خط روی تصویر دلایل مختلف داره ... شما الان چرا اینقدر گیر دادی به فلتها ؟ ( اگر خیلی به فلتها مشکوکی میتونی در حالتی که روی مدار بسته شدن با تست اتصال کوتاه اهم متر یکی پایه ها رو چک کنی شک ات برطرف بشه ) .
خط روی ال سی دی میتونه بر اثر آسیب فیزیکی ، حرارت ، ضربه ، قطع شدن خطوط اتصال ماتریس ( از خروجی آی سی درایور ال سی دی تا روی شیشه ال سی دی ) و غیره بوجود بیاد .
بعضیهاش قابل رفعه ، بعضیاش هم که منجر به آسیب فیزیکی شده غیر قابل رفعه .
الان مشخصا کجای ال سی دی شما خط افتاده و بهتره عکس دقیق از این خط ( یا خطها ) مد نظر بفرستید بشه بررسی کرد خط از چه نوعیه ( اونایی که بر اثر قطعی فیزیکی و الکتریکی ماتریسها هستن بلا استثنا پیکسلهاش خاموشه ... میتونید منطقه خط رو زیر ذره بین پیکسلهای rgb رو ببینید اگر قطعی داشته باشیم معلومه کدوم ردیف و کدوم رنگهاست )
راستی توانایی پردازش تصویر نداره در حد لوگو ... بهم میریزه
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
راستی توانایی پردازش تصویر نداره در حد لوگو ... بهم میریزه
Awoooo
این دو تا خط توی تصویر دیروز نبود ! ( خط نیستن نوار شدن ! )
در حالت بسته ( یعنی فلتها توی سوکتشون قرار دارن ... چفتها در حالت بسته است ) پایه به پایه اتصالات رو از سوکت به سوکت مقابل با اهم متر تست اتصال بگیر ( اتصال پایه به پایه متناظر روی سوکت مقابل و عدم اتصال پایه های چپ و راست جانبی به پایه ای که داری تست میگیری ) نتیجه اش رو اعلام کن .
ممکنه بعضی پایه های تغذیه یا گرند چند پایه کنار هم اتصال کوتاه باشن که هم روی برد میشه این نوع پایه ها رو دید هم میتونید فلت رو خارج کنید پایه هایی که از داخل بهم اتصال دارن معلومه ... این پایه ها مشمول تست اتصال جانبی بالا نمیشن
تو عکس مشخص نیست ، سمت راست تصویر خوبه ، از سمتی که خرابه شروع میکنم، ذره بین چشمی میخواد سخته، ولی کاریه که ریسکشو پذیرفتم و فعلا وبال گردن شما شدم , ببخشید، ممنون از شما دوست عزیز
تو عکس مشخص نیست ، سمت راست تصویر خوبه ، از سمتی که خرابه شروع میکنم، ذره بین چشمی میخواد سخته، ولی کاریه که ریسکشو پذیرفتم و فعلا وبال گردن شما شدم , ببخشید، ممنون از شما دوست عزیز
You welcome
بیخیالش مشکلی نیست که حل نشه .
در این عکس گاید پایین فلت ظاهرا آسیب دیده ... از اول اینطوری بود یا حین باز بست اینجوری شده ؟
( گاید پایین باید مثل گاید بالا یک مثلث یا یک شکل هندسی مشخص باشه ... این گایدها فلت رو در محل نشیمنش روی سوکت ثابت نگه میدارن ... روی سوکت نگاه کنی دو طرفش معکوس همین گاید فضای خالی داره ، چک کن ببین نشیمن روی سوکت چه شکلی باید باشه )
اگر مشکل اینجا باشه فلت از نظر عرضی جابجا میشه که یجور دیگه باید موقع بستن چفت آوردش سر نشیمن درستش
درود، مرطوب شدن فلت ها و پایه های آیسی درایور هم میتونه باعث این مشکل بشه.
احیانا جایی از روغن لحیم استفاده نکردید؟ یا اینکه با دست جایی رو مرطوب نکردید؟
خودم از تعمیر بکلایت تلویزیون خاطره بدی دارم، یه بار مشکل این بود که چراغ بکلایت مرتب میسوخت، حدود 40 یا50 بار پنل رو خم راست کردم عملا یکی از رشته های فلت پازی نا محسوس قطع شد، الانم افتاده یه گوشه.
( گاید پایین باید مثل گاید بالا یک مثلث یا یک شکل هندسی مشخص باشه ... این گایدها فلت رو در محل نشیمنش روی سوکت ثابت نگه میدارن ... روی سوکت نگاه کنی دو طرفش معکوس همین گاید فضای خالی داره ، چک کن ببین نشیمن روی سوکت چه شکلی باید باشه )
اگر مشکل اینجا باشه فلت از نظر عرضی جابجا میشه که یجور دیگه باید موقع بستن چفت آوردش سر نشیمن درستش
همینجوری بود ، راستش این تلویزیون مونتاژ داخله شاید خیلی قطعاتش کیفیت انچنانی نداشته باشه، اینو وقتی بک لایت عوض کردم از نوع چسب زدن سیم ها فهمیدم، اتصال پین به پین درسته
همینجوری بود ، راستش این تلویزیون مونتاژ داخله شاید خیلی قطعاتش کیفیت انچنانی نداشته باشه، اینو وقتی بک لایت عوض کردم از نوع چسب زدن سیم ها فهمیدم، اتصال پین به پین درسته
دوست عزیز قضیه ارتباطی به تیکان و پردازش تصویر نداره .
اگر این تلویزیون خروجی تصویر داره ( معمولا hdmi اگر داشته باشه ) .
با یک تلویزیون دیگه میتونی خروجی تصویر رو چک کنی .
مشکل فعلا پنل ال سی دی ( گلس ) هستش که یا اتصالات الکتریکی درایور به پنل مشکل داره .
یا حین باز و بست به وسط ال سی دی زیادی فشار وارد شده ( با توجه به سایز ۵۵ اینچی و اینکه شما بدون قاپک پنل رو جابجا کردی عجیب نیست وسطش شکم داده باشه و ماتریس های روی گلس آسیب دیده باشن )
الان شما اتصالات فلت ها رو تک تک تست کردی میگی مشکلی ندارن .
بغیر از این فلتها دو تا فلت خیلی نازک متصل به گلس داریم که آی سی های درایور روی این فلتها چسبیده مستقیم به گلس وصله .
عکس این دو تا فلت هم بفرست مطمئن بشیم فلتهای درایور آسیب ندیده باشن
مهندس متوجه نشدم، فلت چسبیده به پنل و کاف منظورتونه؟ ۱۲ تا فلت داره،از لحاظ ظاهر مشکلی نداره، ولی اینکه کمی خمیده شده پنل حدستون درسته ، پس اشتباه من همین بوده، حالا برای مطمئن شدن اینکه پنل اسیب دیده ترفندی نداره؟
فکر کنم از اینجا به بعد باید بدم دست تعمیرکار ، ولی خوب شد خودم بک لایت عوض کردم ، قطعا تعمیرکار هم ایده آل انجام میداد ولی زیر بار این مشکل اضافه نمیرفتم قطعا، حالا یا درست میشه یا نمیشه، برام چیزایی که یاد گرفتم ارزش داره، ممنون از همه دوستان ،مهندس شما هم دیگه از کج فهمی من سرتو درد نیار، ی دنیا ممنون،فقط مشکلی که هست اگه از فلت کاف باشه واقعا تو شهر من کسی نیست درستش کنه، تو همین سایت از مازندران کسی هست زحمت بدم بهش؟ یا اگه لازمه تاپیک جدید بزنم؟
مهندس متوجه نشدم، فلت چسبیده به پنل و کاف منظورتونه؟ ۱۲ تا فلت داره،از لحاظ ظاهر مشکلی نداره، ولی اینکه کمی خمیده شده پنل حدستون درسته ، پس اشتباه من همین بوده، حالا برای مطمئن شدن اینکه پنل اسیب دیده ترفندی نداره؟
فکر کنم از اینجا به بعد باید بدم دست تعمیرکار ، ولی خوب شد خودم بک لایت عوض کردم ، قطعا تعمیرکار هم ایده آل انجام میداد ولی زیر بار این مشکل اضافه نمیرفتم قطعا، حالا یا درست میشه یا نمیشه، برام چیزایی که یاد گرفتم ارزش داره، ممنون از همه دوستان ،مهندس شما هم دیگه از کج فهمی من سرتو درد نیار، ی دنیا ممنون،فقط مشکلی که هست اگه از فلت کاف باشه واقعا تو شهر من کسی نیست درستش کنه، تو همین سایت از مازندران کسی هست زحمت بدم بهش؟ یا اگه لازمه تاپیک جدید بزنم؟
پنل ( گلس ) آسیب دیده باشه ترفندی نداره ، باید عوض بشه که قیمتش تقرببا نصف قیمت تلویزیونه ... توجیه اقتصادی نداره ( یدونه دست دوم همین تلویزیون رو بخری به صرفه تره تا بخوای ال سی دی رو عوض کنی )
یرای اطمینال از اینکه مشکل از گلس هست یا قطعی الکتریکیه محدوده اونجایی که خط افتاده سمت پایین ال سی دی ( معمولا فلتهای درایور پایین گلسه ... اگر مال شما بالا قرار داره میشه محدوده بالا ) رو با انگشت به مقدار فشار بدی ماتریسها موقتا بهم اتصال میکنن خطهای روی صفحه تغییر رنگ میده ( یعنی یک یا چند ستون رنگشون عوض میشه )
سلام
پنل سالمه، اون نوار سفید رنگ مربوط لاین فلت کاف ، همون فلتی که چسبیده به پنل هست، چون ظاهراً ارتباط قطع شده اون قسمت سیگنال نمیفرسته، اگه فلت اتصال به تیکان پایه های مربوط پیدا بشه و قطع اتصال بشه تصویر درست میشه، ولی پیدا کردنش سخته، فقط حدس میزنم مثلا ۴ تا پایه پهنا چسب میزنم کم یا زیاد میکنم ، نتیجه ای هم که گرفتم با قطع شدن بعضی پایه ها کیفیت تصویر خوب میشه ، و خطوط افقی رفع میشه، فقط جای نوار سفید عوض میشه
ی سوال، ولتاژ دو کاف باید یکی باشه؟ دو برد مثل هم هست
دیدگاه