اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عکس هایی از پروژه ها و کارهای عملی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عکس هایی از پروژه ها و کارهای عملی

سلام دوست عزیز میشه طرز ساخت این مدارو بذارید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهران چمنی نمایش پست ها
    و حالا هم یک پروژه بسیار متفاوت نسبت به پروژه های قبلی :wow:
    دستگاه تولیدگاز هیدروژن ازآب خالص

این وسیله از آب خالص ،گازهیدروژن قابل اشتعال وانفجاری تولید میکند،و ولتاژ کار مدار از برق شهر میباشد.
    گازهیدروژنی که از آن خارج میشود حدود دوتاسه برابرگازشهری حالت انفجاری دارد!
    برای بهتر متوجه شدن،...موضوع راکمی برایتان باز ترمیکنم
    همان طور که میدانید آب ازدوعنصر هیدروژن و اکسیژن H2o تشکیل شده است، حالا من با دادن ولتاژی بین ١٢تا ٢٢٠ولت DC ،به دو عدد زغال اکتیو آن که در قطب های مخالف ازهم قرار گرفتن هیدروژن را از آب خارج میکنم
    و گاز هیدروژن ازطریق لوله به بیرون هدایت میشود که در عکس حباب های ریز هیدروژن بر روی قطب منفی زغال اکتیو نمایان است.
    با این درمدت چند دقیقه میتوان یک بادکنک کوچک را پراز گاز کرد.
    اما توجه داشته باشید که اگر تصمیم برای ساخت آن گرفته اید باید بسیار محتات باشید چون هم با آب سروکار دارید و هم با برق که درصورت کمی بی احتیاتی این دو میتوانند خطری جدی برایتان ایجاد کنند
    اینو میگم

دیدگاه

منبع تغذیه DC 0-40V/ 0-6 A مشابه HY3005 با قابلیت سلکت ولتا ژ ورودی
      برد اصلی

جعبه مونتاژ شده

تست اتصال کوتاه

تغییر ولتاژ از 0تا 40

÷پیروزر سربلند باشید
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

دستگاه تعقیب کننده خورشید برای پنل های خورشیدی با استفاده از سنسور مادون قرمز

این هم مقایسه ی توان تولیدی بین دو پنل ثابت و متحرک (البته این واسه زمستون هست)

جدیدترین ویرایش توسط شاهرخ مستقیمی; ۱۲:۰۰ ۱۳۹۶/۰۱/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست ها
          دستگاه تعقیب کننده خورشید برای پنل های خورشیدی با استفاده از سنسور مادون قرمز
          این هم مقایسه ی توان تولیدی بین دو پنل ثابت و متحرک (البته این واسه زمستون هست)
          تصاویر لود نمیشه. لطفا اصلاح کنید.
          بانک اطلاعاتی مسابقات رباتیک ایران
          http://robocenter.ir/Match/DefaultMatch.aspx
          آموزش جامع ساخت ربات به زبان فارسی در 110 صفحه
          http://www.4shared.com/document/u_72uaga/Robotic_Mechatronic.html

دیدگاه

گوتو برای تلسکوپ یا همان کنترل تلسکوپ

به دو استپ موتور وصل میشه ، میشه از لیست اجرام انتخاب کرد یا مختصات یک شی سماوی رو بهش داد تا تلسکوپ رو به اونطرف بچرخونه
            برای تلسکوپ هشت اینچ خودم ساختم، با میکرو PIC18F4550 و کمپایلر میکرو سی . حدودا 4000 خط برنامه نویسی کردم (99% حافظه میکرو پر است )
            با یو اس بی به پی سی وصل میشه ، تو پی سی یه برنامه شبیه داس نوشتم که به این مدار وصل میشه، فهرست میگیره و مقادیر رو نمایش و یا اصلاح میکنه
            مثلا اگر به متغیر goto که مختصات هدف ذخیره میکنه، مختصات هدف رو بدیم ، مقدارش ست شده و تلسکوپ شروع به حرکت میکنه
            با هشت تا باطری NIMH کار میکنه و مدار کار شارژ اونها رو به عهده داره که با منبع ولتاژ ثابت اونها رو شارژ میکنه (بله با ولتاژ ثابت نه با جریان ثابت!)
            فعلا سنسور دما بهش وصل کردم ، میخوام سنسور رطوبت و ... هم بهش وصل کنم
            میخوام ماژول بلوتوث بهش وصل کنم تا بشه از گوشی هم کنترلش کرد
            میخوام چهار تا موتور بهش وصل کنم تا پرواز کنه و منو به کره ماه ببره
            و کارهای دیگه ...
            جدیدترین ویرایش توسط x935418; ۱۱:۱۷ ۱۳۹۶/۰۱/۲۸.

دیدگاه

با سلام به دوستان و اساتید گرامی
              پروژه ای که امروز قرار دادم در واقع مدار دکتر فیوزبیت یا همون avr recovery هستش که با الگو برداری از نمونه اصلی طراحی شده میکروکنترلر این مدار atmega8 هستش در این مدار سعی بر آن شده که ایراد ها و مشکلات نمونه خارجی اولیه برطرف شود از جمله این ایراد ها در طراحی pcb هستش که در نمونه اصلی 13 جامپر در مدار مشاهده میشه که در این نمونه بازسازی شده تنها با 4 جامپر مدار رو بدون هیچ مشکل و کاستی پیاده سازی کردم
              ترک های مدار تنها با ضخامت 8th رسم شده . . .
              مدار توانایی تولید ولتاژ رگوله شده 5 ولت و البته 12 ولت رو دارا هست بر خلاف نمونه اصلی که تنها میتونست 5 ولت رو بسازه و 12 ولت رو باید درست میکردیم و بهش میدادیم که خودش مشکلاتی رو در پی داشت و کار رو سخت میکرد .
              حقیقتا طراحی pcb این مدار خیلی کار برد

چند عکس از مدار رو براتون قرار میدم از همین جا تقدیم به همتون . . .

امیدوارم که خوشتون اومده باشه . . .

دوستان نظر یادتون نره
              جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۰۰:۴۹ ۱۳۹۶/۰۲/۲۲.
              آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

خب دمو برد کنترل دما و رطوبت با قابلیت اتصال تا 8 device دارای مدباس RTU و همچنین با استفاده از شستی های موجود سایر کنترل های مورد نیاز رو می تونه انجام بده و در کل یه غول کوچولو برای خودش
                برد کنترلی هم روی خودش یه سنسور دما داره که خب برای کاربردهای خاصه و یا همینطوری جهت دلگرمی
                بردهای تشخیص دما و رطوبت هم با استفاده از سنسورهای DHT22 و DS18B20 کمیت ها رو اندازه گیری می کنن.
                در نسخه صنعتی نمایشگر به صورت سون سگمنت و یک سری امکانات متفاوت می باشد.
                البته یه مقدار کار داره هنوز که به مرور کامل میشه
                چرا ناراحتی پاتریک!
                + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                + نه
                پس چی ناراحتت کرده
                + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                محصولات

دیدگاه

سلام
                  اینم مدار sms کنترلر من.
                  البته این طراحی نهایی نیست،برای همین زیاد جمع و جور نیست.

[آموزشی] کنترل رله با پیامک توسط sim800l
                  [آموزشی] راه اندازی سنسورهای DHT11 و DHT22 با کدویژن
                  [آموزشی] مدار عملی اتصال میکروفن خازنی به میکروکنترلر
                  [آموزشی] آموزش نحوه راه اندازی میکروهای fmd
                  صفحه اینستاگرام : ecdco_ir

دیدگاه

با سلام
                    پروژه کارشناسی من ردیاب آنلاین با عملکرد real-time بود با ماژول SIM908 و میکروکنترلر AVR ، بردهای راه اندازه SIM908 تولیدی شرکت ECA ، با وجود مشکلات کم و بیش شناخته شده شون انصافا بردهای کاربردی و خوبی هستن. در این پروژه ، هم برنامه نویسی میکرو و هم برنامه نویسی به زبان JAVAScript برای API گوگل مپز رو خودم انجام دادم. پروژه نسبتا زمان بری بود اون هم به دلیل تفاوت کیفیت دسترسی به اینترنت سیمکارت در مکان های مختلف ، ویدئوی نحوه عملکرد پروژه رو میتونید در اینجا ببینید. ( حجم ویدئو رو کم کردم برای همین خیلی کیفیتش جالب نیست.)

جدیدترین ویرایش توسط T.S.; ۱۴:۴۴ ۱۳۹۶/۰۵/۲۵.

دیدگاه

مداررقص نور310ولتی بالامپ های کوچک 12ولتی...سوییچم irfp360

درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

سلام دوستانیه 2-3 سالی میشه اینجا پست نذاشتم، حیف اکانت قبلیم از دست رفت...پروژه هدست واقعیت مجازی:این پروژه که میبینید اولین پروژه ایه که به صورت جدی روش کار کردم. من از این هدست 2 نسخه ساختم که نسخه اول یه Google Cardboard با مدار درایور LCD و ماژول IMU بود و نسخه دوم هم پرینت سه بعدی شده بود.البته تقریبا 90 درصد مداراش آماده بوده.نسخه اولش از یه ال سی دی 5 اینچی با رزولوشن 800*480 استفاده میکنه و ورودیش اچ دی ام آی هست:

این نسخه یه بخش زیادیش پرینت سه بعدیه ولی به خاطر هزینه بالا، یه بخشاییش رو با فوم ساختم.
                        مشخصاتش هم شبیه به مشخصات Oculus Rift DK1 هست. با پلتفرم های Oculus و OSVR و SteamVR هم سازگاری داره...

جدیدترین ویرایش توسط AGH379; ۱۹:۲۹ ۱۳۹۶/۰۵/۳۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AGH379 نمایش پست ها
                          پروژه هدست واقعیت مجازیاین پروژه که میبینید اولین پروژه ایه که به صورت جدی روش کار کردم.
                          خیلی عالی
                          من با اون عینک گوگل کار کردم لنزاش چشم زود خسته میکنه
                          میتونم بپرسم هدف نهایی این پروژه چیه؟
                          چرا با گوشی کار نشده که ارزونتر بشه؟

دیدگاه

اول از همه بابت ایرادایی که تو پست بود عذر میخوام. یکم مثل اینکه ویرایشگر قاطی کرده بود
                            نوشته اصلی توسط aminta نمایش پست ها
                            خیلی عالی
                            من با اون عینک گوگل کار کردم لنزاش چشم زود خسته میکنه
                            میتونم بپرسم هدف نهایی این پروژه چیه؟
                            چرا با گوشی کار نشده که ارزونتر بشه؟
                            هدف من از این پروژه یادگرفتن راجع به این تکنولوژی بوده. الانم دارم رو نسخه های پیشرفته تر کار میکنم و حتی شاید یه روزی تجاری هم شد
                            دلیل کار نشدن با گوشی اینه که هدستای گوشی خیلی محدودن و نمیشه زیاد توسعه شون داد، بعد فریم ریت بالا مورد نیازه که گوشی از پسش بر نمیاد، به هر حال یه GTX 1070 رو نمیشه با گرافیک گوشی مقایسه کرد
                            یه سری چیزای دیگه هم مثل Low Persistence و اینا هم هستن که خوب رو گوشی نمیشه انجام داد، نیاز به تغییر دادن پیکربندی داره.
                            جدیدترین ویرایش توسط AGH379; ۱۹:۱۲ ۱۳۹۶/۰۵/۳۱.

دیدگاه

کنترلر پرینتر سه بعدی با lpc1768
                              طراحی و ارسال شده توسط جناب علی دهقان

I ❤️ ECA

دیدگاه

Click image for larger version

Name:	photo_2017-08-27_12-58-13.jpg
Views:	1
Size:	84.3 کیلو بایت
ID:	1125339

دستگاه صنعتی و پیشرفته کنترل شتر مرغداری با اردوینو
                                کاربر [MENTION=118952]hightech[/MENTION]nologySoft

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X