آمپلی فایر میرسونه و میتونید حجم صدا رو کنترل کنید. در واقع من گفتم کاست رو بزارید تا صدا های دیگه مثل فیشششششششش رادیو یا .... مزاحم نباشه و چیز دیگه ای پخش نشه . کاست هم گفتم پاره یا صدایی روش ضبط نشده باشه.
    وگرنه روش های دیگه ای هم هست . مثل اینکه یه هد با هد ضبط شاخ به شاخ کنیم که این همه یه راهش هست .
    یه راه دیگش هم اینه دیتاشیت آیسی پری هد کاست رو ببینم و پایه های خروجی آی سی پری هد رو ببینیم و بعد خروجی کابل aux رو به پایه های خروجی پری هد کاست بزنیم که با فعال شدن کاست به مد aux بره.
    روش خیلی هست من استاندارد ترین هاش رو بهتون بالا توضیح دادم.
    خواهش میکنم انجام وظیفه بود.

دیدگاه

[QUOTE=ksra;717918][QUOTE=artinmahdavi;717917]
      نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها

سلام
      بله از اون مادگی هم میشه استفاده کرد.
      روش اولی کاست نیست . روش اول در واقع ما ورودی صدای پخش کننده رو به ولوم پخش میدیم و ولوم هم به آی سی آمپلی فایر میرسونه و میتونید حجم صدا رو کنترل کنید. در واقع من گفتم کاست رو بزارید تا صدا های دیگه مثل فیشششششششش رادیو یا .... مزاحم نباشه و چیز دیگه ای پخش نشه . کاست هم گفتم پاره یا صدایی روش ضبط نشده باشه.
      وگرنه روش های دیگه ای هم هست . مثل اینکه یه هد با هد ضبط شاخ به شاخ کنیم که این همه یه راهش هست .
      یه راه دیگش هم اینه دیتاشیت آیسی پری هد کاست رو ببینم و پایه های خروجی آی سی پری هد رو ببینیم و بعد خروجی کابل aux رو به پایه های خروجی پری هد کاست بزنیم که با فعال شدن کاست به مد aux بره.
      روش خیلی هست من استاندارد ترین هاش رو بهتون بالا توضیح دادم.
      خواهش میکنم انجام وظیفه بود.
      ممنونم، ببخشید من بد متوجه شده بودم در مورد روش اول

دیدگاه

[QUOTE=artinmahdavi;717927][QUOTE=ksra;717918]
        نوشته اصلی توسط artinmahdavi نمایش پست ها

ممنونم، ببخشید من بد متوجه شده بودم در مورد روش اول
        سلام
        خواهش میکنم دوست عزیز . پیش میاد.
        موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها

بعداز اینکه پایه مقاومت های مشخص شده رو از برد جدا کردی خروجی L کابل AUX رو به یکی از پایه مقاومت هایی که جدا کردی بزن . خروجی R کابل AUX هم به اون یکی پایه مقاومتی که از برد جدا کردی بزن . GND کابل AUX رو به یکی از GND های روی برد پخش یا بدنه پخش وصل کن .
          امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم .
          با تشکر پارسا بهرامی.
          درود دوست گرامی
          وقت تون بخیر
          منم طبق فرمایش شما برای همین مدل ضبط دستورات را انجام دادم منتهی با نبودن مقاومت در مدار صدای خیلی ضعیفی تقریبا هیچ صدایی در باندها نداشتم حتی با نبود مقاومت از دو سر جایگاه مقاومت تست گرفتم حالا زمانیکه مقاومت ها را به جای خودشان برگرداندم مشکلم حل شد بنظر شما این کار بنده درسته ؟ خرابی به بار نمی آورد؟
          جدیدترین ویرایش توسط jahromy; ۲۱:۱۷ ۱۳۹۹/۰۴/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahromy نمایش پست ها
            درود دوست گرامی
            وقت تون بخیر
            منم طبق فرمایش شما برای همین مدل ضبط دستورات را انجام دادم منتهی با نبودن مقاومت در مدار صدای خیلی ضعیفی تقریبا هیچ صدایی در باندها نداشتم حتی با نبود مقاومت از دو سر جایگاه مقاومت تست گرفتم حالا زمانیکه مقاومت ها را به جای خودشان برگرداندم مشکلم حل شد بنظر شما این کار بنده درسته ؟ خرابی به بار نمی آورد؟
            سلام. نباید مقاومت رو کاملاً از بورد جدا کنید. شما فقط باید پایه های یه سمت مقاومت رو جدا کنی(اون سمتی که در عکس مشخصه) پایه سمت دیگه باید تو مدار باقی بمونه، شما باید سیم Lو R رو باید به پایه های جدا شده از روی بورد وصل کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط jahromy نمایش پست ها
            درود دوست گرامی
            وقت تون بخیر
            سلام. نباید مقاومت رو کاملاً از بورد جدا کنید. شما فقط باید پایه های یه سمت مقاومت رو جدا کنی(اون سمتی که در عکس مشخصه) پایه سمت دیگه باید تو مدار باقی بمونه، شما باید سیم Lو R رو باید به پایه های جدا شده از روی بورد وصل کنید

دیدگاه

سلام دادا یه سال داشتم .
              میشه بجای AUX از برد های فلش خور اتشفاده کرد ؟

منظورم ایناس

جدیدترین ویرایش توسط mohammad 031; ۱۵:۲۹ ۱۳۹۹/۰۴/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad 031 نمایش پست ها
                سلام دادا یه سال داشتم .میشه بجای AUX از برد های فلش خور اتشفاده کرد ؟منظورم ایناس https://efarvahar.ir/259-thickbox_de...8%A8%D8%B7.jpg
                سلام دوست عزیز بله میشه استفاده کرد میتونی خروجی رادیو پخش رو قطع کنی و اینو جاش وصل کنباگه پخش بی ارزش باشه میتونی مستقیم به ای سی امپلی فایر پخش بزنی موفق باشی
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام جناب وقت بخیر
                  میشه اموزشش رو بزاری ؟

دیدگاه

سلام جناب وقت بخیر
                    میشه اموزشش رو بزاری ؟
                    درود.
                    شما با تهیه ی این نوع برد های فلش خور از نوع 12 ولتی بایستی ولتاژ 12 ولت ماشین را به 8 ولت کاملا صاف و رگوله شده تبدیل بکنید!!!!! که اینکار را بایستی با مدار زیر انجام بدهید !!!!! :

پایه ی 1 آیسی ورودی ولتاژ 12 ولت است !!!!! و پایه 2 ورودی و خروجی GND و پایه 3 هم خروجی 8 ولت!!!!!
                    و نحوه ی اتصال برد فلش خور به پخش ماشین را هم باید از داخل پخش و پشت و روی برد عکس قرار بدهید تا بتوانم راهنماییتان بکنم !!!!!
                    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

سلام خسته نباشید من یک پخش قدیمی ال 90 دارم کاست خور چطوری این رو با برد فلش خور بکنم ؟

دیدگاه

سلام خسته نباشید من یک پخش قدیمی ال 90 دارم کاست خور چطوری این رو با برد فلش خور بکنم ؟
                        درود.
                        عکس از پشت و روی برد آن قرار بدهید...:
                        اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

جدیدا بخش گذاشتن لینک عکس در سایت خراب شده.مثلا وقتی میخواهیم یه عکسی بذاریم لینک عکس و میذاریم ولی سایت نمایش نمیده.
                          مسولان سایت بررسی کنند.
                          eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سلام
                            من یه پخش زیمنس کاست خور دارم میخوام یکی از این بردای فلش خور روش نصب کنمکسی میتونه راهنماییم کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jaky4935 نمایش پست ها
                              سلام
                              من یه پخش زیمنس کاست خور دارم میخوام یکی از این بردای فلش خور روش نصب کنمکسی میتونه راهنماییم کنه
                              سلام مهندس عکس از پشت و روی برد بذارین تا بهتر بشه راهنمایی کرد

دیدگاه

سلام یک پخش کاست خور پرایدی دارم طبق عکسها و صحبت دوستان کار رو جلو بردم و ماژول فلشخور رو هم نصب کردم به روش دو که دو مقاومت برد تیونر رادیو رو خارج کردم ولی صدایی که میده خیلی ضعیفه.ماژول من ۴ فیش و بلوتوث دار هم هست.پخش هم SR306C هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X