اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هر کی دوس داره توی لب تاپ من رو ببینه بیاد داخل ( +عکس ) ازدست ندین جالبه !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : هر کی دوس داره توی لب تاپ من رو ببینه بیاد داخل ( +عکس ) ازدست ندین جالبه !

این هم تصویر داخل هارد لبتاپ خودم که به علت ریختن چای جان خود را از دست داد و داغ کلی خرج اظافی و از همه مهم تر داغ از بین رفتن کلی اطلاعات و مقالات و تحقیقات و تصاویر و خاطرات من رو با خودش به گور برد
    البته لازم به ذکر است که به همراه این هارد موبایلم که کنارش بود و خودم هم سوختم.....

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : هر کی دوس داره توی لب تاپ من رو ببینه بیاد داخل ( +عکس ) ازدست ندین جالبه !

حالا درست شد یا نه
      موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad kalhor
        حالا درست شد یا نه
        :sad:
        نوشته اصلی توسط مهران چمنی
        به علت ریختن چای جان خود را از دست داد و داغ کلی خرج اظافی و از همه مهم تر داغ از بین رفتن کلی اطلاعات و مقالات و تحقیقات و تصاویر و خاطرات من رو با خودش به گور برد
        البته لازم به ذکر است که به همراه این هارد موبایلم که کنارش بود و خودم هم سوختم.....
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
          نمیشه در چنین مواردی که اطلاعات خیلی مهم هستند اگه برد هارد به صورت جدا پیدا نشد دیسک ها رو روی یه هارد دیگه نصب کرد؟
          با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
            سلام
            نمیشه در چنین مواردی که اطلاعات خیلی مهم هستند اگه برد هارد به صورت جدا پیدا نشد دیسک ها رو روی یه هارد دیگه نصب کرد؟
            با سپاس
            بعضی ها تونسته بودن ولی خوب وقتی باز میشه کلی آشقال میره توش و همچنین توش گویل خلا هست که دیگه میپره

دیدگاه

امروز دوباره به سرم زد یه بار دیگه کالبد شکافیش کنم
              چون میخواستم ببینم میشه که به کامپیوتر رومیزی تبدیلش کنم !؟
              دیدم که یه سوکت 40پین داره که 29تا از پین هاش استفاده شده... و اگه اون کابل رو بلند ترش کنم...لبتابم تبدیل به یک کامپیوتر رومیزی جمع و جور میشه

تصویر باز کردن قاب بالایی لپ تاپ

نمای نزدیکتر

احتمالا درایور نور Back Light

قاب LCD

camera webcam

LCD رو باز کردم

پشت درب قاب LCD

پشت LCD

LCD Driver

LCD-Camera-Light Soket

Speaker Left

Speaker Right

Bluetooth Majol

لولای درب LCD

کابل سوئیچینگ داشت از لبه قطع میشد....با وارنیش محکمش کردم :-"

کابل تغذیه لپ تاپ برام کوتاه بود.... بلندش کردم :-S

THE END

امیدوارم لذت برده باشید :applause:

\|/_\/_

دیدگاه

میگم مهران جان کلا اعصاب نداریا!!!!
                حالا چی شد؟ شد بکنیش رومیزی؟
                اون سوکت 40 پین اسمش lvds هست.
                تقریبا تمام مانیتور ها با این سوکت متصل میشن. رایج ترین رابط مانیتوره. مانیتور های pc رو هم باز بکنی با همین رابط متصل میشن. ینی میشه اونا رو هم بهش متصل بکنی و از pc نازکت بیشتر لذت ببری. (حداقل ظاهر کار که مانیتورت باشه شبیه pc باشه دیگه!!!)

دیدگاه

مهران تو هم عادت منو داری من هر چیزی که بازش کنم هر یه ماه یه بار بازش میکنم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم برای همین هیچ وقت تلوزیون LED خونمو باز نمیکنم اگه بازش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! با این که برای خودمه؟؟!!! :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                    مهران تو هم عادت منو داری من هر چیزی که بازش کنم هر یه ماه یه بار بازش میکنم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم برای همین هیچ وقت تلوزیون LED خونمو باز نمیکنم اگه بازش کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! با این که برای خودمه؟؟!!! :mrgreen:
                    هههه هه هه ....ولی من تلویزون LCD تلویزیون خونمونم باز کردم...تقریبا هر یه هفته یه هوایی میدم بخوره :mrgreen:
                    عکس تمام قطعات داخل اونم گرفتم......اما حسش نبود بزارم تو سایت .....

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                    میگم مهران جان کلا اعصاب نداریا!!!!
                    حالا چی شد؟ شد بکنیش رومیزی؟
                    اون سوکت 40 پین اسمش lvds هست.
                    تقریبا تمام مانیتور ها با این سوکت متصل میشن. رایج ترین رابط مانیتوره. مانیتور های pc رو هم باز بکنی با همین رابط متصل میشن. ینی میشه اونا رو هم بهش متصل بکنی و از pc نازکت بیشتر لذت ببری. (حداقل ظاهر کار که مانیتورت باشه شبیه pc باشه دیگه!!!)
                    اعصاب که دارم.....رحم ندارم
                    خیلی ممنون بابت معرفی اسمش...
                    آره میشه ...زیادم سخت نیست....فقط دوتا سوکت نر و مادگی این رو میخرم و به ترتیب سیم رو وصل میکنم...
                    سوکتی که ساختم رو بین LCD و مین برد قرار میدم...به همین راحتی...ولی فقط احتیاج به یکم دقت و حوصله میخواد..

آره میز کارم میخوام فلت باشه....اینطوری خیلی کوچیک میشه...LCD به دیواره ی میز و بقیه مدار پایین...تازه UPS هم که داره :nice:
                    این لپ تاپ رو میدونم که الان هم داره از وجود داشتن صاحب خوبی مثل من خدارو شکر میکنه و چقدر دعای خیر تاحالا واسم کرده

\|/_\/_

دیدگاه

مهران LED خیییییلی حساس اند!! مخصوصا اگه 5 میلیون تومن هم پولشو داده باشی؟؟! آدم دلش نمیاد روشنش کنه چه برسه این که بازش کنه؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry:
                      باید همون اول یه پلاسما میگرفتم که هم بازش کنم و هم دستکاریش کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

دیدگاه

پاسخ : هر کی دوس داره توی لب تاپ من رو ببینه بی&#15

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                        مهران LED خیییییلی حساس اند!! مخصوصا اگه 5 میلیون تومن هم پولشو داده باشی؟؟! آدم دلش نمیاد روشنش کنه چه برسه این که بازش کنه؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry:
                        باید همون اول یه پلاسما میگرفتم که هم بازش کنم و هم دستکاریش کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
                        هیچوقت به قیمت زیاد چیزی توجه نکن که جلوی پیشرفتت رو میگیره...
                        اول برو بازش کن و کنجکاوی و البته کسب اطلاعات بکن ....بعد بشین فکر کن که چه گندی زدی

راستی....حتما به خودتون میگین که این لبتاپ چیش مونده دیگه که باز نشده... oo: باید بگم که اتفاقا چرا بوده...... :agree:
                        باتریش مونده بود که اونم باز کردم...
                        لینک تایپیکش :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=67943.0

\|/_\/_

دیدگاه

حواست بشه باطری رو از مدار بالانسر جدا نکنی. دیگه روشن نمیشه ها. تو eeprom خرابی کامل یه باطری رو ثبت بکنه کلا مدار خط رو قطع میکنه

دیدگاه

پاسخ : هر کی دوس داره توی لب تاپ من رو ببینه بی

حواست بشه باطری رو از مدار بالانسر جدا نکنی. دیگه روشن نمیشه ها. تو eeprom خرابی کامل یه باطری رو ثبت بکنه کلا مدار خط رو قطع میکنه
                            مهدی جان منظورت این حالته ؟ :NO:

میدونم که میدونید ولی نوشته که :
                            در دسترس (متصل است، شارژ نمی شود)
                            شما باتری جایگزین در نظر بگیرید.
                            یک مشکل با باتری شما وجود دارد.
                            بنابراین کامپیوتر شما ممکن است به طور ناگهانی خاموش شود.

خخخ خ خ خ...
                            دیر اومدی....زدیم پوکوندیم رفت
                            انشالله باتری بعدی :mrgreen:

راستی راجب این حافظه و سیستم قطع خط بیشتر توضیح میدی؟
                            خیلی واسم جالم بود :nerd:

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
                              نمیشه eeprom رو کلا عوض کرد؟ دیتای intial داره؟
                              با سپاس

دیدگاه

تو باطریای لپتاپ یه پروسور هست دما و ولتاژ و ..... باطری رو همیشه چک میکنه. دقت کرده باشین چند تا ماسفت هم تو باطریا هست. اگه پیدا نکردین ممکنه به صورت داخلی تو چیپ باشه. ولی یکی حتما هست که توانش بالاتر از بقیس که تو چیپ جا نمیشه. اون کوچیکا که معمولا تو چیپ هستن واسه سیستم بالانسر هستن. اون بزرگه مستقیما تو خط تغذیس. از پروسسور هم فرمان میگیره. اگه یه زمانی دمای یه باطری خیلی زیاد بشه. ولتاژ یه باطری زیاد بشه. خیلی کم بشه و از این قبیل اتفاقا باطری خراب محسوب میشه. برای اینکه باطری خراب وارد سیستم نشه و به شارژر و یا لپتاپ اسیب نرسونه پروسسور بعد از یه بار که همچین اتفاقی بیفته تو eeprom این اتفاق رو ثبت میکنه و دیگه اون ماسفت گنده هه رو روشن نمیکنه. در مورد اینکه این eeprom مقدار اولیه داره یا نه اطلاعی ندارم. ولی معمولا اون هم تو چیپه. اگه یه موقع دیدین بیرونه شاید بشه یه کارایی کرد که راحت بشه باطری رو عوض کرد. مثلا قبل از تعویض باطری eeprom رو در بیاریم باطری ها رو عوض کنیم بعد دوباره بزاریمش سر جاش. یا مثلا در بیاریم با tnm یا هر پروگرمر دیگه ای بخونیمش بعد از تعویض دوباره بریزیم توش. دیتاشم واسه روز مبادا نگه داریم ولی اگه تو چیپ باشه عوض کردن باطری خیلی دردسر داره. چار پنج ساعتی کار میبره. همین الان یه باطری دوستم داده سلولاشو عوض کنم اصن حسش نمیاد. بهش فکر میکنم سردرد میگیرم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X