اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شمارش معکوس سایت

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شمارش معکوس سایت

یا 1ولین مجله و گاهنامر میدن یا آموزش تصویری شروع میکنن. جز این نمیتونه باشه.
    طب اسلامی

دیدگاه

یه نظریه بهتر.
      نظر مثبت همگی چیه یه چند روزی تایمر بیشتر بشه تا بتونیم بیشتر از نظرات دوستان استفاده بکنیم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
        یه نظریه بهتر.
        نظر مثبت همگی چیه یه چند روزی تایمر بیشتر بشه تا بتونیم بیشتر از نظرات دوستان استفاده بکنیم !
        اگه بیشتر از این ما رو سر کار بزارید به مدیر های سایت میگیم که بیان و این تاپیک رو قفل کنند :-)) >
        دیگه نظرات بچه ها ته کشیده .یه چند وقت فرصت بدید تا ایده های تازه به فکرمون برسه بعد یه تایمر دیگه بزارید. :agree:
        به قول آقای مهری این طوفان ایده دیگه تموم شد.
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

حامد جون جون ما بگو قضیه چیه. نشستم 10 صفحه خوندم، آخرشم با خماری حرف تو :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :angry:
          دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
            یه نظریه بهتر.
            حتی یک روز هم امکانش نیست ما تایمر رو عقب بکشیم ؟!
            واقعا خیلی از کارا مونده من میترسم نتونیم سر موقع کار رو آماده معرفی کنیم.
            I ❤️ ECA

دیدگاه

فکر کنم اگه تایمر رو عقب بکشید بد قول از آب در میایم.

دیدگاه

بچه ها من هم هستم واسه کمک می دونم موضوع چیه اگه بخواین میتونم کمکتون کنم ولی به کسی نمیگم قراره 2 روز دیگه چی بشه :mrgreen: :mrgreen: ما در خدمتیم ینی نتونستین اماده کنین ؟ :mrgreen:
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

کمک نمی خواین ؟ ما بلدیم هااا
                  داریم اسپم می زنیم شاید یکی جواب درست داد ولی تو این همه چند بار جواب درستو گفتن واسه مجردا که زن نمیگیرن
                  در ضمن تو قسمت مباحث متفرقه هم هرکی ارسال بده کنتور نمیندازه
                  [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                    در ضمن تو قسمت مباحث متفرقه هم هرکی ارسال بده کنتور نمیندازه
                    بله درسته کنتور نمیادندازه...ولی بعد از سر اومدن تایمر ،این تاپیک به دلیل نقض کردن قوانین انجمن حذف میشه

دیدگاه

باید حذف بشه چون تا دو روز دیگه این تایپک معنی و مفهوم داره بعد دو روز دیگه تایمری در کار نیست :cry2:
                      در ضمن اگه قراره تایمرو تغیر بدین زود تر بگین تا شاید بد قول در نیاین :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                        حتی یک روز هم امکانش نیست ما تایمر رو عقب بکشیم ؟!
                        واقعا خیلی از کارا مونده من میترسم نتونیم سر موقع کار رو آماده معرفی کنیم.
                        اگه میشد خیلی خوب بود ولی شاید باعث زیر سوال رفتن اعتبار فروم بشه البته میتونین تایمر رو دستکاری کنید هر 3 ثانیه یه ثانیه بندازه.
                        اینطوری کسی نمیگه بدقولی کردن! :rolleyes: :rolleyes: میگن اشکال از سرعت کم اینترنته!
                        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نکنه زنونه مردونه کردین؟؟؟
                          بخش زنان جدا میشه؟؟؟
                          خواهر چادرم کو؟ :mrgreen:
                          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                            نکنه زنونه مردونه کردین؟؟؟
                            بخش زنان جدا میشه؟؟؟
                            خواهر چادرم کو؟ :mrgreen:
                            این دیگه آخر پیشنهاده :-j

باید اینو در قسمت فرهنگی سایت مطرح کنم ، ببینیم چی میشه =))

دیدگاه

من تایمر رو نمیبینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
                              یه عکس ازش بذارین ببینم چقدر دیگه مونده
                              چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X