اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عوارض کار با سرب و قلع لحیم کاری و حلالها

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عوارض کار با سرب و قلع لحیم کاری و حلالها

اون امریکاست.اینجا ایرانه و 10 لیتر سوخت خودرو که به مصرف ماشین برسه همینقدر سرب ازاد میکن.
    من خودمموقع لحیمکاری کنار بخاری میشینم و همه دودشو بالا میکشه.مستقیم هم در معرض دود قرار نمیگیرم....
    مطالب خیلی خوب و لازم بود.اما ایا سرب و دیگر مواد حاصل از دود سرطانزاییشون مشخص شده؟اگه مطلبی هست اون رو هم اضافه کنید.

دیدگاه

دوستان اگه موقع لحیمکاری از دستکشی استفاده کنید که دود توش نفوذ نکنه خیلی بهتره.چون همین دود ها و بخارات سرب ار طریق پوست هم زیاد جذب میشه.
      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

ایا دستگاهی برای مکش هست که به صورتی باشه که بگذاریم کنار میز یا مثل هود بالای سر تا این دودها رو مکش کنه لااقل از اینا بخرم تا اثراتش کمتر بشه..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bayatmbk
          ایا دستگاهی برای مکش هست که به صورتی باشه که بگذاریم کنار میز یا مثل هود بالای سر تا این دودها رو مکش کنه لااقل از اینا بخرم تا اثراتش کمتر بشه..
          خوب خودمون می سازیم
          یه فن می زاریم که دود هارو بکشه پشتش هم یه لوله به طرف هوای ازاد
          به همین راحتی
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
            من تازه شنیدم دود ناشی از ذوب شدن سرب سرطان زاست :sad:
            (=*_^=)

دیدگاه

سلام و تشکر از تایپکتون .

من مدتی هست که با مشکلات گوارشی سر و پنجه نرم می کنم و بعد از مطالعه این تایپک الان تازه فهمیدم داستان از کجا شروع شده .

ممن و متشکر :nice:
              زود تسلیم شدن فقط بهانه است که نمیخوهید زمان بیشتری را به انجام کمی کار سخت برای ترقی خود صرف کنید

دیدگاه

پاسخ : عوارض کار با سرب و قلع لحیم کاری و حلال&#160

به قول شاعر که میگه:غزل شمارهٔ ۴۷۰ حافظ
                اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست
                ره روی باید جهان سوزی نه خامی بی‌غمی

ولی با آن وجود باید مراقب سلامتمان باشیم
                همه اتاق ها پنجره دارند اگر پنجره ها رو باز کنید بدون تصفیه و غیره هوا خودش تازه میشه
                اما اگه میخوایید یه سیستم حسابی داشته باشید
                یه براشلس موتور میگیرید با تغذیه اش میبندید به لوله وقتی که میزنید کم مونده قطعه رو هم بکشه

من خودم ۲تا مقاومت از دست دادم
                از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                --------------------------------------------------------
                تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                --------------------------------------------------------
                اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

سلام...در یجا خوندم ترکیب دود سیگار با دود لحیم منجر به تولید سیانید ها میشه که کاملا مضره...
                  پس هروقت سیگار میکشید لحیم کاری نکنید -O<...البته اگه اهل سیگارید :

دیدگاه

بیخود نیس بابام هی بهم گیر میده ماسک بزن!،فن بذار،نفس نکش،....
                    تازه من محتاط بودم،بابام محتاط تر کم هم لحیمکاری میکنم الان اینارو خوندم یه جوری شدم،فردا میرم یه فن قویتر :-SSمیخرم
                    بقول دوستمون بعضیا واقعا مثل گاگولا کلشونو میکنن تو لحیم،علی الخصوص مغازه دارها
                    البته امیدوارم به کسی بر نخورده باشه :smile:
                    به نظرم بدنیست برای تهویه موضعی پیشنهاد بدیم ببینیم چی بهتره
                    مثلا تا جاییکه من میدونم این مکنده های حلزونی برای این کار از همه بهترن ولی رفتم بخرم دیدم یه فسقلیش 300 تومنه :eek:
                    با این پول میشه 10 تا فن 20 سانت فلزی با کیفیت عالی خرید
                    منم به این نتیجه رسیم که برم یه فن 20 ویکی هم 30 بخرم با هم سری کنم ،با یه لوله
                    نظر شما چیه؟

راستی اگه همچین تاپیکی راجع به مضرات دود قطعات سوخته مثل دودیکه وقتی دیود میسوزه از خودش میده هم بزنید خیلی خوب باشه،اخه من اصلا حس خوبی نسبت به این دود ها ندارم و احساس میکنم بدتر از دود لحیمه!
                    همچنین درباره لمس قطعات و حتی مس و لحیم و علی الخصوص خمیر سیلیکون که بد چیزیه :angry:
                    حتی در مورد بوی عادی مدارات و قطعات و اهن ها مثل مس ؛ من خودم احساس خوبی به این بو هم نداشتم ،وسایلمو ریختم تو یه کمد گذاشتم بیرون اتاق و واقعا هم تاثیر خوبی داشت و سرفه هام کم شد،لامصب خیلی بوی بد و نافذ و به نظر من سردی داره :sad:
                    ................Fx7SAM................

دیدگاه

با سلام و احترام
                      متاسفانه مردم میگن هنگام لحیم کاری قلع و سرب و ... وارد بدن میشه که اصلا اینطور نیست.
                      نقطه جوش قلع: 2603 و نقطه جوش سرب: 1750
                      هیچ هویه ای نمیتونه به این دما برسه که این فلزات رو بخار کنه.
                      دودی که ما هنگام لحیم کاری میبینیم در اثر تبخیر شدن روغنی هست که به سیم لحیم اضافه میکنند تا حالت ببگیرد و قابل مفتول شدن و پیچیدن دور حلقه بشه.
                      اگه انگشتتون رو روی سیم لحیم مرغوب بکشید اون روغن رو میبینید
                      اگه لحیم رو روی بورد لحیم شده بزارید میبینید که هیچ دودی خارج نمیشه و این یعنی این روغن در قبل بخار شده.

هر چی باشه عوارض و مشکلات این روغن هست،

موفق باشید.
                      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                        با سلام و احترام
                        متاسفانه مردم میگن هنگام لحیم کاری قلع و سرب و ... وارد بدن میشه که اصلا اینطور نیست.
                        نقطه جوش قلع: 2603 و نقطه جوش سرب: 1750
                        هیچ هویه ای نمیتونه به این دما برسه که این فلزات رو بخار کنه.
                        دودی که ما هنگام لحیم کاری میبینیم در اثر تبخیر شدن روغنی هست که به سیم لحیم اضافه میکنند تا حالت ببگیرد و قابل مفتول شدن و پیچیدن دور حلقه بشه.
                        اگه انگشتتون رو روی سیم لحیم مرغوب بکشید اون روغن رو میبینید
                        اگه لحیم رو روی بورد لحیم شده بزارید میبینید که هیچ دودی خارج نمیشه و این یعنی این روغن در قبل بخار شده.

هر چی باشه عوارض و مشکلات این روغن هست،

موفق باشید.
                        سرب و قلع از طریق تماس مستقیم با پوست انگشتان وارد بدن میشه و نه از طریق راه های تنفسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                          سرب و قلع از طریق تماس مستقیم با پوست انگشتان وارد بدن میشه و نه از طریق راه های تنفسی
                          من بچه بودم سیم لحیم رو میکردم تو دهنم... خدا میدونه چقد سرب خوردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                            جدی؟؟؟؟ :surprised: oo:
                            بابا یکی یه تکذیبی،تاییدی چیزی
                            تاپیک رفت زیر گل
                            ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                              تاپیک رفت زیر گل
                              اره...واس همین از دیروز دست کش دست کردم....... :applause: :applause:
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                                تاپیک رفت زیر گل
                                تائید و تکذیب نمیخواد دوستم من
                                من در تکمیل صحبت های جناب عرفان این رو گفتم
                                چون همین طور که عرفان خان گفتن قلع و سرب با حرارت هویه بخار نمیشن و پس در نتیجه از طریق تماس مستقیم وارد بدن میشن
                                مگر اینکه یکی مثل جناب نجارزاده بیاد و سیم لحیم رو بخوره

اگر یه سرچ کنین میبینین که بیشتر حروف چین ها که با حروف سربی سروکار داشتن و مدام حروف سربی رو توی دست میگرفتن دچار بیماری هایی مانند سرطلان شدن و این میتونه یکی از دلایلی باشه که سرب از طریق پوست وارد بدن میشه نه تنفس

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                                اره...واس همین از دیروز دست کش دست کردم....... :applause: :applause:
                                خیلی هم آش دهن سوزی نیست که بخواین همیشه دستکش دست کنین

البته اگه کار تعمیر انجام میدین شاید ضروری بنظر بیاد اما کسی که داره الکترونیک کار میکنه شاید در روز کلا 10 دقیقه هم با سیم لحیم تماس نداشته باشه البته این برای کسانی هست که حداقل هر روز یه مدار رو مونتاژ میکنن

اینا نظر منه ببینیم نظر دوستان چیه ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X