اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک زیر زمین 12 متری؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک زیر زمین 12 متری؟

سلام دوستان مثل اینکه تمام مشکل این دوست گرامی نوع هویه بود که خدا رو شکر حل شد oo:
    ولی منم خیلی دوست دارم یه مداری تولید کنم (حالا نه در تیراژ خیلی بالا) و برام سوال شده که از کجا میشه سفارش گرفت؟ یا اصلا چه مداری بسازیم؟ کجا بفروشیم؟ مثلا همین مدار اولتراسونیک خریدارش کیه؟ اگه کسی این کارو کرده وتجربه داره خیلی ممنون میشم راهنمایی کنه. در کل من تا الان فقط تونستم از راه تعمیر لوازم صوتی تصویری پول در بیارم که اونم تو این زمونه که مردم رو باید با زور مجبور کرد بیان جنس تعمیر شدشون رو ببرن وقتی هم که میان.... :cry2: بی فایدس

دیدگاه

سلام مراکزی هستند که مدار می خرن و دستگاه های ساخت خودمون رو می خرن.
      اگه مدیریت اجازه بده، اسم بعضی هاشون رو این جا می نویسم، اگه هم که نه، هرکی خواست برام pm بزنه.
      برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
      http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
        سلام دوستان مثل اینکه تمام مشکل این دوست گرامی نوع هویه بود که خدا رو شکر حل شد oo:
        سلام
        همه مشکلات را که نمیشه اینجا بیان کرد.
        البته من مشغول کار روی طراحی مدارات برای آینده هستم :mrgreen:
        با تشکر

دیدگاه

با تشکر از اقای mortezaMir فکر کنم جناب ashk هم بتونن راهنمایی کنن چون تو یه تاپیک گفته بودن که به صورت حرفه ای امپ میسازن وحتی از سوریه هم سفارش دارن.

دیدگاه

اقای ashk کمکمون نمیکنید؟ :sad: :surprised: اقا قول میدیم که بازارتون رو خراب نکنیم :icon_razz: :mrgreen:

دیدگاه

راستش من مدار خالی نمیزنم و دستگاه های کامل اکو آمپلیفایر تولید میکنم که اونم ماشاءالله دست توش زیاده. ولی اکثراً فقط کپی کارند وتولید کننده واقعی خیلی کمه. ولی در کل این کار زمان زیادی میبره تا جا بیافتی توش و سرمایه گذاری نسبتاً زیادی میخواد.پرس و سمبه ماتریس و ....از طرفی با ترانس پیچ و روکش کار و کیف دوز و نجار و کابینت سازو ورق فروش و رنگ کار و ... باید سر و کله بزنی. من تعمیر و تولید رو با هم شروع کردم و همانطور که قبلاً هم گفتم الکترونیک نخوندم و کاملاً تجربی و خودجوش بوده. من هیچ کدوم از تولیداتم رو توی ایران نفروختم مگر به صورت تک سفارش و تمامش میشه گفت یه جورایی صادر میشه. خیلی دلم میخواست توی ایران فعالیت کنم ولی نمیشه :sad:. چون میگن بساز و بزار فروش که رفت پولش رو بگیر . خوب اینجوری من واسه 100 تا دستگاه باید حداقل 10 میلیون تومن پول توی بازار بخوابونم که ندارم. تازه کارت که خوب باشه و جا بیافته خود طرف فوری کپی میکنه و دیگه نمیخره. خیلی دلم میخواست کسی توی تهران یه جور نمایندگی از من میگرفت و یکم سرمایه گذاری میکرد . چون کارای خلاقانه زیاد دارم.
              ولی الان با تاجرای عربی کار میکنم . اونم تصادفی شد. چندسال پیش یه دستگاه ناسیونال از مکه خریده بودند واسه یه هیئت توی یزد. سوخته بود . یزد نتونسته بودند تعمیرش کنند. برده بودند تهران گفته بودند نمیشه . چون کاملاً آتیش گرفته بود.یکی از رفقا آدرس من رو بهشون میده. منم که سرم درد میکرد واسه اینجور کارا. به هر مکافاتی بود یه محصول مشترک از خودم و ناسیونال ازش در آوردم. اینجوری شد که کم کم افتادم تو بازار. البته امسال تولید نداشتم و بازار خرابه. دستگاهای کپی شده و با جنس نامرغوب و قیمت پایین نمیزاره کسانی مثل من کار کنند.
              با این حال کاری ازم بر بیاد در خدمتم.
              اگه کسی مدارات سوئیچینگ ویژه آمپلیفایر بزنه به شرط کیفیت بالا و قیمت پایین. یعنی ارزونتر از ترانس. میتونه فروش داشته باشه.
              اگه کسی به میکروها وارد باشه اگه روی افکت گذاری صدا مثل مدار اکو وقت بذاره هم میتونه موفق باشه. چون چیپ و آی سی خوب با کارایی بالا نیست. ولی بازم قیمت مهمه.
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اقا خیلی با معرفتی... منم دقیقا میخوام بدونم چطوری با اونایی که گفتی سر وکله میزنی. من از خیلی وقت پیش به ساخت امپلی علاقه داشتم و چند تاییی هم ساختم حتی یه ضبط خونگی هم با یکی از دوستان ساختیم که صداش زمین لرزس اما.... از همون موقع هم بیشترین مشکلمون ساخت جعبه اینطور وسایل بود که معمولا هم با چوب میساختیم که زیاد جالب نبود. حالامیخوام بدونم شما چیکار میکنید؟ جعبه های فلزیتون رو چطور و به کی سفارش میدین؟ به نظر شما میشه برای یه دستگاه مثلا امپلی یه جعبه قشنگ (مثل این بازاریها) سفارش داد؟ راستی بردهاتو جند تایی سفارش میدی که بسرفه؟ دونه ای چند درمیاد ؟ راستی دستگاهات کارتن هم داره؟ اگه اره اونو چطوری سفارش میدی؟ یه سوال دیگه مشتریهات ازت گارانتی نمیخوان؟
                اقا شرمنده خیلی زیاد شد ولی این سوالات خیلی وقت بود ذهنم رو مشغول کرده بود.خدا مشتریهات رو زیاد کنه این چینیهارو هم به زمین گرم بزنه :mrgreen:

دیدگاه

برای ساخت جعبه فلزی با یک تابلو ساز برق کار میکنم. البته هنوز اونی که میخوام در نیومده ولی بد نیست . یه 7-8 تایی هم خراب کردیم تا تونستیم فک درها رو درست کنیم. ولی چوبیها رو با یک MDF کار کار میکنم که با نئوپان یا mdf برام میزنه.
                  دیگه راه افتاده و میدونه چی میخوام. در نهایت جعبه ها رو با چرم یا درواقع فوم روکش میکنم. 4 تا گوشه پلاستیکی هم روش میزنیم تا آسیب نبینه. واسه بردها هم بسته به تعداد درخواست داره . من اکثر سفارشاتم 50 تایی است. ولی خوب یه دستگاه کامل فقط آمپلی نیست . مثلاً ممکنه میکسرمون 6 طبقه باشه که میشه 300 تا برد پری که در مجموع 3-4 تا ورق یا کمتر مصرف میشه.اتفاقاً بردهای تک کار رو فایبر میزنم(سفارشی) البته اگه واسه داخل هم قرار باشه بزنم فایبر میزنم.
                  ولی مابقی رو 3 چاپ استخوانی میزنم. میدم همون جمهوری. pcb رو ایمیل میکنم. پول رو میریزم به حساب و برام میفرستند تاکسیرانی آرش میاره.(آخه من قم زندگی میکنم). کارتن و کاور هم که حتماً لازمه. 50 تا رو با قرقر کردن برام میزنند. :redface: در مورد گارانتی هم چرا داریم خوبش هم داریم. من تنها کسی هستم که دستگاهام گارانتی 5 ساله داره. کتبی و بدون شرط و در صورتی که موردی پیش بیاد تا دستگاه مشتری تعمییر بشه دستگاه جایگزین بهش میدیم. البته میزان گارانتی به مدل و قیمت دستگاه بستگی داره. از 1 سال تا 5 سال. ولی خدارو شکر تا حالا برگشتی نداشتم.فقط یه مورد از عراق بهم زنگ زدند که سوتی داده بودیم و یادمون رفته بود سر ولومهای یکی از دستگاهها رو جا بزنیم :mrgreen: اونم علتش عجله کردن بچه ها بود که قبل از زدن سر ولوم کاور رو کشیده بودند روش.که خوب براشون فرستادیم وربطی به گارانتی نداشت.
                  البته در مورد جعبه بعضی وقتها از جعبه های آماده استفاده میکنم. پاساژ امجد فروشگاه بهار یا طبقه پایین وایت باکس یه سری جعبه دارند .
                  این یه نمونه از جعبه های آماده:

اینم چوبی دست ساز:

اینم حرفه ای ترش:

البته سعی کردم نام دستگاهها خوانا نباشه تا مدیران محترم ناراحت نشوند.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

البته منم کارگاهم فقط 15 متره اونم بالای پشت بام. :rolleyes:

دیدگاه

لطفا یه توضیح بدید این پانل جلوی جعبه را چطوری طراحی می کنید و باید به کی سفارش داد تا پنل را سوراخکاری و روش طرح بزنند :agree:
                      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                      ولتر

دیدگاه

سلام

اقای ashk شما کارتون درسته ها :smile:

والا من تو بازار یه مارک ایرانی رو میشناسم..حالا نمیدونم اسمشو بگم یا نه..

یه بنده خدایی برای یه جایی خرید که مدلش 2500 بود و میگه 2500 وات - ولی تو سایتش دیدم زده 2 تا 125 وات :rolleyes:

هم خیلی سنگین هست..هم کیفیت خیلی خوبی نداره..هم اکوی خیلی کاملی نداره..

1 سال بعد طرف یه Power Mixer خرید مارک P.v System که این یه مارک اصل نیست..اصلش E.v هست ولی نسبت به بالایی سبک تر - قوی تر - کیفیت خیلی بهتر با یه سیستم افکت خیلی کامل و خوب

امسال هم که 2 تا اسپیکر اکتیو و یه میکسر معمولی گرفتن که ست خوبی هست و قدرت خوبی داره و هر دو خارجی و هم کیفیت خوب..

حالا شما قضاوت کن وقتی اون تولید کننده ایرانی میاد اون جنس رو اونطوری تولید میکنه..این تولید کننده های چینی میتونن خیلی بهتر از اون رو تولید کنن..تازه من روی مارکهای اصل قضاوت نمیکنم..مثلا دایناکورد و الکترو وویز و سوندکرفت و کرون و...که قابل مقایسه نیستند..

من کار روباتیک هم انجام دادم..و توی اون هم به این نتیجه رسیدم که جنسهایی که تو بازار ریخته و تولید ایران هست خیلی کیفیت تولید خوبی نداره متاسفانه..

به هر حال امیدوارم موفق باشید/.

راستی شما محصولاتتون تو چه رده قدرتی هست ؟ قویترینش چی بوده..
                        عکس از داخلش میشه تهیه کنید.. :mrgreen:

دیدگاه

در مورد پنل باید بگم من خودم با کمک پروتل 1.5 و وورد کارم رو انجام میدم. البته اگه فتوشاپ بلد بودم طرحهای بهتری مشید بزنی. سوراخکاری رو هم خودم انجام میدم. ولی شما میتونید بدید بیرون با CNC بزنند . ولی نمیصرفه . مثلاً یادمه توی یه کاری 50 تا پنل رو که 20 تا سوراخ بیشتر نداشت رو بهم گفتند 180 هزار تومن فقط سوراخکاری. منم 180 هزار تومن رو دادم سمبه ماتریس برام ساختند و تاحالا گمونم 10000 تا سوراخ باهاش زده باشم. ولی درد سر داره . پرس میخواد. دنگ و فنگهایی داره. از همه مهمتر از کت و کول میافتی تا این سوراخها رو بزنی. ولی به هر حال تا الان مشکلی نبوده و با همین سیستم سفارش 250 تایی هم انجا دادم که الان 60 تای آخرش رو دارم میبندم.
                          در مورد چاپ هم میدم چاپ سیلک که اگه کار کمتر از 50 تا باشه اصلاً نمیصرفه. یه دونه پنل عقب و جلو بالای 30000 تومن در میاد. البته به به تعداد رنگ و ابعاد کار هم بستگی داره.
                          در مورد بازار حق با شماست. از این توانهای تخیلی زیاده. ولی من هرگز از این نوع تبلیغات دروغ استفاده نکرده و نمیکنم. بر عکس من تا اونجایی که به سلیقه خودم باشه و بتونم دستگاه رو کوچک و سبک و با توانایی های بالا میزنم. که این مشکل ساز هم هست . چون متاسفانه مردم عقلشون به چشمشونه. هر چی بزرگتر و سنگینتر باشه میگن بهتره. البته در توانهای مشابه که از تکنولوژی مشابه استفده میشه سنگینی وزن مهم هست و بهتره. به شرط اینکه این سنگینی مربوط به ترانس باشه.
                          دستگاه اولی 80 وات. دومی 125 وات و سومی دو کانال 250 وات هستند. قویترین دستگاهی که من ساختم 2 کانل 360 وات بوده که تصویر آمپلی اون و حتی نقشه اون رو هم گذاشتم. بگردید پیداش میکنید.
                          همین 360 وات دوبل نزدیک 70000 تومن ترانسش شد. و همین محرم امسال 2 تا باند 15 اینچ پاورفول JBL رو فرستاد اون دنیا.(2 تا 290 هزار تومن) وقتی 360 وات یه همچین کاری میکنه به نظر شما 2500 وات اون مارکی که فرمدید عقلانی است.
                          من عین همین توانها رو روی دستگاهام قید میکنم.
                          البته یه سفارش استثنایی دارم که توش از آمپلی 1KW استفاده خواهم کرد. ولی به علت سنگینی ترانس سعی دارم از سوئیچینگ استفاده کنم . وگرنه باید حداقل از یه ترانس 2.5 کیلو وات استفاده کنم که وزن دستگاه خیلی میشه. دعا کنید موفق بشم. :rolleyes:
                          در مورد کیفیت اجناس هم گارانتی که میدیم نشون دهنده همه چیز هست. اما در مورد کیفیت صدا ادعایی ندارم و افتخارم اینه که کپی کاری نکردم و یه دستگاه بذارم جلوم از روش بزنم. کارهام به سبک خودم طراحی و مچ میشه. تا الان که شاکی نداشتیم. چون با پولی که من میگیرم مشتری حتی نصف این توان رو هم نمیتونه توی بازار بخره.
                          مارک X که خیلی معروف و خوش صدا هست رو خریدن 385000 تومن در حالی که هر کنال فقط یک باند 12 اینچ جواب میده و برای استفاده توان بالا باید از پاورهای آماده استفاده کنند. تولید چین هم هست ضمانت هم نداره. وقتی من اون 360 وات دوبل رو با 5 سال گارانتی به همین قیمت میدم جایی برای بحث داره؟؟؟
                          البته کیفیت دستگاهای منم بد نیست و به جراءت میتونم از 100 به خودم 80 بدم. 100 رو در مقابل دستگاهایی مثل فونیک و بهرینگر عرض کردم.
                          ببخشید زیادی نوشابه باز کردم :redface:

دیدگاه

هر وقت حالشو داشتید یه توضیح هم در مورد سنبه ماتریس بدید که چیه و منظور شما از پرس که اون دستگاه های چند صد کیلویی که نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :nice:
                            کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                            ولتر

دیدگاه

اینکخه توضیح بدم چیه که سخته. باید ببینید. ساختنش کار تراشکاره. یه جور میله فولادی و یک صفحه وسطش سوراخی متناسب با همون میله رو داره که از آلیاژی به نام SPK ساخته میشه و خیلی سخت و محکمه و به مجموع اینها و پرس پانچ میگن.
                              من نمیدونم شما چه پرسی مد نظرتون هست. ولی برای کار انبوه و با کیفیت عالی CNC و کیفیت خوب پرس هیدرولیک نیاز دارید. البته پرسهای ضربه ای هم استفاده میشه ولی توصیه نمیشه چون خیلی خطرناکند و خیلی هم کار رو تمیز در نمیارند .
                              ولی من پرس دستی استفاده میکنم. وزنش بیش از 100 کیلوست. ولی معمولاً توان پرس بر حسب تن یا کیلو عنوان میشه که در مورد پرسهای دستی خیلی دقیق نیست چون به توان کسی که اهرم رو فشار میده و طول دسته اهرم بستگی داره.
                              ولی در اصطلاح بازار به پرسی که من دارم 250 کیلو گفته میشه که میتونه سوراخهایی به قطر 80 میلیمتر رو به سختی بزنه. عمده سوراخهای مورد نیاز من 6.5-8-13 میلیمتر هستند و 80 میلیمتر برای فن استفاده میشه. البته سمبه ماتریسهای دیگه ای هم لازمه. مثل جای کلید برق یا پریز خروجی.

دیدگاه

اقا بازم ممنون.
                                شما قیمت دستگاهتو چه طوری تعیین میکنی؟ به بازار نگاه میکنی که همچین چیزی چنده یا اینکه مخارجتو حساب میکنی یه مقداری(چقدر؟) بهش اضافه میکنی؟ یا...
                                برای گارانتی چیکار میکنی؟ مثلا اگه یه نفر تو عراق (یا حتی استانهای دیگه کشورمون) دستگاهش خراب بشه باید دستگاه رو برات بفرسته؟ براش میسرفه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X