منم خیلی دوست دارم این اتفاق بیفته ولی فعلا مثل اینکه امکانش نیست.قبلا فکر کنم آقا فرشاد گفتن به خاطر آژاکس و فارسی بودن نمیشه فعلا پیاده ش کرد!
شایدم بشه کی میدونه؟
واقعا نیست یا دارید رد گم میکنید؟
هر جور که فکر میکنم به نتیجه ی بهتری نمیرسم.بازم من میگم یه تغییری تو فروم قراره اتفاق بیفته و واسه همین دارید لحظه شماری میکنید. مسکن مهر و نیروگاه بوشهر و زلزله 12.1 ریشتری همه بهانه اند.
اگه نیست یه راهنمایی کنید و بگید در مورد کدوم قسمت سایته؟
البته ببخشید یه کم بی ادبی میکن ها ولی هممون سرکاریم. :mrgreen:
بابا وایستین تا 3روز و 23 ساعت و 46 دقیقه و 15 ثانیه دیگه.
اون که دیگه هیجانی نداره. این تایمر رو گزاشتند که هیجان و استرس ایجاد کنند دیگه.
به نظر من کار جالبی بود.این جور بحث های سرکاری باعث میشه اعضای سایت بیشتر باهم ارتباط داشته باشند و به قول آقای مهری چند تا ایده ی خوب هم از توش در بیاد.
به نظر من شما هم شرکت کنید.طبق شایعات مدیر های سایت میخوان یه زانتیا جایزه بدن.البته عکسشو :mrgreen:
نظر من اینه که اگه کسی حتی جواب درست رو بگه ، شاید در آخر جایزه ای بهش بدن ولی هیچ وقت قبل از موعد مقرر جواب اون شخص رو تایید نمیکنند.همونطور که آقای اکرمی گفتن.
ولی هرچی هست مطمئنا خوبه.خدا کنه یه کم سایت سبکتر بشه که اینهمه پهنای باند از ما نگیره. :mrgreen:
پس در نتیجه من ترجیه میدم مخم رو زیاد به کار نگیرم که باعث بشه زودتر گارانتی کارکردش تموم شه. :mrgreen:
وقتی جواب رو 3 روز دیگه میگن چه احتیاجی به حدس زدنه.
دیدگاه