اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکلات مربوط به ویروس و انتی ویروس رو اینجا

برای هر شماره پدیت که یه فایل جدا نمیدن. اون شماره مربوط به ورژن فایل پدیت هست نه شماره خود فایل.
    فایل های پدیتی که از اینترنت دانلود میشن فقط به دیتابیس مربوط نمیشن.خیلی وقت ها پدیت خود برنامه و مدول هاش هم داخل همین فایل ها(فایل های Nup ) قرار میآ‌گیره.

منظورم از لایسنس همون یوزرنیم و پسورد قسمت پدیته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
      برای هر شماره پدیت که یه فایل جدا نمیدن. اون شماره مربوط به ورژن فایل پدیت هست نه شماره خود فایل.
      فایل های پدیتی که از اینترنت دانلود میشن فقط به دیتابیس مربوط نمیشن.خیلی وقت ها پدیت خود برنامه و مدول هاش هم داخل همین فایل ها(فایل های Nup ) قرار میآ‌گیره.
      منظورم از لایسنس همون یوزرنیم و پسورد قسمت پدیته
      با سلام .

با تشکر از شما .

من توی نت سرچ کردم یه روشی گفته بود .....از طریق میرور . حالا از همین روش یه بک اپی گرفتم بهش میدم ببینم میشه یا نه .

=================================

این هم فایل ها رو این جا میزارم برای من که چیزی بلد نبودم مفید بود .

تنظیمات و راهنمای استفاده از نسخه 4 محصولات nod32 و smart scurity

نحوه ذخیره فایل پدیت ( فایل پی دی اف و لایسنس)

منبع : www.p30world.com

===============================================

یه چیز دیگه من الان توی خود سایت نود 32 نگاه کردم لیست تمامی اپدیت هاش رو زده بود توی این لینک زیر :

http://www.eset.eu/support/update-xy...p;page_id=5846

من فقط تقریبا یه بیست های اخریش رو دارم .الان یعنی باید مابقی رو هم خودم از نت بگیرم ؟ منظورم این هست که از نظر قدرت نود در تشخیص ویروس تاثیری داره که بخوام ماقبلی ها رو بگیرم یا این که لازم نیست .

=============================================

یه سوال دیگه .........من از طریق انلاین اپدیت میکنم ولی ایشون از طریق افلاین ....مشکلی که نداره .....درسته ؟
      و این که گویا این اشنای ما هر بار که اپدیت افلاین انجام میده اون فایل های اپدیت قبلی رو هم پاک میکنه ... :mrgreen: با این تصور که فایل های جدید شامل قبلی ها هم هست ..........ولی به نظرم این جوری نیست ...درسته ؟

مصادیق اظهار محبت به همسر
      بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
      ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
      اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

یه مثال میزنم.شما فتوشاپ ورژن 7 رو نصب میآ‌کنید. به نظرتون لازمه که بقیه ورژن های 1تا 6 رو هم نصب کنید؟
        همیشه باید آخرین (بالاترین شماره) فایل پدیت دانلود بشه و کاری به فایل های قبلی نداشته باشید.
        پدیت آفلاین یا آنلاین فرقی نداره.
        روش میرور هم به شرطی جواب میده که لایسنس شبکه تون Expire نشده باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
          یه مثال میزنم.شما فتوشاپ ورژن 7 رو نصب میآ‌کنید. به نظرتون لازمه که بقیه ورژن های 1تا 6 رو هم نصب کنید؟
          همیشه باید آخرین (بالاترین شماره) فایل پدیت دانلود بشه و کاری به فایل های قبلی نداشته باشید.
          پدیت آفلاین یا آنلاین فرقی نداره.
          روش میرور هم به شرطی جواب میده که لایسنس شبکه تون Expire نشده باشه.
          با سلام .

با تشکر از شما

خوب اگه این جوری هست دیگه چه لزومی داره که از فایل های اپدیت شده بک اپ بگیریم ؟؟؟
          نهایت از روی ویندوز پاک هم کنیم در نهایت اخرین اپدیتش رو دانلود میکردیم .. ولی من توی نت خیلی جاهاش دیدم که از بک اپ گرفتن حرف زدن .

خوب اگه این جوری باشه یعنی من الان اخرین اپدیت رو بهشون بدم که شماره اش 6995 هست ؟
          مصادیق اظهار محبت به همسر
          بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
          ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
          اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skyzare

خوب اگه این جوری هست دیگه چه لزومی داره که از فایل های اپدیت شده بک اپ بگیریم ؟؟؟
            نهایت از روی ویندوز پاک هم کنیم در نهایت اخرین اپدیتش رو دانلود میکردیم .. ولی من توی نت خیلی جاهاش دیدم که از بک اپ گرفتن حرف زدن .

خوب اگه این جوری باشه یعنی من الان اخرین اپدیت رو بهشون بدم که شماره اش 6995 هست ؟
            چون پدیت کامل حدود 40 مگابایته ،واسه خیلی ها دانلودش مقدور نیست. برای همین قبل تعویض ویندوز از فایل های پدیت بک پ میآ‌گیرن

دیدگاه

مشکل اپدیت نشدنavira internet security2012

سلام-چندروزه که نمیتونم انلاین اپدیتش کنم واین پیغامو میده
              an error occurred during the file download
              وبرای اپدیت افلاین هم فایب زیپ رونشون نمیده وخلاصه اینکه اپدیت نمیشه لطفا راهنمایی کنید.باتشکر

دیدگاه

سلام
                انتی ویروس nod 32 را نصب کرده ام حالا پیغام میده که expires in 5 day یک یوزر و پسورد می خواد چه کارش کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahsa 1370
                  سلام
                  انتی ویروس nod 32 را نصب کرده ام حالا پیغام میده که expires in 5 day یک یوزر و پسورد می خواد چه کارش کنم؟
                  سلام
                  کاری نداره اپدیتش کنید.(افلاین یا انلاین).
                  اپدیت انلاین:
                  Username: TRIAL-0112155515
                  Password: 7b3ef32dxx
                  قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

سلام
                    کسی میدونه این omega plus چیه؟ من هروقت فایرفاکس یا اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم تو صفحه اول میره به ادرس پایین
                    http://isearch.omiga-plus.com/?type=sc&ts=1400142981&from=qone8_mp3& uid=WDCXWD6400BPVT-75HXZT1_WD-WXP1E21PTJ71PTJ71
                    هر کاری هم کردم درست نمیشه؟(نمیخام بری این صفحه مثلا به جاش بره به صفحه جستوجوی گوگل)

دیدگاه

باسلام

چندی پیش eset smart نسخه 7 رو دانلود و اکتیوش کردم حالا پدیت میشه اما آیکون اون قرمز شده و میگه:
                      maximum protection is not ensured
                      analysis of application protocols will not function
                      an error occurred while starting services.analysis of application protocols(pop3,http) will not function
                      اگه ممکنه راهنمایی کنید
                      نیوتن غلط کرد !
                      واسه بعضی عمل ها
                      هیچ عکس العملی نیست !

دیدگاه

اگه براتون مقدر هست فایل پدیت آفلاین nod 32 ورژن 4 را بزارین ؟ممنون :rolleyes:
                        @ *.*.*619*.*.*.@

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.390

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masuod619
                          اگه براتون مقدر هست فایل پدیت آفلاین nod 32 ورژن 4 را بزارین ؟ممنون :rolleyes:
                          برو سایتsoftgozar.comنوار ابزارش رو نصب کن هر روز پدیت جدید داره

دیدگاه

دوستان سلام :rolleyes:
                            چند وقتیه یکی از درایو های کامپیوترم باز نمیشه و پیغام میده درایو f فرمت نداره آیا فرمت بشه وقتی تایید میکنی فرمت هم نمیشه و در ضمن یه سری اطلاعات توی این درایو دارم که لازمشون دارم و یکی دیگه از درایو هام رو که باز میکنم اطلاعاتش پاک شده ولی از properties حجمشو 4.4gb نشون میده البته show hidden فعاله به نظرتون چجوری میشه مشکل رو حل کرد oo:

عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♥♫ حمید خان ♫♥
                              دوستان سلام :rolleyes:
                              چند وقتیه یکی از درایو های کامپیوترم باز نمیشه و پیغام میده درایو f فرمت نداره آیا فرمت بشه وقتی تایید میکنی فرمت هم نمیشه و در ضمن یه سری اطلاعات توی این درایو دارم که لازمشون دارم و یکی دیگه از درایو هام رو که باز میکنم اطلاعاتش پاک شده ولی از properties حجمشو 4.4gb نشون میده البته show hidden فعاله به نظرتون چجوری میشه مشکل رو حل کرد oo:
                              سلام
                              فایلهات به احتمال زیاد هیدن سیستمی شدن
                              با این نرم افزار میتونی برگردونیشون
                              http://s5.picofile.com/file/81600752...virus.exe.html

دیدگاه

سلام ممنون از جوابتون ولی این برنامه هم چیزی نشون نداد :angry:
                                عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X