اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به نظر شما کدوم لپتاپ بهتره ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به نظر شما کدوم لپتاپ بهتره ؟؟؟

درود
    من که از DELL راضی بودم حدود 5 ساله که دارم مدل VOSTRO 1510 الانم حدود یک ساعت شارژ نگه میداره
    چند مورد در رابطه با فرمایشات دوستان :
    1- نحوه نگهداری با طول عمر رابطه مستقیم داره
    2- CPU های اینل در محاسبات و پردازش و CPU های AMD در کارهای گرافیکی قویتر هستند که البته در حد و اندازه کار های شما تفاوتی نمی کنه
    3- در مورد گرما بیشتر بستگی به نوع طراحی و نحوه استفاده داره به طور مثال بسیاری از لپ تاپ ها هوا رو از زیر میکشند که خیلی از دوستان انها رو روی فرش یا مواردی که جلوی جریان هوا رو میگیره قرار میدن که مسلما دما رو بالا میبره و در دراز مدت با ورود کرک به سیستم خنک کننده جلوی تهویه مناسب گرفته میشه
    4- در مورد کیفیت هم نمیشه یک برند رو متهم به بی کیفیتی کرد چون برای رقابت در بازار از کیفیت به نسبت پایین با قیمت مناسب تا کیفیت بالا و قیمت گرانتر رو عرضه میکنند به طور مثال کیفیت یک DELL Inspiron که برای مصارف خانگی با قیمتی مناسب و یک DELL Latitude که برای مصارف صنعتی با قیمتی بالاتر طراحی شده را نمیشه مقایسه کرد
    به نظر من در حدود یک میلیون به ترتیب :
    1- ASUS
    2- DELL
    3- Hp
    4- Acer
    در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
    شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا تیموریان
      2- CPU های اینل در محاسبات و پردازش و CPU های AMD در کارهای گرافیکی قویتر هستند که البته در حد و اندازه کار های شما تفاوتی نمی کنه
      مگه cpu هم در کارهای گرافیکی نقش داره؟
      تا اونجایی که من میدونم فقط اینتل هست که سری core i اش gpu داخلی داره برای کار های ساده که مصرف باتری رو کاهش میده و ......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
        مگه cpu هم در کارهای گرافیکی نقش داره؟
        تا اونجایی که من میدونم فقط اینتل هست که سری core i اش gpu داخلی داره برای کار های ساده که مصرف باتری رو کاهش میده و ......
        امروزه پردازندهآ‌آ‌های گرافیکی که بر روی کارتآ‌گرافیکآ‌های گرانآ‌قیمت نصب میآ‌شوند توان پردازشی خارقآ‌العادهآ‌ای را نسبت به پردازندهآ‌های مرکزی ارائه میآ‌دهند، این موضوع موجب گسترش کاربردآ‌های این پردازندهآ‌ها در حوزهآ‌هایی فراتر از بازیآ‌های کامپیوتری گشته است، پردازندهآ‌های گرافیکی مدرن با معماری موازی خود پردازندهآ‌های بسیار سریعی به شمار میآ‌روند، در عین حال با قیمت و توان مصرفی کمتری عرضه میآ‌شوند و جهت پیادهآ‌سازی الگوریتمآ‌ها و برنامه های بینایی ماشین و پردازش تصویر که بار پردازشی زیادی را جهت رسیدن به نرخ فریم بیشتر طلب میآ‌کنند، یک راهآ‌کار اقتصادی و کارآمد به شمار میآ‌رود، طوری که برنامه نویس بدون نیاز به فراگیری واسطآ‌های برنامه نویسی گرافیکی به کمک کتابخانهآ‌های موجود برای اینآ‌کار میآ‌تواند بار پردازشی برنامه خود را به سادگی از پردازنده مرکزی به پردازنده گرافیکی منتقل کند.

منبع :
        http://www.tebyan.net/Science_Technology/ComputerMagazine/EducationalTopics/2012/1/25/195937.html
        در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
        شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X