اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در تعمیر چراغ شارژی اضطراری (از نوع مهتابی T5)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی در تعمیر چراغ شارژی اضطراری (از نوع مهتابی T5)

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
    با درود
    من با جرقه مشکل دارم چون ابتدا داره ولی انتهای مشخصی نداره منظورم این توی قوس ما پتانسیل داریم بین دو قطب
    ولی توی جرقه انتهای جرقه هواست و پتانسبلی نیست

ابهام دوم .. ترانس جوشکاری همون استفاده از قوس ولی ولتاز پایین چه در نقطه جوش چه الکترودی ؟ ما در قوس به ولتازی نیاز داریم تا الکترون ها از موانع بپرن
    فکر کنم منظورتون جرقه های مثل جرقه کویل تسلا
    هست، انتهای قوس در واقع به علت ظرفیت خازنی
    هوا ، همون زمین یا ارت هست.انتشار رادیویی و طول
    موج هم تاثیر گذار هست که بهتره وارد این بحث نشین
    چون بحث انتهایی نخواهد داشت.
    اکثر ترانس های جوشکاری ولتاژ خروجی 30 تا 70 ولت دارن،
    و به علت جریان بالا، در نقطه تماس دمای بسیار بالایی تولید میشه
    ، تا 9000 کلوین! و این گرما هوای اطراف رو یونیزه می*کنه و بنظر
    قوس الکتریکی وجود داره، وقتی هم که هوا یونیزه شد همون 30 الی
    70 ولت برای ادامه قوس الکتریکی کافیه.
    پ.ن : تغییرات اخیر ظاهری سایت کمی تاثیر ناخوشایندی داره، مخصوصا این شکلک های جدید که با شکلک های قدیمی جایگزین
    شدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      فکر کنم منظورتون جرقه های مثل جرقه کویل تسلا
      هست، انتهای قوس در واقع به علت ظرفیت خازنی
      هوا ، همون زمین یا ارت هست.انتشار رادیویی و طول
      موج هم تاثیر گذار هست که بهتره وارد این بحث نشین
      چون بحث انتهایی نخواهد داشت.
      اکثر ترانس های جوشکاری ولتاژ خروجی 30 تا 70 ولت دارن،
      و به علت جریان بالا، در نقطه تماس دمای بسیار بالایی تولید میشه
      ، تا 9000 کلوین! و این گرما هوای اطراف رو یونیزه می*کنه و بنظر
      قوس الکتریکی وجود داره، وقتی هم که هوا یونیزه شد همون 30 الی
      70 ولت برای ادامه قوس الکتریکی کافیه.
      پ.ن : تغییرات اخیر ظاهری سایت کمی تاثیر ناخوشایندی داره، مخصوصا این شکلک های جدید که با شکلک های قدیمی جایگزین
      شدن.
      میتونه همین باشه که در مورد جرقه فرمودید
      ولی منظورم بیشتر جرقه های عادی که با اون ها مواجه میشیم
      من اومدم و برای جرقه یک حالتی از تخلیه الکتریکی در نظر گرفتم و گفتم اینجور تقسیم بندی کنم که این نور های ابی رنگ که انتهای مشخصی ندارن جرقه بنامم .. چون تصور بیشتری از این حالت در ذهن ما شکل گرفته بنا به تعریف جرقه
      مثلا وقتی دو سنگ مرمر به هم می سابیم جرقه به وجود میاد .. هر چند فکر کنم جنس این جرقه چیزی شبیه به شهاب سنگه و حاوی مواد مذاب که در حال پرتاب و سرد شدن هستن و در حال سوختن و نور های به وجود میاد و شاید ماورای بنفش که معمولا ابی رنگ هست
      ما به این پیدیده جرقه میگیم هر چند که جنس این اتفاق اینگونه باشه

حالا به سراغ دیگر جنس های جرقه میریم و الکتریکی تر
      وقتی کنتاکی زده میشه جرقه های به اطراف پرتاب میشه .. شاید همه ما همچین جرقه های رو دیده باشیم
      یا برخورد دو سیم به هم
      باز میبینیم انتهای این جرقه به هر سمتی کشیده میشه و به طرف فضایی میتونه باشه که پتانسیل خاصی در اون نقطه هوا یا فضا نیست
      در صورتی که قوس ها همه پتانسیل دارن و ما بین دو پتانسیل شکل میگیرن

هر چند جنس این ها همه یک جور تخلیه الکتریکی هست ولی اشکال مختلفی دارن

راستش متوجه تغییرات اخیر سایت نشدم .. شکلک ها هم یک گزینه بیشتر دارن که وقتی از شکلک خاصی استفاده میکنیم هر چند در قسمت بیشتر باشن به اول شکلک ها منتقل میشن به عنوان شکلک های پر مصرف ما
      شاید این تغییرات برای اندروید باشه و من متوجه نشدم
      و اینکه همیشه ذهن نسبت به تغییرات واکنش منفی نشون میده و مقاومت میکنه .. یعنی ذهن از ناشناختی ها میترسه برای همین کودکان از همه ادم بزرگ ها میترسن و پشت مادرشون پنهان میشن
      برخی مواقع تغییرات میتونن مفید باشم چون حاصب تجربه هستن و قراره یک پله بالاتر بریم
      و اگر متمرکز بشید بیشتر ازار میدن مثل زمانی که دستمون میسوزه و هی فوتش میکنیم

دیدگاه

اگر بتوانید از هر ۵۰ دور
        یک لایه شارلاک بزنید عالیست.
        ۳-قلم موی ظریف بهترین وسیله است،
        1. نوار چسب آبی که روی سیم*پیچ اول زده شده است، در بعضی جاهایش کمی نازک به نظر می*رسد، و نیز دو انتهایش به صورت کامل سیم*پیچ را نپوشانده است.
        آیا روی نوار چسب آبی، نوار چسب اضافه کنم؟ آیا نوارچسب آبی را بکنم، و نوارچسب جدید بزنم؟ یا کاری لازم نیست بکنم؟

2. آیا سیم باید با نظم خاصی دور قرقره پیچیده شود؟

3. اگر بله، آیا فرقی می*کند که دورهای سیم، روی قرقره کنار هم ردیف شوند، و سپس لایه*ی بعدی ردیف شود؟

4. بعد از هر 50 دور که شارلاک میزنم، آیا باید صبر کنم که شارلاک خشک شود و بعد 50 دور بعدی را بپیچم؟

5. اگر بله، شارلاک چقدر طول میکشد که خشک شود؟

6. آیا برای ترانس، نوارچسب کاغذی بهتر است یا نوارچسب شفاف، یا فرقی نمی‌کند؟
        جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۵:۵۰ ۱۴۰۱/۱۱/۰۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها
          1. نوار چسب آبی که روی سیم*پیچ اول زده شده است، در بعضی جاهایش کمی نازک به نظر می*رسد، و نیز دو انتهایش به صورت کامل سیم*پیچ را نپوشانده است.
          آیا روی نوار چسب آبی، نوار چسب اضافه کنم؟ آیا نوارچسب آبی را بکنم، و نوارچسب جدید بزنم؟ یا کاری لازم نیست بکنم؟

2. آیا سیم باید با نظم خاصی دور قرقره پیچیده شود؟

3. اگر بله، آیا فرقی می*کند که دورهای سیم، روی قرقره کنار هم ردیف شوند، و سپس لایه*ی بعدی ردیف شود؟

4. بعد از هر 50 دور که شارلاک میزنم، آیا باید صبر کنم که شارلاک خشک شود و بعد 50 دور بعدی را بپیچم؟

5. اگر بله، شارلاک چقدر طول میکشد که خشک شود؟

6. آیا برای ترانس، نوارچسب کاغذی بهتر است یا نوارچسب شفاف، یا فرقی نمی‌کند؟
          1-حتما میبایست تعویض شود
          2-بهتر است منظم و مرتب پیچیده شود
          3-بهتر است سیم ها به طوری پیچیده شوند که گسیخته نشود.
          4- بهتر است حدود 5 دقیقه صبر کنید.
          6- چسبی که قدرت عایقی داشته باشد، نوار چسب کاغذی مناسب نیست، اما نوار چسب شفاف گزینه خوبی است.

دیدگاه

3-بهتر است سیم ها به طوری پیچیده شوند که گسیخته نشود.
            1. منظورتان از گسیخته شدن، پاره شدن است؟
            اگر بله، چه نوع پیچیدنی، باعث میشود که سیمها پاره شوند؟
            ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــ

2. ترانس را 210 دور (به جای 200 دور) سیم‌پیچی کردم و روی برد نصب کردم. دستگاه را روشن کردم. به سیم مشکی نوارسفید دست زدم و لامپ دوم هم روشن شد. ابتدا، نور لامپها بی رمق بود و فرقی با قبل از سیم‌پیچی نداشت. بعد از مدتی خوب شد. دستگاه حدود یک ربع به همین منوال کار کرد. دستگاه را خاموش کردم.
            نیم ساعت بعد که دستگاه را دوباره روشن کردم، هرچه به سیم مشکی نوارسفید دست زدم و دور لامپها پیچاندمش، بی رمقی نور لامپها رفع نشد و چشمک می‌زدند. دفعات بعدی هم که دستگاه را روشن کردم، نور لامپها بی رمق بود و چشمک میزدند.
            به نظرم، تفاوت دفعه‌ی اول با دفعات بعدی، این بود که دفعه‌ی اول لامپها گرم شدند (با لمس متوجه شدم) اما دفعات بعدی هرقدر صبر کردم لامپها گرم نشدند.
            به نظر میرسد تجدید سیم‌پیچی، مشکل را رفع نکرده است.

این نتائج، با 2 عدد لامپی است که سه چهار سال جوانتر هستند. 2 لامپ دیگر که سه چهار سال پیرتر هستند، همان بار اول هم خوب نشدند. (هر چهار لامپ،‌ مربوط به بیش 25 سال قبل هستند.)
            آیا اگر لامپ مهتابی 6وات T5 پیدا کنم و بخرم، مشکل رفع خواهد شد؟ در جستجوی اینترنتی جایی پیدا نکردم که از این لامپها بفروشد.
            آیا شما در تهران (در خیابان لاله‌راز یا جای دیگر) مغازه‌هایی سراغ دارید که انواع مهتابی را داشته باشند؟

3. لطفاً سیم‌بندی جدید دستگاه را تشریح کنید تا ببینیم آیا مشکل با سیم‌بندی حل میشود یا خیر.

4. حال که مشکل با تجدید سیم‌پیچی رفع نشده است، یک سوال پیش می‌آید: آیا قطعات دیگر، با این که در آزمایش با مولتیمتر سالم هستند، خوب کار نمیکنند و نیاز به تعویض دارند؟ اگر بله، کدام قطعات؟
            جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۲۰:۱۱ ۱۴۰۱/۱۱/۰۷.

دیدگاه

1. منظورتان از گسیخته شدن، پاره شدن است؟
              اگر بله، چه نوع پیچیدنی، باعث میشود که سیمها پاره شوند؟
              ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــ

2. ترانس را 210 دور (به جای 200 دور) سیم‌پیچی کردم و روی برد نصب کردم. دستگاه را روشن کردم. به سیم مشکی نوارسفید دست زدم و لامپ دوم هم روشن شد. ابتدا، نور لامپها بی رمق بود و فرقی با قبل از سیم‌پیچی نداشت. بعد از مدتی خوب شد. دستگاه حدود یک ربع به همین منوال کار کرد. دستگاه را خاموش کردم.
              نیم ساعت بعد که دستگاه را دوباره روشن کردم، هرچه به سیم مشکی نوارسفید دست زدم و دور لامپها پیچاندمش، بی رمقی نور لامپها رفع نشد و چشمک می‌زدند. دفعات بعدی هم که دستگاه را روشن کردم، همینطور بوده است.
              به نظرم، تفاوت دفعه‌ی اول با دفعات بعدی، این بود که دفعه‌ی اول لامپها گرم شدند (با لمس متوجه شدم) اما دفعات بعدی هرقدر صبر کردم لامپها گرم نشدند.
              به نظر میرسد تجدید سیم‌پیچی، مشکل را رفع نکرده است.

این نتائج، با 2 عدد لامپی است که سه چهار سال جوانتر هستند. 2 لامپ دیگر که سه چهار سال پیرتر هستند، همان بار اول هم خوب نشدند. (هر چهار لامپ،‌ مربوط به بیش 25 سال قبل هستند.)
              آیا اگر لامپ مهتابی 6وات T5 پیدا کنم و بخرم، مشکل رفع خواهد شد؟ در جستجوی اینترنتی جایی پیدا نکردم که از این لامپها بفروشد.
              آیا شما در تهران (در خیابان لاله‌راز یا جای دیگر) مغازه‌هایی سراغ دارید که انواع مهتابی را داشته باشند؟

3. لطفاً سیم‌بندی جدید دستگاه را تشریح کنید تا ببینیم آیا مشکل با سیم‌بندی حل میشود یا خیر.

4. حال که مشکل با تجدید سیم‌پیچی رفع نشده است، یک سوال پیش می‌آید: آیا قطعات دیگر، با این که در آزمایش با مولتیمتر سالم هستند، خوب کار نمیکنند و نیاز به تعویض دارند؟ اگر بله، کدام قطعات؟
              1-منظور از گسیخته شدن، شل پیچیده شدن سیم است که باعث
              جا به جایی سیم پیچ و لغزش آن میشود.
              2-برای لامپ های مهتابی معمولی یا کاتد گرم، لازمه پر نور روشن
              شدن لامپ ها ، گرم شدن کاتد ها یا همان فیلمان های درون
              لامپ است.
              اما لامپ های باریک کاتد سرد یا CCFL که درون دستگاه کپی و
              تلویزیون های LCD استفاده میشوند، نیازی به پیش گرمایش ندارند.
              به نظر می‌رسد که تجدید سیم پیچی نتیجه را بهبود بخشیده، اما مشکل از پیش گرمایش کاتد های لامپ است.
              برای فهمیدن و اطمینان از این موضوع، این آزمایش را انجام دهید:
              ۱-ابتدا بررسی کنید که فیلمان های داخل مهتابی قطع شدند یا خیر،
              با تست بوق مولتیمتر، اتصال پایه های دو سر مهتابی را بررسی کنید
              ، باید بوق بزند در غیر اینصورت مهتابی ها خراب آند.
              ۲-اگر مرحله قبل درست بود، هنگامی که مهتابی ها روشن اما کم نور هستند، به دو پایه نزدیک یکی از مهتابی ها، ولتاژ 1.5 تا 4 ولت توسط
              باتری به مدت ۱ الی ۳ ثانیه متصل کنید و سپس قطع کنید.
              دو نتیجه محتمل است:
              -نور لامپ به حد طبیعی خود می‌رسد و در نور طبیعی باقی میماند
              -نور لامپ به حد طبیعی می‌رسد و پس از قطع اتصال، نور دوباره بی
              رمق میشود.
              اگر حالت اول ایجاد شود، بدین معنیست که مهتابی ها نیاز به پیش
              گرمایش دارند.
              اگر حالت دوم ایجاد شود، بدین معناست در برد الکترونیک مشکلی وجود دارد.

متاسفانه مهتابی های کوچک دیگر تولید نمی‌شوند و باید از فروشنده های کهنه کار و یا سمساری ها جستجو کنید.اما سایت های مثل دیجی kala موجود دارند.
              قطعاتی مثل مقاومت و ترانزیستور و سلف و دیود و آیسی های TTL.... دچار فرسایش نمی‌شوند اما قطعاتی مثل خازن و ماسفت و آیسی های
              CMOS دچار فرسایش میشوند.

دیدگاه

۱-ابتدا بررسی کنید که فیلمان های داخل مهتابی قطع شدند یا خیر،با تست بوق مولتیمتر، اتصال پایه های دو سر مهتابی را بررسی کنید
                ، باید بوق بزند در غیر اینصورت مهتابی ها خراب آند.

۲-اگر مرحله قبل درست بود، هنگامی که مهتابی ها روشن اما کم نور هستند، به دو پایه نزدیک یکی از مهتابی ها، ولتاژ 1.5 تا 4 ولت توسط
                1. دو عدد از مهتابیها که ناسیونال ژاپنی هستند، یک طرفشان بوق میزند. با این حال روشن میشوند و در حالت تک‌مهتابی نور خوبی داشتند.
                دو عدد از مهتابیها که مارک خاصی ندارند و جوانتر هستند هر دو طرفشان بوق میزند و در حالت دومهتابی عملکرد بهتری نسبت به دو مهتابی اول دارند.

امروز هم یک بار نور لامپها خوب شد. کمی داشتم جابجایش می‌کردم که فیلم بگیرم. دوباره کم‌نور شد. نمی‌دانم از جابجا کردن کم‌نور شد یا نه. البته اتصالات را مکرراً بررسی کرده‌ام و اتصالاتی را که دیده‌ام ضعیف هستند تجدید کرده‌ام.
                بعد از مدتی که خاموش بود، روشن کردم و بدون این که به سیم مشکی نوارسفید دست بزنم، زود پرنور شد. کلید را خاموش و روشن کردم، باز پرنور بود. بار سوم اما کم‌نور شد.

2-الف. ولتاژ 1.5 تا 4 را حتماً از باتری تأمین کنم، یا از آداپتور و پاور هم میشود؟

2-ب. نمی‌دانم منظورتان از «دو پایه نزدیک» یکی از مهتابیها کجاست.
                لطفاً روی عکس زیر، «دو پایه نزدیک» یکی از مهتابیها را علامت‌گذاری کنید:
                آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

3-الف. آیا مدار این چراغ شامل برد و سیم‌کشیها و اجزاء دیگر، برای شما کاملاً روشن و بی‌ابهام است؟
                3-ب. اگر بله، آیا مدار فعلی چراغ درست است؟ آیا اشتباه یا اشتباهاتی در مدار فعلی وجود ندارد که باعث بی‌رمقی نور لامپها بشود؟
                جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۲۰:۱۴ ۱۴۰۱/۱۱/۰۸.

دیدگاه

1. دو عدد از مهتابیها که ناسیونال ژاپنی هستند، یک طرفشان بوق میزند. با این حال روشن میشوند و در حالت تک‌مهتابی نور خوبی داشتند.
                  دو عدد از مهتابیها که مارک خاصی ندارند و جوانتر هستند هر دو طرفشان بوق میزند و در حالت دومهتابی عملکرد بهتری نسبت به دو مهتابی اول دارند.

امروز هم یک بار نور لامپها خوب شد. کمی داشتم جابجایش می‌کردم که فیلم بگیرم. دوباره کم‌نور شد. نمی‌دانم از جابجا کردن کم‌نور شد یا نه. البته اتصالات را مکرراً بررسی کرده‌ام و اتصالاتی را که دیده‌ام ضعیف هستند تجدید کرده‌ام.
                  بعد از مدتی که خاموش بود، روشن کردم و بدون این که به سیم مشکی نوارسفید دست بزنم، زود پرنور شد. کلید را خاموش و روشن کردم، باز پرنور بود. بار سوم اما کم‌نور شد.

2-الف. ولتاژ 1.5 تا 4 را حتماً از باتری تأمین کنم، یا از آداپتور و پاور هم میشود؟

2-ب. نمی‌دانم منظورتان از «دو پایه نزدیک» یکی از مهتابیها کجاست.
                  لطفاً روی عکس زیر، «دو پایه نزدیک» یکی از مهتابیها را علامت‌گذاری کنید:
                  آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

3-الف. آیا مدار این چراغ شامل برد و سیم‌کشیها و اجزاء دیگر، برای شما کاملاً روشن و بی‌ابهام است؟
                  3-ب. اگر بله، آیا مدار فعلی چراغ درست است؟ آیا اشتباه یا اشتباهاتی در مدار فعلی وجود ندارد که باعث بی‌رمقی نور لامپها بشود؟
                  1-نباید انتظار داشت ، مهتابی هایی که 25 سال از تولیدشان
                  میگذرد، مثل روز اول کار کنند، زیرا ماده فلورسنت داخل آن
                  فرسوده شده، و مهم تر اینکه فیلمان آن از بین رفته.
                  احتمال زیاد با افزایش ۱۰ الی ۲۰ دور ثانویه ترانس مشکل حل
                  شود، البته اگر مهتابی نو پیدا کردید، لازم نیست.
                  ۲-بدلیل اینکه مدار خروجی ولتاژ و فرکانس بالا دارد، هنگام استفاده از منبع تغذیه، ممکن است باعث بروز مشکلاتی در لوازم خانگی شود.
                  ب-باید یک سر یکی از مهتابی ها را در بیاورید، سپس با سیم یکی
                  از پایه های آن را با سیم به سوکت مهتابی متصل کنید، و با
                  باتری به فیلمان آن ولتاژ اعمال کنید، یعنی یکی از پایه ها مشترک
                  میشود
                  3-عملکرد برد و همچنین سیم کشی و نحوه سری موازی شدن
                  مهتابی ها بی ابهام است، اما سه سیم کلید ۶ پایه که به برد متصل
                  میشوند، کمی ابهام دارند.
                  ب-مدار فعلی جهت آزمایش در حالت جفت مهتابی، مشکلی ندارد.

دیدگاه

ب-باید یک سر یکی از مهتابی ها را در بیاورید، سپس با سیم یکی
                    از پایه های آن را با سیم به سوکت مهتابی متصل کنید، و با
                    باتری به فیلمان آن ولتاژ اعمال کنید، یعنی یکی از پایه ها مشترک
                    میشود
                    در عکس زیر، سیم مشکیِ دارای گیره‌ی سوسماری، از یک طرف به سوکت مهتابی وصل است و از طرف دیگر به یکی از پایه‌های یک سر مهتابی وصل است، و سیم منفی باتری نیز به همین پایه وصل است. سیم قرمز دارای گیره‌ی سوسماری از یک طرف به پایه‌ی دیگر یک سر مهتابی وصل است، و از طرف دیگر به سیم مثبت باتری وصل است.
                    آیا آزمایش را به همین نحو که در عکس زیر می‌بینید انجام دهم؟
                    جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۰۸:۲۹ ۱۴۰۱/۱۱/۱۰.

دیدگاه

در عکس زیر، سیم مشکیِ دارای گیره‌ی سوسماری، از یک طرف به سوکت مهتابی وصل است و از طرف دیگر به یکی از پایه‌های یک سر مهتابی وصل است، و سیم منفی باتری نیز به همین پایه وصل است. سیم قرمز دارای گیره‌ی سوسماری از یک طرف به پایه‌ی دیگر یک سر مهتابی وصل است، و از طرف دیگر به سیم مثبت باتری وصل است.
                      آیا آزمایش را به همین نحو که در عکس زیر می‌بینید انجام دهم؟
                      بله، صحیح است.

دیدگاه

هنگامی که مهتابی ها روشن اما کم نور هستند، به دو پایه نزدیک یکی از مهتابی ها، ولتاژ 1.5 تا 4 ولت توسط
                        دو نتیجه محتمل است:
                        -نور لامپ به حد طبیعی خود می‌رسد و در نور طبیعی باقی میماند
                        -نور لامپ به حد طبیعی می‌رسد و پس از قطع اتصال، نور دوباره بی
                        رمق میشود.
                        این آزمایش را انجام دادم. نتیجه: نور لامپها هیچ تغییری نکرد.

دیدگاه

این آزمایش را انجام دادم. نتیجه: نور لامپها هیچ تغییری نکرد.
                          آیا حتی هنگام وجود یاتری، نور لامپ کوچکترین تغییری نکرد؟
                          آیا در جهتی از مهتابی این آزمایش را انجام دادید که فیلمان آن سالم
                          است؟

دیدگاه

است؟
                            دستگاه را روشن کردم و لامپها کم رمق روشن شدند. سپس باتری 3 ولت را به همان گونه که شما گفتید صحیح است برای 3 ثانیه وصل کردم به همان لامپی که در تصویر مشاهده کردید. باتری هیچ تغییری در نور هیچکدام از دو لامپ ایجاد نکرد.

کلاً فقط از آن دو لامپی استفاده میکنم که در تست بوق، هر دو طرفشان بوق میزند.
                            جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۰۸:۰۶ ۱۴۰۱/۱۱/۱۲.

دیدگاه

است؟
                              اگر راه دیگری برای یافتن عیب این چراغ باقی نمانده است، آیا با روش زیر موافقید؟
                              هر قطعه‌ای را که لازم است از برد جدا کنیم و بین مهتابیها و باتری 6ولت 5آمپرساعت قرار دهیم تا ببینیم آیا مهتابیها درست کار خواهند کرد. یعنی مدار مورد نیاز مهتابی 6وات را با راهنمایی شما (و بدون توجه به مدار این چراغ) بسازیم.
                              اگر موافقید، مراحل کار را بفرمایید.
                              جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۷:۴۳ ۱۴۰۱/۱۱/۱۲.

دیدگاه

اگر راه دیگری برای یافتن عیب این چراغ باقی نمانده است، آیا با روش زیر موافقید؟
                                هر قطعه‌ای را که لازم است از برد جدا کنیم و بین مهتابیها و باتری 6ولت 5آمپرساعت قرار دهیم تا ببینیم آیا مهتابیها درست کار خواهند کرد. یعنی مدار مورد نیاز مهتابی 6وات را با راهنمایی شما (و بدون توجه به مدار این چراغ) بسازیم.
                                اگر موافقید، مراحل کار را بفرمایید.
                                حقیقت ، تنها احتمال باقی مانده فرسودگی مهتابی ها است، همانند
                                لامپ های مهتابی که در منازل استفاده میشدند، هنگام فرسودگی زمان
                                استارت آنها تا ۱۰ ثانیه طول می‌کشید.
                                باز سازی مدار دستگاه، کار جالبی نیست، زیرا نه تنها باعث حل مشکل
                                نمیشود، بلکه باعث ایجاد مشکلات بیشتر میشود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X