اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارز کارتریج؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شارز کارتریج؟

سلام
    کسی میدونه چطور باید کارتریج پرینتر HP F2410 رو شارز کرد؟
    پرینترش از نوع جوهر افشانه
    ذکات علم یاد دادنه ....

پاسخ : شارز کارتریج؟

جوهر افشان ها که خیلی راحت شارژ میشن
    پرینترت رنگیه یا سیاه و سفید
    رنگی شو میخای شارژ کنی یا سیاه ش

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
      جوهر افشان ها که خیلی راحت شارژ میشن
      پرینترت رنگیه یا سیاه و سفید
      رنگی شو میخای شارژ کنی یا سیاه ش

هم رنگیه هم سیاه و سفید جفتشو میخوام شارز کنم
      البته امروز رفتم سه تا از این رنگهای مخصوص HP خریدم و با سورنگ ریختم داخلش ولی با وجود اینکه پر شد حتی لبریز هم شد ولی موقعی که پرینتر رو روشن کردم تو برنامه خود پرینتر هی اخطار کم بودن جوهر رو نشون میدهنمیدونم چیکار کنم کلافه شدم :sad:
      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

فک کنم جوهر داخلش خشک شده
        2 تا راه داری
        1- مدت درمانی : یعنی همون جوهر رو بزار یکی دو روز بمونه شاید جوهر خشک شده رو بتونه حل کنه
        2- ...
        چند وقت باهاش پرینت نگرفتی
        معمولن از جوهر افشان ها هر چند روز 1 پرینت میگیرن که جوهر روی هد اون خشک نشه

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

یک چک هم بکن ببین نیاز به ریستر نرم افزاری یا چیپ ریسیتر سخت افزاری نداره؟
          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
            سلام
            کسی میدونه چطور باید کارتریج پرینتر HP F2410 رو شارز کرد؟
            پرینترش از نوع جوهر افشانه
            آقا مجید پرینتر جوهر افشان که کارتریج نداره :-?
            کارتریج یه سیستمه که تو پرینتر های لیزری وجود داره که تو اون یه غلتک هست که به وسیله نور لیزر تابیده شده به سطح اون باردار میشه بعد قسمت های باردار شده موقع چرخش غلتک با رد شدن ازمحفظه تونر , تونر رو جذب میکنن و وقتی کاغذ میاد از بین غلتک ها رد شه اون تونر ها رو میزنه رو کاغذ (این قسمت کارتریج بود) البته قضیه به اینجا ختم نمیشه , بعد از این مرحله کاغذ میره تو یه کوره (که دماش فکنم حدود 150 درجه سلسیوس باشه) تا تونر روی کاغذ ذوب شده و قشنگ به کاغذ بچسبه .
            هر وقت هم کارتیجرت خالی شد باید توش تونر (متناسب با نوع پرینتر) بریزی که هر بار حدود 400-500 صفحه (اینم متناسب با نوع پرینتر ) برات چاپ میکنه >-
            و سَخَّر نا لَکُم ما فی السَمواتِ و الارض
            ما ، آسمان و زمین را به تسخیر شما در آوردیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط am!n
              آقا مجید پرینتر جوهر افشان که کارتریج نداره :-?
              کارتریج یه سیستمه که تو پرینتر های لیزری وجود داره که تو اون یه غلتک هست که به وسیله نور لیزر تابیده شده به سطح اون باردار میشه بعد قسمت های باردار شده موقع چرخش غلتک با رد شدن ازمحفظه تونر , تونر رو جذب میکنن و وقتی کاغذ میاد از بین غلتک ها رد شه اون تونر ها رو میزنه رو کاغذ (این قسمت کارتریج بود) البته قضیه به اینجا ختم نمیشه , بعد از این مرحله کاغذ میره تو یه کوره (که دماش فکنم حدود 150 درجه سلسیوس باشه) تا تونر روی کاغذ ذوب شده و قشنگ به کاغذ بچسبه .
              هر وقت هم کارتیجرت خالی شد باید توش تونر (متناسب با نوع پرینتر) بریزی که هر بار حدود 400-500 صفحه (اینم متناسب با نوع پرینتر ) برات چاپ میکنه >-
              به تانک رنگ پرینتر جوهر افشان هم کاتریج میگویند Ink Cartridge
              ولتر

دیدگاه

آقا من یه سوال دارم :rolleyes:
                من یه پرینتر لیزری سامسونگ مدل ML-1640 دارم که هرچی چاپ میکنم یه حاله از اونو تا چند سطر پایین تر هم چاپ میکنه :sad:
                کلی کلافم کرده :angry:
                کسی میدونه چه جوری درستش کنم ؟ :-/

دیدگاه

تمام نوشته ها تا 2-3 سطر دیگه هم میوفتن :cry2:
                  تقریبا مثل این عکس :NO:

دیدگاه

اول دوست عزیزمون که کارتریجهای رنگی داره
                    کارتریج های رنگی وقتی خالی بشن حتی اگر شارژشون کنی بازم خالی نشونشون میدن
                    اما شما دوست من که کارتریج لیزری داری و یه حاله کنار کاغذت میزنه
                    تو هم وقتی که کارتریجت رو شارژ کردی باید قسمت جلو کارتریج که پودر اضافی جمع میشه رو خالی کنی اگر این کار رو نکنی روی درامت خراب میشه و مجبور میشی درام رو هم عوض کنی

دیدگاه

دوست گلم دستت درد نکنه من مشکلم حل شد :wow:
                      حلا یه سوال دیگه داشتم :icon_razz:
                      من وقتی یه تصویر چاپ میکنم یه سری خط های سفید رنگ (کم رنگ) میفته وسط تصویرم oo:
                      میشه بفرمایید مشکل از کجاست ؟ :rolleyes:

دیدگاه

فک کنم جوهر داخلش خشک شده
                        2 تا راه داری
                        1- مدت درمانی : یعنی همون جوهر رو بزار یکی دو روز بمونه شاید جوهر خشک شده رو بتونه حل کنه
                        2- ...
                        چند وقت باهاش پرینت نگرفتی
                        معمولن از جوهر افشان ها هر چند روز 1 پرینت میگیرن که جوهر روی هد اون خشک نشه
                        اصلا دو هفته نمیشه خریدم تقریبا هر روز هم پرینت میگیرم
                        اصلا برای همین تعجب کردم اخه هنوز نخریده باید شارزش کنم....

یه سوال دیگه این جوهری که با هاش شارز میکنم روش نوشته InKTec مخصوص و سازگار با HP و مدلی که روش نوشته 135 هست ... ایا منظورش مدا پرینتره ؟ یعنی هر مدلی یه نوع جوهر میگیره

یک چک هم بکن ببین نیاز به ریستر نرم افزاری یا چیپ ریسیتر سخت افزاری نداره؟
                        ریست نرم افزاری منظورتون اینکه با خود برنامش ریست کنم؟ دقیقا چیکار کنم؟

کارتریج های رنگی وقتی خالی بشن حتی اگر شارژشون کنی بازم خالی نشونشون میدن
                        برای چی این اتفاق میوفته؟ بخاطر همون قضیه خشک شدن جوهره یا نه ...

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid.4206
                          اصلا دو هفته نمیشه خریدم تقریبا هر روز هم پرینت میگیرم
                          اصلا برای همین تعجب کردم اخه هنوز نخریده باید شارزش کنم....

یه سوال دیگه این جوهری که با هاش شارز میکنم روش نوشته InKTec مخصوص و سازگار با HP و مدلی که روش نوشته 135 هست ... ایا منظورش مدا پرینتره ؟ یعنی هر مدلی یه نوع جوهر میگیره
                          ریست نرم افزاری منظورتون اینکه با خود برنامش ریست کنم؟ دقیقا چیکار کنم؟
                          برای چی این اتفاق میوفته؟ بخاطر همون قضیه خشک شدن جوهره یا نه ...
                          پرینترهای جوهر افشان همشون همین طور است یه توصیه به شما میکنم اگه مصرف شما چاپ مقاله متن واین جور چیزها است اصلا خریدن جوهر افشان اشتباه و بروید بفروشید یک لیزری بخرید اما اگه چاپ عکس زیاد دارید انتخاب خوبیه و به طبع باید هزینه جوهرش هم بدهید.

هر مدل پرینتر جوهر مخصوص نداره بلکه رنگ جوهر و برند پرینتر مهمه اگه شما باهاش 2تا3 روز یک بار پرینت دارید 100درصد خشک نشده اما کلا پرینتر جوهر افشان را هر 4تا5 روز یک بار باهاش پرینت بزنید.

در مورد چیپ و ریست:

اکثر پرینترهای جدید در داخل خود کاتریج یا داخل خود پرینتر یک چیپ دارند که وظیفه این چیپ بررسی میزان جوهر یا تعداد صفحات پرینت شده است.و این چیپ را باید بعد از شارژ یا عوضش کنید یا برای بعضی پرینترها ریستش کنید .در واقع باید یک چیپ جایگزین بخرید.یا تانک نصب کنید که این کار هم خوبه
                          ولتر

دیدگاه

از کجا میشه فهمید که جوهر پرینتر تموم شده ؟
                            پرینتر من hp 1005 لیزری هستش

الان هم هر چی میزنم پرینت نمی گیره
                            صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadgh
                              از کجا میشه فهمید که جوهر پرینتر تموم شده ؟
                              پرینتر من hp 1005 لیزری هستش

الان هم هر چی میزنم پرینت نمی گیره
                              اگه موقعی که میایی پرینت بگیری نرم افزار اعلام میکنه که تونر خالی که خوب معلومه که خالی شده و به احتمال زیاد پرینتر شما چیپ داره اما اگر کم کم صفحات کم رنگ شده و یا با خط چاپ میشه نشان از خالی شدن در پرینترهای بدون چیپه البته در این موارد استثنا هم وجود داره
                              ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X