اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل گرمای بیش از حد CPU

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل گرمای بیش از حد CPU

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    سلام
    ممنون از لطفتون

اول اینو بگم
    یه اتفاقی که متوجه شدم اینه که تو این برنامه بعضی وقتها کلا سنسور و فن گرافیک تشخیص داده نمیشه؛ وقتی هم که پیدا میشه سرعتش یا 0% هست یا 100%:

این عکس SpeedFan که هیچ پارامتری از فن ها رو نشون نمیده:

این GPU-Z برای کارت گرافیک Intel:

برای کارت گرافیک Nvidia مدام بین این دو حالت سوئیچ میشه:

اینم از تسک منیجر:

والا منم میگم زیاده ولی کاری ازم برنمیاد :angry:

ترس منم همینه که وقتی هارد رو عوض میکردم این اتفاق افتاده باشه :sad:؛ واسه همینم میخوام تا حد ممکن بازش نکنم
    .با سلام دوست عزیز دمای سی پی یو مال شما خیلی خیلی بالاس.و درضمن کارت گرافیک شما سنسور سرعت دور فن نداره.دمای کارت گرافیک هم خلیلی بالاس.فک کنم مشکل سخت افزاری هم داشته باشید.اول باید یک ویندوز 7 سرویس پک بزنی بعد اگه مشکل برجا بود مشکل سخت افزاری داری :read:
    Just God

دیدگاه

اول یه ویندوز7نصب کن اگه هنوز مشکل داشتی مشکل سخت افزاریه ببر همون جا که واست هارد رو عوض کرده بگ از اون روز تا حالا اینجوریه
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
        اول یه ویندوز7نصب کن اگه هنوز مشکل داشتی مشکل سخت افزاریه ببر همون جا که واست هارد رو عوض کرده بگ از اون روز تا حالا اینجوریه
        خودم عوض کردم :cry2:
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

خودم عوض کردم :cry2:
          ویندوز رو عوض کردی؟؟؟
          خوب شد؟؟؟
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ویندوز رو عوض کردی؟؟؟
            خوب شد؟؟؟
            هارد رو!

یه مشکلی که هست اینه که لپ تاپ دی وی دی رام نداره چون هارد رو گذاشتم جای اون!!!
            من فکر میکردم با اتصال دی وی دی رام به پورت یو اس بی بشه ویندوز رو نصب کرد اما نمیشه
            حالا چیکار کنم؟
            هارد رو بردارم دی وی دی رو بذارم و...؟
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

اول از همه :
              درایور ها رو داری؟اگه نداری باید دانلود کنی.بعضی وقتا شرکت های سازنده لپ تاپ برای یه قطعه مثلا وایرلس از چیپ های شرکتهای متفاوت استفاده میکنن.لپ تاپ ها یکین،یه شماره هستن ولی سخت افزار متفاوت دارن.برای همین توی سایت سازنده درایور های مختلف هست. اول شما درایور دقیق سیستمت رو پیدا کن.
              بعد لازم نیست با سیدی نصب کنی.از روی فلش نصب کن.آخرین نسخه ویندوزی که می خوای نصب کنی رو دان کن بعد با آموزشی که روی نت فراوانه بریز روی فلش.بعد هم از روی فلش نصب کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MZN84
                اول از همه :
                درایور ها رو داری؟اگه نداری باید دانلود کنی.بعضی وقتا شرکت های سازنده لپ تاپ برای یه قطعه مثلا وایرلس از چیپ های شرکتهای متفاوت استفاده میکنن.لپ تاپ ها یکین،یه شماره هستن ولی سخت افزار متفاوت دارن.برای همین توی سایت سازنده درایور های مختلف هست. اول شما درایور دقیق سیستمت رو پیدا کن.
                بعد لازم نیست با سیدی نصب کنی.از روی فلش نصب کن.آخرین نسخه ویندوزی که می خوای نصب کنی رو دان کن بعد با آموزشی که روی نت فراوانه بریز روی فلش.بعد هم از روی فلش نصب کن.
                ممنونم
                همون زمان که ویندوز رو ریست کردم تمام درایور ها رو با دقت و وسواس خیلی زیاد از سایت ایسوس گرفتم
                همش رو دارم

آها راست میگید اینجوریم میشه؛ ممنون از راهنمایی

راستی یه چیزی
                ویندوز هی پیام میده که درایور رم ریدر رو نصب کن
                با این که چند بار نصبش کردم بازم این پیام میاد
                به نظرتون مشکلش به همین موضوع عوض کردن هارد مربوطه؟ چون رم ریدر درست کنار هارد هست!

دیدگاه

موقعی که داشتی هارد رو جا میزدی به جایی از برد ضریه نزدی مثلا نوک پیچ گوشتی به فیبر خورده باشه یا پایه سوکت؟
                  بعد طبق همون قضیه ای که بالا گفتم از درایور رم ریدر که مطابق با سیستمت باشه مطمئنی؟برو سایت سازنده ببین درایور های متفاوت برای رم ریدر داره.اگه داشت جهت اطمینان دان کن که اگه بعد از نصب وین دوباره به مشکل خوردی،این درایور های جدید رو بریزی شاید حل بشه.
                  بعد از پدیت بایوس این مشکل پیش اومد؟

دیدگاه

ممنونم
                    همون زمان که ویندوز رو ریست کردم تمام درایور ها رو با دقت و وسواس خیلی زیاد از سایت ایسوس گرفتم
                    همش رو دارم

آها راست میگید اینجوریم میشه؛ ممنون از راهنمایی

راستی یه چیزی
                    ویندوز هی پیام میده که درایور رم ریدر رو نصب کن
                    با این که چند بار نصبش کردم بازم این پیام میاد
                    به نظرتون مشکلش به همین موضوع عوض کردن هارد مربوطه؟ چون رم ریدر درست کنار هارد هست!
                    درایور ها مشکل دارن
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ویندوز رو میتونی با برنامه هایی روی فلش برسزی و نصب کنی که سریعتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MZN84
                        موقعی که داشتی هارد رو جا میزدی به جایی از برد ضریه نزدی مثلا نوک پیچ گوشتی به فیبر خورده باشه یا پایه سوکت؟
                        بعد طبق همون قضیه ای که بالا گفتم از درایور رم ریدر که مطابق با سیستمت باشه مطمئنی؟برو سایت سازنده ببین درایور های متفاوت برای رم ریدر داره.اگه داشت جهت اطمینان دان کن که اگه بعد از نصب وین دوباره به مشکل خوردی،این درایور های جدید رو بریزی شاید حل بشه.
                        بعد از پدیت بایوس این مشکل پیش اومد؟
                        نه حواسم خیلی جمع بود
                        بله چیزه که خود ویندوز معرفی میکنه؛ ولی بازم تست میکنم

خیر؛ خود شرکت سازنده تاکید کرده تا مشکلی نداشتید پدیت نکنید؛ منم بعد از بروز این مشکل پدیتش کردم

درایور ها مشکل دارن
                        منم یکم احتمال میدم مشکل از این باشه؛ اما همه رو با دیوایس منیجیر چک کردم خوب بودن

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        ویندوز رو میتونی با برنامه هایی روی فلش برسزی و نصب کنی که سریعتره
                        ممنونم
                        فردا لپ تاپ رو لازم دارم؛ بعد از اون ویندوز 7 میریزم ببینم چطوری میشه

دیدگاه

سلام شما گفتید فن رو باز کردید من هم همین مشکل رو رو کامپیوتر داشم اومدم فن سی پی رو باز کردم و تمیز کردم بستم وقی روشن کردم میومد بیاد بالا ریست می کرد رفتم رو بایوس دیدم دما رفته روی 75 و من برای این که اگه دما رفت بالا ریست و وفتی دما میرت بالا ریست می کرد چون سی پی یو دما بالا عمال می کنه خمیر سلیکن اون وسط سی پی یو و خنک کننده خوشک میشه و وقتی باز می کنی میریزه و هوا میره بین سی پی یو و خنک کننده و هوا مثل عایق عمل می کنه و نمیزاره سی پی یو خنک بشه شما میری خمیر سلیکن می خری در لب تاب باز می کنی چون که فن شما کامل باز نمیشه با سرنگ به وسط سی پی یو میزنی توجه کن با خیمر نه خیلی زیاد باشه نخیلی کم اگه زیاد باشه مثل عایق عمل می کنه اگه کامل باز کردی به او قسمت های خنک کننده که با چیپ ها اتصال داره خمیر میزنی پس مشکل شما خمیر سلیکن است خمیر سلیکن مهم است
                          www.andishmandan-javan.com
                          گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza1378
                            سلام شما گفتید فن رو باز کردید من هم همین مشکل رو رو کامپیوتر داشم اومدم فن سی پی رو باز کردم و تمیز کردم بستم وقی روشن کردم میومد بیاد بالا ریست می کرد رفتم رو بایوس دیدم دما رفته روی 75 و من برای این که اگه دما رفت بالا ریست و وفتی دما میرت بالا ریست می کرد چون سی پی یو دما بالا عمال می کنه خمیر سلیکن اون وسط سی پی یو و خنک کننده خوشک میشه و وقتی باز می کنی میریزه و هوا میره بین سی پی یو و خنک کننده و هوا مثل عایق عمل می کنه و نمیزاره سی پی یو خنک بشه شما میری خمیر سلیکن می خری در لب تاب باز می کنی چون که فن شما کامل باز نمیشه با سرنگ به وسط سی پی یو میزنی توجه کن با خیمر نه خیلی زیاد باشه نخیلی کم اگه زیاد باشه مثل عایق عمل می کنه اگه کامل باز کردی به او قسمت های خنک کننده که با چیپ ها اتصال داره خمیر میزنی پس مشکل شما خمیر سلیکن است خمیر سلیکن مهم است
                            سلام
                            ممنون از راهنماییتون
                            اگه دقت کنید توی عکس مشخص کردم
                            برای من دور و بر CPU داغ نمیشه؛ رادیاتور قسمت خنک کننده داغ میشه
                            این یعنی این که CPU داغ میکنه ولی گرماش به درستی منتقل میشه

دیدگاه

سلام
                              مشکل من حل شد
                              خدا رو شکر عزیزی رو پیدا کردم که تخصص بالایی در کامپیوتر داشتند و ایشون منو راهنمایی کردن
                              مشکل از کدی بود که به جای دی وی دی رایتر گذاشته بودم
                              به محض خارج کردن هارد و کدی تمام مشکلات حل شد و نفس CPU آزاد شد بالاخره :wow:
                              با تشکر از تمام عزیزانی که به هر نحوی بنده رو راهنمایی کردن

دیدگاه

خواهش داداش ودوستان انجام وظیفه میکردن
                                Just God

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X