اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط کامران عباسی
    با سلام
    دوستان عزیز امیدوارم در مورد اختراعات کمی با دید بازتری به این موضوع نگاه کنیم اختراع یعنی بوجود اوردن یک چیز جدید که تا به حال وجود نداشته اگر بخواهیم با دیدن یا شنیدن یک خبر اختراع جدید ان را انکار کنیم پس باید کل تکنولوژ ی ها را انکار کنیم در حالیکه هر روز داریم از انها استفاده می کنیم ساختن ژنراتور بدون سوخت هم چیز خاصی نیست که بعضی از دوستان ان را انکار می کنند ما تکنولوژهای خیلی بالا تری داریم که ژنراتور بدون سوخت در مقابل ان عددی به حساب نمی ایند اینجانب علاوه بر این که به چندین روش این دستگاه را ساختم دوستان دیگری هم هستند که به روش های مختلف این کار را انجام داد ه اند ولی به خاطر این که چنین طرح هایی از لحاظ امنیتی قابل ارائه نیستندنمیتوان حتی ان را ثبت کرد و به تولید انبوه رساند لطفا کمی با دید باز تری به اختراعات نگاه کنیم با تشکر
    ما که هر چقدر اینطوری :eek: دیدمون رو باز کردیم چیزی ندیدیم همش دیدگاهای تئوری شنیدیم.
    شما هم که فرمودین امنیتی هست که دیگه نا امید شدیم با این وصف اگر همچنان دیدمون رو باز نگهداریم
    احتمالآ با دیدگانی باز از دنیا می رویم چیزی نمیبینیم :eek: :eek: :cry2:
    بی شوخی خوشحال میشیم در تجربیات شما شریک باشیم.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کامران عباسی
      با سلام
      دوستان عزیز امیدوارم در مورد اختراعات کمی با دید بازتری به این موضوع نگاه کنیم اختراع یعنی بوجود اوردن یک چیز جدید که تا به حال وجود نداشته اگر بخواهیم با دیدن یا شنیدن یک خبر اختراع جدید ان را انکار کنیم پس باید کل تکنولوژ ی ها را انکار کنیم در حالیکه هر روز داریم از انها استفاده می کنیم ساختن ژنراتور بدون سوخت هم چیز خاصی نیست که بعضی از دوستان ان را انکار می کنند ما تکنولوژهای خیلی بالا تری داریم که ژنراتور بدون سوخت در مقابل ان عددی به حساب نمی ایند اینجانب علاوه بر این که به چندین روش این دستگاه را ساختم دوستان دیگری هم هستند که به روش های مختلف این کار را انجام داد ه اند ولی به خاطر این که چنین طرح هایی از لحاظ امنیتی قابل ارائه نیستندنمیتوان حتی ان را ثبت کرد و به تولید انبوه رساند لطفا کمی با دید باز تری به اختراعات نگاه کنیم با تشکر
      لطف میکنید یه مثال که کار میکنه رو اینجا بزارین؟ یه مثال عملی نه انیمیشن یا مقاله....

دیدگاه

پیشاپیش برای دوستان صبر جمیل آرزومندم !

پانوشت : خواستم چیزاهای دیگه ای هم بگم دیدم به جو علمی فروم نمیخوره .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
          پیشاپیش برای دوستان صبر جمیل آرزومندم !

پانوشت : خواستم چیزاهای دیگه ای هم بگم دیدم به جو علمی فروم نمیخوره .
          داشتم صفحه اول این تاپیک رو دوباره مرور میکردم ....... بابا صبر جمیل از این بیشتر oo:
          اونجا یکی از مدعیان ادعا میکنه تا دو ماه دیگر خط تولید این نیروگاها بکار خواهد افتاد
          از اون ادعا فکر کنم 2 سال میگذره خیلی جالبه نمی دونم چرا این دوستان بجای اینکه
          با حرف ادعاشون رو ثابت کنن انرژیشون رو روی یک نمونه متمرکز نمی کنن.
          چند وقت پیش یکی خیلی محکم ادعا میکرد میشه از هیچ انرژی گرفت گفت نمونش
          هم در تاریخ هست گفتم کدوم نمونه گفت کار کردن اجنه برای حضرت سلیمان
          گفتم پسر خوب مگر جن ها غذا نمی خورن یه دفعه قیافش اینجوری شد oo:
          با سلام خدمت همه دوستان

من یکی دو روز پیش با یکی از دوستان این آقا صحبت کردم (تلفنی)
          برای من هم خیلی عجیب بود ولی ایشان با اعتماد کامل گفتند که ظرف یک یا دو ماه آینده خط تولیدشان راه خواهد افتاد و نمایشگاهی خواهند داشت و محصول را ارائه خواهند کرد .
          به نظر من دوستان به جای اینکه مدام بگویند نمیشه یک کمی به مغزشان فرصت خارج شدن از چهارچوب های شناخته شده را بدهند .
          من کمی روش فکر کردم مشکل اصطکاک و میشه حل کرد (استفاده از بالشتک های مغناطیسی و ایجاد خلاء د محیط کار سیستم )
          اگه از شکل سنتی ژنراتور ها فاصله بگیریم یه ایده هایی شاید به ذهن برسد .
          مثلا" استفاده از نیروی دافعه و جاذبه قطبهای همنام و غیر همنام برای ایجاد حرکت رفت و برگشتی و برای جلوگیری از میرا شدن حرکت هم شاید بشود از 10 درصد جریان برق تولیدی جهت ایجاد نیرویی که جلوی میرا شده حرکت را بگیرد استفاده کرد بنابراین 80 - 90 درصد از جریان تولیدی می تواند بعنوان خروجی مورد استفاده قرار بگیرد .
          مسلما" نیروی حرکتی اولیه نیاز خواهد داشت . ولی شاید بعد از حرکت اولیه سیستم بتواند به حرکت خود ادامه دهد .
          البته این حاصل فقط چند دقیقه فکر به موضوع بود مسلما" به انداه 8 سال کاری که دوستان مدعی هستند نخواهد بود .

به مغزتان اجازه بدهید از چهارچوب های موجود خارج شود .

مظاهری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
            داشتم صفحه اول این تاپیک رو دوباره مرور میکردم ....... بابا صبر جمیل از این بیشتر oo:
            اونجا یکی از مدعیان ادعا میکنه تا دو ماه دیگر خط تولید این نیروگاها بکار خواهد افتاد
            از اون ادعا فکر کنم 2 سال میگذره خیلی جالبه نمی دونم چرا این دوستان بجای اینکه
            با حرف ادعاشون رو ثابت کنن انرژیشون رو روی یک نمونه متمرکز نمی کنن.
            چند وقت پیش یکی خیلی محکم ادعا میکرد میشه از هیچ انرژی گرفت گفت نمونش
            هم در تاریخ هست گفتم کدوم نمونه گفت [glow=red,2,300]کار کردن اجنه برای حضرت سلیمان [/glow]
            گفتم پسر خوب مگر جن ها غذا نمی خورن یه دفعه قیافش اینجوری شد oo:
            تا جاهل هست مخلص در نمی ماند.....

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیزم. من امروز اتفاقی در سایت به این تاپیک برخورده و نظرم را جلب کرد که متاسفانه با مطالعه چند صفحه کمی تاسف خوردم که با وجود اینکه همه ما با قصد خیر و برای تقسیم دانش کسب شده و یا تجربه عملی خویش با دوستانمان در این سایت تلاش کرده و وقت میگذاریم گاه بدلایل مختلف کمی هدفمان را گم می کنیم. عزیزان بیاییم صحبتهایی که مطرح می شود را اگر بدلایلی قبول نداریم با یکی دو بار مطرح کردن به روش علمی بسنده کنیم که هم وظیفه مان را انجام داده و هم باعث کدورت و دوری دوستان از بحث و حتی عزیزانی که اطلاعاتی داشته و هنوز در بحث شرکت نکرده اند نشویم و هم تاپیک از مسیر اصلی آن خارج نشود و این دو نکته را هم مد نظر داشته باشیم که ممکن است طرف مربوطه به دلایل مختلفی مانند عدم توان مالی یا کمبود وقت یا تاهل یا ... ساخت عملی دستگاه برایش میسر نباشد آیا تنها به این دلیل باید از تجزیه و تحلیل وهمچنین ****تحقیق**** در مورد صحبتی که در نظر اول با معلومات کنونی ما اشتباه به نظر میرسد سر باز زده و با رد از بیخ و بن قضیه و زیر سوال بردن طرف مقابل خود را اثبات کنیم؟ دوست عزیزم آقای jervis مطالبی رو را در مورد ژنراتور با آهنربای دایمی مطرح کردند که بدلایل فروخته شدن طرحشان امکان توضیح برایبشان وجود نداشت با این وجود مسیر خوبی را برای تحقیق باقی دوستان معرفی کردند که استفاده نشد. اما من که اطلاعات بسیار کمی شاید در این زمینه ها داشته باشم عذر شرعی جناب jervis را ندارم پس میتوانم داشته هایم را با دوستانم شریک شوم. قبل از شروع ماجرا این سوال دوستان را پیشاپیش جواب دهم که دلیل نساختن دستگاه توسط خودم محدود بودن بودجه و این *اعتقاد شخصی* می باشد که در ایران تولید حتی برای اولین بار هم اگر ضرر ندهد در مقابل کارهای دیگری که همگی میدانیم سود چندانی نسبت به سرمایه نخواهد داشت. اما این که برای من نمی صرفد دلیل نمی شود که آموخته هایم را با دوستانم شریک نشوم. و اینکه من شاگرد همه دوستان هستم اگر امکان دارد کمی برای نتیجه گیری از یاد داشتهای بعدی ام عجله نکنید چون سعی دارم از خط اول و به شیوه ای که برای شما بطورمنطقی قابل قبول باشد توضیح دهم.

دیدگاه

در ابتدا کمی تکرار مکررات. در آهنربا همانطور که همه میدانیم قطبهای همنام یکدیگر را جذب و غیر همام دفع می کنند این باعث می شود تا در آهنرباهای ضعیفتر دو قطب غیر همنام را بزور بهم بتوانیم بچسبانیم و در آهنرباهای قویتر با نزدیک کردن قطب همنام یکی به دیگری آهنربای دوم از جایش جدا شده و دور شود.همانگونه که در فیلم زیر میبینید (این فیلم را من نگرفته ام):
                http://up.toca.ir/images/hdtylj9di07nock044zo.mp4
                باید بگم که منظور اصلی من از گذاشتن این فیلم بیشتر قسمت آهنربای ابتدای فیلم بوده و کمی هم اینکه ما می توانیم با مکانیسمی سیستم حرکت خطی ناشی از دافعه آهنربا را به حرکت دورانی تبدیل کنیم یادآور می شوم که سیستم مزبور فقط نمایشی بوده و تحمل اتصال بار را ندارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_el
                  در ابتدا کمی تکرار مکررات. در آهنربا همانطور که همه میدانیم قطبهای همنام یکدیگر را جذب و غیر همام دفع می کنند این باعث می شود تا در آهنرباهای ضعیفتر دو قطب غیر همنام را بزور بهم بتوانیم بچسبانیم و در آهنرباهای قویتر با نزدیک کردن قطب همنام یکی به دیگری آهنربای دوم از جایش جدا شده و دور شود.همانگونه که در فیلم زیر میبینید (این فیلم را من نگرفته ام):
                  http://up.toca.ir/images/hdtylj9di07nock044zo.mp4
                  باید بگم که منظور اصلی من از گذاشتن این فیلم بیشتر قسمت آهنربای ابتدای فیلم بوده و کمی هم اینکه ما می توانیم با مکانیسمی سیستم حرکت خطی ناشی از دافعه آهنربا را به حرکت دورانی تبدیل کنیم یادآور می شوم که سیستم مزبور فقط نمایشی بوده و تحمل اتصال بار را ندارد.
                  ببینید دوست عزیز با کمی ذکاوت و تجربه در استفاده از موتورها براحتی میشه فهمید که این فیلمها هدفی جز درگیر کردن ذهن جوانان
                  کشورهای جهان سوم با مسائلی که اونهارو از علوم واقعی دور نگهداره نیست.
                  میدونید ساعاتی که افراد روی این موارد از دست میدهند چقدر با ارزش هست
                  دروغ بودن کار کرد اون موتور اونقدر روشنه که بنده تعجب میکنم چرا قشر تحصیل کرده
                  براحتی گول میخورن این نمیتونه صورت بگیره مگر این که سیستم آموزشی ما مشکل داره
                  بجای اینکه افراد رو به حقایق علمی سوق بده به حفظ کردن فرمول ها و نمره گرفتن وا داشته.
                  اونجایی که طرف با دست آهنربا رو رو چرخ گردون بالا و پایین میکنه قدرت اون آهنربا رو متوجه نمیشین
                  نمی بینید انرژی دست اون شخص چطور صرف گردوندن چرخ میشه و چطور دست بر نیروی دافعه غلبه میکنه
                  تا چرخ بچرخه اما در موتور میبینیم آهنربا براحتی با یک چرخ لنگر بالا و پایین میره و انگار نیروی دافعه دیگه وجود نداره
                  و آهنربای بالایی با وزن سبک خودش بر نیروی دافعه غلبه میکنه و چرخ هم راهی جز چرخیدن نداره در صورتی که اون
                  آهنرباهای بسیار قوی نئودیومی نیروی دافعه و جاذبه ای به مراتب قویتر از نیروی وزن آهنربای بالایی دارن.
                  اگر زیر میز هم میتونستید ببینید بعد متوجه میشدید که انرژی لازم از کجا تامین میشه من براحتی میتونم همین سیستم رو بسازم
                  مبینید به این میگن ذهن باز .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_el
                    با سلام خدمت دوستان عزیزم. من امروز اتفاقی در سایت به این تاپیک برخورده و نظرم را جلب کرد که متاسفانه با مطالعه چند صفحه کمی تاسف خوردم که با وجود اینکه همه ما با قصد خیر و برای تقسیم دانش کسب شده و یا تجربه عملی خویش با دوستانمان در این سایت تلاش کرده و وقت میگذاریم گاه بدلایل مختلف کمی هدفمان را گم می کنیم. عزیزان بیاییم صحبتهایی که مطرح می شود را اگر بدلایلی قبول نداریم با یکی دو بار مطرح کردن به روش علمی بسنده کنیم که هم وظیفه مان را انجام داده و هم باعث کدورت و دوری دوستان از بحث و حتی عزیزانی که اطلاعاتی داشته و هنوز در بحث شرکت نکرده اند نشویم و هم تاپیک از مسیر اصلی آن خارج نشود و این دو نکته را هم مد نظر داشته باشیم که ممکن است طرف مربوطه به دلایل مختلفی مانند عدم توان مالی یا کمبود وقت یا تاهل یا ... ساخت عملی دستگاه برایش میسر نباشد آیا تنها به این دلیل باید از تجزیه و تحلیل وهمچنین ****تحقیق**** در مورد صحبتی که در نظر اول با معلومات کنونی ما اشتباه به نظر میرسد سر باز زده و با رد از بیخ و بن قضیه و زیر سوال بردن طرف مقابل خود را اثبات کنیم؟ دوست عزیزم آقای jervis مطالبی رو را در مورد ژنراتور با آهنربای دایمی مطرح کردند که بدلایل فروخته شدن طرحشان امکان توضیح برایبشان وجود نداشت با این وجود مسیر خوبی را برای تحقیق باقی دوستان معرفی کردند که استفاده نشد. اما من که اطلاعات بسیار کمی شاید در این زمینه ها داشته باشم عذر شرعی جناب jervis را ندارم پس میتوانم داشته هایم را با دوستانم شریک شوم. قبل از شروع ماجرا این سوال دوستان را پیشاپیش جواب دهم که دلیل نساختن دستگاه توسط خودم محدود بودن بودجه و این *اعتقاد شخصی* می باشد که در ایران تولید حتی برای اولین بار هم اگر ضرر ندهد در مقابل کارهای دیگری که همگی میدانیم سود چندانی نسبت به سرمایه نخواهد داشت. اما این که برای من نمی صرفد دلیل نمی شود که آموخته هایم را با دوستانم شریک نشوم. و اینکه من شاگرد همه دوستان هستم اگر امکان دارد کمی برای نتیجه گیری از یاد داشتهای بعدی ام عجله نکنید چون سعی دارم از خط اول و به شیوه ای که برای شما بطورمنطقی قابل قبول باشد توضیح دهم.
                    کسیکه ایده ساخت داره بایستی از لحاظ تئوری بتونه یک توضیحی بده درغیر این صورت ایده چطوری به ذهنش اومده؟ بفرض یکی دستگاه ساخت چطوری تستش کنیم اگر از لحاظ تئوری قابل اثبات باشه دیگه مشکلی نیست و در مورد آقای jervis اگر همه تاپیکو دیده باشید در آخر اعتراف کردند انرژی ورودی و خروجی در سیستمش مساوی هست. ماده و انرژی قابل تبدیل به خودشون و یکدیگر هستند ولی آیا ممکنه از صفر ، ماده بوجود اورد ؟ بوجود اوردن انرژی از صفر هم به همین اندازه غیر ممکنه.مگر اینکه با دنیای ماورای طبیعه سر و کار داشته باشیم اگر کسی بدون اثبات ایده ای عرضه کنه بلافاصله با قانون بقای انرژی و ماده مواجه میشه و این دقیقا چیزیه که بهش میگن پاسخ علمی نه بقول شما " و با رد از بیخ و بن قضیه و زیر سوال بردن طرف مقابل خود را اثبات کنیم"

دیدگاه

محمد جان و جناب Ghasede del از اینکه وقت گذاشتید و لطف کردید جواب دادید ازتون ممنونم. در صفحات قبل تاپیک بعضی قسمتها زیاد توضیح داده نشد و یا برای من خوب جا نیفتاد. من می خواهم تا ضمن باز شدن بیشتر مطلب با راهنماییهایی که شما دوستان می فرمایید و مطالبی که بنده عرض می کنم بتوانیم به یک نتیجه واحد رسیده و کاملا روشن شود که با دلایل زیادی این سیستم جواب نمی دهد و یا تحت شراطی امکان پذیر می باشد و روش آن فلان می باشد.
                      نوشته اصلی توسط mohammad751
                      ماده و انرژی قابل تبدیل به خودشون و یکدیگر هستند ولی آیا ممکنه از صفر ، ماده بوجود اورد ؟ بوجود اوردن انرژی از صفر هم به همین اندازه غیر ممکنه.مگر اینکه با دنیای ماورای طبیعه سر و کار داشته باشیم اگر کسی بدون اثبات ایده ای عرضه کنه بلافاصله با قانون بقای انرژی و ماده مواجه میشه
                      بله منتهی من هم اصلا صحبتم بدست آوردن ماده و انرژی از صفر نمی باشد تا بدین ترتیب اصل بقای انرژی نقض شود. همانطور که دوستان قبلا روش ساخت آهنربای دایم را عنوان کرده اند (که برای ساخت آن ظاهرا آلیاژ مذکور نیاز به برق dc و میدان قوی برای تبدیل شدن به آهنربا دارد)حال و با توجه به این مطلب که برخی از سازندگان این آهنرباها ادعا می کنند که محصولشان تا 20 سال خاصیت خود را حفظ می کند (البته ضعیف می شود) سعی ما بر این است که از نیروی دافعه قطبهای همنام دو آهنربا که حتما باید از نوع نئودیوم باشند برای به حرکت در آوردن یک چرخ دوار استفاده کنیم. در مرحله بعد باید با روشهایی این نمونه نمایشی را از لحاظ قدرت و سرعت بهبود بخشیده و در مرحله آخر بتوانیم از آن برق بدست آوریم. پس در اولین گام نمونه ما تنها باید بتواند بدون نیاز به برق یک حرکت دوار تقریبا با دوامی داشته باشد.

دیدگاه

اونجایی که طرف با دست آهنربا رو رو چرخ گردون بالا و پایین میکنه قدرت اون آهنربا رو متوجه نمیشین
                        نمی بینید انرژی دست اون شخص چطور صرف گردوندن چرخ میشه و چطور دست بر نیروی دافعه غلبه میکنه
                        تا چرخ بچرخه
                        جناب Ghasede del عزیز اتفاقا منظور من هم همین است که شخص با یکسری آهنربا با چینشی خاص بر روی قسمت متحرک قرار داده و سپس با نزدیک کردن قطب همنام یک آهنربای قویتر به آهن نیروی دافعه باعث دور شدن اولین آهنربا و درنتیجه چرخش کوچک دستگاه می شود حال آهنربای بعدی با قطب همنام در مقابل دست طرف قرار می گیرد و این هم دفع می شود و ... و در آخر کلیپ همین روش دستی را به مکانیسمی اتومات تبدیل کرده است.
                        اما در موتور میبینیم آهنربا براحتی با یک چرخ لنگر بالا و پایین میره و انگار نیروی دافعه دیگه وجود نداره
                        و آهنربای بالایی با وزن سبک خودش بر نیروی دافعه غلبه میکنه و چرخ هم راهی جز چرخیدن نداره در صورتی که اون
                        آهنرباهای بسیار قوی نئودیومی نیروی دافعه و جاذبه ای به مراتب قویتر از نیروی وزن آهنربای بالایی دارن.
                        اگر زیر میز هم میتونستید ببینید بعد متوجه میشدید که انرژی لازم از کجا تامین میشه
                        قسمت ابتدایی این مطلبتون رو دقیقا متوجه نشدم اگه میشه کمی بیشتر تو ضیح دهید. اما در مورد زیر میز اگر دوباره کلیپ را مشاهده بفرمایید می بینید که در دستگاه انتهای کلیپ دستگاه را تقریبا 360 درجه می چرخاند و در این بین دستگاه کمی هم جابجا می شود منتهی بعد بدون مشکل کار می کند.
                        با این وجود دو کلیپ مشابه هم که البته چینش آهنربایشان کمی فرق می کند هم قرار می دهم. لطفا راهنمایی فرمایید.
                        http://up.toca.ir/images/tvdzxhgq5p6znzlppyi.3gp
                        http://up.toca.ir/images/7camdrj8gifxsptbujom.flv
                        این را هم ذکر کنم که حتما آهنربای دفع کننده و دفع شونده باید کمی نسبت به هم زاویه داشته باشند تا چرخش خوب انجام شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_el
                          برخی از سازندگان این آهنرباها ادعا می کنند که محصولشان تا 20 سال خاصیت خود را حفظ می کند (البته ضعیف می شود)
                          آهنربا حتی اگر تا ابد هم خاصیت خودشو که همون نیروی مغناطیسی هست حفظ کنه باز هم انرژی محدودی داره یعنی همون انرژی که هنگام ساخت با جریان الکتریکی بهش دادند. وقتی جسمی را به ضرب انرژی مغناطیسی جذب اهنربا می کنید برای جدا کردن و یا دور کردنش ناگزیر به استفاده از انرژی دیگر مثلا انرژی مکانیکی هستید که اینکار باعث انتقال انرژی به اهنربا میشه و انرژی از دست رفته اهنربا دوباره بهش بر میگرده یعنی انرژی اهنربای دایم نقش واسطه برای تبدیل انرژیهای دیگر به انرژی حرکتی رو داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
                            آهنربا حتی اگر تا ابد هم خاصیت خودشو که همون نیروی مغناطیسی هست حفظ کنه باز هم انرژی محدودی داره یعنی همون انرژی که هنگام ساخت با جریان الکتریکی بهش دادند. وقتی جسمی را به ضرب انرژی مغناطیسی جذب اهنربا می کنید برای جدا کردن و یا دور کردنش ناگزیر به استفاده از انرژی دیگر مثلا انرژی مکانیکی هستید که اینکار باعث انتقال انرژی به اهنربا میشه و انرژی از دست رفته اهنربا دوباره بهش بر میگرده یعنی انرژی اهنربای دایم نقش واسطه برای تبدیل انرژیهای دیگر به انرژی حرکتی رو داره.
                            در مورد فیلمهایی که قراردادین در هر دو مورد براحتی میتوانم نمونه قلابی مثل همین فیلمهارو براتون بسازم .
                            وقتی فیلم جدیدی از این دست رو می بینم سریع روش تمرکز میکنم که آیا با داشته هایم
                            و تخصصهایی که تا به حال کسب کرده ام میتوانم همچین چیزی بسازم یا نه وقتی به این نتیجه
                            رسیدم که توانایی این کار رو هم دارم طوری که دیگران رو گول بزنه مطمئن میشم اون طرف هم
                            تواناییهای بنده رو داشته که تونسته این کار رو بکنه.
                            انشاالله کمی سرم خلوت شد نمونه هایی رو خواهم ساخت.

دیدگاه

قاصد خدا بگم چکارت نکنه :biggrin:
                              محض شوخی . ببخشید استاد
                              ما که هر چقدر اینطوری :eek: دیدمون رو باز کردیم چیزی ندیدیم همش دیدگاهای تئوری شنیدیم.
                              شما هم که فرمودین امنیتی هست که دیگه نا امید شدیم با این وصف اگر همچنان دیدمون رو باز نگهداریم
                              احتمالآ با دیدگانی باز از دنیا می رویم چیزی نمیبینیم :eek: :eek: :cry2:
                              بی شوخی خوشحال میشیم در تجربیات شما شریک باشیم.
                              باید چند ده سال صبر کنید . فعلا زوده . ولی در واقعیت امر متاسفم اگر خدایی ناکرده در این جهان نباشید یا نباشیم

--------------------------------------------
                              این فیلما چقدر سنگینه . انصافتون
                              قاصد دل این فیلمه واقعی بود
                              نخند جدی میگم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                                قاصد خدا بگم چکارت نکنه :biggrin:
                                محض شوخی . ببخشید استاد باید چند ده سال صبر کنید . فعلا زوده . ولی در واقعیت امر متاسفم اگر خدایی ناکرده در این جهان نباشید یا نباشیم

--------------------------------------------
                                این فیلما چقدر سنگینه . انصافتون
                                قاصد دل این فیلمه واقعی بود
                                نخند جدی میگم
                                هیچ کدوم واقعی نیست :redface:
                                اگر منظورت اونی هست که که یک ورق فلزی زیر کار گذاشته اون ورق فلزی استیل بود حتی اون پایهای زیرش
                                هم آهن نیست کاملآ مشخصه یک میدان دوار زیر میز ساخته شده که باعث چرخش میشه شاید ساختن اون میدان دوار
                                برای شما بنظر غیر ممکن بیاد (و این دلیل نمیشه برای همه غیر ممکنه)
                                این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                                آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X