اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ژنراتور بدون سوخت!!!!؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
    من فکر میکردم دوقطبی مغناطیسی همیشه حالت مغناطیسی رو داره و دلیل ضعیف شدن آهن ربا به هم خوردن نظم 2 قطبی ها ست (برایند میدان ضعیف میشه ولی خود 2 قطبی ها ضعیف نمیشن)
    اهنربا در اثر ضربه ، گرما و میدان متناوب ضعیف میشه یعنی از بیرون خاصیت مغناطیسی کمتری دیده میشه حالا دو قطبی ها اگر نامنظم هم بشن برای بازگشت به حالت قبل انرژی لازم دارند.

دیدگاه

وقتی چیزی میگید که نمیتونید اثباتش کنید یعنی به بقیه میگید حرف منو بدون دلیل قبول کنید ..
      برادر من
      عزیز من
      دوست گرامی
      شما نپذیر !
      چاقو که بیخ خرخرت نیست !!!
      من گفتم اینو ساختم و دلیلم نمیتونم بیارم
      شما اگر اینقدر مشتاقی که چطور ممکنه و اصلا من راست میگم یا دروغ خودت تحقیق کن
      خواهشا هم این بحث رو ادامه ندید دیگه چون اینطور که پیداست توی این زمینه نه من حرف شما رو میفهمم و نه شما حرف منو
      اگر غیر این بود تا حالا یا من قانع شده بودم یا شما
      اون نمکو شما کلا بیخیال شو
      هدف تاپیک ساخت یک ژنراتور بدون سوخت هست
      چشم بسته غیب گفتین
      چو دانی و پرسی سوالت خطاست !
      اگه معجزه میکرد الان سر این موضوع بحث نمیکردیم
      شکافت اتمی از 50 سال پیش داره برای تولید برق استفاده میشه و ما هنوز داریم دستو پا میزنیم که نیروگاهشو تکمیل کنیم !
      این که دیگه جای خود داره !!!
      من چرا تحقیق کنم .. شما گفتی ساختم وظیفه خودتونه اثبات کنید .. نه اگه توانشو ندارین بگید استادتون بیاد
      پس چه انتظاری دارید ؟
      این که شما فقط دست به سینه بشینید نمره انضباطتون کم نشه ؟ :NO:
      یعنی چی منظورتون اون ژنراتوره .. البته که ژنراتوره .. ناسلامتی اینجا تایپیک ژنراتور بدون سوخته نه رفع اشکال مسائل فیزیک
      من یه حرف هایی در مورد یک سیستم فقط با آهنربا و سیمپیچ هم زدم ولی شما ظاهرا دید انتخابی دارین اونارو به کل میزارید کنار ! :NO:
      هنوز اعتراض نکردم .. میخوام عرض کنم که گوشمون پره
      اعتراض مال موقعیه که یه نفر یه طرح بده و اشکالی داشته باشه .. فعلا جز حرف الکی ازتون چیزی ندیدیم ..

پانوشت:
      حرف الکی: حرف بدون دلیل = ادعای بی اساس

--
      اگه مایلید بحث رو تو پیام خصوصی ادامه میدیم چون دیگه کار به کل کل کشیده ..
      پس به همین دلیله که حرف همو نمیفهمیم
      پیگیری این بحث توی پیام خصوصی هم بعید میدونم مشکلی رو حل کنه
      چون همونطوری که گفتم من از این موضوع اطلاعاتی نمیتونم بدم(به قول شما نمیتونم اثباتش کنم براتون ! )
      ولی با این حال من مشکلی ندارم
      یک مثال ساده میزنم
      شما خیلی ساده برای من آهنربا رو تعریف کنید
      چند قطب داره ؟
      از چی تشکیل میشه ؟
      به چه صورت هایی میشه ساختش ؟
      آیا میشه آهنربایی ساخت که 2 قطب همسان داشته باشه ؟
      من این سوالاتو پرسیدم که به بحث اصلی برگردیم ولی ظاهرا تمایلی ندارید !
      مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
      [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad751
        بالاخره مواضع شما رو نفهیدیم .فرض کنیم ژنراتور شما 24 ساعت کار کنه بعد میاییم کل انرژی ورودی به سیستم و کل انرژ ی خروجی از سیستم در این بازه 24 ساعت را مقایسه می کنیم سه حالت بیشتر وجود نداره
        الف- انرژی ورودی بزگتر از انرژ ی خروجی خواهد بود
        ب- انرژی ورودی کوچکتر از انرژ ی خروجی خواهد بود
        ج- انرژی ورودی مساوی با انرژ ی خروجی خواهد بود
        حالا مجبورین یک گزینه انتخاب کنید تا بفهمیم منظور شما چیست
        هر اهنربا هم فقط مقدار محدود و کمی انرژی داره همون انرژی که هنگام ساخت در کارخانه از طریق بوبین بهش میدن. انرژی مغناطیسی اهنربا در ژنراتور فقط واسطه ای برای تبدیل انرژی مکانیکی به الکتریکی می باشد. گزینه فراموش نشه.
        گزینه ی ج
        توی فیزیک ما 2 نوع انرژی گرانشی داریم
        1- دور برد
        2- نزدیک برد (یا با برد کم)
        این دو خودشون چندین انشعاب میشن که باز به قوی و ضعیف تقسیم میشن
        گرانش جرمی یک نیروی دور برد ولی کم توان هست
        گرانش مغناطیسی یک نیروی نزدیک برد ولی پر توان هست
        اما در مورد انرژی آهنربا
        آهنربا ساختن به همین سادگی نیست که یک فلز رو داخل یک بوبن با جریان بزارن بعد آهنربا تحویل بگیرن !
        1- جنس آهنربا خاص هست و آلیاژ شده ی چند فلزه که بیشینه ی خواص فرومغناطیس رو بتونه بروز بده
        2- جریانی که آهنربا در اون ساخته میشه خیلی بالا و به صورت DC هست
        این جریان باید بتونه میدان مغناطیسی بیش از 1 تسلا (حداقل) رو تولید کنه (که ساخت این منبع جریان هم اصلا راحت نیست)(زمان این اعمال انرژی هم حداقل 48 ساعت هست)
        بوبین ها باید در فاصله ی هوایی کمتر از 1 سانتی متر با فلز خام باشند(این فاصله ی هوایی با یک گاز نجیب مثل آرگون پر میشه)
        3- دمای ساخت آهنربا بسیار پایین و پایینتر از دمای بحرانی (دمای کوری) هست
        با بالا رفتن دمای آهنریا حوزه های مغناطیسی آهنربا تمایل بیشتری به برگشت به حالت تعادل پیدا میکنن(حالت قبل از آهنربا شدن)
        مقدار انرژی که به آهنربا در مرحله ی ساخت وارد میشه خیلی زیاد هست چون باید تک تک حوزه های مغناطیسی در یک جهت قرار بگیرن (چه داخل آهنربا و چه روی سطح اون)
        احتمالا با مفهموم مول در شیمی آشنایی دارید
        میتونید خودتون حساب کنید که یک آهنریا چند تا مولکول داره !
        از طرفی ما خارج آهنربا (از N به S )و داخل اون ( از S به N ) میدان داریم
        ولی همونطور که گفتم این میدان نزدیک برد هست
        خطوط میدان از داخل فلزات فرو مغناطیس میگذرن و دوباره به آهنربا برمیگردن
        مقدار انرژی که به فلز وارد میشه زیاد هست ولی چون قرار نیست این انرژی فقط از یک مولکول اعمال بشه کاهش انرژی در آهنربا خیلی جزئیه در حدی که تقریبا به چشم نمیاد
        چون خطوط میدان آهنربا بینهایت هست و همه ی این خطوط هم از داخل آهنربا میگذرن عملا تمام مولکول های آهنربا این میدان رو ایجاد میکنن ولی از اونجا که نقطه اثر این نیرو کمه ( نزدیک برد) , فقط توی سطح دیده میشه
        کاهش این انرژی اینقدر کم هست که اگر یک آهنربا رو در شرایط ایدآل نگهداری کنید میتونه تا سالها خواص خودشو حفظ کنه
        انشا الله که تونسته باشم واضح توضیح داده باشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adelavr110
          ببینید مگه تو اون نظریه که انشتین داده نمیگه که اگه با سرعت زیاد حرکت کنیم میتونیم به آینده بریم من فرمولی میخوام که با اون بدونم که به طور مثال با سرعت 100 هزار کیلومتر در ساعت اگه 1 دقیقه حرکت کنم برای فرد ساکنی که وایساده داره منو نگا میکنه چند دقیقه یا چند ساعت و روز طول کشیده
          حالا شما از اون E=MC^2 یه مشتق بگیر ببین چی در می آد!
          من نگفتم باید مشتق بگیرید !
          گفتم مشتق میشه
          این حالت میشه سرعت نسبی
          از فرمول زیر بدست میاد:

توضیحات رو داخل شکل دادم
          توی این فرمول اگر سرعت ذره ی p نسبت به دو ناظر s و s' کم باشه (خیلی کمتر از نور و در حد سرعت های نیوتنی) مخرج کسر 1 میشه
          هرچقدر ذره سرعتش به نور نزدیک میشه مخرج کسر بزرگتر میشه
          ناظر های s و s' باید مقدار برابری برای سرعت نور محاسبه کنن حتی اگر سرعتشون نسبت به هم (همون Vss ) به صفر میل کنه (به سرعت ناظر ها ربطی نداره)
          برای این نظریه شما باید خودتون رو p فرض کنید و s و s' رو دو ناظر با سرعت های کم
          ولی به این توجه کنید که راستا یکی هست و فقط حق حرکت روی محور x رو دارید (برای این که y رو هم بتونیم بگنجونیم محاسبات پیچیده تر میشن)
          اگر متوجه نشدید بگید مثال بزنم
          من میخوام اینکارو عملا انجام بدم برای همین لطفا چند مورد رو توضیح بدین:
          نمک از چه نوعی باشه ؟ (نمک ید دار ، بی ید ، نمک دریاچه ارومیه _یا بهتر بگم به لطف دوستان نمکستان ارومیه)
          جنس الکترودها از چی باشه ؟ آب شیر خوبه ؟
          ولتاژی که میده در چه حدیه؟ میتونم ازش جریان بکشم ؟ چقدر؟ با لیموشیرین چی چقدر برق میده؟
          نمک همون نمک معمولی هست و فرقی نمیکنه ید داشته باشه یا نه
          آب هم آب معمولی
          الکترود ها فقط کافیه جنس های متفاوت داشته باشن
          این که جنسشون چی باشه مهم نیست
          ولی منیزیوم و روی نتیجه ی بهتری میدن
          ولتاژ خیلی پایین و زیر 1 هست ( با اسید هایی مثل لیمو بیشتره)
          جریانش از ضریب اسیدیته ی الکترولیت بدست میاد که الان فرمولش یادم نیست !
          ولی زیاد نیست
          خیلی باشه در حد کم نور روشن کردن یک LED (یعنی زیر 20 میلی آمپر)!!
          هرچقدر اسید قویتر بشه بالاتر میره
          تعداد الکترود ها هم میتونید زیاد کنید و با هم سریشون کنید که جریان و ولتاژ میره بالا
          میشه کلا در مورد جاذبه توضیح بدین چطور نور رو هم جذب میکنه چون صرفا جاذبه شدیدی داره جذب میکنه با نه؟ اصلا در سیارات جاذبه چطور باعث جذب میشه ؟ من اینو میدونم که چون زمین دور خودش میچرخه میدان مغناطیسی دورش به وجود می آد که اون باعث جاذبه میشه درسته؟ این چرخش زمین به دور خودش تا کی ادامه داره ؟ چرخش زمین به دور خورشید رو هم که خود خورشید باعث میشه نه؟
          والا دروغ چرا دقیقا جنس جاذبش یادم نیست !
          ولی کلا نور از 2 موج عمود بر هم تشکیل شده
          یکی از جنس میدان الکتریکی و دومی از جنس میدان مغناطیسی (برای همینم بهش میگن موج الکترو مغناطیس)
          حالا برای جذب نور طبیعتا باید این دوتا میدان رو در حد خیلی قوی بهش اعمال کنیم دیگه !
          پس احتمالا هر دوی این جاذبه ها رو همراه با هم داره
          منشا جاذبه ی جرمی هنوز مشخص نیست
          در مورد میدان زمین بله منم همینو خوندم و شنیدم که این میدان منشا داخلی نداره به 2 دلیل
          1- جای قطب ها تغییر میکنه و ثابت نیست ( حرکت توی همون محدوده ی قطب)
          2 - خط میدان زمین از مرکز زمین نمیگذره و حدود 1200 کیلومتر با مرکز فاصله داره
          ولی در مورد جاذبه همونطوری که گفتم هنوز معلوم نشده که دقیقا منشائش چیه
          در مورد ادامه ی چرخش زمین من نه چیزی دیدم و نه خوندم(در مورد عمر زمین صحبت میشه ولی چرخش نه)
          چون ما توی زمینیم و زمین داره دور خودش میچرخه , زمین داره دور خورشید میچرخه , خورشید و منظومه ی شمسی دارن توی کهکشان راه شیری میچرخن و ...
          باید یه عاملی پیدا کرد که بشه توجیه کرد که بزرگترین کهکشان ممکن که همه ی کهکشان ها رو شامل میشه چرا و چطور میچرخه که بعد عمرشو تخمین زد
          چرخش منظومه ی شمسی نتیجه ی همون گرانش جرمی هست و شتاب مرکز گرا (یا جانب مرکز) و نیروی عکس العمل اون که میشه همون گریز از مرکز(نیروی مجازی)
          اگه مبنعی رو در صورت امکان باشه رو بگید که خیلی خوب میشه تا ما از اون به نتایج بیشتر برسیم
          در مورد منبع میتونید فیزیک جدید 1 و 2 انتشارات نشر دانشگاهی رو مطالعه کنید
          میگم نشر دانشگاهی چون توی کتاب های فیزیک نسبت به باقی ناشر ها غلط کمتر داره
          برای الکترومغناطیس هالیدی 2
          برای نور و امواج هالیدی 3

دیدگاه

جناب جرویس مگه چیزی گفتن که کسی بره تحقیق کنه؟اصلا در مورد ژنراتور بدون سوخت حرفی نزدن .. تنها چیزی که گفتن نمک و فن کامپیوتره ..
            ولی در مورد هدفی که گفتم به یه جاهایی رسیدم و زمانی که کامل شد میتونم فیلم بگیرم
            توی این فیلم هم هر حرکتی که ثابت کنه که دمنده یا عامل مصنوعی وجود نداره انجام میدم که مشخص بشه مستند هست !
            اگر این قانع کننده میتونه باشه از من بر میاد

منظور از هدف هم همونه که چشم بسته غیب گفتم !!!
            یه نمونه ی آزمایشی ساختم که البته سیم پیچش خیلی نامنظم و با دست بود
            تا حالا هم تونستم با یه چرخش با دست 12 ساعت گشتاورر بگیرم ازش (بدون نمک و یا هر چیز دیگه ! )
            کامل شد فیلم میزارم

اضافه شده در تاریخ :
            ضمنا توی فیزیک تک قطبی مغناطیسی تعریف نشده هست(آهنربا با یک قطب)
            ولی الان ساخته شده و داره استفاده هم میشه
            میتونید تحقیق کنید ! :mrgreen:
            توی محاسبات و روی کاغذ این نوع آهنربا برای این ژنراتور حتمی جواب میده
            چون دقیقا مثل حالتی هست که یک قطب نما توی نقطه ی قطب زمین قرار گرفته باشه (عقربه بدون توقف میچرخه)
            ولی من هنوز نتونستم توی ایران پیدا کنم !

دیدگاه

میخواین پیل الکترو شیمیایی بسازین؟ اگه به این میگن تحقیق کردن در مورد ژنراتور بدون سوخت که شما رو به خیر و ما رو به سلامت ..
              من همین پیل رو واسه یه ژنراتور نمیخوام دوست عزیز ... ساختن این پیلها رو همه مون تو آزمایشگاهها انجام دادیم من میخواستم ببینم برای بدست آوردن حداکثر انرژی باید از چه نوع آلیاژهایی و چه نوع نمکی استفاده کرد
              شما رو به خیر و ما رو به سلامت ..
              بله خیلی خوبه من که تاحالا از شما جز پیدا کردن بهانه برای نق زدن چیز دیگه ای ندیدم
              نوشته اصلی توسط jervis
              در مورد منبع میتونید فیزیک جدید 1 و 2 انتشارات نشر دانشگاهی رو مطالعه کنید
              میگم نشر دانشگاهی چون توی کتاب های فیزیک نسبت به باقی ناشر ها غلط کمتر داره
              برای الکترومغناطیس هالیدی 2
              برای نور و امواج هالیدی
              از توضیحات کامل شما واقعا ممنون
              در مورد منابعی که گفتید (وتقریبا با همه اونا آشنا بودم) تشکر
              در مورد فیلمی هم که قراره بذارید منتظریم
              سوالهای من تموم شدنی نیست ولی من اینا رو پرسیدم چون باهاشون مشکل داشتم و از منابعی که داشتم به جواب سردرگمی میرسیدم که با توضیحات شما تا حدودی مسئله رفع شد
              من از همون منابع دوست دارم که این موارد رو ادامه بدم اگه باز هم سوالات گمراه کننده پیش اومد مزاحمتون میشم
              ودر یه تاپیک دیگه ازتون میپرسم چون سوالام با موضوع این تاپیک فاصله داره
              از همه توضیحاتتون ممنون
              [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

تنها تکنولوژی که در دنیای کنونی ارزشی بیشتر از نفت دارد مولدهای بدون سوخت هستند عمومی شدن این تکنولوژی مشابه ریختن زهر در کام بسیاری از ثروتمندان و حاکمان و پادشاهان بزرگ دنیا میباشد که ثروت کلان خود و حکومت بر جهان را مدیون منابع نفتی هستند سالانه میلیاردها دلاپول خرج جلوگیری کردن از انتشار تکنولوژی مولدهای بدون سوخت میشود و صدها طرح و فیلم غیر عملی برای منحرف کردن محققان واقعی موتورهای بدون سوخت در اینترنت منتشر میشود تا راه های حقیقی مولدهای بدون سوخت کشف نشود لذا بسیاری از دانشمندان بزرگ همچون مهندس رضا علیپور قربانی این پدیده میشوند و اجازه انتشار کشفیات و اختراعات انها بصورت گسترده داده نمیشود
                من خودم با مطالعه کتابهای فیزیک دانشگاهی یکی از مخالفین سرسخت مولدهای بدون سوخت بودم ولی در اثر اتفاقی با یکی از سیستمهای ساخته شده برخورد کردم اکنون پس از مدتها تحقیق فهمیده ام روشهای بسیاری برای ساخت مولدهای بدون سوخت وجود دارد که هیچ مطلبی از سیستم های بدون سوخت با بازده بالا تا کنون در اینترنت عنوان نشده است در حالی که میلیونها مگاوات برق نیروگاهای هسته ای بزرگ در امریکا و برخی از کشورهای دیگر با ژنراتورهای بدون سوخت بصورت مخفی تولید میشود و تولید کنندگان بدلیل اینکه قیمت برق مصرفی پایین اورده نشود از مطرح شدن این امر در دنیا جلوگیری میکنند
                حال شما تصور کنید در این دنیا پر از مافیا که علوم دنیا را توانسته اند به انحراف بکشند چگونه میتوانید براحتی از اسرار یک مولد بدون سوخت سر در اورید
                چرا تا کنون در دنیا از 100 سال گذشته تا کنون - مسابقه اختراعات مولدهای بدون سوخت با وجود هزاران اختراع ثبتی در این زمینه تا کنون تشکیل نشده است فکر میکنید عامل و دست های پشت پرده چه کسانی هستند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                تو خود حدیث مفصل خوان از این مجمل!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                فکر میکنید چون به اینترنت دسترسی دارید همه رازهای دنیا را فهمیده اید
                چرا برخی از کتابهای قدیمی میلیاردها تومن خریدو فروش میشوند چون رازها و اختراعاتی در انها است که ÷ادشاهان از انها استفاده کرده و هرگز اجازه کشف و استفاده ان در طول تاریخ به مردم عادی داده نشده است اکنون نیز این وضعیت ادامه دارد
                ایا میدانید اسرار تاریخ چیست
                عکس اهرام مصر بر روی دلار امریکا چکار میکند
                بهتر است بجای مخالفت کورکورانه قدری مطالعه کنید
                https://sites.google.com/site/alipou...in-the-history

دیدگاه

عزیز دل برادر بدون سند و مدرک ما چی رو قبول کنیم؟
                  اومدی کلی حرف زدی اما دریغ از یه سند معتبر
                  اون لینکی هم که دادی کار هر بچه پیش دبستانی هست عکس های ساختگی رو بزاره تو وبلاگش ...
                  قبلا هم گفته بودی این مولد ها به صورت جهانی ثبت اختراع شده
                  پس لطف کن مدرکش رو ارائه بده ...
                  با سپاس

دیدگاه

با سلام

این لینک را نتوانستم باز کنم
                    بررسی فرمایید که چیست؟

http://www.power4home.com/MakeElectr...hop=cpxmuscles
                    گشتی در لاله زار
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

و اینجا را:

http://nikoltesla.my3gb.com/

Suppressed FREE Energy Device is Finally Exposed,After 100 Years!

Turn Up Your Speakers To Hear This Free Video Presentation:

“Discover How to Use a 100 Year Old Device to Generate FREE Electricity”

Fact: You are about to discover How To Use 100% FREE Energy for your home with a device invented by the father of Electricity - Nikola Tesla.

Dear Energy User,

If you pay for electricity, you’ve been hit hard by high energy prices.

And, if you’re like most people, you’re thinking… there’s got to be a better way. A better way to heat your home; a better way to use electricity without spending a fortune; a better way to get save on your electricity bill – FOR GOOD!

Sound exciting? Well, what if I told you…
                      Nikola Tesla

“How Much Money Are Your Giving Away To Power Your Home?”
                      SALE Only $25
                      Add to Cart
                      [Add to Cart]

Probably Hundreds (or Thousands) of Dollars per year...

Now, what if there was a way to get Unlimited FREE Amounts of Energy whenever you want?

And no… I’m not talking about paying a TON on solar panels that’ll take 30 years for you to break even on either.

You see, about 100 years ago, a genius by the name of Nikola Tesla (who invented the electricity that we still use today) had the audacity to run toe-to-toe with the BIG BOYS in the Energy Industry.

In 1934, he had made a shocking announcement:

“Electric Power is Everywhere Present In Unlimited Quantities, It Can Drive The World's Machinery Without The Need Of Coal, Oil, Gas Or Any Other Fuel”
                      Nikola Tesla

Hearing those words from Tesla made the Multi-Billion dollar Electric Companies GASP!

Fearful of losing fortunes stolen from citizens who pay for energy every second, they stopped all funding to Tesla’s device and made sure that he does not receive support from anyone else - EVER!

Soon after, Tesla died – broke. And, his inventions were never made known. Well...almost!

“Nikola Tesla Files and Free Energy Device Have Been Leaked!”

The morning after the inventor's death, his nephew Sava ***anovic hurried to his uncle's residence.

By the time he arrived, Tesla's body had already been removed. Technical papers were missing as well as a black notebook he knew Tesla kept - a notebook with several hundred pages, some of which were marked "Government!"

P. E. Foxworth, assistant director of the New York FBI office, was called in to investigate. According to Foxworth, the government was "vitally interested" in preserving Tesla's papers.

Nikola Tesla Old
                      Nikola Tesla as an Elderly Man

Two days after Tesla's death, representatives of the Office of Alien Property went back to his residence and seized all his possessions.

Later, Dr. John G. Trump, an electrical engineer with the National Defense Research Committee of the Office of Scientific Research and Development, was called in to analyze the Tesla papers in OAP custody. Following a three-day investigation, Dr. Trump concluded:

“His [Tesla's]thoughts and efforts during at least the past 15 years were primarily of a speculative, philosophical, and somewhat promotional character often concerned with the production and wireless transmission of power; but did not include new, sound, workable principles or methods for realizing such results.”

John G. Trump also commented that Tesla failed to invent anything that can be of any practical use.

“How Possible Could This Be When Considering That Nikola Tesla Obtained Around 300 Patents Worldwide For His Inventions?”

Many years went by and the Secret Device was forgotten for over 100 years...

Luckily, just recently, Tesla's Secret Device that has been kept hidden for so long has been Leaked.

Scientists and Inventors worldwide didn't wait long and took the Leaked information to start building FREE Energy Devices - Nikola Tesla's Dream has Finally come true.

With Nikola Tesla Secret™, you’ll get...

. To Power ANY Electrical Device – The energy used can go into anything as small as a light bulb to a HUGE sub-zero refrigerator!

. Energy that’s Transportable – Take your Tesla Device wherever you need power, even in remote high altitude locations.

. An Easy To Use, Instant Power Generation System – everyone can put this device together.

. FREE Electricity – It doesn’t matter if it’s day or night. You’ll get free electricity!

“FREE Electricity? But How Is This Possible?”

Nikola Tesla's pictured the sun as an immense ball of electricity, positively charged with a potential of some 200 billion volts.

The earth, on the other hand, is charged with negative electricity. The tremendous electrical force between these two bodies constituted, at least in part, what he called cosmic energy. It varied from night to day and from season to season but it is always present.

The positive particles are stopped at the ionosphere, and between it and the negative charges in the ground, there is a large difference of voltage - something on the order of 360,000 volts. The region between the ground and the edge of space traps a great deal of energy.

But, despite the large size of the planet, it is electrically charged like a capacitor. Keeping positive and negative charges apart by using the air as an insulator.

This means that the Earth is surrounded by a Vast Pool of Energy - and we can use it for FREE!

Mike John

"The first time I heard about the unreleased project of Nikola Tesla I was really interested in knowing more. At first I thought it was just a scam. How could electricity be free and how could this machine generate electricity by itself? Anyway, given that it was so cheap I tried it, and it worked! I built a bigger generator that cost me less than $100, and the effort paid off really well. Now I have my own source of free energy."

[View Original Testimonial]

Tom Victor
                      Texas, United States

"Nikola Tesla Secret is revolutionary. I became instantly intrigued and decided to give it a try (given that it carried a money back guarantee) Now, whenever I look at my electric bill, I cannot take the smile off my face! My electricity bill comes in the form of a credit – the power company is paying me for the extra electricity that I sell them."

Kevin Mill
                      Greece

"I never imagined that it was possible to get Free Electricity. I have seen a lot of products offering ways to save on electricity or get free power and I have tried most of them. To my dismay, they are all useless and I just wasted my money trying them. When I saw Tesla Secret, I remembered that if someone would have created a Free Energy Device, it would have been Nikola Tesla – the genius that invented the electricity.

And tell you what: this system literally turns my electric meter backwards! Can you imagine how much money I am saving on my electric bill? I hope that many more people will use your product. Thank you so much! "

George Cinai

"Like many people conscious about the environment, I have always wanted to find a way to fight Global warming and save money in the process. I believed there was a way to do both but no one seemed to know how until Tesla Secret came along. I am sure that many more will embrace the concept of Free Energy. The future is environmentally friendly and with zero electricity bills!"

Davids Write

"Today, I am taking some time out of my daily routine to thank you for the marvellously rich information I got from your program Nikola tesla secret. I bought it because I found a lot of positive reviews on various websites. Not only was I able to understand how the free energy device works, I was able to build my own! I never thought it could be so easy. The diagrams were very well designed in layman’s terms. I would recommend this to anyone"

Ronni Henderson
                      Hawaii

"Traditional green energy resources are very expensive and there is no way that one can make any saving using any of them.When I got your plans, it gave a new meaning to “free energy.” The manual showed me how to build a Free Energy Device that works 24/7. This way, I can still have power even if my solar panels cells are not working! Many thanks to you!"

Tim Sanzes

"When I bought Nikola Tesla Secret, I did not really believe that it was so simple. I gathered all the required materials and it took me about three hours to assemble. I am not an expert in engineering but the diagrams were easy to understand. To my surprise, the device worked! It’s a really nice feeling.."

Sam
                      Germany

"For an entire year, my family and I were breaking our heads trying to figure out how to save on electricity. I told myself that I will not leave the electric companies drain my pocket anymore. Then, I found your website, Nikola Tesla Secret. At first, I was skeptic, but I tried it anyway's. First, I made a small one for my cell phone –and it worked! Now, I will build a bigger one next week. Thank You"

Here are just a few of the topics covered in Nikola Tesla Secret™:
                      . Get a Complete DIY Kit that shows you how to build a Tesla Energy Device for generating FREE Energy.

. Discover how to get the optimal use from your Nikola Tesla Secret™ setup.

. Discover the exact cost of all the materials you’ll need. Hint: The list of items cost less than $100 and will last for years.

. Reduce your energy consumption with ease.

. Get the inside scoop on how to make your energy project even more powerful.

. And so much more including detailed information about tools and assembly instructions along with guided illustrations!!!

“Used By Over 236,000 People in 160 Countries!”

Over 236,000 people in 160 countries have already used Nikola Tesla Secret™ successfully!

As a matter of fact, we plotted a map with our United States readers...SEE BELOW! Unfortunately, we couldn't plot our international readers as well because otherwise the map would be too large.

As you can see, the above map displays all our United States readers, plotted using their ZIP codes. Up to date, We've had over 236,000 people in 160 countries.

Besides that, Nikola Tesla Secret™ has the lowest refund rates in the entire industry:

94.9% of our readers are satisfied with Nikola Tesla Secret™, while only 5.1% have refunded the program.

This prove that if you use Nikola Tesla Secret™, you WILL succeed... plain and simple!

“Get Started And Start Saving! ”

If you remember, the first time information like this leaked out, the inventor was shut down pretty fast. Therefore, after we get the Nicola Tesla Secret out, we’ve got no control over what happens next.

But, we’re willing to take a risk here. We’re releasing this secret because this technology has been around far too long and can help far too many people save money while the power companies continue to ROB people during a poor economy.

Yes. I’m talking about an economy where a lot of people are out of jobs and don’t have the money to pay for increasing electricity bills made by the GREEDY power companies.

Just think at how many hundreds of dollars a month you can save. That’s thousands per year if you had your own source of free energy! The things you can do with that extra money are… endless.

But, even though we understand the HUGE and long-term cost savings, the Nikola Tesla Secret™ can save you over time, we still want your investment to be a bargain.

Now for the surprise!

“You’ll Also Get These Incredible Bonuses Absolutely FREE!”
                      گشتی در لاله زار
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

دوستان عزیز من چند سال پیش در دوران دبیرستان یک فیلم دیدم که اسمش دقیقا یادم نیست جهان ماورائ یا ماوراالطبیعه بود
                        مو ضوع فیلم در باره مستندات واقعی از معلق شدن انسان در هوا تا احضار روح و جن گیری بود
                        موضوع مرتبط اینکه در اخرین صحنه فیلم فردی یک قطعه دایره ای شکل مثل اهنربا را روی یک قطعه دیگر قرار میداد و ان معلق شده و به سرعت به دور خود میچرخید
                        نمی دانم کسی از ذوستان ان فیلم را دیده.
                        و مطلب دیگر در مورد اهنربا
                        نیروی اهنربا یک مولفه خطی است و برای تولید انرژی نیاز به نیرویی با قابلیت نوسان است

دیدگاه

سلام. اختراع موتور بدون سوخت با تبدیل نیروی جاذبه گرانشی زمین و تبدیل نیروی جاذبه و دافعه آهنربای دایمی ساخت ایران .سایت uniqueenergy.ir

دیدگاه

برادر jervis ممنون به خاطر توضیحات کامل شما. میخواستم بدونم نظرتون درباره ی این طرح چیه
                            البته این طرح اولیه است

[URL=http://up.vatandownload.com/][/URL
                            the life is a game
                            if you want to win
                            so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
                              برادر jervis ممنون به خاطر توضیحات کامل شما. میخواستم بدونم نظرتون درباره ی این طرح چیه
                              البته این طرح اولیه است
                              با سلام
                              ببینید در حالت کلی با آهنربا طرح های زیادی میشه داد که مدت خیلی زیادی حرکت کنند و بعد از یک زمان طولانی بایستند
                              مسئله ی اصلی اون سیمپیچ هایی هستن که توی طرح قرار میگیرند
                              یه دبیر فیزیک داشتیم توی دبیرستان که برای فهم ساده تر ما میگفت شما همیشه بدونید که سلف کرم داره ! :mrgreen:
                              چون همیشه با میدان مخالفت میکنه
                              همین مخالفت هم توی این طرح ها باعث توقف خیلی سریع میشه (نسبت به زمان عدم وجود سلف)
                              از این مخالفت میشه به صورت سازنده استفاده کرد و نکته ی طراحی این وسیله هم همینه
                              طرح شما با این شکل یا باید عملی تست بشه و یا باید مقدار میدان ها رو در مراحل مختلف بدونید که بتونید تئوری نتیجه بگیرید و اینطوری نمیشه نظری داد

دیدگاه

سلام.در طرح شما به نظر میاد که آهنرباهای مستطیل شکل روی یک شفت به جلو وعقب حرکت میکنن,البته اگر ثابت هم باشن توی طرح شما خیلی هم فرق نداره,در سمت راست که قطب sوnروبروی هم قرار گرفتن در نزدیک ترین نقطه به هم قرار دارن و نیروی کشش خیلی بیشتر از نیروی دافعه طرف دیگره که قطب n وn در دورترین نقطه از هم قرار گرفتن ,بنابراین احتمالا سیستم شما در دور اول متوقف میشه,ولی طرحتون خیلی نزدیک به چیزی هست که بتونه به چرخش دربیاد.روش کار کنید.من یک نمونه آزمایشی موتور مگنتی ساختم که بدون هیچ نیروی خارجی وفقط با یک استارت شروع به کار میکنه ودارای گشتاور مناسبییه وبه طور مستقیم هم میشه با اون الکتریسیته القایی تولید کرد.یه فیلم سر پوشیده از اون تو سایت من به آدرس uniqueenergy.ir هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X