یه نظریه بهتر.
نظر مثبت همگی چیه یه چند روزی تایمر بیشتر بشه تا بتونیم بیشتر از نظرات دوستان استفاده بکنیم !
اگه بیشتر از این ما رو سر کار بزارید به مدیر های سایت میگیم که بیان و این تاپیک رو قفل کنند :-)) >
دیگه نظرات بچه ها ته کشیده .یه چند وقت فرصت بدید تا ایده های تازه به فکرمون برسه بعد یه تایمر دیگه بزارید. :agree:
به قول آقای مهری این طوفان ایده دیگه تموم شد.
حامد جون جون ما بگو قضیه چیه. نشستم 10 صفحه خوندم، آخرشم با خماری حرف تو :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :angry:
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
بچه ها من هم هستم واسه کمک می دونم موضوع چیه اگه بخواین میتونم کمکتون کنم ولی به کسی نمیگم قراره 2 روز دیگه چی بشه :mrgreen: :mrgreen: ما در خدمتیم ینی نتونستین اماده کنین ؟ :mrgreen:
کمک نمی خواین ؟ ما بلدیم هااا
داریم اسپم می زنیم شاید یکی جواب درست داد ولی تو این همه چند بار جواب درستو گفتن واسه مجردا که زن نمیگیرن
در ضمن تو قسمت مباحث متفرقه هم هرکی ارسال بده کنتور نمیندازه
باید حذف بشه چون تا دو روز دیگه این تایپک معنی و مفهوم داره بعد دو روز دیگه تایمری در کار نیست :cry2:
در ضمن اگه قراره تایمرو تغیر بدین زود تر بگین تا شاید بد قول در نیاین :mrgreen:
حتی یک روز هم امکانش نیست ما تایمر رو عقب بکشیم ؟!
واقعا خیلی از کارا مونده من میترسم نتونیم سر موقع کار رو آماده معرفی کنیم.
اگه میشد خیلی خوب بود ولی شاید باعث زیر سوال رفتن اعتبار فروم بشه البته میتونین تایمر رو دستکاری کنید هر 3 ثانیه یه ثانیه بندازه.
اینطوری کسی نمیگه بدقولی کردن! :rolleyes: :rolleyes: میگن اشکال از سرعت کم اینترنته!
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
دیدگاه