اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل شدن 8 مگ از حافظه به 8 گیگ!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل شدن 8 مگ از حافظه به 8 گیگ!!!

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
    چه ربطی به این ماجرا داشت؟ :-/
    خوب شما اگه بپرسید چطور 8 مگ میشه 8000 مگ باید وارد مبحث فشرده سازی بشید دیگه , کجاش عجیبه oo:
    من فقط میخواستم بفهمونم که فشرده سازی میتونه واقعیت داشته باشه اما عملیاتی کردن اون حداقل از امثال من بر نمیاد.
    *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
    *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microjo
      با عرض پوزش جواب هیچ کدوم دوستان جور در نمیاد اما این شدنیه

در اینجا سیستم میاد یه فرمت منحصر به فرد میسازه , بزاریت تخصصیش کنم:
      میدونیم توی یک بایت میشه 256 رو نوشت
      حالا 3 بایت دوجور میتونه استفاده بشه: اول اینکه میشه 3 تا 256 رو ذخیره کرد که مجموعشون میشه 768 اما حالت دوم میتونه یک عدد توی 3 بایت بزاره که عدد خیلی بزرگ میشه : 16777215
      نتیجه اینکه در حالت دوم عدد ذخیره شده 21845 برابر بزرگتر از حالت اول شده و این یعنی ذخیره اطلاعات بطور بسیار فشرده 21845= 16777215/768
      که البته پردازشو سخت میکنه و سیستم باید رمز گشایی کنه
      نوشته اصلی توسط microjo
      گفتم که این راه حل ارتباط کاملا غیر مستقیم سیستم با هارد رو به همراه داره و وقت زیادی رو از پردازنده میگیره(واسه بازگشایی فایلا)
      من اینو از یه صفحه خارجی فهمیدم اطلاعات بیشتری ندارم(با زبان اصلی همیشه مشکل داشتم )
      این مواردی که در مورد 3 بایت فرمودید ربطی به فشرده سازی نداره :smile:
      111111111111111111111111 .. این 3 بایت (یا 24 بیت) اطلاعاته
      اگه همشو یکجا بخونیم میشه 16777215
      ولی اگه 1 بایت 1 بایت جدا کنیم و بخونیم میشه 3 تا 255

یعنی اگه اطلاعات موجود 111111111111111111111111 باشه ، 3 تا 255 خوندن یا یک 16777215 خوندن برمیگرده به نحوه ی تفسیر اطلاعات .. 8 مگ هم هیچ وقت تبدیل به 8 گیگ نمیشه هیچ الگوریتم فشرده سازی نداریم که اینکارو بکنه اینو مطمئن باشید
      فشرده سازی به این معنی نیست که یک فضای فرضا 10 مگاباتی تبدیل به 100 مگا بشه .. به این معنیه که در همون فضای 10 مگابایتی یه مقدار اطلاعات بیشتری ذخیره بشه مثلا 50 مگابایت .. ولی این فضا توسط برنامه های مختلف یا خود ویندوز، همیشه 10 مگابایت نشون داده میشه.
      پس اگه حجم system Reserved اضافه بشه یعنی از جایی این فضا به فضای قبلی اضافه شده .. حالت دیگه ای نداریم.
      این که اون متخصص کامپیوتر فرمودن 8 مگ تبدیل به 8 گیگ میشه احتمال داره یه مواقعی سیستم لازم بدونه فضای 8 مگی که به جدول فایل یا هر چیز دیگه نسبت داده شده رو افزایش بده و یه مقدار از فضای Unallocated رو (نه فضای درایو ها) به این 8 مگ اضافه کنه که باز هم اصلا گمان نمیکنم 8 گیگ اضافه کنه ، الان هارد های جدید هم اینقدر فضای Reserved ندارن .. حالا ایشون شاید یه موردی رو اشتباه تفسیر کردند و یا اینکه یه فضای 8 گیگ Unallocated بوده و با system Reserved اشتباه گرفتن.
      مطمئن نیستم ولی تا اونجایی که من میدونم اون فضای 8 مگ تغییر نمیکنه.
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013

یعنی اگه اطلاعات موجود 111111111111111111111111 باشه ، 3 تا 255 خوندن یا یک 16777215 خوندن برمیگرده به نحوه ی تفسیر اطلاعات .. 8 مگ هم هیچ وقت تبدیل به 8 گیگ نمیشه هیچ الگوریتم فشرده سازی نداریم که اینکارو بکنه اینو مطمئن باشید
        فشرده سازی به این معنی نیست که یک فضای فرضا 10 مگاباتی تبدیل به 100 مگا بشه .. به این معنیه که در همون فضای 10 مگابایتی یه مقدار اطلاعات بیشتری ذخیره بشه مثلا 50 مگابایت .. ولی این فضا توسط برنامه های مختلف یا خود ویندوز، همیشه 10 مگابایت نشون داده میشه.
        پس اگه حجم system Reserved اضافه بشه یعنی از جایی این فضا به فضای قبلی اضافه شده .. حالت دیگه ای نداریم.
        این که اون متخصص کامپیوتر فرمودن 8 مگ تبدیل به 8 گیگ میشه احتمال داره یه مواقعی سیستم لازم بدونه فضای 8 مگی که به جدول فایل یا هر چیز دیگه نسبت داده شده رو افزایش بده و یه مقدار از فضای Unallocated رو (نه فضای درایو ها) به این 8 مگ اضافه کنه که باز هم اصلا گمان نمیکنم 8 گیگ اضافه کنه ، الان هارد های جدید هم اینقدر فضای Reserved ندارن .. حالا ایشون شاید یه موردی رو اشتباه تفسیر کردند و یا اینکه یه فضای 8 گیگ Unallocated بوده و با system Reserved اشتباه گرفتن.
        من با انگلیسی مشکل دارم
        شاید اصلا مبحثی که توی سایت خارجی خوندم ربطی به فشرده سازی نداشته و چون معنای لغات رو نمیدونستم گیج و مستحصل شدم در نهایت توهمی شدم @-)
        *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
        *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013

سلام دوست عزیز ممنون از همفکریتون
          ولی باید بگم اون متخصص کامپیوتر نگفتند که به 8 مگ، حافظه اضافه میشه و نهایتا 8 گیگ میشه.فرمودند این فضا می تونه معادل با 8 گیگ بشه، و این دو متفاوتند.
          با تشکر
          همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
          و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
            سلام دوست عزیز ممنون از همفکریتون
            ولی باید بگم اون متخصص کامپیوتر نگفتند که به 8 مگ، حافظه اضافه میشه و نهایتا 8 گیگ میشه.فرمودند این فضا می تونه معادل با 8 گیگ بشه، و این دو متفاوتند.
            با تشکر
            کاملا اشتباه فرمودند.
            کافیه از یه فروشنده قطعات الکترونیکی (البته از نوع با سواد) بپرسید تا بهتون بگن که اون 8 مگ مربوط به جداول پارتیشنآ‌ها و MBR هست

دیدگاه

نمیخوام بگم غیر ممکنه ولی خب غیر ممکنه. به نظر میاد شما دقیق توجه نکردید ایشون چی گفتن
              دو دوتا میشه 4 تا، فوقش میشه 5 تا دیگه 4000 تا نمیشه oo:
              زندگی پر ز وجود است ولی ..
              ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

این هم دلیل:
                http://www.computing.net/answers/windows-xp/why-harddisk-leaves-8mb-space-after-partation/179158.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X