اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خاموش شدن یهویی کامبیوتر ؟ نسوزه یهو بدبخت بشم تو این بحران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خاموش شدن یهویی کامبیوتر ؟ نسوزه یهو بدبخت بشم تو این بحران

نوشته اصلی توسط عمیدی نمایش پست ها
    البته نوسان برق حتما ولتاژ برق کم نمی شه گاهی زیاد میشه تا جریان کمتری از شبکه یکشه مثلا خونه ما بعضی وقتا تا 232 هم میره بنده خدا یخچال فریزر کا بیش از 225 ولت بیشتر بش زور میاد
    تا جاییکه توی شهرها و روستاهای مختلف دیدم مشکل نوسانات برق مربوط به افت ولتاژ بوده و اصولا ترانس توزیع طوری تنظیم شده بالاتر از 240 ولت خروجی نده(اگر دوستان نظری دیگه دارن تصحیح کنن) و این عدد هم بوسیله ی همه ی دستگاهها قابل تحمله و توی مشخصاتشون درج شده
    دورتر بودن از ترانس توزیع و یا مواردی مثل فعال بودن چند دستگاه جوشکاری و ... دیدم براحتی برق بعضی مراکز دولتی رو تا 170 ولت در حومه ها پایین آورده و چپ و راست کامپیوتراشون سکته میکنه و استابیلایزر عادی ارزون که داخلش فقط یک ترانس تقویت هست و بس معمولا میتونه 20-40 ولت افت رو جبران کنه و جلوی خسارت به کامپیوتر رو بگیره
    جدیدترین ویرایش توسط eca.ir/forums; ۱۴:۱۴ ۱۳۹۹/۰۶/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
      مرسی از پاسخ سبزت
      به نکته جالبی اشاره کردید
      اینکه شاید هیتسینگ سی پی یو دقیقا سر جاش نباشه .. درسته اتفاقا من خودم تعجب کردم که چرا میتونه جا به جا بشه
      در واقع سیستمش جوری که لقی داره یعنی حرکت افقی داره و نه عمودی .. ولی اون چیزی که مهم این دقیقا مربع هیتسینگ روی مربع سی پی یو قرار بگیره
      اتفاقا منم گفتم چرا این اینجوریه ولی اصلا به فکر مربع مذکوره نبودم .. واقعا که ... چرا اون زمان بیشتر دقت نکردم که دقیق وسط قرار بگیره
      البته این کارو کردم ولی چون زیرش معلوم نبود دقیق نفهمیدم ایا دقیق روش قرار گرفته .. ولی اینبار دیگه به اهمیتش پی بردم

و اینکه میگید محافظ ولتاژ ممنوع شاید بخاطر اینه که یهو برق کامبیوتر قطع میکنه و امکان سوختن مادر برد اینا بوجود میاد
      البته محافظ نداره و همچنین استابلایزر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مرسی از پاسخ سبز ت
      منم دو تا سوزوندم یا بهتر اونا جیگر منو سوختن
      اتفاقا بنظرم حداقل یکیش بخاطر مشکلات پاور سوخت .. اره پاور خیلی مهم و بیشتر خرابی کامبیوتر ها زیر سر پاور
      و اینکه به دوستان هم پیشنهاد دادم حداقل سالی یبار فن هاشونو تعویض کنن

ناگفته نماند که تند تند خاموش نمیشه .. اولین بار اره چند بار بعد چند دقیقه پشت سر هم خاموش شد ولی وقتی گرد گیریش کردم و خمیر سیلیکون زدم بعد اون فقط یک بار یهو خاموش شد که نشانه این زیر سر گرماست و یا گرما به علاوه افت ولتاز برق شهر

و اینکه ولا پاور دیگه ندارم که تست کنم .. و اینکه یهو این اتفاق میوفته مثلا الان شاید بیشتر از یک روز یهو خاموش نشده
      و امکان داره الان یهو خاموش بشه یا چند روز بعد .. خب از این تست نمیتونیم اطلاعات زیادی برداشت کنیم مگه اینگه کلا پاور جدید بذارم روش و ببین هفته ها میگذره و این اتفاق نمیوفته بعد بگم اهان درسته زیر سر پاور قبلی بود

و یه نکته دیگه این چجوری به سیستم فشار بیارم وقتی تمام مصارفش تقریبا ثابت مگه مصارف نرم افزاری
      وگرنه تغییری ایجاد نکردم .. و مصرف خارجی زیادی ندارم
      فقط هارد و سی رام و مادر برد و کارت تصویر که جز ملزمات اصلی هستن و باید باشن
      در واقع قبلنا هم همینا بودن و مشکلی ایجاد نمیکردن
      پس ما باید دنبال دلیل دیگه ای باشیم مثل افت ولتاژ برق شهر یا خرابی فن ها یا خازن های پاور و غیره یا هیتسینگ سی پی یو و فنش

راستی اون خازن پلی استر ؟ منظورتون توی پاور ؟ ایا مشخص بود سوخته ؟ مثلا سیاه شده بود ؟

به احتمال برای اینکه کامبیوتر نباید یهو خاموش بشه .. به مادربرد و این قبیل اسیب میزنه
      برای این بهتره برای خاموشی کامبیوتر همیشه به صورت نرم افزاری عمل کنیم و کامبیوتر بدونه داریم خاموشش میکنیم
      مثلا یهو خاموش شدن شاید به هارد هم اسیب بزنه
      همین طوری خیلی خیلی نرماله.البته اگه مولتی متر دارید ولتاژ های -5 و -12 رو بصورت دستی چک کنید.خازن پلی استر هم معمولا اول از یه قسمت سیاه میشه و شدید ترش اینه که از اون ناحیه پاره میشه و یه ماده طوسی پس میده.برای اینکه به سیستم فشار بیارید میتونید نرم افزار AIDA64 رو استفاده کنید یا اینکه یه بازی سنگین بازی کنید.و مشخصات دقیق پاور رو بگید و بگید چقدر عمر کرده تا الان.و اینکه سیستم کامل خاموش میشه یا اینکه فن ها روشنند؟در ضمن دمای هشدار پردازنده رو بزارید روی 65 یا 70.چون 55 خیلی کمه.
      جدیدترین ویرایش توسط amir.t.1261; ۱۵:۱۸ ۱۳۹۹/۰۶/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir.t.1261 نمایش پست ها
        همین طوری خیلی خیلی نرماله.البته اگه مولتی متر دارید ولتاژ های -5 و -12 رو بصورت دستی چک کنید.خازن پلی استر هم معمولا اول از یه قسمت سیاه میشه و شدید ترش اینه که از اون ناحیه پاره میشه و یه ماده طوسی پس میده.برای اینکه به سیستم فشار بیارید میتونید نرم افزار AIDA64 رو استفاده کنید یا اینکه یه بازی سنگین بازی کنید.و مشخصات دقیق پاور رو بگید و بگید چقدر عمر کرده تا الان.و اینکه سیستم کامل خاموش میشه یا اینکه فن ها روشنند؟در ضمن دمای هشدار پردازنده رو بزارید روی 65 یا 70.چون 55 خیلی کمه.
        سپاس از توضیحاتتون
        شاید 4 سالی باشه که کار میکنه و البته شاید یک الی دو سالی هم خیلی کم استفاده شده
        مشخصات پاور هم انگار کنده شده برچسبش هیچ برچسبی از مشخصات رو پاور نیست
        اره کاملا خاموش میشه و قبل خاموشی عبارت پاور ساو نشون میده یعنی کامبیوتر اگاهانه قطع میکنه .. یه جورایی فرمان قطع سریع میده
        مثل اینکه خود پاور این کارو میکنه یا بالا رفتن دمای سی پی یو

دمای پاور هم تنظیم میکنم در اولین فرصت
        و اینکه گویا این نرم افزار ولتاژ های منفی اندازه نمیگیره توجه کردید که ثابت هستن و عجیب
        برای فشار هم کلی برنامه رو با هم باز میکنم چند تا موسیقی پروتیوس و غیره
        و اینکه از اخرین بار خاموشی که حدود 36 ساعتی شاید باشه دیگه خاموش نشده
        و زمانی هم که خاموش میشد برنامه سنگینی نداشتم .. دقیقا تو همین سایت بودم و هیچ کار دیگه ای با کامبیوتر نمیکردم
        پس احتمال وجود افت ولتاژ و وخیم تر کردن اوضاع بیشتر احساس میشه

راستی به صورت نرمال کامبیوتر چقدر برق مصرف میکنه ؟ چه توانی در ورودی 220 ؟
        جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۶:۱۲ ۱۳۹۹/۰۶/۱۹.

دیدگاه

سلام
          خیلی احتمال داره که از پاور باشه. عموما چنین مشکلاتی به پاور مربوط میشه.
          من با یه مورد برخورد کردم که پاور ایراد داشت و هارد رو با ولتاژ نامناسب تغذیه می کرد. هارد داغ میشد و سیستم با سرعت بالایی پشت سر هم ریست میشد. این اتفاق چند دقیقه بعد از روشن کردن پیش میومد. جوری که گرماش با دست حس میشد که بالاست. ممکنه به نظر بیاد مشکل از هارده. ولی در واقع پاور مشکل داشت.
          مشکل شما شباهت هایی با این مورد که من برخورد کردم داره. حالا هارد یا یک قطعه ی دیگه.
          اکیدا توصیه می کنم هر چه زودتر مشکل رو پیدا کنید و دیگه سیستمتون رو روشن نکنید تا مشکل برطرف بشه.
          من تاحالا در پاور های با کیفیت چنین مشکلاتی ندیدم. پاور یا کار می کنه یا کلا از کار میفته. ولی به سیستم آسیب نمی زنه. متاسفانه پاور های بی کیفیت به سیستم هم آسیب میزنند.
          *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

سپاس از توضیحاتتون

و زمانی هم که خاموش میشد برنامه سنگینی نداشتم .. دقیقا تو همین سایت بودم و هیچ کار دیگه ای با کامبیوتر نمیکردم

بعضی اوقات همین گوگل کروم به یکی از سنگین ترین برنامه های کامپیوتر تبدیل میشه.بعضی سایت ها که مهندسی نیستند و از قدرت سئو بالایی برخوردار نیستند.خیلی سنگین هستند.یا وقتی شما تب های زیادی را در مرورگرتون با ز کردید. درسته که تب های یه جورایی در پس زمینه مرورگر، همانند یک سرویس در حال اجرا هستند.ولی اگه در یکی از این تب ها یک سایتی باشه که از ویو سنگین استفاده کنه.در این حالت مرور گر همچنان در حال باز کردن ویو هست.و داره سایت و تمام اجزای سایت و در کش ذخیره میکنه.وقتی سایت سنگین باشه بخش قابل توجهی از حجم صرف کش شدن اون سایت میشه.میدونید که سرویس اینترنت یکی از پرمصرف ترین سروییس های سیستم عامل محسوب میشه.میتونید اینو تست کنید.سایت های مختلفی را در تب مروگر باز کنید.ده تا سایت و بعدش بکنید 30تا سایت.ا زیه تعداد که تب ها زیادتر میشه کامپیویتر به فش فش میفه.و فن کامیوتر سرو صداش درمیاد.این یعنی خیلی سنگین شده.
            در مورد نوسان برق هم من بهتجربه اینو لمس کردم.یه زمانی به عنوان دبیر در یک پادگان پدافند نیرو هوایی ارتش تدریس داشتم برای بچه های نظامی هایی که در پادگان اسکان داشتند.در دبیرستان از این اتفاقت زیاد می افتاد.به دلیل اینکه در یک منطقه دور افتاده بود.برق نوسانا زیادی داشت.شاید یک دلیل این نوسانات این بود که باد با شدت بالایی در اونجا می وزید و سیم ها برق دایم در حال ارتعاش بودند.کامپیوتر ها یمدرسه خیلی خاموش میشد.ولی چون عادت کرده بودند دوباره روشنش می کردند.
            جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۷:۲۴ ۱۳۹۹/۰۶/۱۹.
            eshop-hodhod.ir

دیدگاه

سپاس از توضیحاتتون
              شاید 4 سالی باشه که کار میکنه و البته شاید یک الی دو سالی هم خیلی کم استفاده شده
              مشخصات پاور هم انگار کنده شده برچسبش هیچ برچسبی از مشخصات رو پاور نیست
              اره کاملا خاموش میشه و قبل خاموشی عبارت پاور ساو نشون میده یعنی کامبیوتر اگاهانه قطع میکنه .. یه جورایی فرمان قطع سریع میده
              مثل اینکه خود پاور این کارو میکنه یا بالا رفتن دمای سی پی یو

دمای پاور هم تنظیم میکنم در اولین فرصت
              و اینکه گویا این نرم افزار ولتاژ های منفی اندازه نمیگیره توجه کردید که ثابت هستن و عجیب
              برای فشار هم کلی برنامه رو با هم باز میکنم چند تا موسیقی پروتیوس و غیره
              و اینکه از اخرین بار خاموشی که حدود 36 ساعتی شاید باشه دیگه خاموش نشده

من احتمال خرابی پاور رو میدم.منم سیستمم رو دست دو تازه گرفته بودم.اومدم بستم فردا دیدم خاموش شد.بعدش بعضی وقتا چند ساعت خاموش نمیشد بعضی وقتا یک ربعه خاموش میشد.شک کردم به دما ی مادربرد و یه فن گذاشتم روی چیپ اما مشکلم حل نشد.تا بعد 2 روز از خریدم دیگه روشن نشد.یه پاور دیگه داشتم زدم دیدم روشن شد و مشکلی نداشت.پاور هم 2 روز مهلت تست داشت و بردم دادمش پس و یدونه دیگه گرفتم.پاوری هم که سوخت پلمپ نبود.خودم بازش کردم دیدم انگار قبلا قسمت خازن پلی استر آتش گرفته بوده چون هم بدنه هم برد اونجا سیاه بودن.و خازن پلی استرش هم نشتی داده بود.حتما اونو چک کنید.

دیدگاه

درود/.
                بنده 9 سال پیش که سیستمم را جمع کرده ام پاور زیر را روی سیستمم انداخته ام !!!!!! آیا مدل پاور مطمئن و خوبی است ؟؟؟؟؟
                پاور مازراتی Power Maserati 1200W خرید فروش منبع تغذیه مازراتی نمایندگی محصولات مازراتی قیمت پاور ساپلای مازراتی POWER SUPPLY MAZERATI
                اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
                  سلام
                  خیلی احتمال داره که از پاور باشه. عموما چنین مشکلاتی به پاور مربوط میشه.
                  من با یه مورد برخورد کردم که پاور ایراد داشت و هارد رو با ولتاژ نامناسب تغذیه می کرد. هارد داغ میشد و سیستم با سرعت بالایی پشت سر هم ریست میشد. این اتفاق چند دقیقه بعد از روشن کردن پیش میومد. جوری که گرماش با دست حس میشد که بالاست. ممکنه به نظر بیاد مشکل از هارده. ولی در واقع پاور مشکل داشت.
                  مشکل شما شباهت هایی با این مورد که من برخورد کردم داره. حالا هارد یا یک قطعه ی دیگه.
                  اکیدا توصیه می کنم هر چه زودتر مشکل رو پیدا کنید و دیگه سیستمتون رو روشن نکنید تا مشکل برطرف بشه.
                  من تاحالا در پاور های با کیفیت چنین مشکلاتی ندیدم. پاور یا کار می کنه یا کلا از کار میفته. ولی به سیستم آسیب نمی زنه. متاسفانه پاور های بی کیفیت به سیستم هم آسیب میزنند.
                  مرسی از توضیحات شما
                  خب متهم ردیف اول بنطرم همون پاور .. و یا اینکه افت افتاز هم براش مشکل ایجاد میکنه .. در کل بیشترین اتهام به تغذیه ست
                  ولی اگه به ولتاز های که توی عکس ارائه دادم نگاه کنید میبینید ولتاز ها نرمال هستن
                  من قبلا پاوری داشتم که به احتمال باعث سوختن مادربردم شد و اون اواخر عمرش دیدم یکی از ولتازا هاش کم زیاد شده بود و به رنگ قرمز درومده بود
                  ولی خب اهمیت ندادم تا اینکه یک روز دیگه مادربردم چشم از دنیا بست

و این نکته ای که راجب گرم شدن هارد گفتید شاید به تغذیه مربوط باشه ولی من احتمال میدم گرم شدن هارد بیشتر به خود هارد مربوط و حتی گاهی شکستگی هد پیش میاد و در اثر اصطحکاک هارد بشدت گرم میشه
                  اره اینجور مواقع در صورت بروز کوچک ترین اشکال در هارد بلافاصله کامبیوتر خاموش کنید و هارد ببیرید برای بازبینی یا تعمیر
                  من انواع و اقسام بلا ها سرم اومده نه فقط در مورد کامبیوتر بلکه هر چی سنگ بود خورد تو کله م و افتاد جلو پام
                  اره یه هارد هم از دست دادم که الان تعمیر که داستان خودشو داره و جالب تمام زحمات سالیان سال های من تو اون بدون بدون هیچ بک اپی
                  من ماندم تنهای تنهااا
                  هر چی برنامه نوشته بودم فکر کنم نابود شد الانم مدت هاست دست تعمیر و خبری ازش نیست
                  از من به شما ها نصیحت ت ت ت ت .. حتما از اطلاعات مهمتون کپی داشته باشید یه جایی .. هیچ اعتمادی به هارد نیست

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                  بعضی اوقات همین گوگل کروم به یکی از سنگین ترین برنامه های کامپیوتر تبدیل میشه.بعضی سایت ها که مهندسی نیستند و از قدرت سئو بالایی برخوردار نیستند.خیلی سنگین هستند.یا وقتی شما تب های زیادی را در مرورگرتون با ز کردید. درسته که تب های یه جورایی در پس زمینه مرورگر، همانند یک سرویس در حال اجرا هستند.ولی اگه در یکی از این تب ها یک سایتی باشه که از ویو سنگین استفاده کنه.در این حالت مرور گر همچنان در حال باز کردن ویو هست.و داره سایت و تمام اجزای سایت و در کش ذخیره میکنه.وقتی سایت سنگین باشه بخش قابل توجهی از حجم صرف کش شدن اون سایت میشه.میدونید که سرویس اینترنت یکی از پرمصرف ترین سروییس های سیستم عامل محسوب میشه.میتونید اینو تست کنید.سایت های مختلفی را در تب مروگر باز کنید.ده تا سایت و بعدش بکنید 30تا سایت.ا زیه تعداد که تب ها زیادتر میشه کامپیویتر به فش فش میفه.و فن کامیوتر سرو صداش درمیاد.این یعنی خیلی سنگین شده.
                  در مورد نوسان برق هم من بهتجربه اینو لمس کردم.یه زمانی به عنوان دبیر در یک پادگان پدافند نیرو هوایی ارتش تدریس داشتم برای بچه های نظامی هایی که در پادگان اسکان داشتند.در دبیرستان از این اتفاقت زیاد می افتاد.به دلیل اینکه در یک منطقه دور افتاده بود.برق نوسانا زیادی داشت.شاید یک دلیل این نوسانات این بود که باد با شدت بالایی در اونجا می وزید و سیم ها برق دایم در حال ارتعاش بودند.کامپیوتر ها یمدرسه خیلی خاموش میشد.ولی چون عادت کرده بودند دوباره روشنش می کردند.
                  مرسی از توضیحات شما
                  کلا دیگه سعی دارم به کامبیوتر فشار نیارم و مواظب این موارد باشم
                  حتی وقتی احساس میکنم هوا گرم شده کامبیوتر در صورت لزوم خاموش میکنم
                  ولا دیگه مثل قدیم نیست .. هر وسیله ای اگه ازت خراب بشه دیگه فراهم کردنش سخت میشه

من احتمال خرابی پاور رو میدم.منم سیستمم رو دست دو تازه گرفته بودم.اومدم بستم فردا دیدم خاموش شد.بعدش بعضی وقتا چند ساعت خاموش نمیشد بعضی وقتا یک ربعه خاموش میشد.شک کردم به دما ی مادربرد و یه فن گذاشتم روی چیپ اما مشکلم حل نشد.تا بعد 2 روز از خریدم دیگه روشن نشد.یه پاور دیگه داشتم زدم دیدم روشن شد و مشکلی نداشت.پاور هم 2 روز مهلت تست داشت و بردم دادمش پس و یدونه دیگه گرفتم.پاوری هم که سوخت پلمپ نبود.خودم بازش کردم دیدم انگار قبلا قسمت خازن پلی استر آتش گرفته بوده چون هم بدنه هم برد اونجا سیاه بودن.و خازن پلی استرش هم نشتی داده بود.حتما اونو چک کنید.
                  مرسی از توضیحات شما
                  اره بیشتر معطوف پاور
                  و اینکه من یکی از کامبیوتر های قبلیم دقیقا بخاطر پاور مادربردش سوخت
                  هر چند ماه یکباری پاور و داخل کیس گرد گیری کنید و نگاهی به خازن مقاومتا بندازید و اگر فن خوب نمیچرخه عوضش کنید
                  توی هوای گرم زیاد کامبیوتر روشن نذارید
                  بازی های سنگین منگین حذف کنید
                  امیدوارم که کامبیوتر هیچ کسی خراب نشه .. مخصوصا هارد

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
                  درود/.
                  بنده 9 سال پیش که سیستمم را جمع کرده ام پاور زیر را روی سیستمم انداخته ام !!!!!! آیا مدل پاور مطمئن و خوبی است ؟؟؟؟؟
                  https://www.itbazar.com/p_6832.aspx
                  راستش من اطلاعات جامع ای راجب مدل های پاور ندارم ولی همین که 9 سال برات کار کرده یعنی خوب بوده
                  ولی چون کمی پیر شده مواطبش باش و یه نگاهی به داخلش بنداز و گرد گیریش کن و نگاهکن ببین علایم سوختی چیزی روی برد نیست و خازن هاشو نگاه کن ببین متورم نشدن
                  و جالب توی توضیحات لینکی که دادی ببین راجب نوسانات برق چی گفته
                  ناگفته نماند من امسال تابستون قشنگ نوسانات برق و افت ولتاز خوب حس کردم .. روزی شاید 10 ساعت ولتاز به 200 ولت میومد
                  مواظب افت ولتاژ باشید و حتی افزایش ولتاز
                  • دارای سوئیچ On/Off و Connector Back to Back میباشد.
                  • دارای توان خروجی واقعی 270 W
                  • پشتیبانی از Serial ATA
                  • دارای فن 80 mm و بی صدا
                  • دارای یک خروجی SATA
                  • تمامی قطعات نصب شده روی Board های پاور مازراتی از قطعات Refurbish استفاده میکنند.
                  • 4 IDE Connector
                  • 1 FDD Connector
                  • P4 Connector
                  • 24 PIN
                  • دارای دو Connector SATA
                  • در این Power برق ورودی از 4 خازن عبور کرده سپس وارد 2 مقاومت میشود که این ویژگی باعث میشود در صورت وجود نوسان برق به Power و Case صدمه ای وارد نشود یا نهایتا یکی از 4 خازن بسوزد ولی Power و همچنین Case سالم باقی بماند, که این باعث حفظ pc از نوسانات برق میشود.

دیدگاه

مرسی از توضیحات شما
                    خب متهم ردیف اول بنطرم همون پاور .. و یا اینکه افت افتاز هم براش مشکل ایجاد میکنه .. در کل بیشترین اتهام به تغذیه ست
                    ولی اگه به ولتاز های که توی عکس ارائه دادم نگاه کنید میبینید ولتاز ها نرمال هستن
                    من قبلا پاوری داشتم که به احتمال باعث سوختن مادربردم شد و اون اواخر عمرش دیدم یکی از ولتازا هاش کم زیاد شده بود و به رنگ قرمز درومده بود

و این نکته ای که راجب گرم شدن هارد گفتید شاید به تغذیه مربوط باشه ولی من احتمال میدم گرم شدن هارد بیشتر به خود هارد مربوط و حتی گاهی شکستگی هد پیش میاد و در اثر اصطحکاک هارد بشدت گرم میشه
                    اره اینجور مواقع در صورت بروز کوچک ترین اشکال در هارد بلافاصله کامبیوتر خاموش کنید و هارد ببیرید برای بازبینی یا تعمیر
                    من انواع و اقسام بلا ها سرم اومده نه فقط در مورد کامبیوتر بلکه هر چی سنگ بود خورد تو کله م و افتاد جلو پام
                    اره یه هارد هم از دست دادم که الان تعمیر که داستان خودشو داره و جالب تمام زحمات سالیان سال های من تو اون بدون بدون هیچ بک اپی
                    من ماندم تنهای تنهااا
                    هر چی برنامه نوشته بودم فکر کنم نابود شد الانم مدت هاست دست تعمیر و خبری ازش نیست
                    از من به شما ها نصیحت ت ت ت ت .. حتما از اطلاعات مهمتون کپی داشته باشید یه جایی .. هیچ اعتمادی به هارد نیست

مرسی از توضیحات شما
                    ولا دیگه مثل قدیم نیست .. هر وسیله ای اگه ازت خراب بشه دیگه فراهم کردنش سخت میشه

مرسی از توضیحات شما
                    اره بیشتر معطوف پاور
                    هر چند ماه یکباری پاور و داخل کیس گرد گیری کنید و نگاهی به خازن مقاومتا بندازید و اگر فن خوب نمیچرخه عوضش کنید

راستش من اطلاعات جامع ای راجب مدل های پاور ندارم ولی همین که 9 سال برات کار کرده یعنی خوب بوده
                    ولی چون کمی پیر شده مواطبش باش و یه نگاهی به داخلش بنداز و گرد گیریش کن و نگاهکن ببین علایم سوختی چیزی روی برد نیست و خازن هاشو نگاه کن ببین متورم نشدن
                    ناگفته نماند من امسال تابستون قشنگ نوسانات برق و افت ولتاز خوب حس کردم .. روزی شاید 10 ساعت ولتاز به 200 ولت میومد
                    • پشتیبانی از Serial ATA
                    • دارای یک خروجی SATA
                    • تمامی قطعات نصب شده روی Board های پاور مازراتی از قطعات Refurbish استفاده میکنند.
                    • 4 IDE Connector
                    • 1 FDD Connector
                    • P4 Connector
                    • 24 PIN
                    • در این Power برق ورودی از 4 خازن عبور کرده سپس وارد 2 مقاومت میشود که این ویژگی باعث میشود در صورت وجود نوسان برق به Power و Case صدمه ای وارد نشود یا نهایتا یکی از 4 خازن بسوزد ولی Power و همچنین Case سالم باقی بماند, که این باعث حفظ pc از نوسانات برق میشود.
                    من آخرین باری که کامپیوترم سوخت بخاطر پاور همه چیو سوزوند.فقط یه فن CPU و دو تارم سالم موند.کارت گرافیک و مادربرد و هارد و dvd و ...سوختن.

دیدگاه

مرسی از توضیحات شما

من ماندم تنهای تنهااا

مرسی از توضیحات شما

مرسی از توضیحات شما
                      اره بیشتر معطوف پاور

• پشتیبانی از Serial ATA
                      • دارای یک خروجی SATA
                      • 4 IDE Connector
                      • 1 FDD Connector
                      • P4 Connector
                      • 24 PIN
                      درود.
                      از توضیحات شما بسیار متشکر هستم........... پس خیالم از این بابت راحت است...... زیرا 2 ماه پیش بازش کرده ام و گرد گیری اش کرده ام و همه ی خازن هایش بدون مشکل بوده اند!!!!
                      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

من آخرین باری که کامپیوترم سوخت بخاطر پاور همه چیو سوزوند.فقط یه فن CPU و دو تارم سالم موند.کارت گرافیک و مادربرد و هارد و dvd و ...سوختن.
                        میدونم چه حسی داره.. و هیچی بدتر از این نیست هارد ادم بسوزه که هارد من سوخت .. تمام زندگیم توش بود .. اگرم تعمیر بشه پول یه کامبیوتر باید بدی تااطلاعاتش بازیابی کنن
                        امیدوارم که دیگه این اتفاق نیوفته برای شما

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
                        درود.
                        از توضیحات شما بسیار متشکر هستم........... پس خیالم از این بابت راحت است...... زیرا 2 ماه پیش بازش کرده ام و گرد گیری اش کرده ام و همه ی خازن هایش بدون مشکل بوده اند!!!!
                        درود و خواهش
                        این لینک که میذارم یه نرم افزار دانلودش کن و پرتابل یه فایل قرمز رنگ توش کلیک کن روش تا ولتاز پاورتو نشون بده
                        دانلود

دیدگاه

میدونم چه حسی داره.. و هیچی بدتر از این نیست هارد ادم بسوزه که هارد من سوخت .. تمام زندگیم توش بود .. اگرم تعمیر بشه پول یه کامبیوتر باید بدی تااطلاعاتش بازیابی کنن
                          امیدوارم که دیگه این اتفاق نیوفته برای شما

درود و خواهش
                          این لینک که میذارم یه نرم افزار دانلودش کن و پرتابل یه فایل قرمز رنگ توش کلیک کن روش تا ولتاز پاورتو نشون بده
                          دانلود
                          سلام گفته های شما رو خوندم و دوستان هم به اندازه کافی راهنمایی
                          کردند مشکلات من هم از پاور نامرغوب بود ولی نکته ای که توی گفته های
                          شما قابل تفکر برای من بود این بود که متاسفانه کامپیوتر ((تبدیل به یک
                          کالای لوکس شده )) و این مطلب رو اضافه کنم که قطعات الکترونیک هم
                          داره یواش یواش به کالاهای لوکس تبدیل میشه و شاید در آینده خیلی از
                          فعالان این رشته دیگه نتونن این قطعات رو بخرند و فقط به کار در آزمایشگاه
                          مجازی مثل proteus و غیره بسنده کنند
                          قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
                            سلام گفته های شما رو خوندم و دوستان هم به اندازه کافی راهنمایی
                            کردند مشکلات من هم از پاور نامرغوب بود ولی نکته ای که توی گفته های
                            شما قابل تفکر برای من بود این بود که متاسفانه کامپیوتر ((تبدیل به یک
                            کالای لوکس شده )) و این مطلب رو اضافه کنم که قطعات الکترونیک هم
                            داره یواش یواش به کالاهای لوکس تبدیل میشه و شاید در آینده خیلی از
                            فعالان این رشته دیگه نتونن این قطعات رو بخرند و فقط به کار در آزمایشگاه
                            مجازی مثل proteus و غیره بسنده کنند
                            مرسی از توضیحات شما
                            اره قطعات الکترونیک هم کم کم دارن به رویا تبدیل میشن هاهاها
                            مثلا شبا خواب ماژول های مختلف میبینیم و بعد ما با چند تا ماژون و قطعه الکترونیکی به صورت صحنه اهسته لب دریا میدویم
                            قبل عید که کرونا بود یه خازن میخواستم کارم لنگ بود همه جا هم بسته بود
                            یه مغازه بود باز بود یه پیرمرد طمع کار بود خخ یه خازن 500 تومنی به من داد 5000 .. هیچی دیگه این اواخر عکس رحلتشو در مغازه ش دیدم
                            امیدوارم تو اون دنیا با فرشته ها محشور بشه

ولا چی که گرون نشده .. اصلا ادم همش تو استرس که نکنه یخچال خونه بسوزه نکنه تلویزیون بسوزه و غیره .. باید وام بگیری تا بتونی یکی دیگه بخری
                            ولی کلا فطعات الکترونیک شاید حداقل 10 برابر گرون شدن
                            ما قبل گرونی یه موتور سیکلت داشتیم فروختیم 1 ملیون الان شده 20 ملیون
                            هی روزگار ..

دیدگاه

مرسی از توضیحات شما
                              مثلا شبا خواب ماژول های مختلف میبینیم و بعد ما با چند تا ماژون و قطعه الکترونیکی به صورت صحنه اهسته لب دریا میدویم
                              یه مغازه بود باز بود یه پیرمرد طمع کار بود خخ یه خازن 500 تومنی به من داد 5000 .. هیچی دیگه این اواخر عکس رحلتشو در مغازه ش دیدم

ولا چی که گرون نشده .. اصلا ادم همش تو استرس که نکنه یخچال خونه بسوزه نکنه تلویزیون بسوزه و غیره .. باید وام بگیری تا بتونی یکی دیگه بخری
                              هی روزگار ..
                              فقط یک نکته رو اضافه کنم اینکه اگر قطعه ای از کامپیوتر رو خواستین
                              عوض کنین به هر علتی مخصوصا پاور رو هر چند که گرون هم در بیاد از
                              قطعه نو (((و نه استوک ))) استفاده کنید که واقعا ضرر قطعه استوک به
                              نظر من خیلی بیشتر هست
                              قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

مرسی از توضیحات شما

هی روزگار ..
                                درود.
                                چگونه هست؟؟؟؟:

مرسی از توضیحات شما

هی روزگار ..
                                درود.
                                چگونه هست؟؟؟؟:
                                http://s15.picofile.com/file/8407854350/power.JPG

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X