اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کرک برای نرم افزار کدویژن آخرین نسخه ( نسخه فعلی 3.19 )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کرک برای نرم افزار کدویژن آخرین نسخه ( نسخه فعلی 3.19 )

نسخه فعلی
    V3.50 release 5 Jan 2023
    دیگه بعیده کرک جدیدی براش بیاد چون هم خیلی سریع آپدیت میکنن هم در حد قدیم مصرفش بالا نیست (بعد اومدن ARM)
    من ایمیل زدم و فقط طبق قوانین تحریم ها اجازه فروش به ایرانی هارو ندارند وگرنه اگر دوستی در خارج داشتید که غیر ایرانی باشه میتونه براتون خرید کنه. سایت های ایرانی که از خارج براتون اکانت میگیرن زیاد هست تو نت بگردید حتما پیدا میکنید.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط danymogh نمایش پست ها
      کرک نسخه آخر در حال اتمام هست. اصل کرک انجام شده. جهت اجرا و بایپس نهایی نیاز به یک لایسنس واقعی هست. اگر کسی داره یا کسی رو میشناسه که داشته باشه و تمایل داره پیام بده.
      دقت کنید به activation ID نیازی نیست و اطلاعات شما رو لازم نداریم. لایسنس شما به قوت خودش باقی میمونه. فقط فایل license.dat نیاز هست
      اگر بتونید این کاررو انجام بدید کمک بزرگی به دوستان خواهد بود
      I ❤️ ECA

دیدگاه

دوستان محدودیت نسخه آزمایشی چیه ؟ حجم کدش کمتره ؟ یا زمان استفاده ؟ ...اگر زمان استفاده محدود باشه راه داره
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
          دوستان محدودیت نسخه آزمایشی چیه ؟ حجم کدش کمتره ؟ یا زمان استفاده ؟ ...اگر زمان استفاده محدود باشه راه داره
          نسخه آزمایشی، محدودید حجم کد تا 4K دارد:
          Free, 4kbytes code size limited version

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
            نسخه فعلی
            V3.50 release 5 Jan 2023
            دیگه بعیده کرک جدیدی براش بیاد چون هم خیلی سریع آپدیت میکنن هم در حد قدیم مصرفش بالا نیست (بعد اومدن ARM)
            من ایمیل زدم و فقط طبق قوانین تحریم ها اجازه فروش به ایرانی هارو ندارند وگرنه اگر دوستی در خارج داشتید که غیر ایرانی باشه میتونه براتون خرید کنه. سایت های ایرانی که از خارج براتون اکانت میگیرن زیاد هست تو نت بگردید حتما پیدا میکنید.
            نه مهندس اصلا به این سادگی نیست. من با چند تا سایت کار کردم و همه هم گفتن انجام میدیم و حتی پرداخت رو هم انجام دادن. ولی به مرحله ارسال لایسنس که رسید شرکت کدویژن درخواست ارسال مدارک کرد! و گفت باید مطمئن بشن از ایران نیستیم. حتی یکی از سایت ها مدارک هم فرستاد ولی قبول نکردن و گفتن مشکوکه! تا حالا 3 بار پرداخت کردم از طرق مختلف ولی هر سری به یک بهانه از دادن لایسنس امتناع کردن. البته وجه پرداختی رو هم برگردوندند.

اکر امکانش هست از طریق سایت یا کانال خودتون یک نظرسنجی بکنید ببینیم اصلا من این همه زحمت میکشم کسی هست استفاده کنه؟

دیدگاه

نه مهندس اصلا به این سادگی نیست. من با چند تا سایت کار کردم و همه هم گفتن انجام میدیم و حتی پرداخت رو هم انجام دادن. ولی به مرحله ارسال لایسنس که رسید شرکت کدویژن درخواست ارسال مدارک کرد! و گفت باید مطمئن بشن از ایران نیستیم. حتی یکی از سایت ها مدارک هم فرستاد ولی قبول نکردن و گفتن مشکوکه! تا حالا 3 بار پرداخت کردم از طرق مختلف ولی هر سری به یک بهانه از دادن لایسنس امتناع کردن. البته وجه پرداختی رو هم برگردوندند.

اکر امکانش هست از طریق سایت یا کانال خودتون یک نظرسنجی بکنید ببینیم اصلا من این همه زحمت میکشم کسی هست استفاده کنه؟
              سلام به نظر من گفته مهندس کاملا صحیح هست بعد اومدن ARM دیگه
              مصرف بالایی نداره و ارزش این همه زحمت رو هم نداره
              قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

یک نظرسنجی بکنید ببینیم اصلا من این همه زحمت میکشم کسی هست استفاده کنه؟
                درسته که با توجه به اومدن ARM استفاده از AVR کمتر شده،
                اما به این معنی نیست که کلاً دیگه کاربری نداره،
                میکروهای AVR همچنان تولید میشن و استفاده میشن،
                اگر کاربری نداشت قطعاً همون شرکت codevision هم برای توسعه و بروزرسانی این نرم افزار هزینه نمی*کرد و نسخه*های جدید منتشر نمی*کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط forghan نمایش پست ها
                  درسته که با توجه به اومدن ARM استفاده از AVR کمتر شده،
                  اما به این معنی نیست که کلاً دیگه کاربری نداره،
                  میکروهای AVR همچنان تولید میشن و استفاده میشن،
                  اگر کاربری نداشت قطعاً همون شرکت codevision هم برای توسعه و بروزرسانی این نرم افزار هزینه نمی*کرد و نسخه*های جدید منتشر نمی*کرد.
                  با درود
                  اینجور نیست که دیگه کسی از ای وی ار استفاده نکنه
                  من نمیخوام arm کار کنم با حالی که خیلی و.قته ظهور کردن
                  فقط نگران تولید نشدن ای وی ار هستم که احتمالا در اینده این اتفاق خواهد افتاد .. همونجور که 8051 منقرض شد
                  arm هم منقرض میشع .. سرعت تغییرات در این زمینه ها بالا رفته
                  موندم ای وی ار منقرض بشه و قطعات دیپ .. دیگه باید بشینم افسوس عمری که رفت بخورم
                  ینظرم سن ادم که بالا بره .. خود ادم سرعتشو از سرعت تکنوللوزی کمتر میکنه و میشینه روی یه نیمکت و چای مینوشه
                  شما هم همین کار به پایان برسونید بعد برید سراغ اون
                  شما افریده شدید که رسالتونو توی این دنیا انجام بدید و چشم های منتظر به پیچ جاده ..

براتون موفقیت ارزو میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
                    با درود
                    اینجور نیست که دیگه کسی از ای وی ار استفاده نکنه
                    من نمیخوام arm کار کنم با حالی که خیلی و.قته ظهور کردن
                    فقط نگران تولید نشدن ای وی ار هستم که احتمالا در اینده این اتفاق خواهد افتاد .. همونجور که 8051 منقرض شد
                    arm هم منقرض میشع .. سرعت تغییرات در این زمینه ها بالا رفته
                    موندم ای وی ار منقرض بشه و قطعات دیپ .. دیگه باید بشینم افسوس عمری که رفت بخورم
                    ینظرم سن ادم که بالا بره .. خود ادم سرعتشو از سرعت تکنوللوزی کمتر میکنه و میشینه روی یه نیمکت و چای مینوشه
                    شما هم همین کار به پایان برسونید بعد برید سراغ اون
                    شما افریده شدید که رسالتونو توی این دنیا انجام بدید و چشم های منتظر به پیچ جاده ..

براتون موفقیت ارزو میکنم
                    کی گفته 8051 منقرض شده؟ اتفاقا استفادش شاید از AVR هم بیشتر باشه! شما شاید توی بازار زیاد نبینی. اولا که بازار ایران هیچیش ملاک معیار نیست مخصوصا قسمت الکترونیک که خیلی از دنیا عقبتره. شرکت های تولید کننده درست حسابی که تعدادشون انگشت شمار هست هیچ کدوم از بازار امجد و غیره نمیرن خرید و از سایت ها هم خرید نمیکنن بلکه خودشون قطعات خودشون رو وارد میکنن. بحث هزینه هست. اونی که مغازه یا سایت داره و قطعه میفروشه کاسبه. شرکت تولیدی هم برای ارزان درآوردن محصولش تا مجبور نباشه نمیره از اونا بخره. الانم هم خدارو شکر به لطف اینترنتی که هرروز داره * میشه همه راه های خرید و واردات رو بلدن. الان ارزان ترین میکرو AVR یا ARM چنده؟ مقایسه کنید با قیمت 8051 هایی که نمیدونید قیمتش چقدر کمتره چون توی بازار ایران نیست چون کسی نمیدونه! زمانی که atmega32 قیمتش بود 8 هزار تومن ما 8051 میخریدیم 500 تا تک تومن! الان هم به همون نسبت بالا رفته ولی هنوز ارزان به حساب میاد. همین الان که براتون این رو مینویسم میکرو 8 بیتی غیر 8051 سراغ دارم 1500 تومن با دلار 45 تومن! با 2 کیلوبایت حافظه که برای خیلی از کارهای کوچیک کفایت میکنه. میکرو 8051 هم سراغ دارم 8 هزار تومن با 20 کیلوبایت فلش و و1و نیم کیلوبایت رم !. حالا با قیمت های بقیه میکرو ها مقایسه کنید! درسته شاید peripheral های ARM خیلی جذاب به نظر میرسه ولی چقدر واقعا مهندسین ایرانی بلدن استفاده کنن؟ حالا صبر کنید این پروژه رو تمام کنم تا بعد...

دیدگاه

کی گفته 8051 منقرض شده؟ اتفاقا استفادش شاید از AVR هم بیشتر باشه! شما شاید توی بازار زیاد نبینی. اولا که بازار ایران هیچیش ملاک معیار نیست مخصوصا قسمت الکترونیک که خیلی از دنیا عقبتره. شرکت های تولید کننده درست حسابی که تعدادشون انگشت شمار هست هیچ کدوم از بازار امجد و غیره نمیرن خرید و از سایت ها هم خرید نمیکنن بلکه خودشون قطعات خودشون رو وارد میکنن. بحث هزینه هست. اونی که مغازه یا سایت داره و قطعه میفروشه کاسبه. شرکت تولیدی هم برای ارزان درآوردن محصولش تا مجبور نباشه نمیره از اونا بخره. الانم هم خدارو شکر به لطف اینترنتی که هرروز داره * میشه همه راه های خرید و واردات رو بلدن. الان ارزان ترین میکرو AVR یا ARM چنده؟ مقایسه کنید با قیمت 8051 هایی که نمیدونید قیمتش چقدر کمتره چون توی بازار ایران نیست چون کسی نمیدونه! زمانی که atmega32 قیمتش بود 8 هزار تومن ما 8051 میخریدیم 500 تا تک تومن! الان هم به همون نسبت بالا رفته ولی هنوز ارزان به حساب میاد. همین الان که براتون این رو مینویسم میکرو 8 بیتی غیر 8051 سراغ دارم 1500 تومن با دلار 45 تومن! با 2 کیلوبایت حافظه که برای خیلی از کارهای کوچیک کفایت میکنه. میکرو 8051 هم سراغ دارم 8 هزار تومن با 20 کیلوبایت فلش و و1و نیم کیلوبایت رم !. حالا با قیمت های بقیه میکرو ها مقایسه کنید! درسته شاید peripheral های ARM خیلی جذاب به نظر میرسه ولی چقدر واقعا مهندسین ایرانی بلدن استفاده کنن؟ حالا صبر کنید این پروژه رو تمام کنم تا بعد...
                      با درود
                      چقدر عصبانی هستید
                      اگه اینجور باشه دانیاسور ها هم هنوز منقرض نشدن .. نمیدونم چرا میگن منقرض شدن .. لاک پشت تمساح .. اینا حتما عمو ناصرن
                      من از 8051 شروع کردم .. ولی همون زمان از دور خارج شده بود و چقدر ذوق میکردیم ای وی ار اومده و راحت تره و با امکانات بیشتر
                      چند ماهی نشده بود با میکرو ها اشنا شدم که از 51 دست کشیدیم .. یا به عبارتی فرار کردیم طرف ای وی آر
                      اره هنوزم گیر میاد .. کار کردن باهاشون سخت .. از این لحاظ منقرض شدن
                      میمردیم تا یه عبارت بفرستیم رو ال سی دی

اره قبول دارم ما از الکترونیک و تحولاتش عقب تریم
                      اصلا تمام منابع ما منابع منقرض شده اون هاست .. ما کتاب های کهنه اون ها رو دیکته میکنیم
                      باید عقب باشیم تا مشتری اون ها باشیم ..

من تو بازار هستم ولی کارگر ساده ام و راه راه نیستم
                      جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۰:۳۳ ۱۴۰۱/۱۱/۰۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
                        با درود
                        چقدر عصبانی هستید
                        اگه اینجور باشه دانیاسور ها هم هنوز منقرض نشدن .. نمیدونم چرا میگن منقرض شدن .. لاک پشت تمساح .. اینا حتما عمو ناصرن
                        من از 8051 شروع کردم .. ولی همون زمان از دور خارج شده بود و چقدر ذوق میکردیم ای وی ار اومده و راحت تره و با امکانات بیشتر
                        چند ماهی نشده بود با میکرو ها اشنا شدم که از 51 دست کشیدیم .. یا به عبارتی فرار کردیم طرف ای وی آر
                        اره هنوزم گیر میاد .. کار کردن باهاشون سخت .. از این لحاظ منقرض شدن
                        میمردیم تا یه عبارت بفرستیم رو ال سی دی

اره قبول دارم ما از الکترونیک و تحولاتش عقب تریم
                        اصلا تمام منابع ما منابع منقرض شده اون هاست .. ما کتاب های کهنه اون ها رو دیکته میکنیم
                        باید عقب باشیم تا مشتری اون ها باشیم ..

من تو بازار هستم ولی کارگر ساده ام و راه راه نیستم

در کشوری که ملت برای خریدن ماشینهای از رده خارج ۴ دهه قبل میرن پول پیش میدن بین ۱۰ میلیون نفر قرعه کشی کنن ۱۰ هزارتا فرغون رو ۵ برابر قیمت بخرن ، الکترونیک کارهاش هم ۸۰۵۱ چهاردهه قبل رو باید استفاده کنن و اثبات کنن فیلمهای اسپیلبرگ همچین تخیلی تخیلی هم نیس ! اینتل که تولید کننده اصلی بود نزدیک ۲ دهه است محصول رو از رده خارج کرده ... دوستان خروس نشان چینی تحت عنوان ch5xx چرخ از رده خارج رو نو اختراع کردن ... متخصصین داخلی دانش بنیان هم موفق به کشف این محصولات خروس نشان شدن .

اون قسمت که فرمودن بازار ایران ملاک نیست خیلی از دنیا عقب تره ( ما خیال کردیم قراره در ادامه گریز بزنن به سیستمهای embedded دارای جی پی یو و پردازنده تانسور ) که در کمال تعجب عقبگرد کردن به ۵۰ سال قبل و میکروهای باستانی مورد استفاده در اسباب بازی های ارزونقیمت ۲۰ سال قبل .

وقتی یک رگولاتور معمولی اواخر دوره تولید قیمتش ۱ دلاره شما خودت تصور کن تعریف دوستان از میکروکنترلر و سیستم چیه که سروته داستانشون مدام به قیمت ۸ تومنی ختم میشه .
                        یعنی من نمیدونم این تولید کنندگان بزرگ مورد ادعاشون مشخصا چی تولید میکنن که ۸۰۵۱ زمان قرقره میرزا cisc با ۱۲ کلاک برای اجرای هر دستور نماد صنعتشون محسوب میشه !

پریفرالهایی که از نظرشون ممکنه جذاب به نظر برسه ولی چند درصد مهندسای ایرانی بلدن ازش استفاده کنن ! بیش از ۱۵ سال جزو اجبارها و حداقل پیش نیازهای دستگاههای الکترونیکی مصرفی روزمره است .

احتمالا این دوستان زیر مجموعه تولید کنندگان یخچال و لباسشویی و نمایشگر نوبت صف بانک باید باشن ... چون همون ماشینای عتیقه داخلی هم ۲۰ ساله ecu هاشون ۱۶ و ۳۲ بیتیه .
                        در دنیایی که ساعت مچی با ابعاد نصف ۸۰۵۱ پردازنده چند هسته ای سوپر اسکیلر و ۴ گیگ رم داره در ایران شرکتهای بزرگ دارن با ۸۰۵۱ حماسه خلق میکنن ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
                          در کشوری که ملت برای خریدن ماشینهای از رده خارج ۴ دهه قبل میرن پول پیش میدن بین ۱۰ میلیون نفر قرعه کشی کنن ۱۰ هزارتا فرغون رو ۵ برابر قیمت بخرن ، الکترونیک کارهاش هم ۸۰۵۱ چهاردهه قبل رو باید استفاده کنن و اثبات کنن فیلمهای اسپیلبرگ همچین تخیلی تخیلی هم نیس ! اینتل که تولید کننده اصلی بود نزدیک ۲ دهه است محصول رو از رده خارج کرده ... دوستان خروس نشان چینی تحت عنوان ch5xx چرخ از رده خارج رو نو اختراع کردن ... متخصصین داخلی دانش بنیان هم موفق به کشف این محصولات خروس نشان شدن .

اون قسمت که فرمودن بازار ایران ملاک نیست خیلی از دنیا عقب تره ( ما خیال کردیم قراره در ادامه گریز بزنن به سیستمهای embedded دارای جی پی یو و پردازنده تانسور ) که در کمال تعجب عقبگرد کردن به ۵۰ سال قبل و میکروهای باستانی مورد استفاده در اسباب بازی های ارزونقیمت ۲۰ سال قبل .

وقتی یک رگولاتور معمولی اواخر دوره تولید قیمتش ۱ دلاره شما خودت تصور کن تعریف دوستان از میکروکنترلر و سیستم چیه که سروته داستانشون مدام به قیمت ۸ تومنی ختم میشه .
                          یعنی من نمیدونم این تولید کنندگان بزرگ مورد ادعاشون مشخصا چی تولید میکنن که ۸۰۵۱ زمان قرقره میرزا cisc با ۱۲ کلاک برای اجرای هر دستور نماد صنعتشون محسوب میشه !

پریفرالهایی که از نظرشون ممکنه جذاب به نظر برسه ولی چند درصد مهندسای ایرانی بلدن ازش استفاده کنن ! بیش از ۱۵ سال جزو اجبارها و حداقل پیش نیازهای دستگاههای الکترونیکی مصرفی روزمره است .

احتمالا این دوستان زیر مجموعه تولید کنندگان یخچال و لباسشویی و نمایشگر نوبت صف بانک باید باشن ... چون همون ماشینای عتیقه داخلی هم ۲۰ ساله ecu هاشون ۱۶ و ۳۲ بیتیه .
                          در دنیایی که ساعت مچی با ابعاد نصف ۸۰۵۱ پردازنده چند هسته ای سوپر اسکیلر و ۴ گیگ رم داره در ایران شرکتهای بزرگ دارن با ۸۰۵۱ حماسه خلق میکنن ...
                          با درود دوست گرامی
                          چی بگم ولا .. از اینکه عقب افتاده مون کردن که شکی نیست
                          از طرفی دیگه ملت میرن تو صف فرغون سر کله همو هم میشکنن که بازم شکی نیست
                          جوان تر که بودم فکر میکردم اون بالا ها مقصر اصلی هستن ..حالا ها فهمیدم نه مقصر اصلی حداقل نیمی از ملت هستن
                          همون بالا ها از مادرانی از این نیمه ملت زاده شدن ..
                          این همه رسانه ها محدود میشه برای اینکه ما نفهمیم بقیه دنیا چه شکلی

این دوستمونم شاید از ناچاری مجبور شده بره سمت 8051 .. مطئمئنا شرایط کشور اونو سوق داده
                          ایشونم میخواد با هزینه ای کمتر چیزی تولید کنه که مردم توان خرید داشته باشن و یا خودش دو قرون دراره

مثل این می مونه از کسانی که توی افغانستان زندگی میکنن انتظارات غیر معقولی داشته باشیم
                          صنعت گران افغانستانی با وصل کردن یک فن به یک بشکه کولر ابی میسازن و میفروشن .. دانش و تکنولوزی کشورشون در این حد
                          نهایتش این از افغانستان فرار کنن و برن کشور های دیگه
                          و ما نزدیک ترین کشور به افغانستان هستیم از همه لحاظ

اره یاد یه ساعت افتادم که اسباب بازی بود و تمام بندش ال سی دی بود و رنگ ساعت اتومات تغییر میکرد . یبار طلایی میشد یبار نقره ای میشد وو

اینجا باید چند سال کار کنی تا یه مانیتور ال سی دی بخری .. البته مدل منقرض شده ش

دیدگاه

درود بر شما

در مورد وضعیت کلی مملکت که هیچی نمیشه گفت ... همه متفق القولیم .

در مورد ارزان سازی با سخت افزارهای از رده خارج قضیه معمولا برعکسه ،

یعنی یک سیستم متداول رو شما بخوای با سخت افزار قدیمی اجرا کنی ( صرفنظر از محدودیتهای تکنیکال و اینکه خیلی وقتها اصلا ممکن نیست )

علی ایحال قیمت تمام شده محصول معمولا چند برابر حالتی که از سخت افزارهای جدیدتر استفاده کنیم درمیاد .

سیستمیهایی مثل Z80 یا 8051 و 6800 بدلیل محدودیتهای مختلف تکنولوژی دوران ساخت و نداشتن پریفرالهای استاندارد باعث میشن برای تقریبا هر کاری رابطهای جانبی مختلف نیاز داشته باشن که قیمت یدونه از این رابطها خیلی وقتها از یک SOC و SOM امروزی گرون تر میشه ( تازه اگر گیر بیاد ) .

اگر میشد با سخت افزارهای قدیمی نیازهای جدید رو پاسخ داد ( در بخش تجاری حرف اول و آخر رو محاسبات سود و زیان میزنه ) طبیعتا بازار به سمت طراحی و انبوه سازی سیستمهای جدید و هزینه های تحقیق و توسعه نمیرفت .

مجموع امکاناتی که مثلا شما با یک esp32 حدود ۳ دلاری میگیرید رو بخواین به شکل گسسته روی سیستم ۸ بیتی پیاده کنید ( از اینکه خیلی بخشهاش اصلا ممکن نیست فاکتور میگیریم ) قیمت سیستم رو میبره رنج چند صد دلار !
                            یعنی هزینه و ابعاد از یک لپ تاپ بیشتر میشه کارایی در حد ماشین حسابه .
                            یک بخشی از عقب ماندگی های ما و این مدل فلش بک زدن مداوم به گذشته بدلیل اینه که کلا از هفت دولت آزادیم و نمیدونیم در بازار دنیا چه خبره ... که چطور بشه مطابق وضعیت بازار فعلی کار اجرایی کرد .

یدونه soc کنترلر بلوتوث امروزی با قیمت حدود ۱ دلار حاوی میکروکنترلر ۳۲ بیت حدود ۶۰ تا ۸۰ مگاهرتزی ... چند ده کیلوبایت رم ، چند صد کیلوبایت فلش ، تعداد زیادی پریفرال ، پایپ لاین ، pll ، DMA ، gpio ،adc رگولاتور اسیلاتور دقیق و خیلی چیزای دیگه روی یدونه چیپ با ابعاد ۵ در ۵ میلیمتره .
                            کسایی که میخوان مقیاس انبوه و ارزان کار کنن کل سیستمشون رو روی soc های این مدلی اجرا میکنن .

نمونه چیپ

جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۲۱:۱۰ ۱۴۰۱/۱۱/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
                              درود بر شما

در مورد وضعیت کلی مملکت که هیچی نمیشه گفت ... همه متفق القولیم .

در مورد ارزان سازی با سخت افزارهای از رده خارج قضیه معمولا برعکسه ،

یعنی یک سیستم متداول رو شما بخوای با سخت افزار قدیمی اجرا کنی ( صرفنظر از محدودیتهای تکنیکال و اینکه خیلی وقتها اصلا ممکن نیست )

علی ایحال قیمت تمام شده محصول معمولا چند برابر حالتی که از سخت افزارهای جدیدتر استفاده کنیم درمیاد .

سیستمیهایی مثل Z80 یا 8051 و 6800 بدلیل محدودیتهای مختلف تکنولوژی دوران ساخت و نداشتن پریفرالهای استاندارد باعث میشن برای تقریبا هر کاری رابطهای جانبی مختلف نیاز داشته باشن که قیمت یدونه از این رابطها خیلی وقتها از یک SOC و SOM امروزی گرون تر میشه ( تازه اگر گیر بیاد ) .

اگر میشد با سخت افزارهای قدیمی نیازهای جدید رو پاسخ داد ( در بخش تجاری حرف اول و آخر رو محاسبات سود و زیان میزنه ) طبیعتا بازار به سمت طراحی و انبوه سازی سیستمهای جدید و هزینه های تحقیق و توسعه نمیرفت .

مجموع امکاناتی که مثلا شما با یک esp32 حدود ۳ دلاری میگیرید رو بخواین به شکل گسسته روی سیستم ۸ بیتی پیاده کنید ( از اینکه خیلی بخشهاش اصلا ممکن نیست فاکتور میگیریم ) قیمت سیستم رو میبره رنج چند صد دلار !
                              یعنی هزینه و ابعاد از یک لپ تاپ بیشتر میشه کارایی در حد ماشین حسابه .
                              یک بخشی از عقب ماندگی های ما و این مدل فلش بک زدن مداوم به گذشته بدلیل اینه که کلا از هفت دولت آزادیم و نمیدونیم در بازار دنیا چه خبره ... که چطور بشه مطابق وضعیت بازار فعلی کار اجرایی کرد .

یدونه soc کنترلر بلوتوث امروزی با قیمت حدود ۱ دلار حاوی میکروکنترلر ۳۲ بیت حدود ۶۰ تا ۸۰ مگاهرتزی ... چند ده کیلوبایت رم ، چند صد کیلوبایت فلش ، تعداد زیادی پریفرال ، پایپ لاین ، pll ، DMA ، gpio ،adc رگولاتور اسیلاتور دقیق و خیلی چیزای دیگه روی یدونه چیپ با ابعاد ۵ در ۵ میلیمتره .
                              کسایی که میخوان مقیاس انبوه و ارزان کار کنن کل سیستمشون رو روی soc های این مدلی اجرا میکنن .

نمونه چیپ

http://www.bekencorp.com/en/goods/detail/cid/44.html
                              با سپاس از توضیحات مفیدتون
                              راستش من اطلاعاتم در مورد این تکنولوزی ها اندازه شما نیست ولی میدونم درست میگید
                              این اواخرا میخواستم ای اس پی 32 کار کنم که دیگه از من گذشته بود و فکر نکنم وقت و انرژی قبل داشته باشم
                              شما که این موارد معرفی میکنید بییشتر متوجه عقب افتادنمون میشم ..
                              آی ام ناراحت

دیدگاه

سنگ esp32 رو به هیچ وجه به سینه نزنین
                                Io محدود و پلتفرم با زیر بنای نامعلوم که معلوم نیست کی freertosش فعال هست یا نیست اون رو از رده کار صنعتی به رده اسباب بازی تقلیل می ده‌. مستنداتش که رو که دیگه نگم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X