اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارز کارتریج؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارز کارتریج؟

اما از کجا بدونیم کارتریج تموم شده یا نه ؟
    دوست عزیزمون درست گفتم درایور پرینتر رو کامل نصب کنید مشخص میکنه اما راه دیگه ای هم هست
    وقتی کارتریج لیزری تموم بشه ابتدا وسط کاغذ رو سفید میزنه در این موقع شما میتونید کار تریج رو دربیارین و خوب تکونش بدین دوباره بزارین و تا 30 تا دیگه میتونید پرینت بگیرید اما اگر دوباره دیدید وسط رو سفید میزنه باید اونو شارژ کنید

اما کارتریج جوهر افشان دو ست عزیزمون
    بعضی از کارتریجهای تقلبی این مشکل رو دارن و اونایی که از تاریخ مصرفشون گزشته
    تو میتونی یک قطره حلال زیر کارتریج روی هد بریزی تا روزنهای مسدود شده باز بشن

دیدگاه

درایو پرینتر رو نصب میکنم و هیچ اروری نمیده
      اما اصلا پرینت نمی گیره
      حتی اون test page ای که اول نصب پرینت میرکد رو هم نمی گیره
      از گوشه ویندوز هم که نگاه میکنم میگه restarting print page ...

نمی دونم چه مرگشه
      نسوخته باشه ؟
      صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

بعضی از کارتریجهای تقلبی این مشکل رو دارن و اونایی که از تاریخ مصرفشون گزشته
        تو میتونی یک قطره حلال زیر کارتریج روی هد بریزی تا روزنهای مسدود شده باز بشن
        منظور از قطره حلال چیه؟ نزنم هد از بین ببرم قیمتش با خود پرینتر یکیه :redface:
        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام

مشکل من حل شد
          ایراد از کابل usb بود چون کابل نا مرغوب بود پرینتر هنگ میکرد رفتم 3 تومن دادم کابل شیلد دار و نویز گیر دار گرفتم مشکل حل شد
          صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

اقا مشکله ما هم با خرید جوهر و تزریق به کارتریج حل شد
            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadgh
              درایو پرینتر رو نصب میکنم و هیچ اروری نمیده
              اما اصلا پرینت نمی گیره
              حتی اون test page ای که اول نصب پرینت میرکد رو هم نمی گیره
              از گوشه ویندوز هم که نگاه میکنم میگه restarting print page ...

نمی دونم چه مرگشه
              نسوخته باشه ؟
              دوست عزیز اگه پرینترت SAMSUNG و از نوع لیزری باشه من میتونم کمکت کنم !
              چون سر پرینتر منم این بلا اومده بود :sad:
              یه آی سی 8 پایه داره که باید 2 تا از پایه هاشو اتصال کوتاه کنی :rolleyes:
              من 2-3 ماه پیش این کارو کردم و نتیجه گرفتم
              و سَخَّر نا لَکُم ما فی السَمواتِ و الارض
              ما ، آسمان و زمین را به تسخیر شما در آوردیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط am!n
                دوست عزیز اگه پرینترت SAMSUNG و از نوع لیزری باشه من میتونم کمکت کنم !
                چون سر پرینتر منم این بلا اومده بود :sad:
                یه آی سی 8 پایه داره که باید 2 تا از پایه هاشو اتصال کوتاه کنی :rolleyes:
                من 2-3 ماه پیش این کارو کردم و نتیجه گرفتم
                ممکنه لطف کنی و دقیقا بگی کدوم پایه ها را باید اتصال کوتاه بدی

دیدگاه

سلام خدمت able عزیز :bye
                  با عرض شرمندگی من چند روز مشغول درسو دانشگا بودم و نتونستم پست بدم :read:
                  مدل‏های ML1640/1641/2240/2241 و MLT-D108S پرینترهای سامسونگ از بهترین و مقرون به صرفه‏ترین پرینترهای بازار هستند. اما دارندگان این نوع پرینترها پس از مدتی کار با آن به یک مشکل خاص بر‏می‏خورند. پس از پرینت 2500 صفحه با کارتریج اولیه که همراه پرینتر بوده است، پیغام Toner Exhausted نمایش داده می‏شود که به معنی خالی شدن تونر است. در صورتی که مخزن کارتریج پر باشد باز هم این پیغام نمایان می‏شود و این موضوع بدین معنی است که این پرینترها طوری ساخته شده‏اند که شما مجبور باشید پس از پرینت 2500 صفحه ناچاراً یک کارتریج نو بخرید. در خصوص کارتریج اولیه این پرینتر بایستی گفت که این کارتریج بر خلاف سایر کارتریج‏ها چیپ ندارد بلکه چیپ بر روی برد اصلی پرینتر نصب شده است. با این وجود یک ترفند وجود دارد که با بهره‏گیری از آن می‏توانید این محدودیت استفاده از کارتریج اولیه را از بین ببرید و حتی تا ابد آن را شارژ کنید و از آن استفاده نمایید!

دیدگاه

ابتدا پیش از هر کاری پرینتر را خاموش کرده و آن را از برق بکشید.
                    پس از این کار بایستی پوشش پشتی پرینتر را باز نمایید. بدین منظور ابتدا دو پیچی را که یکی سمت کابل USB و دیگری سمت کابل برق است را به وسیله پیچ گوشتی باز نمایید. سپس زائده زیر دستگاه را با پیچ گوشتی جدا کنید.
                    بعد از باز کردن کاور پشتی پرینتر و برداشتن آن، دو برد خواهید دید. بردی که در سمت چپ قرار دارد و کابل برق به آن وصل میشود و برد دیگر که کابل USB به آن متصل میگردد.
                    با برد سمت چپ که مربوط به مرکز تغذیه پرینتر است به هیچ وجه کاری نداشته باشید. در نتیجه از دست زدن به آن جداً خودداری کنید.
                    در نتیجه مستقیم به سراغ برد سمت راست بروید. بر روی این برد یک چیپ بزرگ مرکزی به چشم می‏خورد و در کنار آن یک آی سی 8 پایه با شماره 93c66آ‌ یا 93c66wp وجود دارد.
                    کاری که شما بایستی انجام دهید این است که با دقت، پایه 1 و 4 این آی‏سی را با یک سیم به وسیله هویه به هم لحیم کنید تا به هم متصل شوند.
                    در تصویر زیر، این چیپ پس از لحیم شدن به چشم می‏خورد:

با انجام این عمل، کار تمام شده است.
                    پوشش پشتی پرینتر را ببندید و پرینتر را به برق بزنید و روشن کنید.
                    جهت اطمینان از انجام صحیح عملیات، دکمه‏ی روی پرینتر را به مدت 3 الی 4 ثانیه نگاه دارید. پرینتر بر روی کاغد اطلاعاتی تحویلتان خواهد داد که که در جلوی عبارات موجود در آن هیچ چیز به چشم نمیخورد. در صورتی که اگر قبل از عملیات بالا، این پرینت را می‏گرفتید اطلاعات دقیقی از آمار و ارقام در آن درج شده بود. این موضوع بدین معنی است که دیگر پرینتر امکان شمارش کاغدهای پرینت شده یا میزان تونر را ندارد. در نتیجه دیگر کنترلی بر روی محدودیت 2500 پرینت نیز نخواهد داشت. البته دقت داشته باشید که از این پس بایستی خودتان هر از گاهی تونر را چک کنید تا از سطح آن اطلاع پیدا کنید.

در پایان لازم به ذکر است در صورتی که دوست دارید از این ترفند استفاده کنید به هیچ وجه Firmware پرینتر خود را Update نکنید.
                    همچنین همان طور که ذکر شد این ترفند تنها بر روی کارتریج اولیه یا به اصطلاح Starter Cartridge جوابگو خواهد بود. کارتریجی که شما به صورت جدا خریداری می‏نمایید خودش چیپ دارد.
                    از بین بردن این محدودیت به صورت نرم‏افزاری امکان پذیر نیست. در نتیجه از تعمیرکارانی که ادعا می‏کنند به روش نرم افزاری قصد حل این مشکل را دارند برحذر باشید.
                    امیدوارم مفید باشه :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط am!n
                      ابتدا پیش از هر کاری پرینتر را خاموش کرده و آن را از برق بکشید.
                      پس از این کار بایستی پوشش پشتی پرینتر را باز نمایید. بدین منظور ابتدا دو پیچی را که یکی سمت کابل USB و دیگری سمت کابل برق است را به وسیله پیچ گوشتی باز نمایید. سپس زائده زیر دستگاه را با پیچ گوشتی جدا کنید.
                      بعد از باز کردن کاور پشتی پرینتر و برداشتن آن، دو برد خواهید دید. بردی که در سمت چپ قرار دارد و کابل برق به آن وصل میشود و برد دیگر که کابل USB به آن متصل میگردد.
                      با برد سمت چپ که مربوط به مرکز تغذیه پرینتر است به هیچ وجه کاری نداشته باشید. در نتیجه از دست زدن به آن جداً خودداری کنید.
                      در نتیجه مستقیم به سراغ برد سمت راست بروید. بر روی این برد یک چیپ بزرگ مرکزی به چشم می‏خورد و در کنار آن یک آی سی 8 پایه با شماره 93c66آ‌ یا 93c66wp وجود دارد.
                      کاری که شما بایستی انجام دهید این است که با دقت، پایه 1 و 4 این آی‏سی را با یک سیم به وسیله هویه به هم لحیم کنید تا به هم متصل شوند.
                      در تصویر زیر، این چیپ پس از لحیم شدن به چشم می‏خورد:

با انجام این عمل، کار تمام شده است.
                      پوشش پشتی پرینتر را ببندید و پرینتر را به برق بزنید و روشن کنید.
                      جهت اطمینان از انجام صحیح عملیات، دکمه‏ی روی پرینتر را به مدت 3 الی 4 ثانیه نگاه دارید. پرینتر بر روی کاغد اطلاعاتی تحویلتان خواهد داد که که در جلوی عبارات موجود در آن هیچ چیز به چشم نمیخورد. در صورتی که اگر قبل از عملیات بالا، این پرینت را می‏گرفتید اطلاعات دقیقی از آمار و ارقام در آن درج شده بود. این موضوع بدین معنی است که دیگر پرینتر امکان شمارش کاغدهای پرینت شده یا میزان تونر را ندارد. در نتیجه دیگر کنترلی بر روی محدودیت 2500 پرینت نیز نخواهد داشت. البته دقت داشته باشید که از این پس بایستی خودتان هر از گاهی تونر را چک کنید تا از سطح آن اطلاع پیدا کنید.

در پایان لازم به ذکر است در صورتی که دوست دارید از این ترفند استفاده کنید به هیچ وجه Firmware پرینتر خود را Update نکنید.
                      همچنین همان طور که ذکر شد این ترفند تنها بر روی کارتریج اولیه یا به اصطلاح Starter Cartridge جوابگو خواهد بود. کارتریجی که شما به صورت جدا خریداری می‏نمایید خودش چیپ دارد.
                      از بین بردن این محدودیت به صورت نرم‏افزاری امکان پذیر نیست. در نتیجه از تعمیرکارانی که ادعا می‏کنند به روش نرم افزاری قصد حل این مشکل را دارند برحذر باشید.
                      امیدوارم مفید باشه :rolleyes:
                      دوست من این پرینتر ها یک فایل فلش دارن که هر وقت به اون مشکل بر خوردی باید پرینترت رو فلش کنی .

دیدگاه

از دوستان گرامی یک سوال در مورد شارژ پرینتر جوهر افشان HPداشتم.برای شارژ جوهر سیاه و سفید و جوهر رنگی چه نوع جوهری لازمه و از چه نوع مغازه ای بایستی خریداری بشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X