اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کرک برای نرم افزار کدویژن آخرین نسخه ( نسخه فعلی 3.19 )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کرک برای نرم افزار کدویژن آخرین نسخه ( نسخه فعلی 3.19 )

دوست عزیز فکر کنم کلا در جریان داستان نیستی ...

برداشت من اینه یه چیزای دست و پا شکسته شنیدی منتهی نمیدونی تعریفشون چیه و کجا استفاده میشه

فری آر تی او اس سیستم عامله ... چیزی نیست که یه جایی فعال بشه ! یه جایی غیر فعال و بهمین ترتیب ( اینا کرنل و کتابخونه های حین بیلده که بگذریم )

یه داستانی بود راجع به اینکه آدما سه دسته ان ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
      در کشوری که ملت برای خریدن ماشینهای از رده خارج ۴ دهه قبل میرن پول پیش میدن بین ۱۰ میلیون نفر قرعه کشی کنن ۱۰ هزارتا فرغون رو ۵ برابر قیمت بخرن ، الکترونیک کارهاش هم ۸۰۵۱ چهاردهه قبل رو باید استفاده کنن و اثبات کنن فیلمهای اسپیلبرگ همچین تخیلی تخیلی هم نیس ! اینتل که تولید کننده اصلی بود نزدیک ۲ دهه است محصول رو از رده خارج کرده ... دوستان خروس نشان چینی تحت عنوان ch5xx چرخ از رده خارج رو نو اختراع کردن ... متخصصین داخلی دانش بنیان هم موفق به کشف این محصولات خروس نشان شدن .

اون قسمت که فرمودن بازار ایران ملاک نیست خیلی از دنیا عقب تره ( ما خیال کردیم قراره در ادامه گریز بزنن به سیستمهای embedded دارای جی پی یو و پردازنده تانسور ) که در کمال تعجب عقبگرد کردن به ۵۰ سال قبل و میکروهای باستانی مورد استفاده در اسباب بازی های ارزونقیمت ۲۰ سال قبل .

وقتی یک رگولاتور معمولی اواخر دوره تولید قیمتش ۱ دلاره شما خودت تصور کن تعریف دوستان از میکروکنترلر و سیستم چیه که سروته داستانشون مدام به قیمت ۸ تومنی ختم میشه .
      یعنی من نمیدونم این تولید کنندگان بزرگ مورد ادعاشون مشخصا چی تولید میکنن که ۸۰۵۱ زمان قرقره میرزا cisc با ۱۲ کلاک برای اجرای هر دستور نماد صنعتشون محسوب میشه !

پریفرالهایی که از نظرشون ممکنه جذاب به نظر برسه ولی چند درصد مهندسای ایرانی بلدن ازش استفاده کنن ! بیش از ۱۵ سال جزو اجبارها و حداقل پیش نیازهای دستگاههای الکترونیکی مصرفی روزمره است .

احتمالا این دوستان زیر مجموعه تولید کنندگان یخچال و لباسشویی و نمایشگر نوبت صف بانک باید باشن ... چون همون ماشینای عتیقه داخلی هم ۲۰ ساله ecu هاشون ۱۶ و ۳۲ بیتیه .
      در دنیایی که ساعت مچی با ابعاد نصف ۸۰۵۱ پردازنده چند هسته ای سوپر اسکیلر و ۴ گیگ رم داره در ایران شرکتهای بزرگ دارن با ۸۰۵۱ حماسه خلق میکنن ...
      مهندس منظور من رو اشتباه متوجه شدید که البته بنده بد توضیح دادم. هر تکنولوژی باید در جای خودش استفاده بشه. اینکه ARM و ... صد البته از AVR رو 8051 بهتر هستند ولی از دید تولید باید هر قطعه رو به جای خودش مصرف کرد و نه اینکه چون فلان قطعه جدید آمده پس سریع بریم سراغش. شرکت های ایرانی که به گرد پای شرکت های خارجی هم نمیرسند البته همین وسط هم این نکته رو عرض کنم که بنده از یک مهندس ایرانی ساکن استرالیا جویا شدم که ایشان گفتند ما هم اینجا تا جایی که ممکنه از قطعات ارزان تر استفاده میکنیم. TO save production costs! ولی اینجا اول همه میگن آرم امده بریم یاد بگیریم بعد از یادگیری دنبال کار و پروژه میگردند در صورتی که در داخل تکنولوژی های جدید آنچنان به سرعت جا نمی افته که اونم میدونید چرا! این مساله اصلا خوب نیست ولی متاسفانه وجود داره! حالا این وسط شرکت های چینی با تولیدات خیلی ارزانشون بازار نه تنها ایران بلکه خیلی از کشور های دیگر رو در بر گرفتند. کاری ندارم که خیلی از میکرو های چینی اصلا قابل اطمینان نیستند ولی همونها کار را بنداز خیلی از کارهای غیر صنعتی هستند و سری های معروف تر تایوانی مانند شرکت Nuvoton حتی در مادربرد های Asus هم استفاده میشوند! مهمترین موضوع در این بین توانمندی حل مساله با ساده ترین ابزار ها است و در عین حال توانمندی برای بروزرسانی خودمون و استفاده از ابزارهای جدید. یک سری به انجمن EEVbog بزنید میبینید که مهندسان دیگر کشورها هم علاقه زیادی به محصولات ارزان دارند و در عین حال از مزایای SoC های جدید هم بهره مند هستند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط danymogh نمایش پست ها
        مهندس منظور من رو اشتباه متوجه شدید که البته بنده بد توضیح دادم. هر تکنولوژی باید در جای خودش استفاده بشه. اینکه ARM و ... صد البته از AVR رو 8051 بهتر هستند ولی از دید تولید باید هر قطعه رو به جای خودش مصرف کرد و نه اینکه چون فلان قطعه جدید آمده پس سریع بریم سراغش. شرکت های ایرانی که به گرد پای شرکت های خارجی هم نمیرسند البته همین وسط هم این نکته رو عرض کنم که بنده از یک مهندس ایرانی ساکن استرالیا جویا شدم که ایشان گفتند ما هم اینجا تا جایی که ممکنه از قطعات ارزان تر استفاده میکنیم. TO save production costs! ولی اینجا اول همه میگن آرم امده بریم یاد بگیریم بعد از یادگیری دنبال کار و پروژه میگردند در صورتی که در داخل تکنولوژی های جدید آنچنان به سرعت جا نمی افته که اونم میدونید چرا! این مساله اصلا خوب نیست ولی متاسفانه وجود داره! حالا این وسط شرکت های چینی با تولیدات خیلی ارزانشون بازار نه تنها ایران بلکه خیلی از کشور های دیگر رو در بر گرفتند. کاری ندارم که خیلی از میکرو های چینی اصلا قابل اطمینان نیستند ولی همونها کار را بنداز خیلی از کارهای غیر صنعتی هستند و سری های معروف تر تایوانی مانند شرکت Nuvoton حتی در مادربرد های Asus هم استفاده میشوند! مهمترین موضوع در این بین توانمندی حل مساله با ساده ترین ابزار ها است و در عین حال توانمندی برای بروزرسانی خودمون و استفاده از ابزارهای جدید. یک سری به انجمن EEVbog بزنید میبینید که مهندسان دیگر کشورها هم علاقه زیادی به محصولات ارزان دارند و در عین حال از مزایای SoC های جدید هم بهره مند هستند!
        ممکنه منظورتون اشتباه منتقل شده باشه یا نه منظورتون همونی بوده که قبلا گفتید ( اسم این بخش جدید رو مثلا بگذاریم توجیه مساله قبلی )

شما میتونی این صحبتها رو خیلی ساده اثبات کنی ...

برای اثبات بفرمایید یک سیستم مبنا دلخواه ( یک دستگاه خیلی ارزون مثلا ام پی ۳ پلیر با نمایشگر ۱۲۸ در ۶۴ oled ... یدونه ریموت کنترل خودرویی یا درب خانه ... اینترفیس دیاگ خودرو و غیره ) با ۸۰۵۱ طراحی کنید ... معلوم میشه قیمت واقعا پایین تر از معادلش با سیستمهای arm در میاد یا نه .
        از کامپایلر تا پروگرامر و کل سخت افزار مورد استفاده برای اجرای سیستم رو همراه با زمان لازم برای نمونه اولیه رو هم با قیمتهاش ذکر کنید .
        بعد تعمیمش میدیم به تولید انبوه .

در دنیای عملی با نقل قول از این و اون و نظر شخصی نمیشه کاری انجام داد .
        سیستم رو اجرا کردید ، اگر کار کرد تازه میرسیم به این نقطه که با فلان پلتفورم هم قابل اجراست

پ.ن : میکروهای arm نه تازه اومدن نه چیز جدیدی هستن ... بیشتر از ۲۵ ساله در بازار حضور دارن ، سهم بازار میکروهای arm از کل میکروکنترلرهای مصرفی در سطح دنیا سال ۲۰۲۱ حدود ۷۱ درصد بوده .
        سهم بازار کلیه پلتفورمهای ۸ بیت ( که یک بخش کوچکش میشه ۸۰۵۱ ) در همون سال زیر ۱۲ درصد بود .

نظر به اینکه این تاپیک ارتباطی به موضوعات مورد بحث فعلی نداره و تا همینجاش هم زیادی از اصل موضوع منحرف شده ادامه بحث رو میتونیم در یک تاپیک مجزا دنبال کنیم
        جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۲۱:۵۱ ۱۴۰۱/۱۱/۱۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
          ممکنه منظورتون اشتباه منتقل شده باشه یا نه منظورتون همونی بوده که قبلا گفتید ( اسم این بخش جدید رو مثلا بگذاریم توجیه مساله قبلی )

شما میتونی این صحبتها رو خیلی ساده اثبات کنی ...

برای اثبات بفرمایید یک سیستم مبنا دلخواه ( یک دستگاه خیلی ارزون مثلا ام پی ۳ پلیر با نمایشگر ۱۲۸ در ۶۴ oled ... یدونه ریموت کنترل خودرویی یا درب خانه ... اینترفیس دیاگ خودرو و غیره ) با ۸۰۵۱ طراحی کنید ... معلوم میشه قیمت واقعا پایین تر از معادلش با سیستمهای arm در میاد یا نه .
          از کامپایلر تا پروگرامر و کل سخت افزار مورد استفاده برای اجرای سیستم رو همراه با زمان لازم برای نمونه اولیه رو هم با قیمتهاش ذکر کنید .
          بعد تعمیمش میدیم به تولید انبوه .

در دنیای عملی با نقل قول از این و اون و نظر شخصی نمیشه کاری انجام داد .
          سیستم رو اجرا کردید ، اگر کار کرد تازه میرسیم به این نقطه که با فلان پلتفورم هم قابل اجراست

پ.ن : میکروهای arm نه تازه اومدن نه چیز جدیدی هستن ... بیشتر از ۲۵ ساله در بازار حضور دارن ، سهم بازار میکروهای arm از کل میکروکنترلرهای مصرفی در سطح دنیا سال ۲۰۲۱ حدود ۷۱ درصد بوده .
          سهم بازار کلیه پلتفورمهای ۸ بیت ( که یک بخش کوچکش میشه ۸۰۵۱ ) در همون سال زیر ۱۲ درصد بود .

نظر به اینکه این تاپیک ارتباطی به موضوعات مورد بحث فعلی نداره و تا همینجاش هم زیادی از اصل موضوع منحرف شده ادامه بحث رو میتونیم در یک تاپیک مجزا دنبال کنیم

100 البته که برای "ام پی ۳ پلیر" 8051 اصلا مقرون به صرفه نیست و منابع کافی نداره. همون طور که عرض کردم "باید هر قطعه رو به جای خودش مصرف کرد" و "مهمترین موضوع در این بین توانمندی حل مساله با ساده ترین ابزار ها است و در عین حال توانمندی برای بروزرسانی خودمون و استفاده از ابزارهای جدید". البته که در مورد "ریموت کنترل خودرویی یا درب خانه" با 8051 یا حتی میکروهای ساده تر قابل اجراست! در این مورد حتی نیاز به اثبات بنده نیست و شما با مراجعه به محصولات موجود مشاهده خواهید کرد گه اکثر تولید کننده ها از همون 8051 برای این موضوع استفاده کردن! نمونه ها محصولات چند رله Beta , Silex , سیماران و ... یک عدد رسیور این برند ها رو تهیه بفرمایید میبینید که تماما از 8051 استفاده شده! حالا بر میگردیم به بحت توانمندی و عدم اطلاعات و بروز بودن الکترونیک در کشور. شما با مراجعه به سایت میکروچیپ در قسمت کامپایلر های XC8 مشاهده میکنید که 2 نسخه عادی و Functional Safety برای خرید وجود داره. نسخه Functional Safety نسخه ای هست که از مراکز مختلف مثل TÜV استاندارد های مختلفی برای کامپایلر دریافت کرده که به محصولات پزشکی و اتوموتیو اجازه استفاده این کامپایلر رو میده و بسیار گرانتر از نسخه عادی هست. حالا سوال من از شما اینه که چرا میکروچیپ آمده اون تست هایی رو که منجرب دریافت این استاندارد ها شده روی اون نسخه عادی اعمال نکرده و اون نسخه رو ایمن تر ارائه نداده؟ اگر به اصل مطلب پی بردید اون موقع من قانع شدم که متوجه شدید منظور بنده چی هست.

دیدگاه

نسخه 3.40 به همراه کرک

setup.zip.001
            setup.zip.002

رمز: eca.ir

کرک برنامه به صورت emulation درست شده و تمامی قسمت های برنامه من جمله atmel studio extensions باید قاعدتا بدون مشکل کار کنند. اگر با پیام وارد نمودن کد فعال سازی مواجه میشید یعنی کرک روی سیستم شما کار نمیکنه. اینجا اطلاع بدید تا بررسی بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bifsem نمایش پست ها
              نسخه 3.40 به همراه کرک

setup.zip.001
              setup.zip.002

رمز: eca.ir

کرک برنامه به صورت emulation درست شده و تمامی قسمت های برنامه من جمله atmel studio extensions باید قاعدتا بدون مشکل کار کنند. اگر با پیام وارد نمودن کد فعال سازی مواجه میشید یعنی کرک روی سیستم شما کار نمیکنه. اینجا اطلاع بدید تا بررسی بشه.
              سلام و خسته نباشید

دوستان کسی شخصا تست کرده این ورژن رو؟
              تا جایی که یادمه نمیشد کدویژن رو کرک کرد و ... .

اینو من نصب کردم، بدون اینترنت ارور اتصال به سرور میده، با اینترنت ارور پشتیبانی نشدن از کشور ایران رو میده. با چند تا فیلتر شکن هم چندینتا ارور مختلف داد که نا موفق بوده تا الان.

در کل ممنون میشم اطلاع دهید.
              جدیدترین ویرایش توسط shoniz; ۱۰:۵۸ ۱۴۰۱/۱۱/۲۴.
              *\ وقتی ارزش ها عوض بشن، عوضی ها باارزش می شن /*

دیدگاه

من فایل ها رو دانلود کردم برای نصب، ولی موقع نصب پیغام خطای زیر رو داد:

دیدگاه

با درود
                  سپاس از زحمات شما
                  ولی برای من نصب نشد
                  جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۴:۰۴ ۱۴۰۱/۱۱/۲۴.

دیدگاه

پاسخ : کرک برای نرم افزار کدویژن آخرین نسخه ( نسخه فعلی 3.40)

@forghan
                    باید از فایل نصبی اوریجینال کد ویژن استفاده کنید

اونی که آپلود کردم نسخه انپک شده است و ممکنه روی هر ویندوزی کار نکنه.
                    @shoniz
                    بله این مشکل رو متوجه هستم و دارم روش کار میکنم
                    @کاکو
                    هر فایلی رو شک دارید میتونید توی virustotal آپلود کنید و نتایج رو ببینید. ضمن اینکه vmware همیشه به کمک شما میاد.

نسخه 2 کرک 3.40 رفع مشکل اتصال به سرور.
                    crack3.40-rev2.zip
                    جدیدترین ویرایش توسط bifsem; ۱۳:۵۵ ۱۴۰۱/۱۱/۲۴. دلیل: آپلود فایل

دیدگاه

با سپاس
                      پس برم دوباره امتحان کنم
                      جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۴:۰۸ ۱۴۰۱/۱۱/۲۴.

دیدگاه

@forghan

@shoniz
                        @کاکو
                        هر فایلی رو شک دارید میتونید توی virustotal آپلود کنید و نتایج رو ببینید. ضمن اینکه vmware همیشه به کمک شما میاد.

crack3.40-rev2.zip
                        پسوورد فایل چی هست؟

پسوورد میخواد

دیدگاه

@forghan

@shoniz
                          @کاکو

crack3.40-rev2.zip
                          اولا مرسی بابت زحمتی که کشیدی خیلی عالی هست و امیدوارم که یه آموزش هم برای مراحل کرک کردن هم بزاری تا اگه لازم شد ما هم یاد بگیریم و راه رو ادامه بدیم.

نتایج تست من روی دو تا کامپیوتر :
                          تست اول : روی ویندوز سون 32 بیتی خطا میده :

تست دوم : روی ویندوز ده 64 بیتی برنامه بدون ایراد اجرا میشه و ظاهرا که به خوبی کار میکنه (البته بخش های مختلف رو تست نکردم) :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shoniz نمایش پست ها
                            نوشته اصلی توسط bifsem
                            @forghan

@shoniz
                            @کاکو

crack3.40-rev2.zip
                            نوشته اصلی توسط Squall نمایش پست ها
                            روی ویندوز ده 64 بیتی برنامه بدون ایراد اجرا میشه و ظاهرا که به خوبی کار میکنه (البته بخش های مختلف رو تست نکردم)
                            ضمن تشکر من که فایل Setup را که اجرا میکنم رمز میخواهد شما چطور از این مرحله عبور کردید که تست بکنید
                            لطفا مارا هم راهنمایی بفرمایید
                            ممنون
                            جدیدترین ویرایش توسط shapour; ۱۴:۱۳ ۱۴۰۱/۱۱/۲۷.

دیدگاه

با تشکر و خسته نباشید بابت زحمتی که تا این لحظه کشیدید.
                              ورژن 3.40 با کرک دوم جواب داد و فعلاً بدون مشکل داره کار میکنه و چندتا برنامه با میکرو atmega64 و atmega32 کامپایل کردم و بدون مشکل جواب داد.

توی ورژن 3.40 نسبت به ورژن 3.12 یا 3.14 تغییرات خوب و مورد نیازی که واقعا نیاز بود برای avr اضافه شده و از همه مهمتر کتابخانه های همراه کدویژن بود که با آپدیتشون به ورژن جدیدتر، مشکلات قبل حل و حتی بهتر عمل میکنه و خیلی کتابخانه های دیگه اضافه شده.

اما منوی code wizard و config و ... نیاز به توضیح و آموزش داره. (البته برای یکی مثل من که رشتم کامپیوتر هست و متخصص برنامه نویسی هستم و الکترونیک رو از پایه نخوندم.)

دیدگاه

سلام
                                ضمن عرض تشکر از @bifsem

برای کرک نسخه v3.14 ، یک فایل کم حجمی ایجاد کرده بودن که با اجرای آن، پسورد مرحله اول به راحتی حذف می‌‌‌شد.
                                به این صورت که فایل نصبی رو از سایت اصلی دانلود می‌کردی و setup.exe رو کنار فایل codevisionavr.3.14-patch.exe قرار می‌دادی و یک بار این فایل پچ را اجرا می‌کردی،
                                با این کار پسورد مرحله اول حذف می‌شد.
                                من فایل رو آپلود می‌کنم بررسی کنید میشه همچین فایلی برای نسخه 3.40 هم درست کرد یا خیر؟

دانلود فایل codevisionavr.3.14-patch.exe (فایل رو با ضدویروس Eset‌ اسکن کرده‌ام و هیچ آلودگی یافت نشد)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X