اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدوم مرورگر ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کدوم مرورگر ؟

من با Chrome و Firefox کار می کنم.البته بیشتر با Chrome.به نظر من در عین محیط ساده مرورگر خیلی خوبیه،توصیه می کنم سه تا از این مرورگر ها رو انتخاب کنین و دو هفته با هرکدوم کار کنین.ببینین با کدومش راحت ترین :biggrin:

دیدگاه

Opera مورد ظلم واقع شده. چند نفر واقعا باهاش کار کردن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر راشدی
        Opera مورد ظلم واقع شده. چند نفر واقعا باهاش کار کردن؟
        lمن با اون هم یه مدت کار کردم.چیزای خیلی خوبی داشت.یه چیزی که من خوشم نیومد(شاید مشکل از کامپیوتر خودم بود اما دنبالش نرفتم :mrgreenاین بود که وقتی کامپیوترت رو روشن میکنی خیلی دیر بالا میومد.اینم بگم که من هیچ نرم افزاری رو تو startup نمی ذارم که موقع روشن شدن پی سی خودش بالا بیاد.با این وجود Chrome زود بالا میاد

دیدگاه

فقط و فقط گوگل کروم و عشقه :wow:

دیدگاه

[shadow=red,left]فقط کافیه یه مدت باهاش کار کنید ، تا دیگه هیچ وقت سراغ مرورگر دیگه ای نرید !!![/shadow]

دانلود جدیدترین نسخه :
            http://www.softgozar.com/WebPage/Dow...-1326.63-Final
            - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
            ارتباط با من : ir02x6
            طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

من الان حدود 2 سال میشه که دائما از کروم استفاده میکنم.مزیت های جالبی داره.همین که سنکرون هست با کروم تو اندروید، خودش خیلی مزیت محسوب میشه.تمامی بوک مارک ها رو بدون هیچ کار خاصی هر دو طرف داری. یا مثلا واسه چک کردن جیمیل یه برنامه خیلی فسقلی روی کروم نصب میشه که هر چند دقیقه یه بار چک میکنه ببینه ایمیل جدید داری یا نه و تعدادشون رو هم نشون میده و کلی قابلیتهای دیگه که از طریق اصطلاحا افزونه های گوگل کروم بهش اضافه میشن.هر چند بعضاً به خاطر ف+ی-ل*ت&ر بودن یا تحریم بودن ایران این امکانات برامون محدود میشن، اما باز هم این محدودیت های مخصوص ایرانی جماعت! چیزی از قابلیت های کروم کم نمیکنه.
              نمونه ی این امکانات:
              http://s1.daumcdn.net/editor/fp/serv...romestore.html
              https://www.desmos.com/calculator
              البته تا حالا تست نکردم ببینم رو مرورگر دیگه این آدرس ها رو وارد کنم چه اتفاقی میفته!!

دیدگاه

دوستان من الان ویندوزم رو عوض کردم و سه مرورگر firefox و safari و googlechrome رو نصب کردم ، چیزی که در اول میشه گفت اینه که کار کردن با اینا به راحتی کار کردن با IE نیست البته من چون همش با IE کار کردم فکر کنم این طوری برام به نظر می آد و در ادامه باید بگم safari اون چیزی نبود که فکر می کردم محیط گرافیکیش جالبه ولی زیاد چیز شاقی نسبت به مرورگرهای دیگه نداره ولی firefox و گوگل کروم به چیزی که می خواستم نزدیکن ولی هنوز زیاد مونده تا ایراداتشون رو بشه

اضافه شده در تاریخ :
                دوستان من الان با گوگل کروم کار کردم واقعا مرورگر خوبیه ولی نمیدونم چرا وقتی از فل فل شکن برای گذر از چیز استفاده می کنم بعضی از عکس ها رو نشون نمیده مثل نمونه پایین :question: نمی دونید راه حلش چیه ؟
                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                [hr]

دیدگاه

بنا به دلایل ناشناخته!
                  ولی راه ساده ش اگه عکس مهمه واست؛ کلیک راست و کپی کردن لینک عکس هست و باز کردنش تو یه تب دیگه.یا اینکه رفرش بزنی.
                  منم اولها که با کروم کار میکردم به خاطر نداشتن گزینه ی show picture که تو IE هست، یه جوری بودم! ولی بعدها دیدم که اصلا کروم گیر نمیکنه که حالا بخواد عکس رو نشون نده و همچین گزینه ای نیاز باشه.

دیدگاه

کروم از همه بهتره هم سرعت لود کردن صفحاتش بالاست و هم سرعت باز شدن خورد نرم افزار...تو محیط ویندوز 8 هم مثل اپپ های خود ویندوز 8 باز میشه... :nice:
                    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X