اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چه لپتاپی بخرم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چه لپتاپی بخرم؟

نوشته اصلی توسط Scorpioo
    همان طور که چند تا از دوستان هم گفتند
    دل جدیدأ خیلی ناقصی داره
    پس هیچی!

ایسوس به نظر من بر اساس تحقیق و خرید جدیدی که کردم سری K خوبی داره . اما به پول شما نمی خوره! شاید کمی بیشتر هزینه کنید بشه ازش خرید
    ضمنأ این اشتباه را نکنید که از سری جدید ایسوس که نازک هست و ارزان تر از سری K است خرید کنید چون رویه پلاستیکی داره و مشکل تبادل گرما داره
    لپ تاپ باریک باید آلومینیومی باشه صفحه کلیدش

سونی هم با پول شما نمیشه
    لنوو مارک خیلی خوبیه! گرینه خوبیه برای خرید
    ایسر هم خوبه اما به هر حال اگر جنسی بر می دارید که کمی ضعیف تره باید مراقب باشید مثلأ خنک کننده داشته باشید
    فوجیتسو هم طبق تحقیق من خوبه
    HP هم مدل های زیر 2 تومنش جالب نیست
    متشکرم
    البته من خریدم رو کردم-ببخشید که نگفتم :redface: دقیقا من همین نتیجه ای رو که شما گرفتید گرفتم. البته فروشنده ها می خواستن بهم اپل بندازن که من بخاطر کیفیت پایینش رد کردم :mrgreen:
    گذاشتم دلار که اومد پایین و اثرش رو قیمت لپتاب معلوم شد یکی خریدم ( لنوو با 1 گیگ وی جی ای و هسته کور-آی-تری-3.1گیگاهرتز-500تا هاردواگر اشتباه نکنم4تا رم) - با این لب تاپ می تونم نیم نگاهی هم به برنامه های گرافیکی داشته باشم ( مخصوصا وقتی کیس یه دستگاه رو طراحی کردی می خوای ببری مشتری سه بعدی ببینه این ور اون ور کنه ایرادش رو بگه خیلی خوبه- همونجا میشه تغییر داد و کار رو نهایی کرد)
    دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

• ۳٬۷۵۰٬۰۰۰ ریال ۳٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال
      ۲٬۶۵۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۹۸۷٬۵۰۰ ریال
      ۱۱۸٬۰۰۰ ریال ۹۴٬۴۰۰ ریال
      ۴۷٬۱۰۰٬۰۰۰ ریال ۳۶٬۷۳۸٬۰۰۰ ریال
      ۱٬۵۳۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۲۲۴٬۰۰۰ ریال
      ۱۲۲٬۰۰۰ ریال ۹۷٬۶۰۰ ریال
      ۵۱۵٬۰۰۰ ریال ۴۵۳٬۲۰۰ ریال
      ۱٬۴۰۰٬۰۰۰ ریال ۹۸۰٬۰۰۰ ریال
      ۱۰۴٬۰۰۰ ریال ۵۲٬۰۰۰ ریال

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
      متشکرم
      البته من خریدم رو کردم-ببخشید که نگفتم :redface: دقیقا من همین نتیجه ای رو که شما گرفتید گرفتم. البته فروشنده ها می خواستن بهم اپل بندازن که من بخاطر کیفیت پایینش رد کردم :mrgreen:
      گذاشتم دلار که اومد پایین و اثرش رو قیمت لپتاب معلوم شد یکی خریدم ( لنوو با 1 گیگ وی جی ای و هسته کور-آی-تری-3.1گیگاهرتز-500تا هاردواگر اشتباه نکنم4تا رم) - با این لب تاپ می تونم نیم نگاهی هم به برنامه های گرافیکی داشته باشم ( مخصوصا وقتی کیس یه دستگاه رو طراحی کردی می خوای ببری مشتری سه بعدی ببینه این ور اون ور کنه ایرادش رو بگه خیلی خوبه- همونجا میشه تغییر داد و کار رو نهایی کرد)
      مهندس IBM با این کانفیگ رو چند خریدی؟ کی؟
      البته الان میخاد جنگ بشه باز دلار رفت بالا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir safari
        مهندس IBM با این کانفیگ رو چند خریدی؟ کی؟
        البته الان میخاد جنگ بشه باز دلار رفت بالا
        دلار دوباره اومد پایین
        اون موقع که من تصمیم گرفتم دلار 3500 بود که شد 3200 . یه دو هفته صبر کردم و در این مدت پرس و جو کردم.
        همون طور که در ابتدای تاپیک گفتم بودجه 1.5 بود . همین رو هم گذاشتم برای خرید لب تاپ .
        البته 1.54 !!!
        80 تومن هم مودم وایرلس گرفتم . ( مودم قبلیم مال خود مخابرات بود )
        دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
          دلار دوباره اومد پایین
          اون موقع که من تصمیم گرفتم دلار 3500 بود که شد 3200 . یه دو هفته صبر کردم و در این مدت پرس و جو کردم.
          همون طور که در ابتدای تاپیک گفتم بودجه 1.5 بود . همین رو هم گذاشتم برای خرید لب تاپ .
          البته 1.54 !!!
          80 تومن هم مودم وایرلس گرفتم . ( مودم قبلیم مال خود مخابرات بود )
          عالیه ... مدلش چیه؟ منم برم بخرم ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir safari
            عالیه ... مدلش چیه؟ منم برم بخرم ...
            G580
            http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-IBM-Lenovo-Essential-G580-K
            البته این T K P رو یادم نمیاد دقیق چی بود .
            cpu رو هم اشتباه کردم :
            Core i3-2.4GHZ-3110

دیدگاه

اوکی موفق باشید
              البته توصیه می کنم برای مقایسه کانفیگ لپ تاپ ها به سایت CPUbenchmark برید
              و اونجا امتیازی که به CPU یا کارت گرافیک و دیگر قطعات داده شده را ببینید

وقتی مشغولیات زیاد بشه برای همه کارها وقت کم داری.
              اگر جواب پیام ندادم، ایمیل بزنید که شرمنده نشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Scorpioo
                اوکی موفق باشید
                البته توصیه می کنم برای مقایسه کانفیگ لپ تاپ ها به سایت CPUbenchmark برید
                و اونجا امتیازی که به CPU یا کارت گرافیک و دیگر قطعات داده شده را ببینید

دقیقا همین کار رو برای گرافیک و سی پی یو کردم
                البته مشکل اینجاست که فروشنده های این لب تاپ ها این جور مسائل رو نمی دونن نه benchmark نه rank . باید بیای خونه خودت دونه دونه در بیاری چقدر قدرت سیستم هست

دیدگاه

به نظر من یه i3 سونی بگیر باور کن از یه i7 ایسوس بهتر کار میده...خودم دارم که میگم..
                  تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...