اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق ایجاد شده روی کیس کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برق ایجاد شده روی کیس کامپیوتر

نوشته اصلی توسط iman.abtahi
    بابا چه ربطی داره؟؟؟ مشکل من سخت افزاریه . مال پاورمه ه . البته پاور خراب نیست . پاور قبلیم سوخت اینو که خریدم این طوری میشه . برقش که قطع و وصل میشه خودش روشن میشه. بد بختی اینه که پاورم را روی یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم سالمه. کسی می دونه چی کار باید بکنم؟ :angry:
    مشکل شما پاور نیست مادر برده ورودی پاور به مادربرد خازنهاش خراب شده بهتره اون رو چک کنی

دیدگاه

سلام کیس منم وقتی دستم به دیوار بود (دستم عرق زیاد میکنه) کیس رو لمس میکردم میلرزوند پول مولم نداشتم خودم دست بکار شدم پاورو باز کردم ازین واشر کاغذیها که ماله مادر بورد بود انداختم زیر و روی سوراخی که برد پاورو گراندش رو یه بدنه پاور وصل میکنه خیلی خیلی کم شد(برد رو به بدنه عایق کردم) ولی علتش احتمالا"از خرابی خازن فیلتر خروجی پاوره که ac میندازه روی بدنه کیس.

اگر کار کرد با تشکر هاتون انگیزه بشید.
      کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
      اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
      فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

در پاور فیلتر EMI وجود داره و خازن های Y و X این فیلتر به بدنه متصل هستن و در نهایت
        باید به ارت وصل بشن و چون سیم کشی اکثر منازل بدون ارت هست این مشکل بوجود میاد.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاورو باز کردم ازین واشر کاغذیها که ماله مادر بورد بود انداختم زیر و روی سوراخی که برد پاورو گراندش رو یه بدنه پاور وصل میکنه خیلی خیلی کم شد(برد رو به بدنه عایق کردم) ولی علتش احتمالا"از خرابی خازن فیلتر خروجی پاوره که ac میندازه روی بدنه کیس.
          اینکار درست نیست و در دراز مدت امکان خراب شدن کامپیوتر هست
          چرا روی کیس کامپیوتر برق ایجاد می شود و راه رفع آن
          در ورودی برق پاور کامپیوتر دو تا خازن هست که بین فاز و نول تقسیم شده و وسطش به بدنه وصل شده تا بدنه رو هم به زمین وصل کنیم .
          این کار باعث میشه تا اتفاقات احتمالی مثل الکتریسیته ساکن / برق ناشی از رعدو برق که از انتن ممکنه بیاد و ... به شبکه برق دفع بشه تا مادربرد و کامپیوتر صدمه نبینه / اگه به زمین وصل نکنیم اون 2 تا خازن این دفع کردن به شبکه برق شهر رو به عهده داره /
          بهترین کار وصل کیس به زمین (لوله اب -گاز - چهارچوب فلزی درب و...) است .

ولی میشه پاور رو باز کرد و اون 2 تا خازن رو از جا در اورد(محل پیچ شدن برد رو از زیر نگاه کنید میبینید که به تراک مسی اون وصل شده )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X