اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر تلویزیون ! ! !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر تلویزیون ! ! !

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
    برای ولتاژ گیری بک لایت دو طرف باید ی ولتاژ باشه؟ مقاومت ها 0.38 اهم، دیود ها سالمه، ماسفت ها سالمه، بدون led ولتاژ صفر هست ؟ ، p1 , p2 هر دو ولتاژ صفر هست ، تا سر دیود ۵۸۴ ولت
    بررسی شد .

تغذیه این بک لایت های شما سری موازی بوده .
    .در واقع پایه های 1n و 2n طبق تصاویر روی برد اتصال داخلیه .
    همین وضعیت راجع به 1p و 2p هم برقراره ...

روش اشتباهی انتخاب کردن ... الان دو مجموعه ال ای دی سری داریم که نهایتا با هم موازی شدن .

اگر ولتاژ آستانه هدایت یک مجموعه سری پایین تر از اون یکی باشه ( مثلا یدونه ال ای دی در یک مجموعه اتصال کوتاه بشه یا مشخصات ولتازی ال ای دی ها باندازه چند ولت در ۳۵ تا جابجا بشه ) باعث میشه مجموعه دوم که موازی هست دیگه روشن نشه .

شما ولتاژ مدار باز 1n-1p رو اندازه گرفتی ظاهرا مشکلی نداشت ...

زیر بار هم یک مجموعه روشن میشه ‌... هر مجموعه سری رو مجزا وصل کنید هم باید روشن بشه .

هر مجموعه سری رو مجزا وصل کنید ولتاژ بایاس هر کدوم ( روی 1n-1p یا 2n-2p رو اندازه بگیرید معلوم میشه آستانه هدایت این دو ردیف چقدر باهم تفاوت پیدا کرده .

دیدگاه

ممنون مهندس بابت وقتی که گذاشتید ، چشم بررسی میکنم

دیدگاه

مهندس قبلا که یک طرف روشن میشد p1 , و p2 به ترتیب ۴۴۳ ولت و ۹۷ ولت بود ، الان که تست میکنم هر دو طرف برا ی لحظه ولتاژ حدود سیصدو خوردی ، اگه اشتباه نکنم خیلی سریع میاد و میره، بک لایت برا چند ثانیه روشن میشه، واینکه این تستی که فرمودید متوجه شدم این تلویزیون از اول مشکل درایو داشته چون تعداد اندکی led سوخته، با این حال بهتره عوض بشه ، تا قبل اینکه من جای led های سری رو با هم عوض نکرده بودم ی طرف مشکلی نداشت الان هر دو طرف مثل هم شده لحظه ای روشن میشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

البته n1 رو مشترک گرفته بودم ولتاژ هر دو رو گرفته بود ، ۴۴۳، ۹۷ ولت

دیدگاه

وقتی لحظه ای روشن میشه درایور موقع تست اور ولتاژ سنس میکنه خروجی رو محدود میکنه ( احتمالا یک یا چند تا ال ای دی قطع شده اضافه ولتاژ باعث میشه از طریق اسپارک داخلی مدار بسته بشه یک لحظه اول کار روشن میشه )

میشه دونه دونه LED ها رو چک کرد اونایی که قطعی دارن رو پیدا کرد . ولی در هر صورت این مجموعه ال ای دی عمرش رو کرده ، باید کلش تعویض بشه .

( برای اندازه گیری ولتاژ دو سر خازنهای خروجی c922 و c923 همون تغذیه بک لایت ها روی پورتهای ۱ و ۲ محسوب میشه ... رنجش برای حالت نرمال حدود ۱۲۰ تا ۱۳۰ ولته نهایتا .... هرچقدر بیشتر از این باشه به معنی قطعی سری ال ای دی ها و هر چقدر کمتر باشه به معنی اتصال کوتاه ال ای دی هاست ... این دستگاه اونطور که روی بردش نوشته بالای ۱۷۰ ولت رو مدار باز حساب میکنه و خروجی رو محدود میکنه )

دیدگاه

رو این حساب درایو سالمه ، باید صبر کنم بک لایت بیاد امتحان کنم، ممنون مهندس با وجود مبتدی بودنم با حوصله وقت گذاشتید و توضیح دادید ، ی دنیا مممنون

دیدگاه

سلام
              بک لایت تعویض کردم ، با ظرافت و احتیاط تمام مراحل رو انجام دادم، تلویزیون رو روشن کردم صفحه سیاه ، با خط های سفید پهن عمودی! دوباره باز کردم کاف فلت ها رو مجدد بازو بست کردم ، تصویر اومد ولی با دو خط کمرنگ پهن عمودی، سمت چپ و راست هم هست ، فکر کنم چون وسط میوفته چپ و راست دارم خط رو

دیدگاه

خط کمرنگ تر شد و تو تصویر به سختی قابل تشخیص هست ، کسی نظری نداره؟ ممکنه رفع بشه، یا ی مشکل جدیه؟

دیدگاه

خط کمرنگ تر شد و تو تصویر به سختی قابل تشخیص هست ، کسی نظری نداره؟ ممکنه رفع بشه، یا ی مشکل جدیه؟

دوست عزیز طبق معمول این اواخر تصویری در تاپیک دیده نمیشه ( بهتره لینک عکس رو بگذاری )

دیدگاه

سلام مهندس، مشکل از کابل کاف هست پشتش کاغذ گذاشتم تا حدودی برطرف شد مشکل
                    لینک مسنقیم عکس

این کابل چطور با چی تمیز کنم، آیا سوکت هم نیاز به تمیز شدن داره؟ اونم نمیدونم چطور تمیز کنم

https://s2.uupload.ir/files/img_20230227_191709_3oqw.jpg

دیدگاه

سلام مهندس، مشکل از کابل کاف هست پشتش کاغذ گذاشتم تا حدودی برطرف شد مشکل
                      لینک مسنقیم عکس

این کابل چطور با چی تمیز کنم، آیا سوکت هم نیاز به تمیز شدن داره؟ اونم نمیدونم چطور تمیز کنم

https://s2.uupload.ir/files/img_2023...91709_3oqw.jpg
                      مطمئنی فلت درست توی سوکتهاش نشسته ( از هر دو طرف و دو فلت ) ؟

این سوکتها با چند بار باز شدن این شکلی لقی پیدا نمیکنن ( کاغذ ضخیم نباید زیرش بگذاری ... اگر مجبور شدی یک لایه نازک فیلم رادیوگرافی نهایتا ) ... فلتها هم که روکش طلاکاری شده دارن اکسید نمیشن .

مگر اینکه یا فلت سرجاش ننشسته باشه یا حین باز کردن چفت ها رو از وسط زیادی فشار داده باشید ترک ریز خورده باشن .

اگر ذره بین داری دقیق نگاه کن ببین اگر ترک خوردگی پیدا کرده یا دفرمه شده اول در حالت باز صافش کن بعد یک لایه خیلی نازک چسب قطره ای به گیره اش بزن بذار در موقعیت صحیح که خشک شد دوباره فلتها رو جا بزن .

برای تمیز کردن فلت و اتصالاتش اسپری خشک ( اگر نداری اسپری ۱-۲-۳ تینر رقیق یا هر نوع اسپری حتی عطر بدون پایه آب هم باشه ) میتونی استفاده کنی .
                      عکس دوم تصویر پنل روشنه فکر کنم اشتباه فرستادید ... ( اگر منظورت اون خط خاکستری وسطه به نطر میرسه ال سی دی از اون ناحیه تحت فشار بوده کریستالش یکم پخش شده ...یک مدت صبر کنی یا با یک پارچه خیلی نرم ناحیه تغییر رنگ داده رو به صورت دایره ای با انگشت یه مقدار فشار بدی کریستال بر میگرده سرجاش )
                      جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۹:۵۵ ۱۴۰۱/۱۲/۰۸.

دیدگاه

با ذره بین هم سوکت هم کابل رو بررسی کردم ، مشکلی نداره،اون کاغذ هم کاغذ الگو هست خیلی نازکه در حد دهم فقط کابل کمی رنگ عوض کرده، ضامن هم چون تجربه شکسته شدن قبلا داشتم خیلی احتیاط میکردم ، مشکلی نداره، کابل تو بازار هست سفارش بدم بگیرم ، فقط امیدوارم سوکت سالم باشه چون اون دیگه کاری از دستم بر نمیاد خیلی ظریف کاریه، ممنون

دیدگاه

با ذره بین هم سوکت هم کابل رو بررسی کردم ، مشکلی نداره،اون کاغذ هم کاغذ الگو هست خیلی نازکه در حد دهم فقط کابل کمی رنگ عوض کرده، ضامن هم چون تجربه شکسته شدن قبلا داشتم خیلی احتیاط میکردم ، مشکلی نداره، کابل تو بازار هست سفارش بدم بگیرم ، فقط امیدوارم سوکت سالم باشه چون اون دیگه کاری از دستم بر نمیاد خیلی ظریف کاریه، ممنون
                          اگر ضامن آسیب ندیده مشکلی نیست ، این سوکتها به این سادگی خراب نمیشن .

فلت رو اگر عکس ماکرو بگذاری دقیق تر میشه نظر داد ... ولی فلت هم بعیده آسیب ببینه ( مگر اینکه فشار فیزیکی بهش وارد بشه یا زیادی تا بشه که در مورد این فلتها باز احتمالش کمه ...طبق عکسهاتون فلتها فشاری بهشون وارد نشده ) .

اگر فکر میکنی فلت اکسید شدگی داره با حلال و اسپری میشه تمیزش کرد ...
                          در بدترین شرایط ممکنه نشیمن کنتاکت با فلت خوردگی روی فلت ایجاد کنه ( مثلا ۵۰۰ بار فلت رو در سوکت بگذاری و در بیاری ) که باندازه چند دهم میلیمتر از نوک فلت رو با دقت می چینید محل تماس جدید با سوکت ایجاد میشه ...

با عکس ماکرو ( یا زیر ذره بین ) فلت رو راحت تر میشه بررسی کرد .

دیدگاه

چشم‌ مهندس فردا عکس میزارم ، اومدم فعلا سرکار دسترسی ندارم، ممنون، پس ممکه مشکل جای دیگه باشه؟ البته ی توضیح بدم که قبل اینکه کاغذ بزارم خط عمودی بطول چند سانت کات بود تصویر و بعد چند دیقه کل صفحه سیاه میشد، الان کات نیست دو تا خط هست تصویر هم معلومه و اینکه دیگه سیاه نمیشه

دیدگاه

برد تیکان رو چطوری میشه تست کرد؟

دیدگاه

فلت ها رو با ذره بین چک کردم سالمن، شستشو هم دادم، ی سوال اگه فلت کاف ی طرف اسیب دیده باشه هر دو طرف تصویر خط ایجاد میکنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X