اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از دو ویندوز در یک سیستم linux &xp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از دو ویندوز در یک سیستم linux &xp

پس الان من با خیال راحت ولی بادقت به next ها می تونم روی ویندوز لینوکس نصب کنم

سرعت لینوکس چجوریه

من که تا به حال تو مغازه ها لینوکس ندیدم سی دی فروشی ها

الان چه لینوکسی واسه من بهتره (مشخصات سیستم را ببین)

متشکرم
    یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

پاسخ : استفاده از دو ویندوز در یک سیستم linux &xp

با اجازه از اساتید بزرگ من به شما ubuntu10.1 را پیشنهاد می کنم. http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download در این صفحه اطلاعات لازم برای شما د نظر گرفته شده.
      این فایل که دانلود می کنید iso هست و با هر نرم افزار رایت می تواند آن را داخل سی دی بریزید.
      روی سیستم من این نسخه از لینوکس و ویندوز اکس پی نصب هست :mrgreen:
      برای نصب لینوکس شما در ابتدابه دو درایو با فرمت هایswap و ext3 نیاز دارید .با هر نرم افزاری که دوست دارید (مثلا boot magic) می توانید بسازید. فظایی از هارد که خالی است ،را به اندازه 2 برابر اندازه رم (برای شما که 512 است باید 1گیگ در نظر بگیرید) جداکرده و فرمت آن را swap تعیین کنید.این فظا نقش رم مجازی را برای شما ایفا می کند.
      حال نوبت به ساخت درایوext3 می رسد پس فظای باقی مانده را (این مقدار دست شما است ولی بهتر است کمتر از 7گیگ نباشد) به این فرمت تبدیک کنید.می توانید برای آن label هم انتخاب کنید .در این فظا می بایست لینوکس نصب شود.
      بعد از راست cd لینوکس سیستم را reest کیند ( cd داخل cdrom قار دارد) بعد از بوت شدن سیستم ubuntu فعال می شود و به صورت لایو بالا می آید. بر روی دسکتاپ برروی آیکن install دبل کلیک کنید تا مراحل نصب آغاز شود.
      مرحله 1) زبان را انتخاب کنید(فارسی ندارد )

مرحله 2) بر رو forward کلک کنید

مرحله 3) بر رو گزینه 3 کلیک و بعد forward بزنید. تا مکان نصب ubuntu را مشخص کنید.

مرحله 4) انتخاب root : در لیستی که به نمایش در آمده (لیست درایو هایی که دارید با نام و فرمتشان نشان داده می شود) به دنبال درایو ext3 که ساختید بگردید و برروی آن کلیک راست کنید وEdit partition را انتخاب کرده ودر صفحه ای که باز می شود از منوی Mount point گزینه / را انتخاب کنید مانند تصویر زیر :

نکته : تمام کارهایی که در این مرحله انجام می دهید برگشت پذیرند.کافی است روی Undo changes to partitions کلیک کنید.تمام پارتیشن ها به حالت پیش از ویرایش باز می گردند.
      در صورت رفتن به مرحله بعد نیز همان طور که گفتم تغییرات اعمال نمی شوند و تا پیش از تائید نهایی شما می توانید با بازگشت به این مرحله پارتیشن را به حالت پیش از ویرایش باز گردانید.

مرحله 5)وارد کردن تنظیمات ویندوز
      در این مرحله می توانید بخشی از تنظیمات ویندوز را به اوبونتو منتقل کنید.(background و پرونده ها و &hellip
      در نهایت forward را انتخاب کنید

مرحله 6) انتخاب مکان و زمان و ... در نقشه ایران را پیدا کنید و یا د نوار پایین نام iran را تایپ کنید.و forward

مرحله 7) انتخاب زبان کیبورد و forward

مرحله 8)ساختن کاربر : در این مرحله نام.نام کاربری.رمز عبور و نام کامپیوتر را وارد کنید

مرحله 9)تائید نهایی
      در این مرحله شما باید همه چیز را تائید کنید.در انتهای پنجره پارتیشن هایی که به عنوان root و swap استفاده خواهند شد را می بینید.بار دیگر مطمئن شوید که همه چیز درست است و سپس روی Install کلیک کنید.
      در صورتی که اطلاعات نادرستی می بینید کافی است به عقب بازگردید و آن ها را درست کنید.

مرحله 10) پس از انتخاب گزینه Install نصب اوبونتو شروع شده و پس از ایجاد پارتیشن ها و آماده شدن سیستم کپی شدن فایل ها شروع می شود.

مرحله 11) پس از این که روند نصب به صورت خودکار انجام شد پیغامی روی صفحه نمایان می شود که از شما می پرسد آیا می خواهید کار با اوبونتو لایو را ادامه دهید یا تصمیم دارید سیستم را دوباره راه اندازی کنید.با انتخاب راه اندازی دوباره و پس از بالا آمدن سیستم و دیدن صفحه گراب امکان انتخاب بین لینوکس و ویندوز را برای ادامه کار وجود دارد. به دنیای لینوکس خوش آمدید!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X