اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط Ghasede del
    ببینید فن 12 ولت هست برای اینکه کار کنه 4 تا 5 عدد باطری لازمه درسته با یک باطری که راه نمی افته .
    این تعداد باطری نمیشه پنهان کرد ....میشه؟
    اگر فن دارید یه تست بکنید بد نیست.
    http://uploadkon.ir/?file=MVI_3954.mp4
    این فیلم هم ببینید نظرتون رو بگید
    با ولتاژهای پایینتر و سرعت پایینتر ممکنه مثلا یک باتری کتابی 9 ولت البته استفاده از این روش قطعی نیست .راجع به استارت فن چی؟ چرا نمایش ندادند ؟ متاسفانه فن ندارم و حجم فیلم هم زیاده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
      با ولتاژهای پایینتر و سرعت پایینتر ممکنه مثلا یک باتری کتابی 9 ولت البته استفاده از این روش قطعی نیست .راجع به استارت فن چی؟ چرا نمایش ندادند ؟ متاسفانه فن ندارم و حجم فیلم هم زیاده
      شما ظاهرآ از نیمه راه همراه شدید 3 فیلم وجود داره
      اولی رو بچه ها ایراد گرفتن
      دومی کاملآ دل و روده فن نمایش داده میشه و نشون داده میشه موتور برای راه اندازی نیازبه استارت داره
      اینم حجم کمترش که خودشون قرار دادن
      http://uploadkon.ir/?file=MVI_3954.flv
      و سومی که روی میز شیشه ای هست که امکان راه اندازی نیست
      چون با یک دست فیلم میگیرن.( به قول خودشون در پستهایی که بخاطر مسائلی توسط تیم نظارتی پاک شد)
      دوست عزیز توقع اینه که زمانی در بحث شرکت کنید که برای خوندن تاپیک وقت گذاشته باشید
      و همه فیلم ها رو دیده باشید و راهکار درست ارائه بدید من نمی دونم چطور میشه باطری کتابی رو در
      کنار فن و روی میز شیشه ای مخفی کرد اگر شما میدونید توضیح بدید.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

آقای حبیب زاده وقتی آهنربای دفع شونده اول توسط آهنربای دفع کننده دفع می شود پره فن از حالت سکون به حالت متحرک تغییر حالت داده (دارای اندکی اینرسی حرکتی می شود) و با دور شدن آن از آهنربای دفع کننده آهنربای دوم به آهنربای دفع کننده نزدیک می شود و به نقطه ای می رسد که آهنربای دفع کننده با نزدیکتر شدنش مخالفت می کند (نقطه دفع غیر مطلوب) در اینجا این آهنربا باید بتواند با نیرویی خود را از فاصله اندکی که از نقطه دفع غیر مطلوب تا ابتدای نقطه دفع مطلوب وجود دارد بگذراند این نیرو آن اینرسی اندک ناشی از حرکت آهنربای اول می باشد (و طبیعتا به سختی انجام می شود) با رسیدن این آهنربا (آهنربای دوم) به نقطه دفع مطلوب عمل دفع در جهت مطلوب انجام شده و نیز اینرسی حرکتی اندکی افزایش می یابد و ادامه ماجرا.پس همانطور که عنوان شد تنها چیزی که آهنربای دوم را از نقطه دفع غیر مطلوب عبور می دهد اینرسی حرکتی اندک ناشی از حرکت آهنربای اول می باشد که عواملی که بر روی این اینرسی تاثیر گذارند یکی قدرت دفع آهنربا می باشد که خود ناشی از قدرت دو آهنربا و زاویه بین آنها می باشد(طبعا اگر دو آهنربا روبروی هم و بدون زاویه باشند نیرویی به سمت راست برای چرخیدن فن بوجود نمی آید) و دیگری عوامل بازدارنده ای مانند اصطکاک که با کمک بلبرینگ می توان از مقدار آن کاست و یا عدم لنگر انداختن در حین چرخیدن می باشد. و پیدا کردن حالت بهینه این چند مورد است که کمی جواب گرفتن آنرا با سختی همراه می کند.
        آقای Ghasede del من هم علاقه دارم بجای کلکل در تاپیک بحث علمی برقراربشود.یکی از دلایلی که دیر پست می دادم هم این بود که می خواستم بعد از قرار دادن کلیپهای آقا امین دوستان نظرات مخالفشان را همراه با دلیل مطرح کنند تا من هم چیزهایی که بنظرم میرسه عنوان کنم و بحث بصورت دوستانه ادامه یابد تا به یک اجماع کلی برسیم و آن هر چه که می خواهد باشد و الا من چند کلیپ ساده دیگر هم آماده دارم که در آنها روشهای دیگر چینش آهنربا مطرح شده منتهی می خواهم ابتدا در بحث اول به یک نتیجه واحد برسیم و بعد از آن رد شویم . با توجه به اینکه موضوع این تاپیک یکی از بحث انگیز ترین موضوعات مطرح شده می باشد اگر بتوانیم در آن به یک اجماع کلی برسیم واقعا هنر کرده ایم و در آن زمان مطمئنان همه به یکدیگر و این انجمن بیشتر افتخار خواهیم کرد.اما یکی از گامهای اول برای جلو گیری از بروز کلکل بکار نبردن کلماتی مانند دروغ یا تردستی و غیره می باشد (تازمانی که به آن اجماع کلی نرسیده ایم)چطور از آقا امین و دیگر دوستان انتظار داریم فیلمهای بیشتری برای برطرف شدن شبهات قراردهند و در عین حال ایشان را متهم به تردستی می کنیم؟ آیا با این روش به نظر دوستان راه بجایی خواهیم برد؟
        از عزیزان در خواست دیگری هم دارم و آن این که هر کدام از دوستان که راهی بنظرشان می رسد تا بتوانیم بجای گرفتن فیلم با راه دیگری از واقعی بودن نتایج اطمینان حاصل کنیم لطفا عنوان کنند چون با توجه به شبهاتی که با قرار دادن این کلیپها ایجاد شد و دوباره آقا امین مجبور به فیلمبرداری شدند و باز شبهات و باز فیلمبرداری و... و با توجه به اینکه ما در مراحل بعدی بحث هم نیاز به اثبات مطالب توسط دیگر دوستان هستیم به نظرم با فیلمبرداری و قرار دادن آن در سایت چندان راه بجایی نخواهیم برد. لذا اگر راهی بنظر دوستان می رسد که بهتر از روش کنونی باشد لطفا راهنمایی فرمایند.

دیدگاه

اقای babak221 بد نیست قبل از گذشتن دوستان از این مورد بخصوص شما هم از صرفا خوندن نظرها ، نظر خودتون رو اعلام کنید قطعا اینجوری موضوع سریع تر و بهتر روشن میشه
          اقای قاصد ممنون از تغییر حجم فیلم خوب بنده هم الان میتونم فیلمها رو ببینم .

دوستانی که اهل عمل هستید توجه کنید چه این طرح یا هر طرحی رو به نتیجه رسیدید از ثبت ان پرهیز کنید نصیحتی دوستانه که وقت خودتون رو واس اینکارا (ثبت اخطراع و...) نذارید بی فایده است

قبلا گفتم اگر دوستانی صرفا فقط با دیدن چیزی اونو میپذیرن کلا صلاحیت نظر دادن رو یه همچین طرحی رو ندارن . بهتره با سکوت موضوع رو پیگیری کنن و در زمان گذاشته شدن ویدئو مبادرت به دانلود کنن و تو طول این مدت بیخودی با تحریک کردن با روحیه دوستانی که کار عملی میکنن و حداقل برای روشن شدن موضوع تلاش میکنن ، بازی نکنید

بنده همیشه دوست دار ،دوستانی هستم که به صورت عملی و با تحقیق به دنبال جواب سوالاتشون هستن .سپاسگذارم
          برم سراغ فیلما :biggrin:

دیدگاه

شما ظاهرآ از نیمه راه همراه شدید 3 فیلم وجود داره
            اولی رو بچه ها ایراد گرفتن
            دومی کاملآ دل و روده فن نمایش داده میشه و نشون داده میشه موتور برای راه اندازی نیازبه استارت داره
            اینم حجم کمترش که خودشون قرار دادن
            http://uploadkon.ir/?file=MVI_3954.flv
            و سومی که روی میز شیشه ای هست که امکان راه اندازی نیست
            چون با یک دست فیلم میگیرن.( به قول خودشون در پستهایی که بخاطر مسائلی توسط تیم نظارتی پاک شد)
            دوست عزیز توقع اینه که زمانی در بحث شرکت کنید که برای خوندن تاپیک وقت گذاشته باشید
            و همه فیلم ها رو دیده باشید و راهکار درست ارائه بدید من نمی دونم چطور میشه باطری کتابی رو در
            کنار فن و روی میز شیشه ای مخفی کرد اگر شما میدونید توضیح بدید.
            با تشکر از اینکه فیلمو کم حجم کردین موضوع باتری مربوط به فیلم قبلی در پشت جعبه فن که جا برای باتری کتابی داشت بود.در مورد فیلم جدید یک سوال هست که چرا هنگام جدا کردن پره پشتشو نشون نمیده و همزمان با جدا کردن پره که با سرعت انجام میشه خود قاب فن بسرعت چرخونده میشه در کارهای شعبده بازی این حرکت سریع برای انحراف فکر بیننده انجام شده که در اینجا ما که همه جای فنو میبینیم از دیدن پشت پره محروم میشویم .همانطور که اهنرباهای به این خفنی رو میشه روی پره ها سوار کرد چرا پشت پره نشه چیزی سوار کرد؟ البته منظور این نیست حتما اینطوری کلک سوار شده بلکه تا جاییکه دو فیلم کم حجمو دیدم موارد مشکوکو گفته باشم .همه دوستان اگر چیزی غیر عادی دیدند بایستی بدون خجالت بگن افرادی هم که این فیلمها رو ساختن بایستی درک کنند این انتقادات یک قسمت از خود بحثه و با پاسخ مناسب بحث بدرستی پیش خواهد رفت و اگر کسی قصد توجیه علمی مسئله رو داشته باشه با حرف من و یا کس دیگه مایوس نمیشه و حرفشو میزنه پس قبول کنید ایراد گرفتن و سوال کردن حتی اگه با سو،نیت همراه باشه پاسخش یک پاسخ ساده است.

دیدگاه

از دیدن پشت پره محروم میشویم
              جناب mohammad751 شما حدس میزنید پشت فن چی هست باطری!!!
              اولآ اونجا باطری جا نمیشه دومآ پره در حال گردش هست چطور باطری
              برقشو به مدار میرسونه.
              بعدش دوست محترم قرار نیست فرضیه مطرح کنیم شما ظاهرآ منظور جناب های ولتاژ رو
              متوجه نشدید خواهشآ طرحی بدید که خودتون بتونین اجراش کنید .
              اگر منظور شما اینه که پشت پره ها آهنرباهای دیگه ای وجود داره وایشون نخواستن دیده
              بشه تا رمز کار مخفی بمونه این که بازم همون موتور بدون سوخت محسوب میشه در حالیکه
              باید ببینیم با چه روشی میشه انرژی به موتور داد که دیده نشه.
              دوستان یه لطفی بکنن قبل از اینکه نظر بدن نظرشون رو تست کنن این مدل نظر دادن به نفع طرفداران
              موتور بدون سوخت تموم میشه.
              شما هم خوبه یک فن تهیه کنید و کمی تست انجام بدین.

دیدگاه

جناب mohammad751 شما حدس میزنید پشت فن چی هست باطری!!!
                اولآ اونجا باطری جا نمیشه دومآ پره در حال گردش هست چطور باطری
                برقشو به مدار میرسونه.
                بعدش دوست محترم قرار نیست فرضیه مطرح کنیم شما ظاهرآ منظور جناب های ولتاژ رو
                متوجه نشدید خواهشآ طرحی بدید که خودتون بتونین اجراش کنید .
                اگر منظور شما اینه که پشت پره ها آهنرباهای دیگه ای وجود داره وایشون نخواستن دیده
                بشه تا رمز کار مخفی بمونه این که بازم همون موتور بدون سوخت محسوب میشه در حالیکه
                باید ببینیم با چه روشی میشه انرژی به موتور داد که دیده نشه.
                دوستان یه لطفی بکنن قبل از اینکه نظر بدن نظرشون رو تست کنن این مدل نظر دادن به نفع طرفداران
                موتور بدون سوخت تموم میشه.
                شما هم خوبه یک فن تهیه کنید و کمی تست انجام بدین.
                منظورم اینه که یک نفر بتنهایی ممکنه نتونه موضوع رو کشف و یا اثبات کنه ولی اگر هر کسی چیزی بنظرش اومد( ولو خیلی مهم نباشه) مطرح کنه تا شاید در مجموع بشه نتیجه گیری کرد .مثل قضیه نمایش ندادن پشت پره و اینکه چطور ممکنه پشت پره چیزی باشه که اهمیت داشته باشه شاید یکی دیگه جوابشو بده مثلا فرض کنید یکی به ذهنش برسه یک فنر کوک شده با چرخ دنده پشت پره تعبیه شده باشه و یا هر چی که من به ذهنم نرسیده .این با موارد عملی نبایستی قاطی بشه اصلا مورد عملی وقتی جواب میده که یک مخالف بتونه یکی درست کنه یعنی فقط برای اثبات دستگاه جواب میده ولی در جهت رد موضوع روش عملی کاری از پیش نمیبره حتی اگر ترفندی برای تردستی اختراع کنیم باز چیزی رو ثابت نمیکنه و در ضمن درحال حاضر نه فن دارم نه سه تا اهنربای بزرگ .

دیدگاه

منظورم اینه که یک نفر بتنهایی ممکنه نتونه موضوع رو کشف و یا اثبات کنه ولی اگر هر کسی چیزی بنظرش اومد( ولو خیلی مهم نباشه) مطرح کنه تا شاید در مجموع بشه نتیجه گیری کرد .مثل قضیه نمایش ندادن پشت پره و اینکه چطور ممکنه پشت پره چیزی باشه که اهمیت داشته باشه شاید یکی دیگه جوابشو بده مثلا فرض کنید یکی به ذهنش برسه یک فنر کوک شده با چرخ دنده پشت پره تعبیه شده باشه و یا هر چی که من به ذهنم نرسیده .این با موارد عملی نبایستی قاطی بشه اصلا مورد عملی وقتی جواب میده که یک مخالف بتونه یکی درست کنه یعنی فقط برای اثبات دستگاه جواب میده ولی در جهت رد موضوع روش عملی کاری از پیش نمیبره حتی اگر ترفندی برای تردستی اختراع کنیم باز چیزی رو ثابت نمیکنه و در ضمن درحال حاضر نه فن دارم نه سه تا اهنربای بزرگ .
                  سلام
                  ماشاالله
                  شما تو هر پست یک نظریه جدید ارائه میکنید و در حالتی که دیگران سکوت اختیار کردن شما جای همه رو پر کردین.
                  ببینید قسمت استاتور سر جاش هست اگر نبود بله در این صورت جایی برای فنر و چرخ دنده باقی بود .
                  اصلآ شما تا حالا فن اوراق کردی؟
                  بعد هم شما یک فن دست دوم از تعمیر کارای کامپیوتر بگیری هزینه آنچنانی هم برات نداره.
                  آهنربای بزرگ هم لازم نداری شما نا سلامتی جزء مخالفهای این موتور بدون سوخت هستین قرار هست ثابت کنی نمیشه
                  و موتور رو جوری راه اندازی کنی که مشخص نشه از کجا انرژیش داره تامین میشه.نیاز نیست از آهنربا استفاده کنی.
                  در جهت رد موضوع روش عملی کاری از پیش نمیبره حتی اگر ترفندی برای تردستی اختراع کنیم باز چیزی رو ثابت نمیکنه
                  ببخشید این جمله رو با چه منطقی میشه منطبق کرد ؟
                  شما اینکار رو بکن ثابت کردنش با من اگر هم نمیتونی لطف کن کار رو به کاردان بسپار.
                  ظاهرآ بنده تو این تاپیک شدم وکیل مدافع جناب امین خان . oo:

دیدگاه

ظاهرآ بنده تو این تاپیک شدم وکیل مدافع جناب امین خان . oo:
                    بله خوب . اینطور بنظر میاد
                    وقتی نظری قوی از مخالفان برخواست نمیشه و نظریه پردازی بس پر بی تجربه همره این قافله هستن ،خاموش ماندن دور ماندن از شکست خوردنه مگر اینکه بتونید خاموش کنید

دیدگاه

خاموش ماندن دور ماندن از شکست خوردنه
                      سلام
                      از این نظرت خیلی خوشم امد
                      فیزیک به چالش کشیده شده یکی نیست ازش دفاع کنه تن انشتین و نیوتن تو گور داره میلرزه
                      از این امین خان هم خبری نیست فکر کنم رفته میلیونر بشه :biggrin:
                      آه کسی نیست تا این راز سر به مهر را بگشاید oo:

دیدگاه

آه کسی نیست تا این راز سر به مهر را بگشاید oo:
                        نظریه سشوار رو خودم ثابت میکنم
                        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                          نظریه شسوار رو خودم ثابت میکنم
                          آفرین یک تجربه عملی به هزار حرف تئوری میارزه ما منتظریم aliila

دیدگاه

ببخشید این جمله رو با چه منطقی میشه منطبق کرد ؟
                            ممکنه راههای بیشتری برای اینکار باشه و اونیکه اونا استفاده کردن جور دیگه باشه و اگه ثابت کنند که اینکارو نکردن به نفعشون خواهد شد ولی در حال حاضر بهتر از هیچیه

دیدگاه

ممکنه راههای بیشتری برای اینکار باشه و اونیکه اونا استفاده کردن جور دیگه باشه و اگه ثابت کنند که اینکارو نکردن به نفعشون خواهد شد ولی در حال حاضر بهتر از هیچیه
                              اگر شما سعی کنید مشابه اون فیلم ها رو بسازین گزینه های زیادی وجود نداره و فقط بر میگرده به سطح علمی و تجربه افراد
                              منظورم از سطح علمی مدرک نیست.شما باید تخصص های مختلفی داشته باشید تا راه حل های مختلف رو بتونید تجزیه و تحلیل
                              کنید اینکه شخص با دیدن اینگونه فیلمها گول میخوره دلیلش نداشتن تخصص لازم هست وقتی چیز خارالعاده ای میبینید تا زمانی
                              متحیرید که تخصصش رو ندارید.
                              ابزارهایی که دوستان برای حل این معما بکار میبرن سطح علمی و دیدشون به مسائل رو روشن میکنه و اتفاقآ سکوت مرگ باری
                              که حاکم شده بر این تاپیک متاسفانه نشونه خوبی نیست چندین صفحه بحث و نزدیک به چند هزار بازدید کننده نشون میده بیشترشون
                              صلاحیت اظهار نظر نداشتن مخصوصآ افرادی که با اهانت به دانش پژوهان ایرانی خودشون رو برتر میدونستن.........
                              حالا میان تاپیک رو میخونن و میرن.
                              در هر صورت بنده توانایی رد این فیلم هارو دارم کاملآ بصورت عملی و برای نشون دادن حقه این فیلم ها شروطی دارم.
                              تا اون موقع هر که میتواند نمونه این فیلم هارو بسازه بسازد مخصوصآ مدعیان ساخت موتور بدون سوخت.
                              بعد وقتی شروطم توسط تعداد معینی از دوستان پذیرفته شد دست جناب امین خان رو رو میکنم . دوست ندارم وقت گرانبهاتون
                              بیشتر از این هدر بره چون مطمعنم تعداد قابل توجهی از دوستان با فن و آهنربا سر و کله میزنن اما صداشو در نمیارن.
                              بخصوص اینکه نگران ثبت این اختراع هم هستن :redface:

دیدگاه

این هم 10 صفحه انجمن خارجی در این باره بحث شده ظاهرا بنیانگزار این فیلمها یک روسی بوده که کلی پول از طریق فروش دستگاهی که کار نمیکرده، کلاهبرداری کرده بسیار شبیه به همینجا بحث شده اگر کسی حوصله 10 صفحه انگلیسی داشت شاید چیزی دستگیرش بشه

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread878436/pg1

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X