اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

sharktech جان محض یادآوری باید خدمتتون عرض کنم که antivir اسم دیگه ی avira هستش حالا سوال خودتون رو به خودتون تحویل میدم! ببینید آنتی ویروسی که ایشون معرفی کردند تو چه رتبه ای تشریف داره رتبه ی 4 (که رتبه ی خیلی خوبیه. بافرض معتبر بودن منبعتون البته!!)
    سال 2008 هم با 1 امتیاز اختلاف نسبت به نود 32 به عنوان بهترین آنتی ویروس تو سایت معتبر این کار شناخته شد
    Goodbye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط powers
      sharktech جان محض یادآوری باید خدمتتون عرض کنم که antivir اسم دیگه ی avira هستش حالا سوال خودتون رو به خودتون تحویل میدم! ببینید آنتی ویروسی که ایشون معرفی کردند تو چه رتبه ای تشریف داره رتبه ی 4 (که رتبه ی خیلی خوبیه. بافرض معتبر بودن منبعتون البته!!)
      سال 2008 هم با 1 امتیاز اختلاف نسبت به نود 32 به عنوان بهترین آنتی ویروس تو سایت معتبر این کار شناخته شد
      اولا سلام

دوما من این پست رو برای جواب آقای امین شیخ نجدی نزدم , برای اطلاع کل دوستان زدم !!!!

سوما من خودم از kaspersky 2010 استفاده میکنم که در رده سوم تشریف دارن و از nod32 هم اصلا خوشم نمیاد (البته دلیلشو نمیدونم) !!!!

چهارم اینکه من اینو از سایت virus.gr برداشتم که فکر کنم سایت معتبری هم هست .

پنجم هم اینکه برای بنده مهم نیست که دوستان از کدوم آنتی ویروس استفاده میکنن که منم برم از اون استفاده کنم ,من خودم آنتی ویروسها رو تست میکنم هر کدومو پسند کردم اونو از اون استفاده میکنم.(توی این پنجمی دیگه خیلی جوگیر شده بودم :mrgreen
      دانلود کی های جدید کاسپر
      جهت سفارش طراحی و برنامه نویسی سایت, قالب, بنر قیف و فلش
      با این آی دی تماس بگیرید :
      sam.shark360

دیدگاه

در خوب بودن کسپر شکی نیست اما کسپر واقعا سنگینه و سرعت سیستم رو به طور چشم گیری کاهش میده

خودتون تست کنید و انتخاب کنید
        تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
        تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

اتفاقا کاسپر یکی از اون آنتی ویروسهایی هست که اصلا روی سرعت و کارکرد کامپیوتر هیچ تاثیر منفی نداره .

کامپیوتر خود من هم که مال حدود 10 سال پیشه با وجود نصب بودن کاسپر به خوبی کار میکنه.

البته این که کامپیوتر در صورته run بودن آنتی ویروس یکم سنگین میشه با افزایش مقدار رم میتونه حل بشه.
          دانلود کی های جدید کاسپر
          sam.shark360

دیدگاه

salam
            ghabl az har chi az inke nemitunam farsi benevisam , ozrkhahi
            man ye system(ba nazare khodam) khili khoob daram 500g hard va 2g ram ...
            sorate kari khili khobi dasht man dar aane vahed chandin barname va site ra faal dashtam
            ama ye bar ke roshanesh kardam ta safeye welcome windows xp miraft va dige safhe siyah mishod va hich etefaghi nemioftad
            man rooye ye drive dige baz windows nasb kardam o bala omad ama sorat fogholade kond
            nod32 nasb kardam va yeki az drive ha ra ham kamel format kardam
            hala sorat nesbatan khoobe ama ye moshkel pish omade ... man gahi vaghta mitunam farsi benevisam , gahi vaghta na!!
            albate tooye internet be hich onvan nemitunam !!!!!!!!
            chi kar bayad kard?zemn e inke tanzimate controlpanel----> languages kamelan anjam shode
            ye morede dige inke flasham ra be ye systeme dige zadam va hala tuye systeme khodam , ye file (thumbes.bdf) be sorate hidden hast va az hameye pushehaye daroone flasham ham ye hidden sakhte mishe
            vaghti rooye hidden ha click mikonam varede folder mishe ,vaghti ruye file aslish click mikonam folder ra dar yek panjereye joda baz mikone
            nod32 up shode , harchi scan mikone chizi neshoon nemide
            bebakhshid toolani shod
            mamnoonam

دیدگاه

از اونجایی که تایپ فینگلیش بر خلاف مقررات است ، برای تبدیل متن خود از سایت هایی مثل
              http://www.bitaweb.com/fa/farsiNegar.html
              http://www.behnevis.com/
              استفاده کنید

قبل از هر چى از اینکه نمیتونم فارسى بنویسم ، عذرخواهى
              من یه سیستم(با نظرِ خودم) خیلى خوب دارم 500g hard و 2g رام ...
              صورت کارى خیلى خوبى داشت من در آن واحد چندین برنامه و سایت را فعال داشتم
              اما یه بر که روشنش کردم تا صفحه welcome ویندوز xp میرفت و دیگه صفحه سیاه میشد و هیچ اتفاقى نمى افتاد
              من روى یه drive دیگه باز ویندوز نسب کردم و بالا آمد اما صورت فوق العاده کند
              nod32 نسب کردم و یکى از drive ها را هم کامل فرمات کردم
              حالا صورت نسبتأ خوبه اما یه مشکل پیش امده ... من گاهى وقتها میتونم فارسى بنویسم ، گاهى وقتها نه!!
              البته توى اینترنت به هیچ عنوان نمیتونم !!!!!!!!
              چى کار باید کرد؟ضمن ِ اینکه تنظیماتِ controlpanel----> languages کاملا انجام شده
              یه مورد دیگه اینکه flasham را به یه سیستم دیگه زدم و حالا توى سیستم خودم ، یه فایل (thumbes.bdf) به صورت hidden هست و از همه pushehaye درونِ flasham هم یه hidden سختِ میشه
              وقتى روى hidden ها کلیک میکنم وارد folder میشه ،وقتى روى فایل اصلى اش کلیک میکنم folder را در یک پنجره جدا باز میکنه
              nod32 up شده ، هر چى اِسکَن میکنه چیزى نشون نمیده
              ببخشید طولانى شد
              ممنونم

دیدگاه

سلام به همه
                میخواستم بدونم ورژن 3.0.672آنتی ویروس nod تفاوتی با نسخه 4 از نظر قدرت یا رجیستر شدن یا موارد دیگه داره ؟
                اصلا نیازی به نصب نسخه 4 هست وقتی ورژن 3 نصب و پدیت هست؟
                ورژن 4 با xp مشکل داره ؟ کلا کدوم بهتر هست؟

مساله دیگه اینه که بعضی مواقع که فلش یا موبایلی رو به کامپیوتر اتصال میدم بعضی تروجان ها یا ویروسها رو پیدا میکنه ولی delete نمیکنه !
                علتش چی میتونه باشه ؟

دیدگاه

یه مشکل دیگه !!

الان 2-3 روزه که ایکون nod به رنگ قرمز در اومده
                  user , password جدید وارد کردم و پدیت شد ولی پیغام میده : license expiered

http://img.majidonline.com/pic/234250/nod.JPG

من از 3.0.672.0 nod استفاده میکنم
                  (راستی چرا این لینک توی همین صفحه باز نمیشه؟!!!! ) :redface:

دیدگاه

UserName: EAV-22247029
                    Password: 65r56s3cmb
                    October 01,2009 1047
                    تا از بین نرفته اپدیت کنید
                    برای nod
                    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01
                      سلام به همه
                      میخواستم بدونم ورژن 3.0.672آنتی ویروس nod تفاوتی با نسخه 4 از نظر قدرت یا رجیستر شدن یا موارد دیگه داره ؟
                      اصلا نیازی به نصب نسخه 4 هست وقتی ورژن 3 نصب و پدیت هست؟
                      ورژن 4 با xp مشکل داره ؟ کلا کدوم بهتر هست؟

مساله دیگه اینه که بعضی مواقع که فلش یا موبایلی رو به کامپیوتر اتصال میدم بعضی تروجان ها یا ویروسها رو پیدا میکنه ولی delete نمیکنه !
                      علتش چی میتونه باشه ؟
                      نوشته اصلی توسط سحر امینی
                      سلام :آ‌
                      سایت برای به روز رسانی : آ‌www.nod321.cn
                      آنتی ویروس NOD32 خوب هست ولی بستگی به ورژن آنتی ویروس داره.
                      اگر شما از ورژن قدیمی NOD32 استفاده می کنید، بعضی از ویروس ها رو نمینونه شناسایی و حذف بکنه ولی اگر ورژن NOD32 Antivirus 4 داشته باشید، بیشتر ویروس هارو میتنونه شناسایی و حذف بکنه.
                      آخرین ورژن آنتی ویروس : NOD32 Antivirus 4.0.437
                      موفق باشید.
                      http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif

دیدگاه

سلام
                        انتی ویروس nod 32ورژن 4 رو نصب و اپدیت کردم و همینطور ویروس یابی کردم اما به محض اتصال به اینترنت پیغام:
                        : operating system is not up to dat داده میشه البته متوجه شدم که مربوط به پدیت نبودن ویندوز هست میخواستم بدونم این وضعیت برای همه کاربران nod 4 وجود داره؟
                        لطفا لینکو ببینید :eek:

http://img.majidonline.com/pic/234933/untitled%20%201.JPG

دیدگاه

یه چند سالیه یک ویروس خدا خیرش نده عمونم بریده
                          سیستممو پیش هر دکتر anti virus ی که می برم تو کف درمونش میمونند
                          حالا در تو این تایپیک می خوام غیبت این ویروسه بکنم ، بلکن شرش از سر ما کم بشه
                          نحوه عملکرد :
                          این ویروس بعد از حدود 5تا10 دقیقه طی یک عملیات ضربتی اول اینترنت رو دسش بشکنه قطع می کنه و سپس اگر antivirus روسیستم نصب نباشه محیط ویندوز XP رو به محیط کلاسیک تغییر می دهد و اگر antivirus نصب باشه یک لحطه محیط ویندوز را کلاسیک کرده بعد دوباره محیط ویندوز به XP تغییر پیدا می کند
                          جالب اینجاست که دیگر نه می توان اینترنت را Discounect و نه Counnect کرد ، مگر اینکه سیستم را reset کنیم

طی یک عملیات شناسایی که انجام دادم متوجه شدم نام نکبتش Win32 است
                          حال از دوستان عزیز خواهشمندم به این جانب در رابطه با نحوه انحدام این ویروس ذلیل شده راهنمایی نمایند
                          با تشکر
                          *** کم رنگ ترن قلم جهان از. پررنگ ترن حافظه  جهان ماندگارتر است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed b
                            یه چند سالیه یک ویروس خدا خیرش نده عمونم بریده
                            سیستممو پیش هر دکتر anti virus ی که می برم تو کف درمونش میمونند
                            حالا در تو این تایپیک می خوام غیبت این ویروسه بکنم ، بلکن شرش از سر ما کم بشه
                            نحوه عملکرد :
                            این ویروس بعد از حدود 5تا10 دقیقه طی یک عملیات ضربتی اول اینترنت رو دسش بشکنه قطع می کنه و سپس اگر antivirus روسیستم نصب نباشه محیط ویندوز XP رو به محیط کلاسیک تغییر می دهد و اگر antivirus نصب باشه یک لحطه محیط ویندوز را کلاسیک کرده بعد دوباره محیط ویندوز به XP تغییر پیدا می کند
                            جالب اینجاست که دیگر نه می توان اینترنت را Discounect و نه Counnect کرد ، مگر اینکه سیستم را reset کنیم

طی یک عملیات شناسایی که انجام دادم متوجه شدم نام نکبتش Win32 است
                            حال از دوستان عزیز خواهشمندم به این جانب در رابطه با نحوه انحدام این ویروس ذلیل شده راهنمایی نمایند
                            با تشکر
                            سلام
                            avira این ویروس رو کاملا پاک میکنه
                            اول system restore رو غیر فعال کن چون ای ویروس معمولا تو پوشه system volume information میشینه
                            بعد اویرا و اپدیتش رو از جای دیگه دانلود کن و روی سیستمت نصب کن

تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
                            تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sorena01
                              سلام
                              انتی ویروس nod 32ورژن 4 رو نصب و اپدیت کردم و همینطور ویروس یابی کردم اما به محض اتصال به اینترنت پیغام:
                              : operating system is not up to dat داده میشه البته متوجه شدم که مربوط به پدیت نبودن ویندوز هست میخواستم بدونم این وضعیت برای همه کاربران nod 4 وجود داره؟
                              لطفا لینکو ببینید :eek:

http://img.majidonline.com/pic/234933/untitled%20%201.JPG

خوب اینکه پیغام عجیبی نیست, داره میگه پدیت ویندوزتون غیر فعاله .
                              اگه می خواید که این پیغامو نده پدیت ویندوزتون رو فعال کنید.
                              ----------------------------
                              اما یه توصیه بهداشتی از نوع کامپیوتری : :mrgreen:

همیشه بعد از اتصال به اینترنت یا اتصال مموری مشکوک و قبل از خاموش یا ری استارت کردن کامپیوترتون , Start up ویندوزتون رو چک کنید, و برنامه های مشکوک رو از start up حذف کنید.

اگر هم ویندوزتون ویروسی شد, بهترین راه شناسایش دوباره چک کردن همون start up هست.
                              دانلود کی های جدید کاسپر
                              sam.shark360

دیدگاه

سلام :

سایت : www.nod321.cn که قبلا برای user و password آنتیویروس nod32 اعلام شد ، دیگه user و password به روز نمیذاره و همه آنها تاریخشون گذشته.

بهتر از این سایت استفاده کنید :

http://esetnod32antivirus.blogspot.com/
                                موفق باشید.
                                http://www.ecapic.ir/image/ECA-091005091909.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X