اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خاموش شدن یهویی کامبیوتر ؟ نسوزه یهو بدبخت بشم تو این بحران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خاموش شدن یهویی کامبیوتر ؟ نسوزه یهو بدبخت بشم تو این بحران

ما قبل گرونی یه موتور سیکلت داشتیم فروختیم 1 ملیون الان شده 20 ملیون
    قبل کدوم گرونی؟
    گرونی 89؟
    گرونی 90؟
    91
    94
    95
    96
    97
    سه ماهه ی اول 98
    سه ماه دوم 98
    سه ماهه سوم 98
    سه ماهه چهارم 98
    دو ماهه ی اول 99
    دوماهه دوم 99
    ...
    ...
    ...
    ماه اخیر؟
    اگه از می شنوی برو همونو با همین 20 میلیون پس بگیر که سال دیگه میشه 1 میلیارد
    اره قطعات الکترونیک هم کم کم دارن به رویا تبدیل میشن هاهاها
    من حسب تجربه اینو فهمیدم که مثلا وقتی 2 تا ماژول یا قطعه میخوام باید 5 تا ازش بگیرم!!!
    بخاطر همین انباری از ماژول و قطعه دارم الان
    اگه نگی پس علت گرونیا من هستم،
    وسوسم کردی برم گوشه ی خیابون بساط پهن کنم و خورد خورد با قیمت نجومی آبشون کنم بلکه به نوایی رسیدم
    جدیدترین ویرایش توسط eca.ir/forums; ۱۳:۵۸ ۱۳۹۹/۰۶/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
      مرسی از توضیحات شما
      اره قطعات الکترونیک هم کم کم دارن به رویا تبدیل میشن هاهاها
      مثلا شبا خواب ماژول های مختلف میبینیم و بعد ما با چند تا ماژون و قطعه الکترونیکی به صورت صحنه اهسته لب دریا میدویم
      قبل عید که کرونا بود یه خازن میخواستم کارم لنگ بود همه جا هم بسته بود
      یه مغازه بود باز بود یه پیرمرد طمع کار بود خخ یه خازن 500 تومنی به من داد 5000 .. هیچی دیگه این اواخر عکس رحلتشو در مغازه ش دیدم
      امیدوارم تو اون دنیا با فرشته ها محشور بشه

ولا چی که گرون نشده .. اصلا ادم همش تو استرس که نکنه یخچال خونه بسوزه نکنه تلویزیون بسوزه و غیره .. باید وام بگیری تا بتونی یکی دیگه بخری
      ولی کلا فطعات الکترونیک شاید حداقل 10 برابر گرون شدن
      ما قبل گرونی یه موتور سیکلت داشتیم فروختیم 1 ملیون الان شده 20 ملیون
      هی روزگار ..
      از این بد تر هم میشه.من از اون به بعد تصمیم گرفتم پاور یا گرین یا کولر مستر بگیرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
        درود.
        چگونه هست؟؟؟؟:

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود.
        چگونه هست؟؟؟؟:
        http://s15.picofile.com/file/8407854350/power.JPG
        راستش فکر کنم زیاد جالب نیست ؟ بفکر خرید یه پاور باش
        وگرنه امکان داره به هارد و مادر بردت اسیب بزنه
        تو گرما باهاش کار نکن .. مدت طولانی روشنش نذار .. احساس کردی افت ولتاز هست کامبیوتر نرم افزاری خاموش کن .. منظورم این نه اینکه از برق بکشیش
        سرعت فنت هم کمه تعویض کن
        این همه برنامه رو هم با هم باز نکن .. اینجوری بیشتر فشار بهش میاد
        ولتاژهات پایین ..
        اگه اشنایی چیزی سراغ داری ببین میتونه یه نگاهی بهش کنه .. فنش به احتمال کهنه شده و اگه بشه خازن هاشو تعویض کن با نو
        در کل حواست بهش باشه
        جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۴:۴۹ ۱۳۹۹/۰۶/۲۰.

دیدگاه

درود.
          چگونه هست؟؟؟؟:

درود.
          چگونه هست؟؟؟؟:
          http://s15.picofile.com/file/8407854350/power.JPG
          فکر میکنم ولتاژ ها غلط باشن.با 8 ولت که کامپیوتر روشن نمیشه.یا وصلش کن تستر دیجیتال یا در حین کار با کامپیوتر با مولتی متر ولتاژ هارو اندازه گیری کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.ir/forums نمایش پست ها
            قبل کدوم گرونی؟
            گرونی 89؟
            گرونی 90؟
            91
            94
            95
            96
            97
            سه ماهه ی اول 98
            سه ماه دوم 98
            سه ماهه سوم 98
            سه ماهه چهارم 98
            دو ماهه ی اول 99
            دوماهه دوم 99
            ...
            ...
            ...
            ماه اخیر؟
            اگه از می شنوی برو همونو با همین 20 میلیون پس بگیر که سال دیگه میشه 1 میلیارد

من حسب تجربه اینو فهمیدم که مثلا وقتی 2 تا ماژول یا قطعه میخوام باید 5 تا ازش بگیرم!!!
            بخاطر همین انباری از ماژول و قطعه دارم الان
            اگه نگی پس علت گرونیا من هستم،
            وسوسم کردی برم گوشه ی خیابون بساط پهن کنم و خورد خورد با قیمت نجومی آبشون کنم بلکه به نوایی رسیدم
            لطفا وسوسه نشو
            چون هر چی جلوتر میریم اقلام قلابی تر میشن
            خوبه الان کلی سرمایه ت بیشتر شده ای کاش من هر چی پول داشتم یه چیزی میخریدم الان 10 برابر رفته بود روش
            حداقل نمیرفتم گرون بخرم

موتور سیکلت یکی دو سال پیش بود همون زمان که 1 ملیونی بود پولش .. الان میگن 23 ملیون شدن
            درضمن اون که نمیاد همون موتور الان به ما پس بده یه ملیون
            ولا چی بگم ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir.t.1261 نمایش پست ها
              فکر میکنم ولتاژ ها غلط باشن.با 8 ولت که کامپیوتر روشن نمیشه.یا وصلش کن تستر دیجیتال یا در حین کار با کامپیوتر با مولتی متر ولتاژ هارو اندازه گیری کن.
              درود.
              با مولتی متر اندازه گیری کردم ... : ولتاژ 12 ولت پاور : 12.15 نشان میدهد..... ولتاژ 5 ولت را 5.12 نشان میدهد..... ولتاژ 3.3 را3.35 نشان میدهد.... ولتاژ ها کاملا توسط مولتی متر درست هستند.....
              آن موقع که بنده کامپیوتری داشتم این سیستم را برای خودم جمع آوری کردم و پاور هم آن موقع مدل بسیار خوب و مطمئنی بوده است......
              فنش را هم از اول همین بوده است و فقط هر 6 ماه یکبار سرویس کاری شده است ......
              اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

از این بد تر هم میشه.من از اون به بعد تصمیم گرفتم پاور یا گرین یا کولر مستر بگیرم.
                پاور خیلی مهم .. و از اون مهم تر اینه از اطلاعات هاردت بک اپ بگیری مثل من بدبخت نشی

درود.
                با مولتی متر اندازه گیری کردم ... : ولتاژ 12 ولت پاور : 12.15 نشان میدهد..... ولتاژ 5 ولت را 5.12 نشان میدهد..... ولتاژ 3.3 را3.35 نشان میدهد.... ولتاژ ها کاملا توسط مولتی متر درست هستند.....
                آن موقع که بنده کامپیوتری داشتم این سیستم را برای خودم جمع آوری کردم و پاور هم آن موقع مدل بسیار خوب و مطمئنی بوده است......
                یعنی این اطلاعات این نرم افزار اشتباه ؟ اگه اینجوره که نکته جالبی شد که دلمونو بهش خوش نکنیم
                امیدوارم اینجور باشه و اگر اطلاعاتش درست باشه که خطرناک بودن
                البته اینو فراموش نکن که تو شاید تو حالت بی باری این ولتاژها رو با مولتی متر تست کردی ؟ و موقع این کارم مواظب باش اتصال کوتاهی ایجاد نشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
                  پاور خیلی مهم .. و از اون مهم تر اینه از اطلاعات هاردت بک اپ بگیری مثل من بدبخت نشی

یعنی این اطلاعات این نرم افزار اشتباه ؟ اگه اینجوره که نکته جالبی شد که دلمونو بهش خوش نکنیم
                  امیدوارم اینجور باشه و اگر اطلاعاتش درست باشه که خطرناک بودن
                  البته اینو فراموش نکن که تو شاید تو حالت بی باری این ولتاژها رو با مولتی متر تست کردی ؟ و موقع این کارم مواظب باش اتصال کوتاهی ایجاد نشه
                  درود.
                  خیر در حالت روشن بودن کامل کامپیوتر تست گرفتم و همه چیز به پاور وصل بوده است ......
                  شما هم میخواهید از دمای اصلی سی پی یو و ولتاژ پاور مطمئن باشید از نرم افزار speed fan استفاده بکنید!!!!!
                  اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

درود.
                    الان ولتاژ ها دقیقا درسته.اما اگه بتونید زیر فشار هم تستشون کنی خوبه.

درود.
                    خیر در حالت روشن بودن کامل کامپیوتر تست گرفتم و همه چیز به پاور وصل بوده است ......
                    شما هم میخواهید از دمای اصلی سی پی یو و ولتاژ پاور مطمئن باشید از نرم افزار speed fan استفاده بکنید!!!!!
                    speed fan هم غلطه.

دیدگاه

الان ولتاژ ها دقیقا درسته.اما اگه بتونید زیر فشار هم تستشون کنی خوبه.

speed fan هم غلطه.
                      درود.
                      تنها برنامه ای که با ولتاژ های نشان دهنده توسط مولتی متر بنده یکی است برنامه speed fan است.....

دیدگاه

درود.
                        تنها برنامه ای که با ولتاژ های نشان دهنده توسط مولتی متر بنده یکی است برنامه speed fan است.....
                        هر برنامه ای روی هر سیستمی یجور جواب میده.برا منم کامپیوتر قبلیم speed fan درست بود.اما این برا الانمه:
                        [IMG][/IMG]

دیدگاه

یکی از دلایل شایع خاموش شدن کامپیوتر اگر تمام مواردی که دوستان اشاره کردن بررسی کردید و مشکل حل نشده می تونه از بایوس مادربرد باشه که یکبار سخت افزاری آن را کلیر کنید
                          باتری بک آپ را دربیارید چند دقیقه ای برق کامپیوتر را قطع کنید اگر با این کار هم مشکل حل نشد دیگه می تونه از خود مادربرد باشه که با دیباگر باید تست بشه

دیدگاه

هر برنامه ای روی هر سیستمی یجور جواب میده.برا منم کامپیوتر قبلیم speed fan درست بود.اما این برا الانمه:
                            [IMG][/IMG]
                            همه ی این برنامه ها اطلاعات رو از بایوس فراخوانی می کنن
                            به همین علت ممکنه بعضی برنامه ها در این فراخوانی از فیرمویر بعضی مادربوردها بعللی ضعیفتر یا ناتوان باشن
                            جدیدترین ویرایش توسط eca.ir/forums; ۰۶:۰۸ ۱۳۹۹/۰۶/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eca.ir/forums نمایش پست ها
                              همه ی این برنامه ها اطلاعات رو از بایوس فراخوانی می کنن
                              به همین علت ممکنه بعضی برنامه ها در این فراخوانی از فیرمویر بعضی مادربوردها بعللی ضعیفتر یا ناتوان باشن
                              این هارو هر کی باید برا خودش تست کنه ببینه کدوم با سیستمش سازگارتره اون بگیره.الان برا من دقیق نمیدونم اما hwmonitor و hardwaremonitor از همه بهترن.

دیدگاه

این که میگید دو تا سیستم دیگتون هم سوخته خیلی عجیبه به نظرم از یک محافظ برق خوب استفاده کنید احتمالا برق خونتون هم مشکلاتی داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X