اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

سلام

آقا مهدی تو تی تی که پاسخ ندادید اما سوال من اینه که این اهرم سمت چپی رو تو پایین (قرمز ) گذاشته بودید ؟ :smile:

دیدگاه

پاسخ : همه چیز درباره المان های سردکننده TECو سیستم Water Cooling ( بسیار جالب )

نوشته اصلی توسط Mahdy111
      با درود

انگاری تاپیک کمی جون گرفت

نگاه کنید دوستان ، الان ما با دو تا مسئله طرف هستیم

1- اول اینکه آب خنک توی ماشین تولید کنیم که خود این تولید آب خنک مستلزم سیستم سوایی هست که شامل المان ، رادیاتور خنک کننده و ... هست ،
      2- وقتی آب خنک تولید شد ، با گردش اون آب خنک از داخل بخاری ماشین تولید باد سرد کنیم .

پیشنهاد من این بود که فعلا مورد یک را فاکتور بگیریم ، فرض می کنیم آب را به دمای نزدیک 0 درجه رسوندیم ، آیا با عبور این آب 0 درجه از داخل رادیاتور بخاری داخلی ماشین ، می توانیم باد خنک زیر 20 درجه داشته باشیم یا خیر ؟ اگر حواب بله هست ، که باید بریم روی مورد یک کار کنیم ، ولی اگر جواب خیر هست ، که کلا این سیستم جواب نمی ده و باید بریم سراغ روش دیگه .

اما دوستان در مورد چیلر جزبی پیشنهاد داده بودن ، اساس کار اونها آمونیاک هست که بسیار سمی و خطرناکه ، کافیه توی فضای کوچیک ماشین نشتی پیدا کنه و فاتحه !! برای کسب اطلاعات عمومی در این زمینه " یخچال نفتی " را سرچ کنید.

و در آخر ، مهمترین قدم برای پیشرفت پروژه ، تست آب و یخ و عبور اون از بخاری ماشین و اندازه گیری دمای باد خروجی
      من که با نظر آقا مهدی موافقم
      تا الان هر چی طرح تو سایت و ذهنم بود اجرا کردم ولی موفق به ساخت یه چیز خوب نشدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
        رادیاتور پیکانو میدونم , بزرگتر از اون چیه؟

چیلرهایه جذبی که میفرمایید , فکر نکنم بشه برایه ماشین استفاده کرد
        حجمش بالاست و برایه حجم کم فکر نکنم جواب بده
        اگر هم با اختلاف دمایه بالا بخواهید این کار را بکنید
        از کجا حرارت را باید گرفت , حرارت موتور؟ حرارت تولیدی در گازهایه خروجی از ماشین که میشه از لوله اگزوز گرفت؟ راه دیگری نداریم (یا به فکر من نمیرسه)...
        دمایه خروجی گازهای اگزوز چند درجه هستند؟
        بهتر نیست یک تاپیک برایه این کار بزنیم؟
        تا اونجایی که من میدونم حجمش برای این بالاست که مقدار گرمای بیشتری از خورشید بگیره.
        خروجی اگزوز ماشین حدود 200 -300 درجه گرما داره

تاپیک جدا بزنیم موافقم

دیدگاه

بزنید تا این تاپیک از بحث اصلی خارج نشده :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdy111

اما دوستان در مورد چیلر جزبی پیشنهاد داده بودن ، اساس کار اونها آمونیاک هست که بسیار سمی و خطرناکه ، کافیه توی فضای کوچیک ماشین نشتی پیدا کنه و فاتحه !! برای کسب اطلاعات عمومی در این زمینه " یخچال نفتی " را سرچ کنید.
            آمونیاک مال زمان پدر بزرگای ما بود. الان لیتیوم بروماید استفاده میشه که سمی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              آمونیاک مال زمان پدر بزرگای ما بود. الان لیتیوم بروماید استفاده میشه که سمی نیست
              سلام دوستان

اروین خان من در اتاقم یک یخچال آمونیاکی دارم که بدون موتور کار میکنه
              ساخت کشور آلمان هست و حدود دو سال پیش خریدم
              وقتی پرسیدم سمی که نیست ؟ فروشنده که عموم هست
              بهم گفت که این یخچالها برایه افراد بیمار و بیمارستانها و عرق خورها طراحی شده که بالایه سرشون قرار بدن
              و بی صدا باشه , بگم یک صدایه فیس فیس داره , نداره
              بی صدایه بی صدا....
              آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                سلام دوستان

اروین خان من در اتاقم یک یخچال آمونیاکی دارم که بدون موتور کار میکنه
                ساخت کشور آلمان هست و حدود دو سال پیش خریدم
                وقتی پرسیدم سمی که نیست ؟ فروشنده که عموم هست
                بهم گفت که این یخچالها برایه افراد بیمار و بیمارستانها و عرق خورها طراحی شده که بالایه سرشون قرار بدن
                و بی صدا باشه , بگم یک صدایه فیس فیس داره , نداره
                بی صدایه بی صدا....
                میشه ازشون استفاده کرد شکی نیست. ولی زمان مامان بزرگ بابابزرگم خیلی مصرفش بیشتر بود
                یه عکس ازش میزاری؟ چند خریدی؟ برق میخاد؟ چطوریه سیستمش؟

دیدگاه

امروز سر راهم , رفتم خیابون ملت
                  اندازه چند رادیاتور را گرفتم
                  نزدیک بود فروشنده پرتم کنه بیرون :mrgreen:
                  به هر حال برای پیشبرد علم , باید خودتونو فدا کنید...

به هر حال , اندازه هایه دقیق به این شرح است:
                  -رادیاتور اصلی پراید که حدود 35 در 35 سانت بود
                  -رادیاتور بخاری پراید که به دو نوع دور پلاستیکی و دور ساده تقسیم میشد و اندازش 14 در 14 بود (فقط آلومینیومی موجود هست) ==> برایه یک فن 14 در 14
                  -رادیاتور پیکان که دو نوع : آلومینیومی (25000 تومان) و مسی (50000تومان) وجود دارد و سایزش 13 در 30 سانتیمتر می باشد ==>برایه دو فن 13 در 13
                  -رادیاتور پژو RD - پرشیا - 405 - .... , رادیاتور آلومینیومی در اندازه 16 در 25 سانتیمتر می باشد ==> میشه دو فن 14 در 14 روش زد ولی دو فن 13 در 13 بهتر جواب میده
                  -یک رادیاتور خیلی زیبا یه مسی دیدم که استوک بود و میگفت برایه کروزه (متوجه نشدم چه ماشینی هست (هر چی فکر کردم هم یادم نیومد)) سایزش 13.5 در 13 بود (برایه یک فن دور بالایه 13 کاملا مناسب بود) ==> برایه یک فن 13
                  این دوستمون خیلی گرون فروش بود , مثلا رادیاتور استوک مسی پیکانو میگفت 40000 تومان که دو تا مغازه اون ورترش نوشو میگفت 50000 تومن
                  مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                  _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    میشه ازشون استفاده کرد شکی نیست. ولی زمان مامان بزرگ بابابزرگم خیلی مصرفش بیشتر بود
                    یه عکس ازش میزاری؟ چند خریدی؟ برق میخاد؟ چطوریه سیستمش؟
                    با برق کار میکنه ولی تا جایی که یادمه خیلی خیلی مصرفش کمه و همین مصرف خیلی خیلی کمش و بی صدا بودنش , دلمو برد و خریدم
                    بزرگترش بود ولی از این اندازش خوشم اومد و خریدم ....
                    با دلار 1000 تومن انگار 80 تا 200 :mrgreen:
                    آلزایمر گرفتیم رفت

دیدگاه

ببینم مصرفش چقدره؟ از کجا گرفتی؟

دیدگاه

من دنبال یه یخچال کوچیک و جم و جور کم مصرف با راندمان بالا میگردم
                        از چه نوع یخچال هایی میتونم استفاده کنم و کجا گیر میاد الان به نظر من این یخچال های امونیاک برام جالب بود میشه خودمون درستش کنیم :mrgreen:
                        دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          ببینم مصرفش چقدره؟ از کجا گرفتی؟
                          از عموم خریدم , لوازم خانگی داره
                          خیلی کم از این مدل تو بازار دیدم
                          فکر کنم تعداد کمی وارد ایران شده باشه
                          اما انگار یکی دو تایی هنوز داره
                          میخواستم خورشیدیش کنم که اهل منزل بهم اجازه ندادند :mrgreen:

دیدگاه

برای بحث در مورد چیلر جذبی بیاین اینجا:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79471.0

دیدگاه

سلام

بنده همین الان تست کردم با یک قالب زرگ یخ تو آب با پمپ کولر ، آب رو تو رادیاتور بخاری به گردش درآوردم و باد خنکی میداد در حد کولر پژو . اما چون نمیشد ماشین رو روشن کرد قدرت فن زیاد نبود بخاطر همین نشد ببینم اتاق رو تا چه حد خنک میکنه
                              دماسنج هم نداشتم دماش رو اندازه بگیرم

دیدگاه

سلام دوستان

حالا من امروز یک آزمایش دیگه انجام دادم که شامل دو مرحله است:

در مرحله اول : سنسور دماسنج که از جنس فلز است را در پشت بام , زیر آفتاب قرار دادم (کاملا معلق بر رویه هوا و بدون اتصال به جسمی برایه بالا رفتن دقت کار)که بعد از 15 دقیقه , دمایه 46.6 درجه را نمایش میداد
                                بعد همان سنسور را در همان پشت بام , زیر سایه یک شیروانی نورگیر قرار دادم و بعد از 15 دقیقه دمایه 34.8 درجه را نشون میداد

در مرحله دوم : آب کولر آبی را یک ساعت قبل از آزمایش بسته بودم و کولر را روشن کردم تا شیر آب شهری دمایه آب کولر را تغییر ندهد و فقط دمایه آبی که بر اثر گردش هوایه پشت بام و پمپ تغییر دما داده , اندازه گیری کنم
                                سنسور را داخل آب کولر , معلق قرار دادم تا با بدنه در تماس نباشد (کولر آبی , عایقبندی درستی ندارد و جنس آن از فلز رسانا است و زیر آفتاب قرار گرفته...) دمایه دماسنج بعد از 40 دقیقه , 17.7 درجه نشون میداد

نتیجه گیری دو مرحله : یکی این که همه ما میدانیم , دمایه آب چند درجه از محیط اترافش کمتر است , و وقتی در برابر هوا قرار میگیرد , دمایه آن باز بیشتر کاهش پیدا میکند
                                دومین نتیجه گیری این است که رادیاتور فلزی را اگر بر رویه سقف خانه یا ماشین قرار میدهید , اگر از یک عایق حرارتی خوب مثل چوب و یا پلاستیک برایش استفاده کنید و یک
                                سایه خوب برایش درست کنید , خیلی بهتر خواهد بود تا این که مستقیم زیر آفتاب قرار گیرد....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X