اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هر کی دوس داره توی لب تاپ من رو ببینه بیاد داخل ( +عکس ) ازدست ندین جالبه !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : هر کی دوس داره توی لب تاپ من رو ببینه بیاد داخل ( +عکس ) ازدست ندین جالبه !

ممنون آقای وزیری مطلب خیلی جالب و مهمی را عنوان کردید .
    نمیشه قبل از باز کردن سلولها منبع تغذیه یا پک سلولهای نو را با باتری کهنه موازی کنیم بعد باتری خراب را باز کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این که 4-5 ساعت کار داره باید چه کاری انجام داد ؟؟؟؟؟؟؟

پس اگر خواستیم سلولهای لپ تاپ را عوض کنیم اول اگر ایپرام خارجی داشت اونو از رو برد در بیاریم بعد سلولها را عوض کنیم و بزنیم سر جاش درسته؟؟؟؟؟؟

اگر باتری دیگه کلا تعطیل شده باشه و هیچی باتری نگه نداره این باتری هم دیگه فرمان قطع خط گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟و کاریش نمیشه کرد؟؟؟؟؟؟
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

پاسخ : هر کی دوس داره توی لب تاپ من رو ببینه بیاد داخل ( +عکس ) ازدست ندین جالبه !

نه نمیشه. باطری خالی رو با پر نمیشه موازی کرد که. خصوصا باطریهای یون لیتیوم خیلی حساسن و زود خراب میشن باهاشون بدرفتاری بکنی.

حتی تغییر ولتاژ سریع هم باعث خرابی باطری ها میشه. و حتییییی یکی نبودن ولتاژ باطری ها باز هم باعث ثبت خرابی و یا حتی خرابی واقعی بالانسر میشه. میدونی که کار بالانسر همونطور که از اسمش مشخصه بالانس کردن باطری هاست. وقتی اختلاف زیاد باشه ممکنه ماسفت بالانسر اسیب ببینه.

حتی ذخیره و دوباره نوشتن eeprom هم ممکنه جواب نده. چون ولتاژی ثبت شده و شما باطری رو عوض میکنید و ولتاژ جدید رو یه دفه میبینه. فکر میکنه سلول خراب شده که ولتاژش به این سرعت تغییر کرده و ممکنه بازم خرابی رو ثبت کنه.

چیزی که به ذهن من میرسه اینه:
      با منبع تغذیه به صورت دستی باطری های خراب رو شارژ بکنیم. البته این کار از اونجایی که با حساب کتاب انجام نمیشه اروم صورت بگیره بهتره. باطری های سالم هم با هم سری بشن و برن شارژ و یا دشارژ تا جایی که ولتاژ سلول های خراب با سالم برابر بشه. فرض بکنیم که شیش تا باطریه. مجموعه شیش تا باطری سری سالم رو با شیش تای خراب موازی میکنیم.( سریع تا اختلاف ولتاژی پیش نیاد) حواستون باشه مجموعه رو موازی بکنید و تک تک موازی نکنید. بعد با یه مقاومت کم اهم مثلا 10 اهم شروع بکنید سر وسط پیل های باطری رو نظیر به نظیر به هم وصل بکنید. یعنی اونجایی که قراره به هم وصل بشه از بین باطری های خراب و سالم رو مستقیم وصل نکنیم. با مقاومت وصل بکنیم. حالا بزاریم چند دقه بمونه که کلا دیگه ولتاژاش تک به تک با هم یکی بشه. با مولتی متر چک میکنیم ولتاژا که با هم برابر بشه باید هیچ جریانی از مقاومت نگذره. از باطری اول شروع میکنیم مقاومتا رو اتصال کوتاه میکنیم و باطری خراب رو جدا میکنیم. این کار رو برای هر شش باطری انجام بدیم شش باطری خراب جدا شده و شش باطری جدید جایگزین شده. دقت بکنید همه این کارها رو طوری تمیز انجام بدین که در اتمام کار نیازی نباشه تمیز کاری بشه که یه موقع سیمی قطع نشه. قبل از شروع کار هم سعی کنید سر باطری ها رو قلع اندود بکنید که وسط کار اذیت نکنه. فقط دقت بکنید باطری ها رو خیلی گرم نکنید.

و در مورد جمله اخرتون. معمولا باطری ها ولتاژشون صفر نمیشه. من تا حالا ندیدم. مگر اینکه بعد از خرابی شیش هفت سال هم بخوابه و نشتیش انقدر زیاد باشه که بتونه صفرش بکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X