اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

با عرض سلام خدمت عزیزان
    به نظر بنده قانون انرژی در این سیستم در مدت زمان (مهم) به طول عمر اهنربای ایشان مربوط میشود (قیمت اهنربا) اصلا نحوه تهیه آن.
    قانون انرژی :ما در ژنراتور بدون سوخت ابتدا باید سیستم مکانیک رو کاملا بدون اصطکاک در نظر بگیریم(غیر ممکن) .
    قانون بار :بار خود به خود به وجود نمی اید از کجا ! باید یک چیزی این وسط بدون سوخت تحریک کننده باشد
    در طبیت هیچ چیزی امکان ناپذیر نیست.
    عیده ای بهتر هستش یا فقط نظر میدهیم یکمی فکر، می توانیم :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b.mazaheri
      با سلام

این ایده از حدود 70 سال پیش داره پیگیری میشه
      یه مدل ژنراتور بر اساس آهنربا سال 1980 ساخته شده !
      اینم ببینین
      http://www.rexresearch.com/johnson/1johnson.htm
      به نام موتور یا ژنراتور HOJO معروفه

خواهش میکنم هر چیزی رو فورا" رد نکنید شاید یه نکته ای داشته باشه که فراتر از قدرت تصور ما باشه .
      تو این کلیپ موتور چرخنده همیشه روی یک لیوان قرار گرفته.فک نمیکنید اون لیوان یه جورایی مشکوک میزنه.حرارتی چیزی نمیتونه بده.
      زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

اما من خودم دیدم که تو اراک یه پسره یه موتور ساخته بود که هیچی بهش وصل نبود و خودبخود میچرخید!!!
        توی اونجا هم میگفت که از آهن ربا استفاده کرده.
        نمیدونم شاید اونم خالی بندی بوده!!؟؟؟
        متاسفانه هیچ سندی هم برای اثباتش ندارم.
        آقای نصیری برای اثبات حرف شما اگر مایل باشید میتونم همچین چیزی بسازم و اینجا بذارم .
        البته نه اینکه دقیقا بدونم مال ایشون چی بوده

من هیچ کدوم از فیلم هارو ندیدم . میگم دوستان فقط یه چیزی میخوان که بدون برق و بدون اتصال به جایی بچرخه دیگه درسته ؟

دیدگاه

همیشه در دنیا سعی کنید بیندیشید قبل از اینکه سخن بگویید اگر هزار سال پیش کسی میگفت زمین کرد است همه به او میخندیدند چرا چون اگر زمین کرد باشد انسانها از روی ان به فضا می افتادند حال که العان مشخص شده زمین کرد است و انسان نیز از داخل ان به فضا نمی افتد
          حال اگر دلیل حرارت داخل زمین خورشید است چگونه با تابش اشعه و نور خورشید به یک جسم مرکز ان مذاب می شود حال در این چند میلیارد سال تابش حورشید اگر انرژی ان در زمین جمع میشد ایا انرا تبخیر نمی کرد میزان انرژی رسیده از خورشید تقریبا معادل انرژی خارج شده از زمین به فضا میباشد و حرارت هسته زمین بخاطر جرم زمین و فشار ابر کیتونی فضا است و هیچ ربطی به خورشیذ نذلزذ زیرا اگر خورشید باعث مذاب شدن هسته کرات منظومه شمسی بود بدلیل نزذیکی هسته خوذ حورشید به انرژی ان و جذب این انرژی توسط هسته خورشید -چند میلیارد سال قبل هسته خورشید بخاطر دریافت انرژی بیش از حد تبخیر شده و خورشید منفجر میشد
          من حدود صد فیلم در مورد ژنراتورهای بدون سوخت ماهده کرده ام با یک جستجوی ساده در مجموعه اختراعات در سایت کوگل به صدها اختراع در این زمینه ثبت شده اند حال با وجود سخت بودن ثبت اختراعات در اروپا و امریکا بجای زیر سئوال بردن اصل موتورهای بدون سوخت بدنبال علت اصلی جلوگیری از عدم انتشار این تکنولوژی در جهان باشیذ تا بفهمید که قدرتمندان جهان حتی برنامه زندگی صد سال اینده شما ر و چگونگی انرا نوشته اند
          کاروان رفت تو ذر خواب و بیابان در پیش کی روی ره زکه پرسی چه کنی چونباشی
          همیشه در حقیقت حق با کسی است که قدرت ندارد و ناحق مینامندش
          https://sites.google.com/site/alipou...ergy-generator

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak221
            همیشه در دنیا سعی کنید بیندیشید قبل از اینکه سخن بگویید
            نه .. همیشه در دنیا و آخرت فیلم ببینید بعد بیایید دیکته بگید
            نوشته اصلی توسط babak221
            اگر هزار سال پیش کسی میگفت زمین کرد است همه به او میخندیدند چرا چون اگر زمین کرد باشد انسانها از روی ان به فضا می افتادند حال که العان مشخص شده زمین کرد است و انسان نیز از داخل ان به فضا نمی افتد
            طبیعیه چون نمیتونست حرفشو ثابت کنه ..
            گالیله اومد به زبانی که بقیه هم میفهمیدند (علم) اثبات کرد .. کلیسا یه مدت جلوش وایساد ولی ...
            پس عزیز من حرفت رو جوری بزن(با دلایل محکم) که حتی اگه قدرتی مثل کلیسا مخالفت باشه نتونه مقاومت کنه
            و حتی 400 سال بعد هم که شده مجبور بشه ازت معذرت بخواد ..
            حقیقت دیر یا زود رو میشه .. ولی وقتی رو میشه که یه شیر مردی پیدا بشه به زبان ساده اونو به بقیه بگه یا اون وسیله رو بسازه و نشون بده ..
            ولی چرندیات و حرف های بی اساس حتی اگه درست هم باشه محکوم به فراموشیه چون بدون دلیل و مدرک گفته شده

--
            من واقعا پشتکار شما رو تحسین میکنم هر روز یه آی دی جدید میسازید و محملاتی که باور کردید رو میخوایید به خورد ما بدید ..
            مجبوری از کره زمین و هسته خورشید و کائنات و فلسفه مثال بزنی؟ عوض اینکارا 2 تا فرمول بنویس 2 کلوم حرف حساب بگو اینا رو همه میدونن ...
            زندگی پر ز وجود است ولی ..
            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak221
              همیشه در دنیا سعی کنید بیندیشید قبل از اینکه سخن بگویید اگر هزار سال پیش کسی میگفت زمین کرد است همه به او میخندیدند چرا چون اگر زمین کرد باشد انسانها از روی ان به فضا می افتادند حال که العان مشخص شده زمین کرد است و انسان نیز از داخل ان به فضا نمی افتد
              حال اگر دلیل حرارت داخل زمین خورشید است چگونه با تابش اشعه و نور خورشید به یک جسم مرکز ان مذاب می شود حال در این چند میلیارد سال تابش حورشید اگر انرژی ان در زمین جمع میشد ایا انرا تبخیر نمی کرد میزان انرژی رسیده از خورشید تقریبا معادل انرژی خارج شده از زمین به فضا میباشد و حرارت هسته زمین بخاطر جرم زمین و فشار ابر کیتونی فضا است و هیچ ربطی به خورشیذ نذلزذ زیرا اگر خورشید باعث مذاب شدن هسته کرات منظومه شمسی بود بدلیل نزذیکی هسته خوذ حورشید به انرژی ان و جذب این انرژی توسط هسته خورشید -چند میلیارد سال قبل هسته خورشید بخاطر دریافت انرژی بیش از حد تبخیر شده و خورشید منفجر میشد
              من حدود صد فیلم در مورد ژنراتورهای بدون سوخت ماهده کرده ام با یک جستجوی ساده در مجموعه اختراعات در سایت کوگل به صدها اختراع در این زمینه ثبت شده اند حال با وجود سخت بودن ثبت اختراعات در اروپا و امریکا بجای زیر سئوال بردن اصل موتورهای بدون سوخت بدنبال علت اصلی جلوگیری از عدم انتشار این تکنولوژی در جهان باشیذ تا بفهمید که قدرتمندان جهان حتی برنامه زندگی صد سال اینده شما ر و چگونگی انرا نوشته اند
              کاروان رفت تو ذر خواب و بیابان در پیش کی روی ره زکه پرسی چه کنی چونباشی
              همیشه در حقیقت حق با کسی است که قدرت ندارد و ناحق مینامندش
              https://sites.google.com/site/alipou...ergy-generator

در این موتور شما در یک نقطه بر ایند نیرو های کششی و رانشی بین اهنربا ها صفر میشود و دستگاه به تعدل میرسد
              یعنی هر کس از روی جهل هر حرفی را زد که بسیار بدور از عقل بود درست هست؟
              پس من میگم خورشید سیاره هست و موجودات زنده هم داره و داره دور مریخ میگرده... حق با منه؟

دیدگاه

نه .. همیشه در دنیا و آخرت فیلم ببینید بعد بیایید دیکته بگید
                حقیقت دیر یا زود رو میشه .. ولی وقتی رو میشه که یه شیر مردی پیدا بشه به زبان ساده اونو به بقیه بگه یا اون وسیله رو بسازه و نشون بده ..
                ولی چرندیات و حرف های بی اساس حتی اگه درست هم باشه محکوم به فراموشیه چون بدون دلیل و مدرک گفته شده
                شخصا ادمی نیستم که به راحتی چیزایی که دور از عقله رو بدون مدرک و در واقع بدون دیدن با چشم خودم باور کنم ولی ...
                ایا همین شما اگر همچین چیزی بهتون نشون بدم اولین کلمه یا جمله ای که میگی چیه ؟ حتما بعد از کلی بحث و فیلم گذاشتن از هر زاویه که شما بگید درنهایت به چشم خودتون اعتماد ندارید
                بنده با اینکه زمان و حوصله بحث ندارم و باور شما هم برام مهم نیست میخواستم یه نمونه کوچیکشو سریع بسازم و بذارم و برم به کارهام برسم که سرم خیلی شلوغه/ شک ندارم و الان هم بیشتر بهم ثابت شد که همتون فقط ضد حال میزنید و باعث عبث شدن زمان ارزشمندم خواهید شد .
                من از جو این تاپیک بی اطلاع بودم چون فقط صفحه اول و جواب آخرو خوندم که..
                تو این کلیپ موتور چرخنده همیشه روی یک لیوان قرار گرفته.فک نمیکنید اون لیوان یه جورایی مشکوک میزنه.حرارتی چیزی نمیتونه بده.
                گفتم خوب پس مشکل اینا این فیلماست که معلوم نیست از کجا اومده . نهایتش یه روز زمان میذارم تا خیالشون راحت بشه
                خدا به دادمان برسد من واقعا متاسفم
                شرمنده :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                  بنده با اینکه زمان و حوصله بحث ندارم و باور شما هم برام مهم نیست
                  خیلی ناراحت شدم

حتما بعد از کلی بحث و فیلم گذاشتن از هر زاویه که شما بگید درنهایت به چشم خودتون اعتماد ندارید
                  حدستون اشتباهه .. :NO:

ایا همین شما اگر همچین چیزی بهتون نشون بدم اولین کلمه یا جمله ای که میگی چیه ؟
                  چه میدونم .. بساز اونوقت میبینی اولین جمله م چیه

میخواستم یه نمونه کوچیکشو سریع بسازم و بذارم و برم به کارهام برسم که سرم خیلی شلوغه
                  قبلا هم گفتم الان هم میگم
                  من نه اونقدر اطلاعات علمی دارم که بگم این دستگاه نمیتونه وجود داشته باشه(دقت کردی چی گفتم؟) و نه فیلم یا طرحی دیدم که باورم بشه وجود داره
                  تنها چیزی که دیدم طرح های آبکی و فیلم های مضخرفی بوده که اکثرشون خیلی مشخصه اون چیزی نیست که طرف ادعاشو کرده ..
                  بعضیا هم طرف مشخص نیست کیه و ویدئو ابهامات رو برطرف نمیکنه از طرفی هم نمیشه ایرادی گرفت
                  اکثرشون هم مثل شما فقط ادعا دارن یا امکانات ندارن یا پول ندارن یا وقتشون ارزشمنده یا ... البته باید اعتراف کنم که بهانه ی شما جدید بود تا حالا کسی اعتماد به نفسش در حد تیم ملی نبوده

---
                  چند ماهی که تو این انجمن بودم حدوووووودا مشخصه کی خالی بنده کی کارش درسته ..
                  شما، جناب های ولتاژ یا بقیه ی اساتید اگه فقط حرفش رو بزنن که همچین چیزی من دیدم و بررسی کردم برای من از 100 تا فیلم با ارزشتر و قابل اعتماد تره .. اول بفهمین منظور آدم چیه بعد بیاین داستان از دماغ فیل افتادنتون رو تعریف کنید ..

چند بار گفتم و یه بار دیگه هم میگم .. اگه همچین چیزی باشه من شاید از همه ی شما مشتاق تر باشم برای داشتنش .. قوانین فیزیک رد میشن؟ آسمون به زمین میاد؟ به درک ..
                  بعضیا فکر میکنن آدم رو این موضوع تعصب داره یا 10 تا شرکت نفتی داره نمیخواد باور کنه .. جز ادعا چی ارائه دادین که الان میان از ضد حال حرف میزنین؟ /

جناب های ولتاژ شما بساز جواب بگیر من خاک زیر پات .. فقط ادعا نکن که زیاد شنیدیم گوشمون پره .. حالا مردی بسم ا...
                  زندگی پر ز وجود است ولی ..
                  ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

اکثرشون هم مثل شما فقط ادعا دارن یا امکانات ندارن یا پول ندارن یا وقتشون ارزشمنده یا ... البته باید اعتراف کنم که بهانه ی شما جدید بود تا حالا کسی اعتماد به نفسش در حد تیم ملی نبوده
                    کجا ادعا کردم . بگو تا اگه اون چیزو خراب نکردم بیارم ثابت کنم . پس بذار یه چیزی بگم تا به امروز هر چی از الکترونیک تو فکرم گذشته مطمئنا انجام دادم و حداقل سعی کردم و شکست خوردم (خدا میدونه وجود من تو این سایت به خاطر تشویق کردن دوستان از فقط حرف زدن به کار عملی است)
                    خوبه .فرصتی شد برای دعوت دوستان به کار عملی :biggrin:
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61153.0
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61847.0
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64437.0
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=64256.0

بعضیا فکر میکنن آدم رو این موضوع تعصب داره یا 10 تا شرکت نفتی داره نمیخواد باور کنه .. جز ادعا چی ارائه دادین که الان میان از ضد حال حرف میزنین؟ /
                    من فقط به یک جواب (آره) نیاز داشتم و با خوندن پاسختون گفتم انگار اینجا دعوا شده و رفتم پاسخ های قبلی رو خوندم و کلی جواب ترسناک دیدم و .... oo: گفتم انصافا ما ایرانی ها باید یه بهونه اول بیاریم تا اول از نزدیک ببینیم و بعد که از نزدیک دیدیم یه بهون....
                    جناب های ولتاژ شما بساز جواب بگیر من خاک زیر پات .. فقط ادعا نکن که زیاد شنیدیم گوشمون پره .. حالا مردی بسم ا...
                    مدت ها پیش ساختم .مثل خیلی چیزای دیگه و ترسم از اونه که زمان بذارم دوباره بسازم و بعد میدونید دیگه آدم بی کار زیاد هست که حتی بدون فکر کردن و از سر سرگرمی پاسخ میدن / کافیه هر کدوم یه چیز بگن :از اینور بگیر ازاونور بگیر . نه بابا خالی میبندی . حالا یکی هم قبول میکنه . و یک هم مطمئنا میگه : آقای های ولتاژ راهش چیه لطفا مراحل ساختشو بذارید (در ضمن هیچ وقت حوصله دوبار انجام دادن یه چیز سرگرمی رو نداشتم )
                    حالا گیریم نساختم . شما بگو چرا باید این کارو کنم ؟

در ضمن خدایی خیلی فکر کردم که حتی اولبیام بگم اقا من اول باید یه بلبرینگ رو یه چیزی بچسبونم فردا نگید اون چوب بود پس توی اون باتری بود خودتون بگید رو چی بچسبونم و.... خلاصه بیخیال شدم
                    دوستان ببخشیدا لطفا این پاسخ رو دلیل بر بی ادبی این جانب نذارید :redface: مجبور شدم . خوب دنیای من رو همین 2 تا مدار زپرتی خلاصه نمیشه و نمیتونم بخاطرش اجازه بدم محتمل اونقدر غرورم شکسته بشه و ضربه بخورم
                    ببخشید مجبورم که بگم بنده هیچ وقت همچین چیزی نساختم

دیدگاه

به دو دلیل هنوز ماشین دایم الحرکت وجود نداره یکی وجود اصطکاک که برای غلبه بر آن نیاز به انرژی هست. و دوم اینکه اگر چنین ماشینی روزی بوجود بیاد خبرش مثل بمب صدا میکنه چونکه اصل بقای انرژی نقض میشه پس خیالمون راحته که هنوز این ماشین اختراع نشده چون نقض چنین قانونی خبر کمی نیست. به فیلم هم نمیشه اعتماد کرد مثلا با جلوه های ویژه و یا با کلک میشه هر کاری کرد.

دیدگاه

سلام
                        استاد های ولتاژ از حرف های شما تنها چیزی که برداشت کردم کوچک شمردن بقیه، منت گذاشتن سر بقیه و غرور بالا هست.
                        امیدوارم اشتباه کرده باشم و برداشتم غلط باشه

اما دوستانه میگم
                        شما استاد مایی و ما هم در حد شاگرد دم دری!
                        یا حرفی نزن یا اگر زدی بهش عمل کن و هی منت نزار!
                        کاری به این نداریم که میشه یا نه(میدونم که میشه!) منتها دیگه قرار نیست هی بیایم از خودمون تعریف و تمجید کنیم که چکاره ایم و چه کارهایی کردیم

ببخشید توروخدا که رک حرف زدم اما اگر اینجوری هی پیش بره میان تاپیک رو میبندن و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
                          به دو دلیل هنوز ماشین دایم الحرکت وجود نداره یکی وجود اصطکاک که برای غلبه بر آن نیاز به انرژی هست. و دوم اینکه اگر چنین ماشینی روزی بوجود بیاد خبرش مثل بمب صدا میکنه چونکه اصل بقای انرژی نقض میشه پس خیالمون راحته که هنوز این ماشین اختراع نشده چون نقض چنین قانونی خبر کمی نیست. به فیلم هم نمیشه اعتماد کرد مثلا با جلوه های ویژه و یا با کلک میشه هر کاری کرد.
                          ==============================

با سلام

آفرینش پر است از سیستمهای دایم الحرکت:

الکترونها به دور هسته
                          سیارات و ستاره ها به دور خود
                          سیارات به دور ستاره ها
                          منظومه ها به دور مرکز خوشه ای خود
                          کهکشانها به دور خود
                          حرکت انبساطی کهکشانها

=======================

چرا حرکت الکترونها به دور هسته از میلیاردها سال قبل ادامه داشته و
                          چرا با نیروی دافعه بین الکترونها و دافعه بین پروتونها، اغتشاشی در این فرآیند در درون توده جسم ایجاد نمی شود.

================================================== =============

سوال فوق برای سیارات و کهکشانها نیز برقرار است.
                          چرا این دورانها اینهمه مدت طول کشیده.

===============================

خداوند ، در طبیعت نمونه های دایم الحرکت را قرار داده
                          شاید بعضی ها به علم و فناوری مشابه سازی رسیده باشند.

===================================

سوزاندن سوخت فسیلی و شیمیایی برای دستیابی به انرژی گرمایی و حرکتی، پایین ترین و کم رتبه ترین روش ایجاد حرکت است که از
                          سالهای 1850 تا کنون برای حرکت رایج بوده است.

================================================== =========================

در علوم دانسته شده فیزیک و دانسته نشده فیزیک ، حاملهای انرژی بسیار دیگری قرار دارند و کشف شده و خواهند شد.
                          در علوم متافیزیک هم حاملهای انرژی دیگری وجود دارند که در سطح دولتها به وفور استفاده می شوند !!!

================================================== =================

با سپاس

پ.ن 1:

خداوند پیکر انسان را از نوعی گل آفرید.( می دانیم گل و خاک و کلوخ قابل جمع شدن و توده شدن هستند و دوام دارند)
                          خداوند موجود جن را از آتش آفرید.( این آنش چه توعی است و چگونه توده شده و دارای تداوم است؟ )

آتش که ما می شناسیم چیست؟

1- شعله و نور گازهای داغ ناشی از اکسیداسیون مواد سوختنی
                          2- شعله و نور ناشی از انتقال و عبور جریان زیادی از الکترونها در الکترود جوش
                          3- شعله و نور ناشی از تبدیل شکافت و همجوشی هسته ای
                          4- نور LED و لامپ التهابی ادیسونی و بازتابش قسفرسانسی از مهتابی و کم مصرف!!! ( التهاب و حرکت شدید الکترون )
                          5-..............

ظاهرا همه با التهاب و حرکت و نوسان شدید الکترون سرو کار دارد.

آن آتش چیست؟

پ.ن2:
                          فیلم prometius را از ریدلی اسکات ببینید.

پ.ن3:
                          نوستراداموس از خیال تا واقعیت در بخشهای مختلف را ببینید.
                          گشتی در لاله زار
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
                            ==============================

با سلام

آفرینش پر است از سیستمهای دایم الحرکت:

الکترونها به دور هسته
                            سیارات و ستاره ها به دور خود
                            سیارات به دور ستاره ها
                            منظومه ها به دور مرکز خوشه ای خود
                            کهکشانها به دور خود
                            حرکت انبساطی کهکشانها

=======================

چرا با نیروی دافعه بین الکترونها و دافعه بین پروتونها، اغتشاشی در این فرآیند در درون توده جسم ایجاد نمی شود.

================================================== =============

سوال فوق برای سیارات و کهکشانها نیز برقرار است.
                            چرا این دورانها اینهمه مدت طول کشیده.

===============================

===================================

سوزاندن سوخت فسیلی و شیمیایی برای دستیابی به انرژی گرمایی و حرکتی، پایین ترین و کم رتبه ترین روش ایجاد حرکت است که از
                            سالهای 1850 تا کنون برای حرکت رایج بوده است.

================================================== =========================

در علوم دانسته شده فیزیک و دانسته نشده فیزیک ، حاملهای انرژی بسیار دیگری قرار دارند و کشف شده و خواهند شد.
                            در علوم متافیزیک هم حاملهای انرژی دیگری وجود دارند که در سطح دولتها به وفور استفاده می شوند !!!

================================================== =================

با سپاس

پ.ن 1:

خداوند پیکر انسان را از نوعی گل آفرید.( می دانیم گل و خاک و کلوخ قابل جمع شدن و توده شدن هستند و دوام دارند)
                            خداوند موجود جن را از آتش آفرید.( این آنش چه توعی است و چگونه توده شده و دارای تداوم است؟ )

آتش که ما می شناسیم چیست؟

1- شعله و نور گازهای داغ ناشی از اکسیداسیون مواد سوختنی
                            2- شعله و نور ناشی از انتقال و عبور جریان زیادی از الکترونها در الکترود جوش
                            3- شعله و نور ناشی از تبدیل شکافت و همجوشی هسته ای
                            4- نور LED و لامپ التهابی ادیسونی و بازتابش قسفرسانسی از مهتابی و کم مصرف!!! ( التهاب و حرکت شدید الکترون )
                            5-..............

ظاهرا همه با التهاب و حرکت و نوسان شدید الکترون سرو کار دارد.

آن آتش چیست؟

پ.ن2:
                            فیلم prometius را از ریدلی اسکات ببینید.

پ.ن3:
                            نوستراداموس از خیال تا واقعیت در بخشهای مختلف را ببینید.
                            سلام
                            موضوع فعلا مربوط به ماشینهای ساخت بشره .ما هم نگفتیم در آینده شدنی نیست ولی تا به امروز بشر قادر نبوده بر اصطکاک غلبه کنه

دیدگاه

من موندم در فولاد با اینهمه اصظکاک الکترونها چطور همیشه به دور هسته اتم ها میچرخه
                              بنده معتقدم خداوند هر چیزی رو که در عقل بشر میگنجه قبلا به صورت علم آفریده و از قبل راه رسیدن به ان را نیز قرار داره / اصلا همین افکاری که در مغز بشر کنجانده راهی است برای کنجکاوی و رسیدن به جواب
                              و هر انچه در تخیلات انسان هم نگنجد پس نشانی به ضعف ما به آن علم است .
                              مثال میزنم :
                              ما حداقل میتونیم تصور کنیم یه جسمی روی هوا معلق و بدون ریسمان و... ایستاده و....و....و....
                              -----------
                              حالا بیام تصور کنیم که این زمین و کهکشانها و این هوا و فضای اطراف ما نباشد . ! ایا رسیدید به یه محیط خلا و بدون حتی گاز و...
                              نه ....بیشتر فکر کنید این خلا هم نباشد و تصور کنید (هیچ نباشد رو تصور کنید)

خیلی راحت :
                              از شما نمیخوام بودن چیز عجیبی را تصور کنید .نبودن رو تصور کنید

دیدگاه

سلام
                                موضوع فعلا مربوط به ماشینهای ساخت بشره .ما هم نگفتیم در آینده شدنی نیست ولی تا به امروز بشر قادر نبوده بر اصطکاک غلبه کنه
                                ممنون / این نشان از محدود بودن منابع علمی ماست .
                                موضع نمیگیرم . میدونم که 100 درصد نیست
                                ولی پس قطار های مغناطیسی که از ریل بلند میشه و با سرعت بالایی حرکت میکنه دلیل بر غلبه بر اصطکاک نیست ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X