منم بگمممممممممممممممممممم
فکر کنم یه پدیده هست تو نجوم که ماه و مریخ هر تو به یک اندازه تو آسمون ظاهر میشن که انگار 2تا ماه داریم .
اینم خبرش
روز 5 شهریور ماه کره مریخ به بالاترین درجه درخشش در آسمان شب خواهد رسید و به اندازه ماه کامل بزرگی با چشم غیر مسلح قابل رویت خواهد بود.
این پدیده در روز 5 شهریور ماه زمانی اتفاق می افتد که کره مریخ به فاصله 34.6 میلیون مایلی خود به زمین می رسد.
حتما در راس ساعت 12:30 نیمه شب آسمان را تماشا کنید .
به نظر خواهد رسید که آسمان دو ماه دارد !!!
این امر 1200 سال دیگر دوباره اتفاق خواهد افتاد پس این لحظه را با دوستان خود شریک شوید زیرا هیچکس زنده ای دوباره این اتفاق را نخواهد دید.
با این که میآدونم ربطی به اینجا نداره ولی باید بگم این ادعا کذب محضه.مدتیه که هر سال همچین ادعایی میآکنن.
به اینکه یک افتتاحه هیچ شکی نیست اما افتتاح چیه مهمه.
چون ابتدای یک روز هست.و همه چیزش به 4 شهریور مربوط میشه.چون تاریخش و ساعتش به این شکله پس در فکر ایجاد کنندش-این اومده که نیاز به سالگرد داره.
پس نتیجه میده یک تاسیس هست.
اینکه زیر نمایندگی های ECA داره کار میکنه و رنگش قرمزه مایل به زرده برای جلب نظر هست.پس میتونه برای درامد مالی هم باشه.
البته تو تصویر پس زمینه میشه بخشی از ماه رو هم دید
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
حالا ما اینقدر داریم هیجان به خرج میدیم یه راهنمایی بکنید.
من که میگم آخرش اعلام میکنند این ساعت فقط برای تست دقت سیستم بوده وارزش دیگه ای نداره
حالا شما راهنمایی نکن و ما بیایم شایعه درست کنیم.
ایول به قافیه! :applause:
اتفاقاتی که قراره تو 4 شهریور بیوفته:
سومین نمایشگاه اختصاصی توانمندی های صنعت ایران در ونزوئلا
واگذاری مسکن مهر
ثبت نام آزمون دکتری تخصصی پزشکی
و ...
اگر جمله ای که آقای شفقی گفتند ،سر کاری نباشه ،
احتمالا منظور از مسکن ، سایت هست که فکر کنم سرورهاش قراره عوض بشه
فقط تورو خدا ، به این دوستانی که حدسشون درست دربیاد یک جایزه بدید
این آقای نجفی که تمام حالات و اتفاقات ممکن رو داره مثل شرلوک هلمز بررسی میکنه و احتمالا قبل از وقوع قتل در ساعت 12 نیمه شب 3 شهریور قاتل پیدا بشه !! X_X
فیلمهای آموزشی فارسی میکروکنترلر از z80 تا ARM ( همراه با فایلهای PDF )
دیدگاه